Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnş.duygum kalpten hissediyorum güzel dileklerinizi hepiniz iyiki varsınız

prenses sagol cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı

meganm ne yazık ki emzrme sütyenlernin uç belli etmeyeni yok ya da var da ben blmıorm :44:
Peki nasıl olucak yazın tşörtlerden belli olacal o zaman normal sütyen kullanıcaz dışarı çıkarken başka çare gelmiyor aklıma evdede emzirme sütyeni.
Bende hemen yazı getirdim
Eyvahhhh bat günüm an itibariyle geçmiş bulunuyor
kesin gebeyim kesinnnnn

Gel çarşamba gellll

Pıhtık kardeş topıkte yazan en son seni görünce heyecan yapıyorum batın gectı inş bundan sonra bat yok sadece doktora bildirceğin tahmini doğum tarıhın için gerekli sat var inş rabbim sevindirsin canım benim bol bol ya varis çek duam seninle ayyy çarsamba bana olmaz sana nası olcek kii

Duygum sen şimdi ne sıklıkta gidiyorsun kontrole ben geçen hafta gitmiştim dr 9 gün sonraya gün verdi yani cumartesi gidicem.Geriye takvime bakarsak 29 gün kalmış olacak acaba o 29 günde her hafta kontrolemi gitmem gerekiyor yoksa dr bekle sancılanırsan gelmi diyecek nasıl olacak?:44:

Ozim canım arakadaşımmm hoşgeldin nasıl gidiyor bulantın devam eiyormu nasıl geçiyor hamişliğin

ya kopçası çıkan sütyenler de iş gorr aslnda neolcak ki oyle de açıcaz boyle de
bnm bi de emzrme onlugum var ama nerde oldgunu unuttm yaw onu bulmam lazm anneme ayarlatcam düğmesini de onu da yıkaym ben ....

iyi geceler kızlar nasılsınız
takip ediyorum ama nedense yazamadım
yada yazcak bişi bulamadım
hilalcim inşallah hamişsindir hayırlısıyla
senden sonrada sıra bize gelir inşallah

ozimmmmmmmmm kuzugummm bnmm aynı zamanlarda gtcz dra ben de onbir martta gidicem ve dogum tarhmz belli olcak

Hilalim geçmiş sayfalardan birinde her tuvalete gittiğimde çamaşırıma bakıyorum yazmışsın ya ben ondan hiç vazgeçemedim.Hala gözüm hep çamaşırımda bir ıslaklık hissedeyim indirir ndirmez bakıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum.Hatta bazen karnım ağrıyor unutuyorum adet olucağımı sanıyorum.

bugun bnm de kasgma agrı grdi aynı adet agırısı gibi bi tuhaf oldm atamadık daha o korkuları
ay ben test gününe kadar korkuyla gdıodm tuvalate ne stresti ama ya hepsi geldi geçti şükürler olsn
Rabbim herkese bu gunleri görmeyi nasip etsn
umudum sen de tezz zamanda kauvuşş inşş bebşne

ya kopçası çıkan sütyenler de iş gorr aslnda neolcak ki oyle de açıcaz boyle de
bnm bi de emzrme onlugum var ama nerde oldgunu unuttm yaw onu bulmam lazm anneme ayarlatcam düğmesini de onu da yıkaym ben ....
Aslında aklıma geldi ama önden kopçayı açınca memeler düşecekya tekrar toparlyıp kopçayı kapamak çok zor olur gibime geldi Malum göğüsler aldı başını gitti.:111:
Duygum o önlükten bende alacaktım ama emzirirken bebeği görmek daha sağlıklı olur meme burnunu kapatabilir en azından ilk zamanalr bence kullanma önlük bebeğini görerek emzir
iyi geceler kızlar nasılsınız
takip ediyorum ama nedense yazamadım
yada yazcak bişi bulamadım
hilalcim inşallah hamişsindir hayırlısıyla
senden sonrada sıra bize gelir inşallah
Hoşgeldin aramıza.Allah en kısa zamanda göbüşünü doldursun inşallah.
ozimmmmmmmmm kuzugummm bnmm aynı zamanlarda gtcz dra ben de onbir martta gidicem ve dogum tarhmz belli olcak
Duygum sen hep pazartesi gidiyorsun kontrolere dikkatimi çekti.bende cumartesi gidicem.

Gel çarsamba gelllllll

ozimim demek bat yok sat var bunu çok sevdimmm

umud gel cnm peşimden herkes gelsinn göbekler dolsun

meganla duygu bide ben gene bişey diycem bunuda görümcemden duydum ve gördüm,emzirme sütyenleri dışarda cok kullanıslı degil dio,emzirme atletleri var onda ektra sutyen giymeye gerek yok onun üstüne bi gömlek cok rahat oluyo dısarda boynuna da şal alıyo onlada kapatıyo

