Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ıslak mendillerin paketi değişti de paketini tanımıyorum içinde 40 tane varsa doğru
daha çok varsa o benim şimdi kullandığımdan onu kullanma unibaby al bence ya da benim dediğim gibi pamuk su temizle
sudocrem de iyidir sür her alt açışında geçer inşallah hemen

Selam kızlar nasılsınız..
Bebişleriniz büyümüştür artık

bende karnımda büyütüyorum

beni sorarsanız hergün ayrı bi yerlerim agrıyooo sürekli içerlerimde bişiler agrıyıp duruyo işte...

onun dışında çalışmaya devam :))

evet 40 tane var zaten elimde 40 deidğim için almış diğerinde fazlaymış 70 falanmı nee tmmunibayb alırım pamuğuda yapıyorum canım ama bu çok güzel yumuşcık pamuk gibi vallaha farkı anladım diğerleir ne öyle 5-6 tane ancak silerdim bununla 1 tanesi yetiyo nerdeyse hakikaten fark var çok sağolsın cnaım çok işime yaradı kremde iyi geldi geçirdi çok hafif kaldı çok şükür cnaım

yoruldum artık yaa gerçekten yoruldum kafam hiçbişey kaldırmaz oldu

işyerine 700 küsür elektrik faturası gelimiş patron nerdeyse senin yüzünden diyecek bir kış geldi geçti klimayı bile doğru düzgün açtırmadı

masanın altında elektirikli soba var üşüdüğüm zaman onu açıyorum şimdi onuda açmayacakmışım

eşim çalışıyo olsa 5 dakika durmazdım burda kahretsinki okumadım elimde diplomam yok olmadığı içinmi herkesin lafını duymak zorundayım

rabbim bir çıkış yolu göstersin dayanacak gücüm kalmadı ama hep güçlüymüşüm gibi görünüyorum yoruldum

eminem kuzum senin o patronunu alıp dövesim geliyo salakmı o 3 aylık hemde ne bekliyo yaa normal yani manyak herif yaaa sıkma cnaını lütfen kuzum Allahı hayırlı kapılar açsın inş off sıkcı bir durum nasıl katlanılırki o adma

Oy daha doğurmadın mı diye diye doğurttuk seni dimi bebeğimm
Maşallah sana da bebeğine de kuzum
Allah ömürlü etsin,sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

Hillaaaalllllll
Sağlıkla kucağına al inşallah canım arkadaşımmmm

Son düzenleme:
Kızlar annemlerdeyim ben hala sonu nereye gidecek belli gördüğünüz gibi

ZTARIM allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

hilalim tebrikler cnm allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhh

eminem rabbim en kısa zamanda sanada güzel bir iş nasip etsin ya sıkma canını

eminecim sıkma canını arkadaşım patron olunca böyle densiz olmaya hakları varmış gibi davranıyolar
üzülmekte haklısın ama biraz umarsız olmak lazım iş hayatında yoksa çok üzülürüz

byzglm çok sevindim iyi gelmesine canım unibaby almana da gerek yok huggies de yenidoğanmış saten ben ikisini de kullandım fark yok gibi bişey

gamze hakkınızda hayırlısı ne olacaksa o olsun

Megimm cnm 1 gün daha bekleyelim ya bende sevinmek istiyorum ama biraz daha beklemek lazım
yrn gene havai fişek isterimmm:)

Hilalim çoookkk sevindim inan heyecandan nefes alamıyorummm
Daha yeni uyandım kahvaltı yaptım direk sana bakmaya geldimmmm
Çok şükür rabbime inşallah kandada pozitif çıkıcak idrarda çıktığına göre kanda esn çıkar.
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Kızalr bir bebeiş doğdu bir bebeiş göbüşe girdi sırada duygum var onun kızı doğacak ikinci hamiş haberi gelecek topikimiz hamişsiz kalamsın herkes gelsin sıradan inşallaahhhhhh

Duygum bizde doğuma gierken kızların isimlerini sayalım
Canım hoşgeldin ben seni çok özeldimmm sevindim iyi olmana.
Zor olmalı bebeişin bırakıp işe gitmek ama herşey onun içinnn
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Çok sevindim çok şükür sende aldın hayırlısıyla sağlıcakla kızını kucağına darısı bize inşalalhhh.
Toparlandığında doğum hikayeni anlatırsın uzun uzun
Hilalim artık sen çarşı pazar unut poşet taşımak yokkk
Canım ben gelmişti yazmıştı diye hatırlıyorum o doğum yaptı bebeişiyle ilgileniyordur ondan gelemiyordur.

Kızlar annemlerdeyim ben hala sonu nereye gidecek belli gördüğünüz gibi

Gamzem hakkında hayırlısı ne ise o olsun sonuçta sen eşine kızıp gittin ama rüzgar için bir adım bekliyorsun birşeyleri düzeltmek istiyorsun eğer oda seni ve bebeğini düşünüyorsa bir adım atacaktır atmıyorsada zaten bundan sonra değişmeyeceğini gösterir.

Yada acaba hatasını bilmiyor ve senden mi bir adım bekliyor eğer öyleyse ve sende kendini şuan kötü hissediyorsan istersen sen çağır gel son birkez al beni konuşalım dışarda de

Ztarımın doğumu hilalimin hamiş haberi beni çok heyecanlandırdı sanırım panik atağım tutu nefes alamıyorum biraz uzanayım gelicemmm

şimdi daha sakinim ama hala çok kızgınım ben haftalardır üşüttüğüm için hastalıktan kurtulamıyorum kalkıpta bana bunu söylemesi beni delirtti
dedim klimayı açma dedin açmadım sobayıda üşüdükçe açıyorum sürekli değil dedim ama adam diğer elemanlarına saramıyo pislik çıkarcı cimri adam
bir ana okuluyla görüştüm personel açığı varmı die şimdilik yokmuş ama okul müdürüyle gel bire bir görüş dedi inşallah hakkımdan hayırlı ne ise o olur

Kendimi yi hissetmiyorum ben normal doğum yapamıycam sanırım çünkü heyecana gelemiyorum kalbim sıkışıyor yine kafam karıştı harıl harıl hastene arayışına girdim

hilalcim testine bakmaya geldim cok sukur Alahimiza bin sukur tahmin ettigimiz gibi cikmis :):)

ins kanda da netlesir ve hep beraber halay cekeriz.. smiley leri yapamiyorum
benim testim negatif kizlar, progesteron ve estrogen i biraktim dunden itibaren.
bugun adet olmam lazim, yavas yavas geliyor hissediyorum.

ztar cim kizina kavusmussun cooook sukur :) ne guzel ya 2 mutlu haberle gune baslamak..

haydi bakalim obur ay kim gelecek hilalin arkasindan, ins yavas yavas bize de sira gelicek ins..

opuyoruuuuum!!!!

Kelebekim çok üzüldüm canımmm ama ben inanıyorum senin kuzunda gelecek inşallah annesi sırayla herkes hamiş kalcak inşallah

ztar tebrik ederim canım almışsın kızını kucağına allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

hilal canım testin çok güzel görünüyor inşallah kan testinden sonra daha çok seviniriz

gamze canım hakkında hayırlsı olsun ben çok sık takip edemiyorum topiği inşallah sağlık durumun iyidir
testlerin temiz çıkmıştır inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…