Ayyy canım duygum benim beni düşünürmüşşşüsütne al battneye de üşüme meganm ama böbreklern acır sonra tmm
ben artık takmıorm uykusuzlugu ya kaşntıyı da alştm artık sanrm
Ztarım nasıl gidiyor hiç kasılma ağrı sızı falan varmıııHosbulduk meganim civanim
Oyy kuzumm benim canım pisicikimmmmmm sağol teyzesiiipisicim saçlı bebeni seviim senin bennoyy kuzuuu maşallah ona annesi
ztar niye doğurmuyosun artıkın gııııı:26:
İnşallah erken gelemzde doğana kadar en azından 3 kg olur.Dönmüş deyince erken gelirmiki diye düşündüm hareket ederrken aşağıya çok baskı yapıyor.Mahşallah senin bebeişin güzel büyümüşKuzum bilmiyorum ki hic ultrasona ggirmedimki ben 20. Haftadan sonra.. Ama benim bildigim zaten son haftalarda aliyor asil kiloyu bebek. O 3 kilo olur tabii sen cok takma.
Yalniz dr dun eliyle karnimi epey kurcaladi benimki icin 4-4 bucuk kilo bile olabilir dedi. Ama bilemiyorum eher dogum gerceklesmezse haftaya carsamba yine randevum var ve bu sefer ultrason randevum da var. o zaman ogrenebilirim sanirim.
Biliyorsun dr larin kilo tahmini genelde tutmuyor.
meganm bak ben 14 şubatta gttm dra o zaman 2380 di
25 şubatta tekrar gttm 2800 olmştu yani 11 gunde 420 gram almş
onbeş gunde 500 falan olur sanrm
şimdi 11 martta gtcm tkrar dra 3 civarı olur die tahmn edıorm
bi hafta sonra da alcak zaten
tabi ztarn dedigi gibi 200 gram falan oynuo eksk çıkablr bi de hastaneden çıkarken odem de gdıo vucttaki
azcık daha ekslıolar ama yne 3 olur gibi en az bebşlermz
Ohh yarasın boşver olur öyle arada kaçamaklar.Ben hamile değilken çok daha iştahlıydım geceleri hep atıştırırdım aklıma ne gelse yapıp yerim hiç saat önemli değil.gece kuşlarımmmmmm
biliyomusunuz en gecenin bu saatinde çokokremle ekmek yedim
hep o cadı kızımın yüzünden
ohh ne guzell afiyet olunn emineme
ben de elmalı kurabiyeden bi tane yedm
baby shower için hazırlamştık annemle guzelce dizdk bi tabaga annem bak ellemeyin bunları hiç dedi ama ne yapayım ece istedi
ohh ne guzell afiyet olunn emineme
ben de elmalı kurabiyeden bi tane yedm
baby shower için hazırlamştık annemle guzelce dizdk bi tabaga annem bak ellemeyin bunları hiç dedi ama ne yapayım ece istedi
Ohh yarasın boşver olur öyle arada kaçamaklar.Ben hamile değilken çok daha iştahlıydım geceleri hep atıştırırdım aklıma ne gelse yapıp yerim hiç saat önemli değil.
Afiyet olsun yarasın eceyee.Bende hastaneden gelince bir güzel zırladımmm ben neden yemek yiyemiyorum ya bebeğim kilo almazsa diye ağladım sonrada iki yumurta yaptım patatesli bir bardak çay bir salatalık birde domates yedim
Bugün ütü yaptım biraz sırtım çok ağrıdı uzun zamandır yapmıyordum zorladı biraz
Ohh yarasın boşver olur öyle arada kaçamaklar.Ben hamile değilken çok daha iştahlıydım geceleri hep atıştırırdım aklıma ne gelse yapıp yerim hiç saat önemli değil.
