Olsun heves ediyor düşünmesi bile yeter sen yönlendir o yapsın.
Canım hiç öyle düşünme sakın bulantın olmasın kiloda verme.Bulantılar çok kötü oluyor ben kaç ay hasta gibi yattım.Heleki kusması çok olupta hastanede sürekli serum takılanlar oluyor.Çok şükür bulantın olmasın kilo alıcaz bundan kaçış yok ama ne kadar kilo aldığına odaklanma bebişini aldığı kiloya odaklan annesi o iyi olsun yeterki.Plateside çok dikkatli yapman lazım dikkat et kendine.
Kilo hesapladığın gibi gitmeyebiliyor dediğim gibi doğumdan sonra verisin sıkı bir spor yaparsın onu o zaman düşünürsün şimdi düşünme
Evet bende vericeğimize inanıyorum o yüzden şuan hiç kiloyuı düşünmüyorum doğumdan sonra düşünürüm şuan önemli olan kızımın sağlıklı olması
ben daha dogurmadim bakin sifatima
beklemedeyiz kuzuyu
kismeee yokmuuuu
ben yine böyleyim :111::111::111:
cnm adet düzensizliği olabilir ama hamişte olma ihtimalin var cnm içine sinmezse test yap derimKizlar bisey dicem bn lohusaliktan sonra adet olmustum. Ama ilaclar falan kesmisti beni.bu ay yani sun gmece admet oldum dedim baya kirmizi geldi bugun baktim kahve gelmis hep pede kesilmis gibi. Bole bisy yasayan var mi toplasan 3 defa halvet oldu.1kere geri cekme 2defa da prevrvatfle korndk. Hamile degilmdir dimi
cnm adet düzensizliği olabilir ama hamişte olma ihtimalin var cnm içine sinmezse test yap derim
oflum benim lohusalık 45 gün sürdü kesildi bir hafta sonra tekrar geldi birkaç gün sürdü kesildi gelmiyor yani o günden beri hamilede değilim dengesizlikler normal.yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?