ben de çokk mrk edıorm ayrıntılarıvakt bulunca yazar ama ztarım dogum hikayesini
evt cnm bak badi de koyalm zıbın da hangsini isterlerse onu gydrsnler içten
sorarız da ebelere falan evt aslnda verseler bi liste ne guzel olur
ben terlk koymadm cnm cunku ben de karr veremedm acaba hemşre terlkleri var ya onlardan mı alsdam pazardan die düşndm ama ev terliği de mantıklı aslnda ...
Doğuma kadar olan süreçte olsun doğum sonrasında olsun mutlaka yataktan kalmak gereken durumlar oluyor o yüzden ben burnu kapalı bir terlik olsun istiyorum çorabım toz olmasın onunla yatağa yataıcam tekrar diye.Burnu kapalıda istediğim gibi bir terlik bulamadım hemşire terliklerininde altları çok sert yürünmüyorki onlarla belki orjinalini alsak yumuşaktır ama pazardakiler çok sert bende ev terliği koymakta budum çareyi burnu kapalı altı yumuşak lastik en azından.
duygum şimdi dr sana tahmini 18 i gibi gün verecek sanırım doğum için seninde çok az kaldı hayırlısıyla inşalah 11 gün sonra ece yanındaa
gidip fortmantoya bakıcam ve terlk secip koycam ben de zaten bu pazartesi ben çantaları da atcam arabanın bagajına kardesm gotrcek annem de gelcek neolur neolmaz o zamana canta tam olarak hazır olsn en azından ...
bnm dr pazartesi ve cumayı sevıo sezeryanda bi arkdasımı cuma cagrdı dgerini pazartesi
bana da dedi zaten gel 37de 38de gun vercz sana dedi
şimdi o haftann cuması dolmuo 38
ama pazartesi 38 artı iki oluo bana ondan 18 i gibi gelıo ama tabi nasip kısmet
ama oyle ya da boyle çok az kaldı meganm ay gel de uyu ya
artık korku yerini boyle çok guzel duygulara bıraktı çok mrk edıorm onu
eşim nasıl olcak o gun aileler duygu patlaması olur heralde
boyle içimde bi rahatlık tattlı bi heyecan varrr
koydm terligimi debi de pembe bi tulum begenmştm arkdaslarn getrdklernden onu da koydm cantaya ya ne kararsız bşey oldm ben boyle hiç ayrıntılara taklmazdm herşeye taklıorm annemn de için baylttm dıorm kadına bak vercm kıyfetleri sana açklamasını yap şu şu var de tmm duygucum tmm dıo yazık ne yapsn
kocişler sakin gibi duruo ama dokuz dogrcaklar bence de ama aglar mı blmıorm bnmki aglamaz gibime gelıo
o krem akntı başladı bende meganm hatta bugun ıslaklık hssettm nasıl korktm boyle ama işte o akntıymş sadece
halbuki su gelmesi boyle çokk çokk oluomş ama yaşamayanca insan blemıo korkuo en ufacık şeyden ble ....
ay wın bozldu sandm odum koptu şimdi duzeldi bi ara baglantı yok falan dedi neden oyle oldu anlamadım :26:
ıslak mendl koydm meganm bebşe ayrı bize ayrı şimdi emzrme atletimi de koydm temz temz yıkamştm onu da ...
kagıt havlu oluo bnm gttgm hastanede odalarda ama yne de koyarım neolur neolmaz
hoşaf onu yapayım evt demştn daha once de zaten hastanenin yemekleri pek ii degl gerçekten bi kavanoz bulunsun yanmzda ...
meganm sana şeyi sorcam ya alt açma nasl bşey aldn bana arkdaslar aldı gormssndr fotoda çok cici ama onu ben anakucagına koyarm drek sonra da arabasına
benm daha boyle her gun için de bi alt açmaya ihtycm var ama cicili boceli degl boyle biraz uzun kullanşlı olsn pazarda bakcam olmadı dktreym bi tane dıorm ...
Evet gördüm onu çok cici gerçekten alt açma olarak kullanamazdım bende.
Duygum ben alt açma almadım kullan at olanlardan kullanırım diye düşündüm şimdi alt açma alsanda diyelimki bişey bulaştı yıkanıp kuruyana kadar bekliycezmiki:44:
Ben o yüzden alamdım sence gereklimi kullan atlar varken
ya been altını açmak için de degl mesela şimdi ayagmzda sallıcaz ya altacma yatak gibi olur ona
ya da dielm kolkta uyudu altacmada yatar işte o amaçlı istıorm yoksa ben de kullan at olanlardan aldm
ben boyle şiltemsi olsn bebş için seyyar bi yatak gibi bşey olsn istıorm
arkdaslar hep o amaçlı kullandılar altını alrken kullan atlar daha mantıklı ama ...
Duygum o amaçla kullanmak istiyorsan bence şöyle birşey yapabilirsin.
Yorgancılardan kilo işi satılan slikonlardan al yarım kilo evde tek olan bir yastık kılıfının içine ince bir şekilde yay onu ince bir yatak gibi olsun sonrada sıra sıra dik yorgan diker gibi önce bir kaç sıra düz sonrada diğer taraftan dik pide gibi olucak dikişleri böyle birşey yapsan hem uyguna gelir hemde işini görür sanırım.
Bak fotodaki gibi ama sen yüz olarak normal boyutta bir baş yastığı kılıfı kullanabilirsin.İçindede incecik slikon olucak olurmuki?
Eki Görüntüle 650142
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?