Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

üsütne al battneye de üşüme meganm ama böbreklern acır sonra tmm
ben artık takmıorm uykusuzlugu ya kaşntıyı da alştm artık sanrm
Ayyy canım duygum benim beni düşünürmüşşşŞimdi kocişi yatırmaya gittim o yatmadanda üstümü değiştirtdim kendim değişemiyorum tayt giyiyorumya çıkaramıyorum şimdi polar pijama giydim üstümede hırka giydim kocişide uyuttum geldimmmm
Hosbulduk meganim civanim
Ztarım nasıl gidiyor hiç kasılma ağrı sızı falan varmııı
pisicim saçlı bebeni seviim senin benn oyy kuzuuu maşallah ona annesi

ztar niye doğurmuyosun artıkın gııııı:26:
Oyy kuzumm benim canım pisicikimmmmmm sağol teyzesiii
Nasıl giyior petshop ta işler tükkan sahibi olmak nasıl zevkli oluyordur diye tahmin ediyorum kendi işin hemde gelenler hayvansevrrler
İnşallah erken gelemzde doğana kadar en azından 3 kg olur.Dönmüş deyince erken gelirmiki diye düşündüm hareket ederrken aşağıya çok baskı yapıyor.Mahşallah senin bebeişin güzel büyümüş

Mahşallah duygum çok güzel almış ama sen yiyebiliyorsun ben yiyemediğimden alırmı diye düşünüyorum.9 gün sonra kontrolüm var bakalım ne kadar alıcak yumurta yiyebiliyorum günde iki yumurta yiyim bolbol da portakal yiyim bakalım ne kadar alacak.

gece kuşlarımmmmmm
biliyomusunuz en gecenin bu saatinde çokokremle ekmek yedim
hep o cadı kızımın yüzünden
Ohh yarasın boşver olur öyle arada kaçamaklar.Ben hamile değilken çok daha iştahlıydım geceleri hep atıştırırdım aklıma ne gelse yapıp yerim hiç saat önemli değil.
ohh ne guzell afiyet olunn emineme
ben de elmalı kurabiyeden bi tane yedm
baby shower için hazırlamştık annemle guzelce dizdk bi tabaga annem bak ellemeyin bunları hiç dedi ama ne yapayım ece istedi

Afiyet olsun yarasın eceyee.Bende hastaneden gelince bir güzel zırladımmm ben neden yemek yiyemiyorum ya bebeğim kilo almazsa diye ağladım sonrada iki yumurta yaptım patatesli bir bardak çay bir salatalık birde domates yedim

meganm muz yiyeblıomsn muz çok klo aldrrmş huzurum soylemşti ben her gun duzenli yıorm bi tane azcık kabzlk yapıo ama ne yapayım baştaki gibi kabzlgm yok ama şükür

ohh ne guzell afiyet olunn emineme
ben de elmalı kurabiyeden bi tane yedm
baby shower için hazırlamştık annemle guzelce dizdk bi tabaga annem bak ellemeyin bunları hiç dedi ama ne yapayım ece istedi

sen ye tabi duygum güzeller güzeli ecemiz istemiş sende yemişsin çokmu
ama ben kendime kötülük ettim bu ssatte yedim akşamki yaptığım gagam stayl dansı boşa gitti

sana da afiyet olsn kuzucmm bnmm

ahh meganım bende önce öyleydim ne kilo derdim vardı ne bişey 36 bedendim ya 36
nasıl olduda 38 oldumm tabiki boğğazımı tutmadığımdan oldu başka nden olsunki

meganm muz yiyeblıomsn muz çok klo aldrrmş huzurum soylemşti ben her gun duzenli yıorm bi tane azcık kabzlk yapıo ama ne yapayım baştaki gibi kabzlgm yok ama şükür

Muz yiyebiliyorum hemde nasıl ama markete gittimmi en az iki kilo aldıysam onu oturup bir seferde yiyorum sonrada kabızlık yapıyor hergün gidip bir tane satın almam lazım

Kızlar bizim tv sehpasının kırık gelen camının yenisini gönderdiler söylemeyi unutmuştum
Hiç ümitli değildim çok sevindim gelince.

