Canımmm mahşlalah ona her gittiğinde artık dahada şekillenmiş olacak çok hızlı büyüyecek bebişinAyyy inş pıhtık kardeş geliyo kutlamaya hazırız inş kollarını hazırla morarıcaklar bol bol azcıkta acıcak annesievet hilalim 12 mart haftaya salı görücez minnoşu nasipse inş kocaman olmuştur resim eklerim tabi gecenki pek net değildi aslında biz ultrasonda baya net görmüştük ama fotosu bulanıktı kocaman kafası minicik kolları ayakları vardı bakalım şimdi nasıl meraktan catlıyorum darısı senin ve butun istıyenlerın inş beraber buyutcez göbişleri gerci ben şişkoyum zaten göbekliyim de olsun sen çıtı oıtı cok guzel bi anne olucaksın hilalim inş hadi bakalım iki gun sonra havai fişekler patlasın
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsingeçen sene bu topikte arkadaşlarla konuşurken adetimin 2 gün geçtiğini söylemiştim.hemen test yap demişlerdi bende hemen yapmıştım.hamilydim.çok mutlu olmuştum yalnız bu mutluluk çok kısa sürmüştü 5. haftada kanama 7.hafta kalp atışları yok ve sonunda kürtaj olmuştum.2. kez bebeğimi düşürmüştüm.sonra uzun süre bu topiğe girmedim..şükür allahıma şimdi yine hamileyim ve 22. haftamıza geldik şükür. Rabbim herkese nasip etsin.bizlere de sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Hilalim geeçr geçer bekle çarşambaya kadarrrAyyyy kızlar inş,agzınızdan balll damlıyor vallaa
ben dışarı cıktımya biraz hızlı yürüyordum bi kramp girdi durdum tıpış tıpış döndüm eve ,eşimde soruyo ne zmn test yapcan diye,ben kalp çarpıntısıyla gidip gelip çamaşırımı kontrol ediyorum
koskoca 2 gün nasıl geccek yaaaa
ztraım dogurcak ya sırasını bana devredebilir
hani demiştik ya 1gebe doguma giderken yeni 1 gene gelsin die:)
hem didoda kızıyo topige hemen taze gebe lazım
slmm kızlarr Kızım dun bi kere mi ne kıprdadı bugun de sabah yokladm kıprdamıo pek hemen gttm sabah saglık ocagna ii maşallah kalp atışıson zamanlar korku artıo hakkaten ya hemşre dedi az kıprdar artık ama sen yne de kontrol et ne zaman istersen de çık gel dedi oyle dedkçe onlar insan daha bi pimprik oluo işte ordan geldk başladı kıprdamaya cadım
Mahşallah eceyeee
eceeee korkutma anneyiiii totonu ısırırımmm
k
ısır valla ya teyzesibabası seslennce tekme atıo ben ece ece yırttım kendimi hıhı miskn miskn uyuo heralde
gelsnler hayırlısyla artık yaa
gelecekler cnm hemde bi gelecek ki kac gündür aynaya bakmadığını unutacaksın
ama bir kahkaha atacak herseye değecek
ısır valla ya teyzesibabası seslennce tekme atıo ben ece ece yırttım kendimi hıhı miskn miskn uyuo heralde
gelsnler hayırlısyla artık yaa
ben şimdi kendimde belirtiler buluyorum 5dk.da bariz şekilde wc ye gidiyorum
yemekten sonra miğdem bulandı,bide yorgunluk var
bide gebeyim die yeşil çayla kahve içmedim
başladım triplere ,kendi kendime gelin güvey oldum
kelebeğin aşılama olcaktı onunda bat 6 marttı ne oldu acaba
hilal cim seni merak ettim onun icin geldim, haydi bakalim inc cok guzel cikmis ovu can.
Allahim ins bu sefer olur canim cok cok sevindim senin icin.
gebelik testi yapinca da hemen ekle buraya ins.
benim bat hala 6 mart. beklemece..
ama benim pek umudum yok, bu ay hilale sevinelim sonraki aylarda ins siram gelir benim de :)
optum kaciyorum kizlar, islerim cok.
gamzecim ya, cok uzuluyorum boyle seyler duyunca Allahim hakkinizda en hayirlisi neyse o yolu gostersin ve sizi o yola iletsin ins canim benim...
Bugün bizimkide babası işten geldi elini koydu karnıma bir hareketlendiki mahşallah.Artık öncesinde bir bardak gazoz içmiştim onunmu etkisi yoksa babayımı hissetti bilemiyorum
Bugün bayağı bir yürüdüm bir saat kadar.keşke hergün böyle yürüyebilsem.Birde kızıma şapka aldım tavşan kulaklı pembe şapka.Kendimede emzirme sütyeni almak fırsat olmamıştı dışarı çıkmışken birkaç yere baktım ama istediğim gibi birşey bulamdım hep içleri dikişli bende dikişli çamaşır kullanamıyorum.Sporcu sütyeni gibi birşey aldım onu kullanıcam ilk etapta sonra bakarım yine.
Canım umutsuz olma biz umutluyuz senden inşallah gelecek kuzunnnhilal cim seni merak ettim onun icin geldim, haydi bakalim inc cok guzel cikmis ovu can.
Allahim ins bu sefer olur canim cok cok sevindim senin icin.
gebelik testi yapinca da hemen ekle buraya ins.
benim bat hala 6 mart. beklemece..
ama benim pek umudum yok, bu ay hilale sevinelim sonraki aylarda ins siram gelir benim de :)
optum kaciyorum kizlar, islerim cok.
gamzecim ya, cok uzuluyorum boyle seyler duyunca Allahim hakkinizda en hayirlisi neyse o yolu gostersin ve sizi o yola iletsin ins canim benim...
Duygum benim aldığımda onun gibi birşey ama orjinal değil tabi.Sporcu atleti gibi duruyor ama malzemesi penye değil air bralar gibi esnek ve toplayıcı duruyor bende onu aldım hastanede rahat ederim diye sonrasındada evde giyebilirim ama dışarı için göğüs uçları belli olmayacak ve destekli birşey lazım bulamadım.İnternettekilerde desteksiz görünüyor.çevredeki mağazalardada hep çok dikişli var rahatsız edici görünüyor.air bralar da ii meganm aslnda bende bi de air bra var ama orjinal degl pazardan almştm evde giyilr ama rahat yumuşak bi tane daha alcam onlardan pazara gdnce
bi de emzrme atletm var sonra yne alrm olmadı ...
Oflummm slm
ne güzel daha sık sohbet etcez
adette normal die duymuştum lohusalıkta oluyormuş böle
benimde bat günümün bitmesine yaklasık 10 dk kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?