Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnmmmmm bayıldım bayıldım cook güzel olmuş hersey
ece kuzu cok sanslı bi bebek olacak annesi ve teyzeleri onu 4 gözle bekliyo
ciciler ve mamalar mükemmel görünüyo
Allah mutluluğunuzu daim etsin

cnmmmmm bayıldım bayıldım cook güzel olmuş hersey
ece kuzu cok sanslı bi bebek olacak annesi ve teyzeleri onu 4 gözle bekliyo
ciciler ve mamalar mükemmel görünüyo
Allah mutluluğunuzu daim etsin

saol cnm mastermmmm gerçekten ben de inanıorm çok kısmetli olcak ece daha doğmadan doldu taştı dolabı
hele bi de aldıkları battnye hep istıodm o battnyelerden çok sevndm gorunce
Rabbim bu gunleri herkese nasip etsn hep dua edyrm allah saglıkla kucagmda da görmeyi nasip etsnn

Son düzenleme:
Ama ama nedennn albümdee merakla bekliyordum bende arkadaşının baby showerından sonra seninkini.. bu arada bende artık hamileyim.. Sana ilk yazdığımda bebiş istiyordum şimdi yolu yarıladık.. Güle güle giysin kuzu cicilerini

kızlarr
ilk defa ovülasyon testi aldım eczaneden içinde 5 tane var ve benim sat tarihim 17 şubat teste başlamak için biraz geç kaldım ama merak ettim yapsam mı.
ne yapsam bilemedimm

aa evt arkdasın baby showerının fotolarını paylştgmda konşmştk baya sennle hatrladm cnm hemen ekledm arkdaslarma seni
çokk sevndm hamiş hberine ayrıca saglıkla huzurla kucagna da al inşş ... katlsana sen de aramza sık gel topge

Son düzenleme:

gülel güle kullansın canım iyi günlerde sağlıkla inşallah

kızlarr
ilk defa ovülasyon testi aldım eczaneden içinde 5 tane var ve benim sat tarihim 17 şubat teste başlamak için biraz geç kaldım ama merak ettim yapsam mı.
ne yapsam bilemedimm

cnm dongun kaç gunde bir ? şubat 28 çekıo aslnda bugun 13. gun çok da geç kalmş saylmazsn eger dongun 27 gun falansa ben yap derm

Son düzenleme:

çok güzel hepsi cnm,,,sağlıcakla giysin Ecemiz cicilerini inş...

cnm dongun kaç gunde bir ? şubat 28 çekıo aslnda bugun 13. gun çok da geç kalmş saylmazsn eger dongun 27 gun falansa ben yap derm

döngüm 25 veya26 gün sürüyor testte 8. gün başlayın diyor vakti önemlimi senceyani bu saatte yapsam fark edermi nette otomatik hesaplamalada baktığımda bu gün son gün olarak gözüküyor

sedacım ekledm seni arkdaslıga neden arkdas deglmşz onu da anlamadm gozmden kaçmş demek ki
e gelsene topge arada ozluorm seni nasl gidıo hamşlk

Çok tşk ederim hatırlaman beni çok mutlu etti Aslına bakarsa topiğe geliyorum sürekli ama kimseyi tanımadığım için yazmaya çekiniyordum :)

döngüm 25 veya26 gün sürüyor testte 8. gün başlayın diyor vakti önemlimi senceyani bu saatte yapsam fark edermi nette otomatik hesaplamalada baktığımda bu gün son gün olarak gözüküyor

sen bakma 8. gun dedgne onn bugun yarın olur senn çatlama bence
dört saat idrarını tutunca daha ii sonç alnıo yatmadan once yap istersen ...

Çok tşk ederim hatırlaman beni çok mutlu etti Aslına bakarsa topiğe geliyorum sürekli ama kimseyi tanımadığım için yazmaya çekiniyordum :)

aa olur mu hiç çeknme bizim topk çok sıcaktır bak tanştk ble hamilelik kolay bi sürec degl her türlü derdini sıkntını paylşablrsn bzmle o zaman daha keyfli oluo bu surec

canım benim ece prensesim inş sağlıkla kullansın cicişleirni bayıldım çok güzel vallaha yalnız sensin dimi o maaşallah hiç hamile gibi durmuyosun maaşallah canım benim

aa olur mu hiç çeknme bizim topk çok sıcaktır bak tanştk ble hamilelik kolay bi sürec degl her türlü derdini sıkntını paylşablrsn bzmle o zaman daha keyfli oluo bu surec

Tekrar tşkler çok incesin..Sizi okuyarak tecrübe kazandığım çok şey oldu .. resimlere baktım hepsine bayıldımmmmm çok güzel olmuş..Maşallah Suphanallah bebişe çok şanslı..

canım benim ece prensesim inş sağlıkla kullansın cicişleirni bayıldım çok güzel vallaha yalnız sensin dimi o maaşallah hiç hamile gibi durmuyosun maaşallah canım benim

cnmm elifimm bnmm saolasın kuzucummm
yok aslnda şişti yüz göz ama az da kaldı normal o kadar olmak iim çok şükür cnm ii hssedıorm kendimi bi de kucagma alaym kuzumu daha ii olcamm hayırlısyla inşşş
bu arada dr bana drek sezeryan dedi kuzum sanrm riske atmak istemıo tüp die hayırlısı boyle olcak demek ki 11 martta gtcm bi hafta sonraya gun vercek Allahın izniyle

Tekrar tşkler çok incesin..Sizi okuyarak tecrübe kazandığım çok şey oldu .. resimlere baktım hepsine bayıldımmmmm çok güzel olmuş..Maşallah Suphanallah bebişe çok şanslı..

çokk saoll esracımm daha guzelleri senin bebşnn olsun inşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

anammmmmmmmmmmmmmmm 1 haftamı inanmıyorum duygum yaaa az kaldı alıcaksın kucağına nasıl duygulandım anlatmam Allahım sağlıklı hayırlı dooğum nasip tsin canım benim bak hastaneye gitmeden evde kompostu yap götür duygum süt yapıyomuş birde tavalet için rahat oluyomuş senin sezeryan olucağı için sıkıntı çekme kuzum hurma al yanıa oda çok iyimiş süte falan canım ayy artık reismleri bekliyorum duygum miniğimin

sedacım ekledm seni arkdaslıga neden arkdas deglmşz onu da anlamadm gozmden kaçmş demek ki
e gelsene topge arada ozluorm seni nasl gidıo hamşlk

buralardayım cnm ben zaten,,takip ediyorum sürekli... hamişlik güzel gidiyor şükür yavaş yavaş hazırlıklar,,odanın gelmesini bekliyoruz,,, bu arada elektrkli göğüs pompası aldınız mı,,,alanlar hangisini önerirler ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…