sen ye tabi duygum güzeller güzeli ecemiz istemiş sende yemişsin çokmu
ama ben kendime kötülük ettim bu ssatte yedim akşamki yaptığım gagam stayl dansı boşa gitti

eminem sen fısıtk gibisin ya maşalalhh tam idealsn bence o kadar kaçamaktan bşey olmaz bak bahar da gelıo yürüyş falan tmmdır işte dengelrsn o şeklde
dansı o fıstık kıznla mı yaptın

ya meganm nasl benzıorz bz sennle ya dun üç tane mi ne belki dört de oalblr muz yedm eşim tırstı benden aşkm yeme o kadar kabz olursun dıo
cama çok sevndm cnm yok ggde guvenlr satıcıdan aldysan hiç korkma cnm

Son düzenleme:
eminem sen fısıtk gibisin ya maşalalhh tam idealsn bence o kadar kaçamaktan bşey olmaz bak bahar da gelıo yürüyş falan tmmdır işte dengelrsn o şeklde
dansı o fıstık kıznla mı yaptın

yürüyüşe aşladım zaten duygum işe giderken ve gelirken yürüyorum 35- 40 dakika sürüyo
evet kızımla birlikte yaptık

sana da afiyet olsn kuzucmm bnmm
Sağol duygummm
ben oturarak yapıorm ütüyü yeni ütü masası aldk çok guzel ayarlanıo istedgn boyda oturark ble zor geldi valla dnlenerek yaptım hep...
Benim kolay şeylerdi hemen ayakta yaparım dedim ama zorladı normalde yapmıyorum kociş kendi yapıyor giyeceği zaman ama annem bizim mutfağın tülünü güneşliğini yıkadı ütüledi sağolsun bende o gidince hazır ütü masası ortadayken kocişe kıyak olsun diye ütüleyim dedim ama zor oldu dahada ütülemem bit ay daha kendi ütülesin:76:
ahh meganım bende önce öyleydim ne kilo derdim vardı ne bişey 36 bedendim ya 36
nasıl olduda 38 oldumm tabiki boğğazımı tutmadığımdan oldu başka nden olsunki

Bende bir zamanlar 36 bedendim yeni evlendiğimde ama o halimi sevmiyorum 38 tam ideal oluyor ama hamile kalamdan önce 40 tım yine 40 bedene insem yeter bana

Son düzenleme:
yürüyüşe aşladım zaten duygum işe giderken ve gelirken yürüyorum 35- 40 dakika sürüyo

tmmdır cnm o zaman iice de sıkılaşrsn çok da kasmana gerek yok yeme içmek konsnda o zaman
yirim ben sizin dansınızı

tmmdır cnm o zaman iice de sıkılaşrsn çok da kasmana gerek yok yeme içmek konsnda o zaman
yirim ben sizin dansınızı

ozaman senin boyun var meganım bende boyda yok:2: 1.57 boyun benim kadar olsund bak takıymusun takmıyomusun

ya meganm nasl benzıorz bz sennle ya dun üç tane mi ne belki dört de oalblr muz yedm eşim tırstı benden aşkm yeme o kadar kabz olursun dıo
cama çok sevndm cnm yok ggde guvenlr satıcıdan aldysan hiç korkma cnm

Bende kabız oluyorum birde gebeliğin ilk haftalarında çok çektimya kabızlıktan hemoreidim oldu ve artık kabız olmamam lazım çok canım yanıyor doğumda nasıl olacak bilmiyorum zorlanınca.

ozaman senin boyun var meganım bende boyda yok:2: 1.57 boyun benim kadar olsund bak takıymusun takmıyomusun

Yok kızz bende kısayım 1.62 yimAma incecik olmak istemiyorum bana göbüşüm olmasın yeter 55 kg olsam göbüşüm olmuyor o yüzden doğumdan sonraki hedefim 55 kg.

Bende kabız oluyorum birde gebeliğin ilk haftalarında çok çektimya kabızlıktan hemoreidim oldu ve artık kabız olmamam lazım çok canım yanıyor doğumda nasıl olacak bilmiyorum zorlanınca.

dogru cnm haklsn sabahları kuru kayısı ye o işe yarıo bak
cnm hulyada da aynı sıkntı var dr bakacak duruma ona gore karr vercek normal ya da sezeryan ...

eminem faceine bi bak

Yok kızz bende kısayım 1.62 yimAma incecik olmak istemiyorum bana göbüşüm olmasın yeter 55 kg olsam göbüşüm olmuyor o yüzden doğumdan sonraki hedefim 55 kg.

bende 55 olsam yeter şimdi 61 kkiloyum

neyse ben kaçayım kızlar malum yarın iş var öpüldünüz kocaman kocamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…