Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben hep emzirme atleti kullandım çok rahat
ama artık normal sütyen kullanıyorum

Yok meganım çarsamba gelcek ben simdiden plan bile yaptım sabah test yaparım çıkarsa eger hemen saglık ocagına ordan pazara ordan eve yemek vsvs sonrada akşama dogru anca gelcek,temizligide üstünden artık

saol prenses:)

umud sen fındıkkıransın adlı arkadasımızdın dimi

Canım hoşgeldin sağolasın

Duygum canımsınnnnnnBende senin hamiş haberine çok sevinmiştimmmmmm

Kuzunun geleceğini önceden öğrendin yaniii

Canım benimmm inşalalh çarşamba test yapacaksın sonrada yaptığın tüm planı unutucaksın elin ayağın birbirine karışacak hastaneye koşacaksın

yok canım gülüm 2011 idi ara ara geldiğim için çabuk unutuluyorum

Canım hoşgeldin sağolasın

Duygum canımsınnnnnnBende senin hamiş haberine çok sevinmiştimmmmmm

Kuzunun geleceğini önceden öğrendin yaniii

sorma ya hatta arkdas espri yaptı bak gelcek işte rahat ol artık die ya fala inanma falsız da kalma demşler blemıosn ki o an inanamadım da sanki boyle inanırsam gunaha grcekmşm gibi geldi ama rüyalar falan da var temz temz çocuk falan emzrdm hep rüyamda Rabbime şükürler olsn ya aklmda o zor gunlerden daha çok bu gunler kaldı gerçekten herrşeye degermş herrşeye o gunlern de faydası sabrı ogrendk dha güçlüyüz daha tevekkül sahbyz herşey bi sınav herşey bi sınama ama sonnda Rabbim verıo gonlunden geceni insanın

Son düzenleme:
Evet meganım o da muhtemel birde saglık ocagında yaptırınca ertesi güne cıkıyormuydu hatırlamıyorum
ama pazara mutlaka gitcem herşeyden alasım var bütün meyveleri yemek istiyorummmmm:)

Evet meganım o da muhtemel birde saglık ocagında yaptırınca ertesi güne cıkıyormuydu hatırlamıyorum
ama pazara mutlaka gitcem herşeyden alasım var bütün meyveleri yemek istiyorummmmm:)
daha once yaptrmştn demi hilalim saglık ocagnda bi gun sonra çıkmştı sanki :44:
bzm burda iki gun sonra çıkıo sonç

Umuddd ay nasıl gaf yaptım ben kusra bakma
gülüm deyince dank etti gene biz sohbet ediyorduk senle hatırlıyorum tekrar kusra bakma
çalışmalar nasıllll?

Yaptırdım duygum yaptırdımda tam net hatırlamıyorum 1günde de aldım 2 günde de
bu kadar bekledik olsun beklerik

emzrme atletim var çok guzel sarıo sutyen gibi aynı o da ..
ama bi tane var pazartesi dra gdnce karşıyakaya da ugramayı dusnuorm annemle o zaman alrm ordan buralardaki dukkanlarda yok cunku olsa da çok pahalıdr ...
bi cesaret gdeym dıorm son kez du bakalm başarablcekmym

iyi geceler kızlar
uzun zamandır giremedim özlemişim buraları
doğum listesine baktım da ne çabuk geçmiş zaman,
Rabbim bekleyen herkesin kucağına sağ salim vermesini nasip etsin inşallah
bu arada geçmişi okurken gözüme çarptı,
hilalim ovucan bat günü mü öyle koyu çıktı?
eğer öyleysee
benmde bat günü ovucan aynıydı çünki

kociş yne başmda yne beklıo off ya ne guzeldi sohbet uyuyamazsam gelrm ama dun de oyle dedm uyumş kalmşm neyse şimdlk ii gecler opyrm herkesii

Hevinnn cnm ayy okurken bile heycanlandım evt cnm bat günüydü bu sabah yapmıştım teknik olarak 1 saat oldu batım geceli :)ayyyy gene heyecan yaptımmmmm

Umuddd ay nasıl gaf yaptım ben kusra bakma
gülüm deyince dank etti gene biz sohbet ediyorduk senle hatırlıyorum tekrar kusra bakma
çalışmalar nasıllll?

olsun canım dedim ya sık yazmadığımdan
çalışmalar pek iç açıcı diil.başka bir dr danıştık doğal yolla hamile kalmamın zor olduğunu söledi hatta aşılamada yaptırmayın çok düşük ihtimal zaman ve para kaybı olur direk tüp bebek yaptırın dedi biz biraz şok olduk ama en son ihtimal olarak gördüğümüz için yada aklımızdaydı ama başkasının ağzından duymak zor geldi galiba
bizde bu ayda böle geçsin önümüzdeki ay tüpe gidelim dedik dr araştırıyoruz
öle işte canım
senin günün 1 gün geçmiş oluyor bence yarın neden yaptırmıyorsun testi çrşmb yapcan çok merak ederiz o zaman kadar ama ben böyle meraktaysam seni düşünemiyorum
hadi inşalah hayırlı haberler gelir

benimde komşum çok içinden gelirse bakıyo kahve falına yarın bi baktırasım geldi belki hisseder

iyi geceler duygucum ve ececik

Hevinnn cnm ayy okurken bile heycanlandım evt cnm bat günüydü bu sabah yapmıştım teknik olarak 1 saat oldu batım geceli :)ayyyy gene heyecan yaptımmmmm

canım ben battan 4 gün önce hem ovucan hem gebelik testi yaptım silik çıkmişti,
bat günü ikiside seninkisi gibi koyuydu, inşallah bu sefer olacak inanıyorum

bu arada gamzeyi okudumda neler olmuş öyle

Umudd cnm moral bozmak yok bu doktorların ne dedigi belli olmuyorki,pozitif olmak cok önemli
ben gecen ayda beta baktırdım biraz acele ettim 5 cıktı bende umutlandım 1 gün sonra adet oldum
bende bi daha geçmeden yapmıycam dedim ama nasıl durcam bakalım

hevinn ben 28 29 ve 32 günlerde yaptım giderek koyulaştı ama ben gebelikte hiç böle koyu göremedim markadan markaya degisir heralde,en kesin kanda oluyo bnm
bekleyip görcez bakalım inş...

hevinn ben 28 29 ve 32 günlerde yaptım giderek koyulaştı ama ben gebelikte hiç böle koyu göremedim markadan markaya degisir heralde,en kesin kanda oluyo bnm
bekleyip görcez bakalım inş...

marka hakkında bişey diyemicem canım ben almanyada yaşıyorum testler aynı değil malesef,
tek bildiğim bişey var gebeysen eğer bat günü ovucan aynı gebelik testi gibidir, işlev aynı
herşeyin hayırlısı tabiki en garanti kan vermek, dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…