Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Olsun heves ediyor düşünmesi bile yeter sen yönlendir o yapsın.
Canım hiç öyle düşünme sakın bulantın olmasın kiloda verme.Bulantılar çok kötü oluyor ben kaç ay hasta gibi yattım.Heleki kusması çok olupta hastanede sürekli serum takılanlar oluyor.Çok şükür bulantın olmasın kilo alıcaz bundan kaçış yok ama ne kadar kilo aldığına odaklanma bebişini aldığı kiloya odaklan annesi o iyi olsun yeterki.Plateside çok dikkatli yapman lazım dikkat et kendine.
Kilo hesapladığın gibi gitmeyebiliyor dediğim gibi doğumdan sonra verisin sıkı bir spor yaparsın onu o zaman düşünürsün şimdi düşünme

Evet bende vericeğimize inanıyorum o yüzden şuan hiç kiloyuı düşünmüyorum doğumdan sonra düşünürüm şuan önemli olan kızımın sağlıklı olması

Son düzenleme:
jelibon muz bnm de favorim meganm
bi de dondurma kış gunnde dondurma yıorm ya yok boyle bşey içim yanıo cunku ...

Zaten emzirmek bile kilo vermeye yardımcı oluyor biraz spor birazda yediklerimize dikkat ederiz veririz.

jelibon muz bnm de favorim meganm
bi de dondurma kış gunnde dondurma yıorm ya yok boyle bşey içim yanıo cunku ...

Jelibonu çocukluğumdan beri çok severim eşim bugün almış işten gelirken yedim bende çocuk gibi
Ayy dondurma mı dedinYarın bende yicem yazdan beri yememiştim
Benimde içim yanıyor portakal yiyorum oda sulu ve serinya iyi geliyor.
Abimde diyoki kızın turuncu kafalı doğacak

ye kuzucm ye eşim bana bi bucuk litrelklerden alıo bi haftada falan yıorm ben onu
bnm kardesm de bana dıo abla tek süt iç meyve ya artık senn bşey yicek halin kalmadı dıo pehh dogurana kadar yicem bi kere

ye kuzucm ye eşim bana bi bucuk litrelklerden alıo bi haftada falan yıorm ben onu
bnm kardesm de bana dıo abla tek süt iç meyve ya artık senn bşey yicek halin kalmadı dıo pehh dogurana kadar yicem bi kere

Canım yiyesin varsa yee benim canım birşey istedimi o an mutlaka yemem lazım dışarı çıkınca bardak mısır öyle bir canım çekiyorki kokusu içime işliyor gelde yeme hamilesin sen doğurana kadar canın çekiyorsa ye
Bende alayım yarın yazdan beri yemedim hem ondada süt var faydalı
Duygum bana dr sütün pek bir yararı yok dedi yoğurt ta daha çok kalsiyum varmış sütü içemiyorsan yoğurt yiyebiliyorsan yoğurt ye günde bir kase ben ikisinide yiyemiyorum

Duygum ben böbreklerim ağrıyor diye söyledm dr a bebek iyice büyüdüğü için bütün organlar sıkıştı normal diyor.Birde egbelikte böbrekler ağrıyabiliyormuş.Kumda döküyor olabilirsin yapılabilecek bişi yok su iç bolbol dedi.Ama çok şükür eskiden taş düşürdüğüm dönemlerdeki kadar çok ağrımadı hiç ben öyle ağrıyacak diye korkuyordum.

Son düzenleme:

ayran cnm baylıorm ayrana ayran içıorm ben de yogurt da yıorm evt ...
süt pek cnm istemıo bnm de ...

anladmm cnm ii çok şükür çok agrın olmuo demek ki kum dökmek degl de böbrekler sıkşıo bebşten ondan
kaşntı da ondanmş blıomsn cnm karacigere baskı yapıomş bebş
herşey daha fazla doknmya başlıomş...

Kızlar uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum Mutlaka izlemelisiniz

ayran cnm baylıorm ayrana ayran içıorm ben de yogurt da yıorm evt ...
süt pek cnm istemıo bnm de ...

Ben içerken içiyorum ama sonradan midemi bulandırıyor o yüzden süt yoğurt ayran peynnir hiçbirini tüketemiyorum.
Kalsiyum hapı içiyordum onuda bırakmak zorunda kaldım içinde böbrek taşı olanlar kullanmasın yazıyor böbreklerimde ağrıyınca koktum onuda bıraktım.Ama balık hapı içiyorum haftada 3 tane oda onunda içinde kalsiyum var artık yettiği kadar.Ama sanırım süt ürünleri tüketemediğim için dizlerim çok ağrıyor kitlniyor bükemiyorum bazen.

aklmda bulunsun megim bebş gelmden bi iki kez gtmek istıorm sinemaya kelebgn rüyasına gtcm buna da gderm ya da birini kralar birine gderm

Evet organlar sıkıştığı için herkesi farklı etkiliyor demkki.Olsun bir sağlık sorunu olmasında dayanılır.

Canımmmm hoşgeldin.Mutlaka izlicem yarın kocişle izleriz

Kızlar kahkahalarla gülmediğim bir sahne hatırlamıyorum..
bana bakınnnn :26: erkenden doğurmayasınız o kadar gülmeye be
En iyisi doğuma yakın izleyin

kızlar fena uykum geldi bnm gece uyuyamadm bugun de erken kalktım gözlerm agrlştı iice yarın akşam burdaym guzel guzel fotolarla inşşş
megimm ben 37de gdeym bu filme baktık gelıo hooop hastaneye

kızlar fena uykum geldi bnm gece uyuyamadm bugun de erken kalktım gözlerm agrlştı iice yarın akşam burdaym guzel guzel fotolarla inşşş

heh evet o haftada izleyebilirsin..tatlı rüyalar gibem

İnternette izledik biz pisicim
Tamam o zaman bizde izleriz haftasonu kocişlee

İyi geceler canım yat dinlen yarın güzel ve yorucu bir gün olacak.
Yarın fotoları bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…