Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamzemmm inş.cnm inş.

cnm hakkınızda hayırlısı olsun ama çabuk karar vermeyin biraz kendinize zmn tanıyın
şu an olaylar çok taze biraz zmn geçsin

Kızlar nasılsınız ben bildiğiniz gibiyim

kocamla konuştuk oda boşanma taraftarı gibi bakalım hayırlısı

hilalim hadi işallah

gamzem diyelimki ayrıldınız sen yeni bir hayat kurarsın eşinde öyle ama ya rüzgar onun nekadar yara alabileceğini düşündümü:26:

hemen karar vermeyin birbirinize zaman tanıyın senin yaşadıkların kolay değil biliyorum boşanmak kolay ama ya sonrası :26:

sakin kafayla tekrar tekrar ve yine tekrar düşün gamzem rabbim hakkından hayırlı ne ise onu versin

ya nedıyımkı kalbim çarpıyo şuan hadi inş hilalim duam seninle benim belim hala ağrıyo en buyuk hamilelik belirtimdir bel agrım yani aslında adet belirtisıyle aynı kırmızılar gelmesin yeter

ozimim pıhtık kardeşimmm inş.gelmez kırmızılar burda hep birlikte coşarız kutlarız
seninde randevun 11 marttaymış nasıl büyümüştür meleğin bu sefer foto isteriz

ozimim pıhtık kardeşimmm inş.gelmez kırmızılar burda hep birlikte coşarız kutlarız
seninde randevun 11 marttaymış nasıl büyümüştür meleğin bu sefer foto isteriz

Ayyy inş pıhtık kardeş geliyo kutlamaya hazırız inş kollarını hazırla morarıcaklar bol bol azcıkta acıcak annesi evet hilalim 12 mart haftaya salı görücez minnoşu nasipse inş kocaman olmuştur resim eklerim tabi gecenki pek net değildi aslında biz ultrasonda baya net görmüştük ama fotosu bulanıktı kocaman kafası minicik kolları ayakları vardı bakalım şimdi nasıl meraktan catlıyorum darısı senin ve butun istıyenlerın inş beraber buyutcez göbişleri gerci ben şişkoyum zaten göbekliyim de olsun sen çıtı oıtı cok guzel bi anne olucaksın hilalim inş hadi bakalım iki gun sonra havai fişekler patlasın

internette dolanıyorumlh hormonu tablosu vardo ona baktım
eger adet olcaksam düşmesi lazım ama düşmedi

bide burçları sölüyo tv de hiç hoşuma gitmedi yaaa

aminnnnn ozimim inş.evt baya büyümüştür ben hiç göremedim öle hep mercimek kadar gördüm
inş.bu sefer görcem kocaman kocaman göbekli olasım varrr

kızlar ben şimdik kaçıyorum dışarda işlerim var hazır öğlen sıcagındayken halledeyim,gelcem gene

Canlar tabiki rüzgar var bende bu yüzden bekliyorum hatta kocam gelse burada ailemlede konuşsa bugün dönücem evime ama o hala suçlu ilan ediyo beni bugün izin günü çıkıp gelebilirdi yada beş kuruşsuz duruyorum burda çok rahatsızım bu durumdan çocuğa bi çikolata alsalar utanıyorum bunu sorsa ya yok odun odun odun

gamzecim geçmişi okumadım ama rüzgar için bi şans daha verin evlilğinizederim ben.hakkınızda hayırlısı

hilalim hadi gali sabrımızı tükettin gebelik testinde görelim inşallah o çizgicikleri

ztarım kız doğurmadınmı sen daha

geçen sene bu topikte arkadaşlarla konuşurken adetimin 2 gün geçtiğini söylemiştim.hemen test yap demişlerdi bende hemen yapmıştım.hamilydim.çok mutlu olmuştum yalnız bu mutluluk çok kısa sürmüştü 5. haftada kanama 7.hafta kalp atışları yok ve sonunda kürtaj olmuştum.2. kez bebeğimi düşürmüştüm.sonra uzun süre bu topiğe girmedim..şükür allahıma şimdi yine hamileyim ve 22. haftamıza geldik şükür. Rabbim herkese nasip etsin.bizlere de sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

rabbim kucağına almayı nasip etsin canım senin adına sevindim

Ayyyy kızlar inş,agzınızdan balll damlıyor vallaa
ben dışarı cıktımya biraz hızlı yürüyordum bi kramp girdi durdum tıpış tıpış döndüm eve ,eşimde soruyo ne zmn test yapcan diye,ben kalp çarpıntısıyla gidip gelip çamaşırımı kontrol ediyorum
koskoca 2 gün nasıl geccek yaaaa
ztraım dogurcak ya sırasını bana devredebilir
hani demiştik ya 1gebe doguma giderken yeni 1 gene gelsin die:)
hem didoda kızıyo topige hemen taze gebe lazım

taze gebe geldi bilee inşallah budefa nutlu haberlerini alıcaz hilalim

Canım geçmiş olsun İnşallah şuan çıkmıştır hastaneden biraz daha iyidir.
Senin ağrılarında inşlalah korktuğun gibi değildir Allah korusun.Belki romatizmadır.
meganım canım o taş gibi olmalar yalancı kasılmalar oluyo doğum için korkma ama hemen evham yapıyosun biliyorum
Sağol didemim bu ara çok sıksık olmaya başladı.Bugün biraz yürüdüm bugün birde ağrı kasılmalardan oldu.Acaba erkenmi gelecek kızım diye düşündürüyor bu kasılamlar.
Ben bakıcam kipaya mutlaka çok sağol canım
Hilalimmmm hadi inşallah kırmızılar gelmeyecek çok güzel kopkoyu çıkmış
Burda saar sabah 4 uyuyamiyorum yine

Kalktim yarim oaket cikolata yedim. Doymuyorum bu arałar ve hep abur cuburda aklim..
Canımmm hergün ztarım doğurdumu acaba diye düşünüyorum gece sabah bakıyorum yazmışmısın diye heyecanla bekliyorum
peki şimdik tabi eger hastalanmazsam ben ne zmn gebelik testti yapayım
çarşamba gibi düşündüm????:44:
Canım bencede çarşamba iyidir bekle çarşambaya kadar
Kızlar nasılsınız ben bildiğiniz gibiyim

kocamla konuştuk oda boşanma taraftarı gibi bakalım hayırlısı

hilalim hadi işallah

Gamzem hakkınızda hayırlısı olsun ama bence acele karar vermeyin kendiniz için değilsede rüzgar için evlilğinize bir şans daha verebilirsiniz belki.

hilalimmmm inşşş sevinecz bu sefer doya doya ben de çokkk heyecnlym senn gibi
gamzem zamanla duzelcek inşş herşey bakma onn oyle boşanma taraftarı gibi oldgna o kadar kolay degl bu işler elbet geri adım atacak

slmm kızlarr Kızım dun bi kere mi ne kıprdadı bugun de sabah yokladm kıprdamıo pek hemen gttm sabah saglık ocagna ii maşallah kalp atışı son zamanlar korku artıo hakkaten ya hemşre dedi az kıprdar artık ama sen yne de kontrol et ne zaman istersen de çık gel dedi oyle dedkçe onlar insan daha bi pimprik oluo işte ordan geldk başladı kıprdamaya cadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…