- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
Gel çarsamba gelllllll
ozimim demek bat yok sat var bunu çok sevdimmm
umud gel cnm peşimden herkes gelsinn göbekler dolsun
meganla duygu bide ben gene bişey diycem bunuda görümcemden duydum ve gördüm,emzirme sütyenleri dışarda cok kullanıslı degil dio,emzirme atletleri var onda ektra sutyen giymeye gerek yok onun üstüne bi gömlek cok rahat oluyo dısarda boynuna da şal alıyo onlada kapatıyo
Canım hoşgeldin sağolasıninş canım
bizde senin kadar sabırsızız
ayyy çok güldüm buna
ama ben de doğuma kadar böyleydim
korkuyo insan
bir düşüğüm olduğu için de hep kanama olcam diye bekliyodum
duygum lovelyim az kaldı doğumlara hadi hayırlısıyla alın sizde bebelerinizi kucaklarınıza
bak işte yaaRabbim nasip ednce nasıl su gibi oluo btıo dünn gibi hatrlıorm hamileym hberini nasıl sevndgimi anlatamamm aglamştm hatrlıorm
ben de sana bşey anlatcam blmıorm anlattım mı :44:
bnm o ay arkdasım geldi tam bunalımlı bi zamandı evlilikten dönmştü resmen ben de tüp yaptrıodm resmen kız bnmle taşndı merkze hep
bi gun tedavi yarılanmş bunalımlı otruorz deniz kıyısında ikimiz o aglıo ben oyle baknıorm saf saf denizebi anda dedm kalk gdıorz nereye dedi kahve falı baktrcz dedm
ne soylemıon hemen gdelm dedigttk hiç tanımıorm kadını ilk goruorm o da bizi hçbşey sotylemedk hakkmzda hemen içtk kahveleri sogumaya bıraktık ilk bnm falı aldı eline kapalı fala işaret parmagnı koydu ve dedi ki sen bebek için tedavi oluosn bu ay hamile kalcaksn
sana anlatamam şokumu arkdasıma sarlmşm korkudanbi anda gülmeye başladk deli gib sonra ben aglamaya başladm nasıl ama anlatamam
kadın dedi titredi elm ayagm boyle bşeyi ben de ilk defa yaşıorm dedi
baktı sonra fala tek tutacak dedi kısmetli olcak nazara açık olcak bol bol okuyun onu dedi
hayatmda ilk defa muhabbetin dısında fal kbaktrdm bu geldi başma çok tuhaf bi duyguydu çok ....
Yok meganım çarsamba gelcek ben simdiden plan bile yaptım sabah test yaparım çıkarsa eger hemen saglık ocagına ordan pazara ordan eve yemek vsvs sonrada akşama dogru anca gelcek,temizligide üstünden artık
saol prenses:)
umud sen fındıkkıransın adlı arkadasımızdın dimi
Yok meganım çarsamba gelcek ben simdiden plan bile yaptım sabah test yaparım çıkarsa eger hemen saglık ocagına ordan pazara ordan eve yemek vsvs sonrada akşama dogru anca gelcek,temizligide üstünden artık
saol prenses:)
umud sen fındıkkıransın adlı arkadasımızdın dimi
Canım hoşgeldin sağolasın
Duygum canımsınnnnnnBende senin hamiş haberine çok sevinmiştimmmmmm
Kuzunun geleceğini önceden öğrendin yaniii
Canım hoşgeldin sağolasın
Duygum canımsınnnnnnBende senin hamiş haberine çok sevinmiştimmmmmm
Kuzunun geleceğini önceden öğrendin yaniii
daha once yaptrmştn demi hilalim saglık ocagnda bi gun sonra çıkmştı sanki :44:Evet meganım o da muhtemel birde saglık ocagında yaptırınca ertesi güne cıkıyormuydu hatırlamıyorum
ama pazara mutlaka gitcem herşeyden alasım var bütün meyveleri yemek istiyorummmmm:)
Umuddd ay nasıl gaf yaptım ben kusra bakma
gülüm deyince dank etti gene biz sohbet ediyorduk senle hatırlıyorum tekrar kusra bakma
çalışmalar nasıllll?
bak işte yaaRabbim nasip ednce nasıl su gibi oluo btıo dünn gibi hatrlıorm hamileym hberini nasıl sevndgimi anlatamamm aglamştm hatrlıorm
ben de sana bşey anlatcam blmıorm anlattım mı :44:
bnm o ay arkdasım geldi tam bunalımlı bi zamandı evlilikten dönmştü resmen ben de tüp yaptrıodm resmen kız bnmle taşndı merkze hep
bi gun tedavi yarılanmş bunalımlı otruorz deniz kıyısında ikimiz o aglıo ben oyle baknıorm saf saf denizebi anda dedm kalk gdıorz nereye dedi kahve falı baktrcz dedm
ne soylemıon hemen gdelm dedigttk hiç tanımıorm kadını ilk goruorm o da bizi hçbşey sotylemedk hakkmzda hemen içtk kahveleri sogumaya bıraktık ilk bnm falı aldı eline kapalı fala işaret parmagnı koydu ve dedi ki sen bebek için tedavi oluosn bu ay hamile kalcaksn
sana anlatamam şokumu arkdasıma sarlmşm korkudanbi anda gülmeye başladk deli gib sonra ben aglamaya başladm nasıl ama anlatamam
kadın dedi titredi elm ayagm boyle bşeyi ben de ilk defa yaşıorm dedi
baktı sonra fala tek tutacak dedi kısmetli olcak nazara açık olcak bol bol okuyun onu dedi
hayatmda ilk defa muhabbetin dısında fal kbaktrdm bu geldi başma çok tuhaf bi duyguydu çok ....
Hevinnn cnm ayy okurken bile heycanlandım evt cnm bat günüydü bu sabah yapmıştım teknik olarak 1 saat oldu batım geceli :)ayyyy gene heyecan yaptımmmmm
hevinn ben 28 29 ve 32 günlerde yaptım giderek koyulaştı ama ben gebelikte hiç böle koyu göremedim markadan markaya degisir heralde,en kesin kanda oluyo bnm
bekleyip görcez bakalım inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?