Sen tüp bebeiş yaptırmıştın ya beklentideydin o ay zaten
Ben adetimin geciktiğinden bile emin değildim çok saftirik bir aya denk geldi benim hamile kalmam.
Sabah midem bulandı ya ben geçen ay kaçınd adet olmuştum diye düşündüm 1 inde olmuştum o gün dördüydü normalde hiç idrarda gebelik testi yapmam yapacağım tuttu kalktım gititm eczaneden test aldım yaptım hiç bakmadım elimi yıkayıp sonarad çöpe atıcaktım elime aldım bir baktımsonra inanamadım ikincisini yaptım.Sonra testlerin paketlerini banyoda lavabonun içinde bırakmışım öylece hazırlanıp kan testi yaptırmaya koşmuştum.Annemlern evde yapmıştım testleri abim uyanınca lavaboda test kağıtlarını o atmış sanırım çöpe

kuzum ben yazın falan kullanrm o onlugu anca şimdi gerek yok aslnda evdeyiz cunku çok kalablk oldgnda grer odasnda emzirirm mesela
onn dısında arkdaslarm falan varken onların yannda veririm alşçaz artık emzrmeye de garip gelıo şu an bana boyle çıkarp vermek ama herkes rahatlıo anne olnca goruorm gezmeklerde falan kalablkta çıkarp verıo annele bebşlerne
pazartesiye denk geldi evt bi de pazartesi bnm haftalara ii denk gelıo mesela bu pazartesi 37 artı 2 oluo asldna cumartesi doluo gerçi ama cumartesi gunleri 12ye kadar hastane bzm oyle de zor oluo yetşmek nst falan da oldgu için pazartesi daha ii denk gelıo ...

Ozim canım arakadaşımmm hoşgeldin nasıl gidiyor bulantın devam eiyormu nasıl geçiyor hamişliğin
İyiyiz çok şükür meganım bulantılarım devam ediyo ama şikayetçi değilim çünkü yiyorum sadece kusunca cok yanmam oluyo midemde o beni mahfediyo ama şükürler olsun göğüslerim hala acıyo daha nekadar acıcak kocaman oldular göbişim zaten vardı ama alt kısmında bi sertlik var bebiştenmidir ki

Duygum canım evet bizim 12 mart salı ankara 13 marttada burda randevum var ıkı gun görücem zuzumu inş ayy duygum ya ece geliyo cok az kaldı annesi ohh mis inş saglıkla doğsun kuzucun bide sey sorcaktım duygum doktorun yani tup dr dırek sezeryan ol dedimi sizin kararınızmı yani ben kan sulandırıcıda kullanıyorum ya pek normal doguma yanasmıyomus doktorlar ee bide tup sanırım sezercik olurum normal isterim ama bskalım ogunler gelsın inş da gerci sizi görünce inanamıyorum dun gibi ya gectı cok sukur saglıkla geliyo kuzular genel anestezimi epidural mi olucaksın

Hilalim arkadaşın gelecekti geldimi gelseydi zaman daha çabuk geçerdi
Bende düşündüm o emzirme atletlerini ama önümüz yaz ben nisandan sonra daha atlet giyememki

İnş.duygum kalpten hissediyorum güzel dileklerinizi hepiniz iyiki varsınız

prenses sagol cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı
inş canım
bizde senin kadar sabırsızız

ayyy çok güldüm buna
ama ben de doğuma kadar böyleydim
korkuyo insan
bir düşüğüm olduğu için de hep kanama olcam diye bekliyodum

duygum lovelyim az kaldı doğumlara hadi hayırlısıyla alın sizde bebelerinizi kucaklarınıza

bak işte yaa Rabbim nasip ednce nasıl su gibi oluo btıo dünn gibi hatrlıorm hamileym hberini nasıl sevndgimi anlatamamm aglamştm hatrlıorm
ben de sana bşey anlatcam blmıorm anlattım mı :44:
bnm o ay arkdasım geldi tam bunalımlı bi zamandı evlilikten dönmştü resmen ben de tüp yaptrıodm resmen kız bnmle taşndı merkze hep
bi gun tedavi yarılanmş bunalımlı otruorz deniz kıyısında ikimiz o aglıo ben oyle baknıorm saf saf denize bi anda dedm kalk gdıorz nereye dedi kahve falı baktrcz dedm
ne soylemıon hemen gdelm dedi gttk hiç tanımıorm kadını ilk goruorm o da bizi hçbşey sotylemedk hakkmzda hemen içtk kahveleri sogumaya bıraktık ilk bnm falı aldı eline kapalı fala işaret parmagnı koydu ve dedi ki sen bebek için tedavi oluosn bu ay hamile kalcaksn
sana anlatamam şokumu arkdasıma sarlmşm korkudan bi anda gülmeye başladk deli gib sonra ben aglamaya başladm nasıl ama anlatamam
kadın dedi titredi elm ayagm boyle bşeyi ben de ilk defa yaşıorm dedi
baktı sonra fala tek tutacak dedi kısmetli olcak nazara açık olcak bol bol okuyun onu dedi
hayatmda ilk defa muhabbetin dısında fal kbaktrdm bu geldi başma çok tuhaf bi duyguydu çok ....

Son düzenleme:
Bugün bende annemle yürüyüşe çıktık yolda sağ kasığıma kasılma girdi ama kısa sürdü geçti.
Aminnnnnn
Bende çekinirim emzirirken bir tek annemin ve görümcemin yanında çekinmem sanırım ama başka yerde çekinirim
çekinmesemde zaten başka kimsenin yanında emzirmicem ayrı bir odada emzririm bende.

Çok şükür yiyebiliyorsan iyi.Benim göğüslerim ilk ayalr çok acıyordu ve sürekli büyüyordu sonra birden ağrılar kesildi büyümeside durdu.Kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama birkaç haftaya seninde göğüs ağrıların geçebilir korkma geçerse ben neden artık ağrımıyor diye düşünüyordum.Sertlik bebiştendir birkaç haftaya tüm göbüşün daha gergin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…