Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

:) evet aslında haklisin canm ya bn anladım zaten neden olduğunu ye iç yat ondan simdi hergun yürüyüş yapicam sorun olmaz bebisim sağlıklı olsun. Ki su an öyle maşallah ayy cok tatlısınız hepiniz cok güzel moral veriyorsunuz

ben yine günaydın demeyi unuttummm değilmi
neyse kocaman bir günaydın diyorum bugününüz dünden yarınınız bugünden daha güzel geçsin inşallahhh

SECİLİ canım aramıza hoşgeldin

Kızlar uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum Mutlaka izlemelisiniz

megim inanılmaz bir film bir kaç önce izleidk bizde karnım yarıldı gülmekten muhteşem birşey benki pek kolay kolay sevmem film ama buna bayıldım süperrrrr

Kızlar hürrermin yeni reklamını gördünüzmü gerçi eskidi ama bayılıyorum çok tatlı Birde nasılda zayıflamış

Selam kızlar. Kocaman öpüyorum sizleri. Oğluşum ikinci dişini çıkaramıyor onla uğraşıyoruz çok mutsuz

Puffym geçmiş olsun özelttin kendini arada uğramaya çalış
Annemle yürüyüşten geldik yorgunluktan bittim:111:

Kizlar bisey dicem bn lohusaliktan sonra adet olmustum. Ama ilaclar falan kesmisti beni.bu ay yani sun gmece admet oldum dedim baya kirmizi geldi bugun baktim kahve gelmis hep pede kesilmis gibi. Bole bisy yasayan var mi toplasan 3 defa halvet oldu.1kere geri cekme 2defa da prevrvatfle korndk. Hamile degilmdir dimi

cnm adet düzensizliği olabilir ama hamişte olma ihtimalin var cnm içine sinmezse test yap derim

herkese selamlar iyi hafta sonları

oflum benim lohusalık 45 gün sürdü kesildi bir hafta sonra tekrar geldi birkaç gün sürdü kesildi gelmiyor yani o günden beri hamilede değilim dengesizlikler normal.yani

oflum bilemiyorum tatlım en güzeli test yap içine sinsin

slm
güzel gibi görünen soğuk havanın tadını cıkardık
yeterki güneş görmeyelim
siz ne yaptınınz
kiminle konuşuyom ki :26:

kızlar baby showerın fotolarını ekledm ben albummde
çok guzel gecti bi sürü kıyafet getrmşler hem bebşlernden hem de yenilerden ozellkle yeni dogan bi dolu kıyafet oldu ...
kapı susune battnyeye ve alt açmaya bayldmm ozelkle
yalnz yorlmşm baya bi :26: otrnca daha bi farkettm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…