duygum çok güzel herşeyiniz
iyi günlerde kullanın inşallaahhh
oyyoyoyoy sedamm yaa daha dün gibi demi yok toplama yok transfer şükürler olsnn Rabbim bu gunleri görmeyi nasip etti bizlereeburalardayım cnm ben zaten,,takip ediyorum sürekli... hamişlik güzel gidiyor şüküryavaş yavaş hazırlıklar,,odanın gelmesini bekliyoruz,,, bu arada elektrkli göğüs pompası aldınız mı,,,alanlar hangisini önerirler ????
anammmmmmmmmmmmmmmm 1 haftamı inanmıyorum duygum yaaa az kaldı alıcaksın kucağına nasıl duygulandım anlatmam Allahım sağlıklı hayırlı dooğum nasip tsin canım benim bak hastaneye gitmeden evde kompostu yap götür duygum süt yapıyomuş birde tavalet için rahat oluyomuş senin sezeryan olucağı için sıkıntı çekme kuzum hurma al yanıa oda çok iyimiş süte falan canım ayy artık reismleri bekliyorum duygum miniğimin
slmmmm
ztraım hala dogurmamış heyecanla bekliyoruz
duygum fotolar çok güzel ecemiz kısmetiyle geliyor anlaşılan
pufy ugramış özledik
bende adet olmadım
İyi geceler hanımlarduygu cicileriniz çok güzel sağlıkla giysin ece hanım,hilal yukarda A harfi var ya onu tıkla kırmızıyı seç spoiler yaz sonra yine A hrfini tıkla bu dafa da beya rengi seç yazını yaz bitti.
nerdesn elisim senn iisn demi ozledkk seniii
İyiyim canım ben de sizi özledimbazen gelip okuyorum da yazamıyorum doğu ek gıdaya geçti ona mamalar hazırlıyorum genelde öyle böyle derken gündüz pek vakit bulamıyorum.Öncesinde de biraz karışık işler vardı şimdi yolunda gibi.Öyle işte valla gün nasıl bitiyor anlamıyorum artık büyüdü de ilgi istiyor oyun istiyor onla ilgilenmeyince bağırıyor hele telefonla konuşayım ya elini ısırıyor ya yanağımı ya da burnumu ısırıyor sinirden bağırıyor çağırıyor
anlıorm cnm ya bzm de sonmz o bi kaç ay sonra bebşlerden fırsat bulmak çok zor hakikaten
sorunlarn da hallolmasna sevndm cnm
maşallah şükürler olsun Rabbim bu günleri gösterdi saglıkla dogsun ecemiz hepsını gule gule kullansın inş iyi gunlerde kız cocugununda herşeyi ayrı bı susulu guzel oluyo bayıldım hepsine ayyy rabbım bana da göstersın ıns o gunlerı ve ıstıyen butun arkadaşlarıma
cnmm ozimm bitaneck arkdasımm bnmm daha guzelleri daha suslusu senn bebşinn olsun inşşşşşşş benm içime senn de kız olcakmş gibi dogyo hayırlısı Rabbimden
inşş
cnm şu aralar ne zaman kontrolun 2 li test yaplcak bi iki hafta içinde yanlş hatrlamıosam degl mi ?
Bakalım hayırlısı duygum ya inan sağlıklı olsunda hiç farketmez çin takvimi kız rus erkek cıkıyoinş 12 mart kontrolumuz son kez ankaradaki doktorumuza gıdıcez sonra buraya devam edicez işte tarama yapılcak dedi aslında ben yaptırmak istemiyorum sanki neye yarıycakki yani rabbime emanet inş ama doktor yapıcaz derse bilmiyorum bakalım inş 10 gun kaldı kuzumu gormeme kocaman olmustur inş bugun cok belim agrıyo normaldir dimi tedirgin oldum biraz bide nadiren sanki alttan bi değişik agrı hissettim anlık hani rahim agzım agrıdı kasıldı gıbı normal mi ki duygum ya gel 40 hafta gel nası gecicek bu günler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?