Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benm çok becerm yok meganm dikiş konusunda ama annem çok rahat yapar aslnda du bakalm istedgm gibi bşey bulamazsam ben de senn dedgn gibi yaptrcam boyle bşey anneme çok da ii olur aslnda ....

Yorgan sırımak zor iş ama senin yapacağın kolay olur baş yastığının içine sericeksin slikonu yere yay dağılmasın yerde kaldırmadan birkaç ıra dikiş gidiceksin basit aslında annen yapabilir kesin.
Benim annemde ana dizinin içine böyle ince bir yatak yaptı birde emzirirken kullanmak için yastık yaptı.

istersen gg da var senin istediğin gibi alt açmalar orayada bir göz at

evt cnm netten de bakıorm pazardan da bakcam bakalm pazarda da guzel şeyler oluo bzm
yapar evt cnm ya anneler çok becerkli bnm annem de çok guzel battnyeler yaptı yanlarına danteller koydu yastık kılıfı yaptı iki tane
altacmayı da ornek goster yaparm dedi ama zaman da az bulablrsem hiç ugraştrmam cunku yaklaşk on gun sonra tek işimiz gücümz ece olcak Allahın iziniyle
sizin de Kübra

meganm fena uykum geldi akıo resmen gozumden ayy ozlucem ben bu sohbetleri ya
valla ne guzel heyecanlar ne guzel sohbetler kırkbirrkere maşalalhh Allah tamamına erdrsn bebşlermze saglıkla kavuşalm inşş
ii ki varsın meganm opyrm seni ii geceler tatlı ruyalarrr

Allahımm neolur yarın hilalimn kan sonucu da çokk guzel çıksnnn soyle doyaa doya sevinelimmmm hep beraberrr

Evet yakında başımızı kaşıyacak vaktimiz olmayacak Allah sağlıcakla gelmelerini nasip etsin prenseslerin.
Duygum aslında hala uyykum yok senide tek bırakmak istemem ama benim midem çok sıkıştı huzursuz ediyor biraz fazla oturdum sanırım biraz uzanmalıyım öpüyorum senide eceyide Allah emanet olun iyi geceler..

Okumadan yazmışım bende tek kalıcaksın diye üzülüyordum iyi geceelr canım

Aminnnnnnn

Sende iyiki varsın duygum.Evet bende özliycem bu sohbetleri.Ama inşallah topik bu sohbetlerden hiç mahrum kalmasın bizim peşimizden bir sürü hamiş geldin geceleri onların bu sohbetlerine dahil olalım ve bizde onlara bolbol uyuyun yakında uyuyamıyacaksınız diyelim böyle devam etsin Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

günaydınlarrrrrrrr
benim belim cok agrıyo,öğle tatilinden sonra arıycam sağlık ocagını

annemlere gtcm aklm hilalde laptobu da taşımak zor gelıo
en guzeli erkek kardesimn pcden grerm o da cadı be bazen vermıo izin ama ben daha cadıyım grıorm bi şeklde
ne guzeldi işi ya servisin kapancagı tuttu neyse yenisi açlcak inşşş
gunaydınn herkese gece üç bucukta yatınca anca kalktım bugun ...

ben gdıorm canlar aç bi gebş var gdetym annmde karnımı doyurayım
gelcem gelcem annemlerden çok heyecnlym ii hberler alczz bizz bugunn Rabbimn iziniyle hayırlısyla inşşşşşşşşşşşşş

ohh herkesler gelmişhoşgelmiş
megg bende çok beğendim nevrestenin menüsünü artı güllu patates kızartmasını :125:
becerikli kadının hali bir başka oluyo işte

arkadaşlar ben bugün test yaptım. 2. çizgi 5-6 dakika sonra beyaz çıktı. pembede değil. gölge gibi belli belirsiz duruyor. aradan 1 saat geçti yine aynı. gebelik olabilir mi ? yoksa 2. gördüğüm çizgi testin kendi çizgisinin yansıması mı ?

Selamlar efendim :) nasılsınız. Hilalm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :) bende emiri sallıyorum her zamanki gibi. Hep ağlayan bi bebek bu emir yedi beni gece gündüz uyumuyor. Sallansin diye hamak beşik aldım. Onda da durmuyo. Ancak uyuduğu zaman ise yariyo o kadar.. Of of

günaydın kızlar :) huzurum günaydın kızcen nasıl. Sen nasılsın görüşemıyoruz :)

merhaba canım
iyiyiz cok sukur
kizce tüm hayatımızı kapladı
ailecek onun hizmetindeyiz
yemesiydi icmesiydi tuvaletiydi
diye günler hızla geçiyor
senin fıstık nasıl
benimkine benziyor herhalde
durmuyor yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…