Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oyyoyoyoy sedamm yaa daha dün gibi demi yok toplama yok transfer şükürler olsnn Rabbim bu gunleri görmeyi nasip etti bizleree
göğüs pompası almadm ben cnm arkdasmda var lazım olursa ondan alcam kraft onnki çok memnun kaldı ...

saol elifimmm bnmmm bu haftayla brlkte iki hafta kaldı nasipse
ben de çokk heyecnlymm korku vardı 32den sonra içimde o boyle guzel bi heyecana bıraktı yerini saglıkla kucagma alcam allahın izinyle yawrumuu sizin hayırlı dualarnzla inşş

Rabbim inşallah tüm isteyenlerede banada hayırlı sağlıklı bebekler versin kızımada ( onun isteği iki kardeş biri kız biri erkek ) :) nasib etsin amin

slmmmm

ztraım hala dogurmamış heyecanla bekliyoruz

duygum fotolar çok güzel ecemiz kısmetiyle geliyor anlaşılan

pufy ugramış özledik

bende adet olmadım

slmmmm

ztraım hala dogurmamış heyecanla bekliyoruz

duygum fotolar çok güzel ecemiz kısmetiyle geliyor anlaşılan

pufy ugramış özledik

bende adet olmadım

inşş da dokuz ay olmazsın hilalim bu sefer alalım guzel hberini doya doya sevinelimm inşşşşşşş
evt hilalim kısmetli gerçekten ece balık burçları çok kısmetli olurmuş zaten

şu spoiler yapmayı bi öğrenemedim ben biri desin bana gece gece kısır yapmaya gidiyorum yemek topiklerine bakarsam olucagı bu

ay ben de blıordm unuttm spoilerı :44:afiyet olsn cnmcm ben de gunduzki mamalardan gidip gelp yıorm

İyi geceler hanımlarduygu cicileriniz çok güzel sağlıkla giysin ece hanım,hilal yukarda A harfi var ya onu tıkla kırmızıyı seç spoiler yaz sonra yine A hrfini tıkla bu dafa da beya rengi seç yazını yaz bitti.

nerdesn elisim senn iisn demi ozledkk seniii

Okuyan kişi de üzerini tarayıp okuyor zaten.Alıntı yapınca spoiler mpoiler kalmıyor ben birkaç kere tuzağa düşmüştüm
Örnek: spoiler yazını File başlayan parantezden sonra colorla bailayan parantezden önce yazıyorsun

nerdesn elisim senn iisn demi ozledkk seniii

İyiyim canım ben de sizi özledim bazen gelip okuyorum da yazamıyorum doğu ek gıdaya geçti ona mamalar hazırlıyorum genelde öyle böyle derken gündüz pek vakit bulamıyorum.Öncesinde de biraz karışık işler vardı şimdi yolunda gibi.Öyle işte valla gün nasıl bitiyor anlamıyorum artık büyüdü de ilgi istiyor oyun istiyor onla ilgilenmeyince bağırıyor hele telefonla konuşayım ya elini ısırıyor ya yanağımı ya da burnumu ısırıyor sinirden bağırıyor çağırıyor

anlıorm cnm ya bzm de sonmz o bi kaç ay sonra bebşlerden fırsat bulmak çok zor hakikaten
sorunlarn da hallolmasna sevndm cnm

maşallah şükürler olsun Rabbim bu günleri gösterdi saglıkla dogsun ecemiz hepsını gule gule kullansın inş iyi gunlerde kız cocugununda herşeyi ayrı bı susulu guzel oluyo bayıldım hepsine ayyy rabbım bana da göstersın ıns o gunlerı ve ıstıyen butun arkadaşlarıma

cnmm ozimm bitaneck arkdasımm bnmm daha guzelleri daha suslusu senn bebşinn olsun inşşşşşşş benm içime senn de kız olcakmş gibi dogyo hayırlısı Rabbimden
inşş
cnm şu aralar ne zaman kontrolun 2 li test yaplcak bi iki hafta içinde yanlş hatrlamıosam degl mi ?

Bakalım hayırlısı duygum ya inan sağlıklı olsunda hiç farketmez çin takvimi kız rus erkek cıkıyo inş 12 mart kontrolumuz son kez ankaradaki doktorumuza gıdıcez sonra buraya devam edicez işte tarama yapılcak dedi aslında ben yaptırmak istemiyorum sanki neye yarıycakki yani rabbime emanet inş ama doktor yapıcaz derse bilmiyorum bakalım inş 10 gun kaldı kuzumu gormeme kocaman olmustur inş bugun cok belim agrıyo normaldir dimi tedirgin oldum biraz bide nadiren sanki alttan bi değişik agrı hissettim anlık hani rahim agzım agrıdı kasıldı gıbı normal mi ki duygum ya gel 40 hafta gel nası gecicek bu günler:26:

gecıo cnmm bnm inan gecıo nasl gecıicek dıodm baksana bana
cnm sakın agrılara falan taklma hepsi gayet normal cunku illa olcak agrı kaslma rahm buyuo bebş buyuo :nazar.

olsn yne yaptır testlerini sen insann içi rahat edıo
cnm rusun tutma olaslıgı çine gore daha fazla hayırlısı olsn inşşş
bnm zaten içime dogan olmuo arkdaslarm hakkna
ama kendimi hissetmştm
ii sevndm artık Ankaraya da gt gel btecek orda dvm edersn guvendgn bi hekme ...

Duygum ancak bakabildim fotoları.Herşey çok güzel görünüyor.Ecenin cicileri çok güzel güle güle giysin ececik.
Sende çok güzel görünüyorsunnnnnYorucu olmuştur ama güzel bir gün olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…