ay kocişe öldüm gülmektenon metre kurdele almş gelmiş ...
eskden dügün salonlarnda bi uctan bi uca balonları koyarlardı ya tavana insann kafasına degerdi dıo aşkm bak nasl olmş oyle tavana ypcak yanii
dedm oyle degl perdeye dogru bi kurdele gerdik balonları oyle koydk sonra
Canım hiç öyle düşünme sakın bulantın olmasın kiloda verme.Bulantılar çok kötü oluyor ben kaç ay hasta gibi yattım.Heleki kusması çok olupta hastanede sürekli serum takılanlar oluyor.Çok şükür bulantın olmasın kilo alıcaz bundan kaçış yok ama ne kadar kilo aldığına odaklanma bebişini aldığı kiloya odaklan annesi o iyi olsun yeterki.:) simdi mutlu oldum birazcık . Ya benim bulantilarim da yok hani olsa kilo verirdim muhtemelen ama olmadıgı icin herhalde böyle oldu ama hesaplamalarıma gore 5. Aya kDar 1 kilo sonrasında 2 ser kilo alsam 12 kilo almış oluyorum ki Buda normal :) cokta problem değil dimii 12. Haftayı iple çekiyorum pilates e başlıcam o zaman dengelerim herseyi umarım bn takıntıliyim çünkü kilo konusunda :))
aynen oyle meganm bnm de çatladı canmz saolsn ya olursa oluo yaplcak bşey yok kloları da vercz sıkılaşçz da bl gelsnler var ya zaten bi yaşnda oldklarnda dk oturamıcz peşlernde koşmaktan klo falan kalmaz yani mümkün degl
aslnda klo konusunda takntı kötü bşey degl cnm sadece hamilelikte kasmamak lazm cunku klo takntın varsa zaten gdecek o klolar bence de 12 kloyu gecmessn sen zannetmem
gecsen de bi kaç aya kalmaz verrsn cnm
ben de platesi çok severm ama pek yapamadm nedense tembellk ettm hamileligmde
hamile kalmadan once plates ve fitnesla 12 klo vermştm
blmıorm bebşle vaktım olur mu ama en bastnden yazın onu da koycz arabaya yürücez deniz kıyısnda oyle oyle gtcek klolar
jelibon muz bnm de favorim meganm
bi de dondurma kış gunnde dondurma yıorm ya yok boyle bşey içim yanıo cunku ...
Jelibonu çocukluğumdan beri çok severim eşim bugün almış işten gelirken yedim bende çocuk gibi
Ayy dondurma mı dedinYarın bende yicem yazdan beri yememiştim
Benimde içim yanıyor portakal yiyorum oda sulu ve serinya iyi geliyor.
Abimde diyoki kızın turuncu kafalı doğacak
ye kuzucm ye eşim bana bi bucuk litrelklerden alıo bi haftada falan yıorm ben onu
bnm kardesm de bana dıo abla tek süt iç meyve ya artık senn bşey yicek halin kalmadı dıo pehh dogurana kadar yicem bi kere
Canım yiyesin varsa yee benim canım birşey istedimi o an mutlaka yemem lazım dışarı çıkınca bardak mısır öyle bir canım çekiyorki kokusu içime işliyor gelde yeme hamilesin sen doğurana kadar canın çekiyorsa ye
Bende alayım yarın yazdan beri yemedim hem ondada süt var faydalı
Duygum bana dr sütün pek bir yararı yok dedi yoğurt ta daha çok kalsiyum varmış sütü içemiyorsan yoğurt yiyebiliyorsan yoğurt ye günde bir kase ben ikisinide yiyemiyorum
Duygum ben böbreklerim ağrıyor diye söyledm dr a bebek iyice büyüdüğü için bütün organlar sıkıştı normal diyor.Birde egbelikte böbrekler ağrıyabiliyormuş.Kumda döküyor olabilirsin yapılabilecek bişi yok su iç bolbol dedi.Ama çok şükür eskiden taş düşürdüğüm dönemlerdeki kadar çok ağrımadı hiç ben öyle ağrıyacak diye korkuyordum.
ayran cnm baylıorm ayrana ayran içıorm ben de yogurt da yıorm evt ...
süt pek cnm istemıo bnm de ...
Evet organlar sıkıştığı için herkesi farklı etkiliyor demkki.Olsun bir sağlık sorunu olmasında dayanılır.anladmm cnm ii çok şükür çok agrın olmuodemek ki kum dökmek degl de böbrekler sıkşıo bebşten ondan
kaşntı da ondanmş blıomsn cnm karacigere baskı yapıomş bebş
herşey daha fazla doknmya başlıomş...
Megim sinemadamı o zaman inetrnete düşmesini bekliciimm ben
kızlar fena uykum geldi bnm gece uyuyamadm bugun de erken kalktım gözlerm agrlştı iice yarın akşam burdaym guzel guzel fotolarla inşşş
megimm ben 37de gdeym bu filme baktık gelıo hooop hastaneye
Tamam o zaman bizde izleriz haftasonu kocişleeİnternette izledik biz pisicim
kızlar fena uykum geldi bnm gece uyuyamadm bugun de erken kalktım gözlerm agrlştı iice yarın akşam burdaym guzel guzel fotolarla inşşş
megimm ben 37de gdeym bu filme baktık gelıo hooop hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?