Eki Görüntüle 649429 canım ben aldırdım dün ıslak mendili yanlış almamışımdır inş 2 çeşiti varmış yeni bebek olduğu için bunu almış birde unibaby varmış yenibebek yazıyomuş onuda layımmı acaba:26::26: kremde duygumun söylediği krem
ıslak mendillerin paketi değişti de paketini tanımıyorum içinde 40 tane varsa doğru
daha çok varsa o benim şimdi kullandığımdan onu kullanma unibaby al bence ya da benim dediğim gibi pamuk su temizle
sudocrem de iyidir sür her alt açışında geçer inşallah hemen
herkese selamlar
eminem demirbaşım ne yapıyorsun
yoruldum artık yaa gerçekten yoruldum kafam hiçbişey kaldırmaz oldu
işyerine 700 küsür elektrik faturası gelimiş patron nerdeyse senin yüzünden diyecek bir kış geldi geçti klimayı bile doğru düzgün açtırmadı
masanın altında elektirikli soba var üşüdüğüm zaman onu açıyorum şimdi onuda açmayacakmışım
eşim çalışıyo olsa 5 dakika durmazdım burda kahretsinki okumadım elimde diplomam yok olmadığı içinmi herkesin lafını duymak zorundayım
rabbim bir çıkış yolu göstersin dayanacak gücüm kalmadı ama hep güçlüymüşüm gibi görünüyorum yoruldum
Kizlar herkeslere selam..
4 unde aniden suyumun gelmesiyle kendimizi hastanede bulduk. Ve 5 mart aksaminda kizimizi kucagimiza aldik cok sukur..
Darisi bekleyen tum arkadaslarimin basina..
Cok degisik birseymis :)
Daha hastanedeyiz. Hepinize ilginiz icin cok tesekkur ederiz teyzeleri
günaydınnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 649228
Hilalim çoookkk sevindim inan heyecandan nefes alamıyorummmgünaydınnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 649228
Canım hoşgeldin ben seni çok özeldimmm sevindim iyi olmana.Günaydın kızçeler
ise başladım
kosusturmayla geçiyor günler
bebekimi cok özlüyorum
her gun değişiyor ama ben ancak sonradan
yakalayabiliyorum bu degisimi
neyse hayırlısı olsun
umarim herkes ii dir
dun biraz gozattim
hilal seni bekliyorum
Sana bakmak icin girdim erkenden
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Çok sevindim çok şükür sende aldın hayırlısıyla sağlıcakla kızını kucağına darısı bize inşalalhhh.Kizlar herkeslere selam..
4 unde aniden suyumun gelmesiyle kendimizi hastanede bulduk. Ve 5 mart aksaminda kizimizi kucagimiza aldik cok sukur..
Darisi bekleyen tum arkadaslarimin basina..
Cok degisik birseymis :)
Daha hastanedeyiz. Hepinize ilginiz icin cok tesekkur ederiz teyzeleri
Hilalim artık sen çarşı pazar unut poşet taşımak yokkkeşimde aynı tepkiyi verdiolsun bu kadar bekledim,insanlar 20 yıl beklemiş ,ben 1 gün daha sabretcem çok mu
benim şimdi çıkmam lazım malum pazara gitcem bütün meyce ve sebzeleri cnm çekiyoooooo
dönünce gelcem gene
hissediyorum herşey güzel olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Canım ben gelmişti yazmıştı diye hatırlıyorum o doğum yaptı bebeişiyle ilgileniyordur ondan gelemiyordur.yaa kızlar ilknur defne arkadaşımız vardı aramızda 5 gün vardı nerde o en son nişanımmı geldi diye sorduğu daha girmeiş dikkat ediyorumdsa haberi olan varmı görüşen falan oğluşunu almışmı kucağına:26:
Kızlar annemlerdeyim ben hala sonu nereye gidecek belli gördüğünüz gibi
eminecim sıkma canını arkadaşım patron olunca böyle densiz olmaya hakları varmış gibi davranıyolar
üzülmekte haklısın ama biraz umarsız olmak lazım iş hayatında yoksa çok üzülürüz
byzglm çok sevindim iyi gelmesine canım unibaby almana da gerek yok huggies de yenidoğanmış saten ben ikisini de kullandım fark yok gibi bişey
gamze hakkınızda hayırlısı ne olacaksa o olsun
hilalcim testine bakmaya geldim cok sukur Alahimiza bin sukur tahmin ettigimiz gibi cikmis :):)
ins kanda da netlesir ve hep beraber halay cekeriz.. smiley leri yapamiyorum
benim testim negatif kizlar, progesteron ve estrogen i biraktim dunden itibaren.
bugun adet olmam lazim, yavas yavas geliyor hissediyorum.
ztar cim kizina kavusmussun cooook sukur :) ne guzel ya 2 mutlu haberle gune baslamak..
haydi bakalim obur ay kim gelecek hilalin arkasindan, ins yavas yavas bize de sira gelicek ins..
opuyoruuuuum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?