Kızlar nasılsınız ben bildiğiniz gibiyim
kocamla konuştuk oda boşanma taraftarı gibi bakalım hayırlısı
hilalim hadi işallah
benden de günaydınEki Görüntüle 647119
hilalim hadi işallah
ya nedıyımkı kalbim çarpıyo şuan hadi inş hilalim duam seninle benim belim hala ağrıyo en buyuk hamilelik belirtimdir bel agrım yani aslında adet belirtisıyle aynı kırmızılar gelmesin yeter
ozimim pıhtık kardeşimmm inş.gelmez kırmızılar burda hep birlikte coşarız kutlarız
seninde randevun 11 marttaymış nasıl büyümüştür meleğin bu sefer foto isteriz
geçen sene bu topikte arkadaşlarla konuşurken adetimin 2 gün geçtiğini söylemiştim.hemen test yap demişlerdi bende hemen yapmıştım.hamilydim.çok mutlu olmuştum yalnız bu mutluluk çok kısa sürmüştü 5. Haftada kanama 7.hafta kalp atışları yok ve sonunda kürtaj olmuştum.2. Kez bebeğimi düşürmüştüm.sonra uzun süre bu topiğe girmedim..şükür allahıma şimdi yine hamileyim ve 22. Haftamıza geldik şükür. Rabbim herkese nasip etsin.bizlere de sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Ayyyy kızlar inş,agzınızdan balll damlıyor vallaa
ben dışarı cıktımya biraz hızlı yürüyordum bi kramp girdi durdum tıpış tıpış döndüm eve ,eşimde soruyo ne zmn test yapcan diye,ben kalp çarpıntısıyla gidip gelip çamaşırımı kontrol ediyorum
koskoca 2 gün nasıl geccek yaaaa
ztraım dogurcak ya sırasını bana devredebilir
hani demiştik ya 1gebe doguma giderken yeni 1 gene gelsin die:)
hem didoda kızıyo topige hemen taze gebe lazım
Canım geçmiş olsun İnşallah şuan çıkmıştır hastaneden biraz daha iyidir.günaydın kızımın ateşi düşmedi sabah babası bekledi başında sonra hastaneye gittik onlar hala hastanede sıra bekliyolar ben işe gelmek zorunda kaldım
artı diz kapağımda bir kaç gündür ani giren bir ağrı var merdiven inip çıkmıyorum ve katlayamıyorum:26:aynı ayağımdan daha önce amaliyat oldum kemik tümörüydü yine aynı ağrılar korkuyorum inşallah tekrarlamamıştır:26:
Sağol didemim bu ara çok sıksık olmaya başladı.Bugün biraz yürüdüm bugün birde ağrı kasılmalardan oldu.Acaba erkenmi gelecek kızım diye düşündürüyor bu kasılamlar.meganım canım o taş gibi olmalar yalancı kasılmalar oluyo doğum için korkma ama hemen evham yapıyosun biliyorum
Ben bakıcam kipaya mutlaka çok sağol canımKizlar mesane pedi diye bisey var kipalarda var ecz.oluyor ben bir paket ondan aldım oyle hasta bezi gibi degil orkid gibi ama büyük arkadasım yeni dogum yaptı orkidden cok taşıyor rezil oluyorsun dedi kocası Dr onlardan al mualar babada onlardan al ilk hafta cok ise yarıyor kanama hafifleyin ce orkid kullanırsın dedi direk ondan koydum çantaya sizinde bildiniz olsun
Hilalimmmm hadi inşallah kırmızılar gelmeyecek çok güzel kopkoyu çıkmışbenden de günaydınEki Görüntüle 647119
Canımmm hergün ztarım doğurdumu acaba diye düşünüyorum gece sabah bakıyorum yazmışmısın diye heyecanla bekliyorumBurda saar sabah 4 uyuyamiyorum yine
Kalktim yarim oaket cikolata yedim. Doymuyorum bu arałar ve hep abur cuburda aklim..
Canım bencede çarşamba iyidir bekle çarşambaya kadarpeki şimdik tabi eger hastalanmazsam ben ne zmn gebelik testti yapayım
çarşamba gibi düşündüm????:44:
hilalim hadi işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?