Afiyet olsun yarasın eceyee.Bende hastaneden gelince bir güzel zırladımmm ben neden yemek yiyemiyorum ya bebeğim kilo almazsa diye ağladım sonrada iki yumurta yaptım patatesli bir bardak çay bir salatalık birde domates yedim
meganm muz yiyeblıomsn muz çok klo aldrrmş huzurum soylemşti ben her gun duzenli yıorm bi tane azcık kabzlk yapıo ama ne yapayım baştaki gibi kabzlgm yok ama şükür
sen ye tabi duygum güzeller güzeli ecemiz istemiş sende yemişsin çokmu
ama ben kendime kötülük ettim bu ssatte yedim akşamki yaptığım gagam stayl dansı boşa gitti
Muz yiyebiliyorum hemde nasıl ama markete gittimmi en az iki kilo aldıysam onu oturup bir seferde yiyorum sonrada kabızlık yapıyor hergün gidip bir tane satın almam lazım
Kızlar bizim tv sehpasının kırık gelen camının yenisini gönderdiler söylemeyi unutmuştum
Hiç ümitli değildim çok sevindim gelince.
eminem sen fısıtk gibisin ya maşalalhh tam idealsn benceo kadar kaçamaktan bşey olmaz bak bahar da gelıo yürüyş falan tmmdır işte dengelrsn o şeklde
dansı o fıstık kıznla mı yaptın
Sağol duygummmsana da afiyet olsn kuzucmm bnmm
Benim kolay şeylerdi hemen ayakta yaparım dedim ama zorladı normalde yapmıyorum kociş kendi yapıyor giyeceği zaman ama annem bizim mutfağın tülünü güneşliğini yıkadı ütüledi sağolsun bende o gidince hazır ütü masası ortadayken kocişe kıyak olsun diye ütüleyim dedim ama zor oldu dahada ütülemem bit ay daha kendi ütülesin:76:ben oturarak yapıorm ütüyü yeni ütü masası aldk çok guzel ayarlanıo istedgn boyda oturark ble zor geldi valla dnlenerek yaptım hep...
ahh meganım bende önce öyleydim ne kilo derdim vardı ne bişey 36 bedendim ya 36
nasıl olduda 38 oldummtabiki boğğazımı tutmadığımdan oldu başka nden olsunki
yürüyüşe aşladım zaten duygum işe giderken ve gelirken yürüyorum 35- 40 dakika sürüyo
evet kızımla birlikte yaptık
tmmdır cnm o zaman iice de sıkılaşrsn çok da kasmana gerek yok yeme içmek konsnda o zaman
yirim ben sizin dansınızı
Sağol duygummm
Benim kolay şeylerdi hemen ayakta yaparım dedim ama zorladı normalde yapmıyorum kociş kendi yapıyor giyeceği zaman ama annem bizim mutfağın tülünü güneşliğini yıkadı ütüledi sağolsun bende o gidince hazır ütü masası ortadayken kocişe kıyak olsun diye ütüleyim dedim ama zor oldu dahada ütülemem bit ay daha kendi ütülesin:76:
Bende bir zamanlar 36 bedendim yeni evlendiğimde ama o halimi sevmiyorum 38 tam ideal oluyor ama hamile kalamdan önce 40 tım yine 40 bedene insem yeter bana
ya meganm nasl benzıorz bz sennle ya dun üç tane mi ne belki dört de oalblr muz yedm eşim tırstı benden aşkm yeme o kadar kabz olursun dıo
cama çok sevndm cnm yok ggde guvenlr satıcıdan aldysan hiç korkma cnm
ozaman senin boyun var meganım bende boyda yok:2: 1.57boyun benim kadar olsund bak takıymusun takmıyomusun
yürüyüşe aşladım zaten duygum işe giderken ve gelirken yürüyorum 35- 40 dakika sürüyo
evet kızımla birlikte yaptık
Bende kabız oluyorum birde gebeliğin ilk haftalarında çok çektimya kabızlıktan hemoreidim oldu ve artık kabız olmamam lazım çok canım yanıyor doğumda nasıl olacak bilmiyorum zorlanınca.
Yok kızz bende kısayım 1.62 yimAma incecik olmak istemiyorum bana göbüşüm olmasın yeter 55 kg olsam göbüşüm olmuyor o yüzden doğumdan sonraki hedefim 55 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?