kızlar baby showerın fotolarını ekledm ben albummde
çok guzel gecti bi sürü kıyafet getrmşler hem bebşlernden hem de yenilerden ozellkle yeni dogan bi dolu kıyafet oldu ...
kapı susune battnyeye ve alt açmaya bayldmm ozelkle
yalnz yorlmşm baya bi :26: otrnca daha bi farkettm ...
cnmmmmm bayıldım bayıldımcook güzel olmuş hersey
ece kuzu cok sanslı bi bebek olacakannesi ve teyzeleri onu 4 gözle bekliyo
cicilerve mamalar mükemmel görünüyo
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ama ama nedennn albümdee merakla bekliyordum bende arkadaşının baby showerından sonra seninkini.. bu arada bende artık hamileyim.. Sana ilk yazdığımda bebiş istiyordum şimdi yolu yarıladık.. Güle güle giysin kuzu cicilerini
çok guzel gecti bi sürü kıyafet getrmşler hem bebşlernden hem de yenilerden ozellkle yeni dogan bi dolu kıyafet oldu ...
kızlarr
ilk defa ovülasyon testi aldım eczaneden içinde 5 tane var ve benim sat tarihim 17 şubat teste başlamak için biraz geç kaldım ama merak ettim yapsam mı.
ne yapsam bilemedimm
cnm dongun kaç gunde bir ? şubat 28 çekıo aslnda bugun 13. gun çok da geç kalmş saylmazsn eger dongun 27 gun falansa ben yap derm
aa evt arkdasın baby showerının fotolarını paylştgmda konşmştk baya sennle hatrladm cnm hemen ekledm arkdaslarma seni
çokk sevndm hamiş hberine ayrıca saglıkla huzurla kucagna da al inşş ... katlsana sen de aramza sık gel topge
döngüm 25 veya26 gün sürüyor testte 8. gün başlayın diyor vakti önemlimi senceyani bu saatte yapsam fark edermi nette otomatik hesaplamalada baktığımda bu gün son gün olarak gözüküyor
Çok tşk ederim hatırlaman beni çok mutlu ettiAslına bakarsa topiğe geliyorum sürekli ama kimseyi tanımadığım için yazmaya çekiniyordum :)
aa olur mu hiç çeknme bizim topk çok sıcaktır bak tanştk ble hamilelik kolay bi sürec degl her türlü derdini sıkntını paylşablrsn bzmle o zaman daha keyfli oluo bu surec
canım benim ece prensesim inş sağlıkla kullansın cicişleirni bayıldım çok güzel vallaha yalnız sensin dimi o maaşallah hiç hamile gibi durmuyosun maaşallah canım benim
Tekrar tşkler çok incesin..Sizi okuyarak tecrübe kazandığım çok şey oldu .. resimlere baktım hepsine bayıldımmmmmçok güzel olmuş..Maşallah Suphanallah bebişe çok şanslı..
cnmm elifimm bnmm saolasın kuzucummm
yok aslnda şişti yüz göz ama az da kaldı normal o kadar olmak iim çok şükür cnm ii hssedıorm kendimi bi de kucagma alaym kuzumu daha ii olcamm hayırlısyla inşşş
bu arada dr bana drek sezeryan dedi kuzum sanrm riske atmak istemıo tüp die hayırlısı boyle olcak demek ki 11 martta gtcm bi hafta sonraya gun vercek Allahın izniyle
sedacım ekledm seni arkdaslıga neden arkdas deglmşz onu da anlamadm gozmden kaçmş demek ki
e gelsene topge arada ozluorm seni nasl gidıo hamşlk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?