benm çok becerm yok meganm dikiş konusunda ama annem çok rahat yapar aslnda du bakalm istedgm gibi bşey bulamazsam ben de senn dedgn gibi yaptrcam boyle bşey anneme çok da ii olur aslnda ....
Yorgan sırımak zor iş ama senin yapacağın kolay olur baş yastığının içine sericeksin slikonu yere yay dağılmasın yerde kaldırmadan birkaç ıra dikiş gidiceksin basit aslında annen yapabilir kesin.
Benim annemde ana dizinin içine böyle ince bir yatak yaptı birde emzirirken kullanmak için yastık yaptı.
istersen gg da var senin istediğin gibi alt açmalar orayada bir göz at
evt cnm netten de bakıorm pazardan da bakcam bakalm pazarda da guzel şeyler oluo bzm
yapar evt cnm ya anneler çok becerkli bnm annem de çok guzel battnyeler yaptı yanlarına danteller koydu yastık kılıfı yaptı iki tane
altacmayı da ornek goster yaparm dedi ama zaman da az bulablrsem hiç ugraştrmam cunku yaklaşk on gun sonra tek işimiz gücümz ece olcak Allahın iziniyle
sizin de Kübra
meganm fena uykum geldi akıo resmen gozumden ayy ozlucem ben bu sohbetleri ya
valla ne guzel heyecanlar ne guzel sohbetler kırkbirrkere maşalalhh Allah tamamına erdrsn bebşlermze saglıkla kavuşalm inşş
ii ki varsın meganm opyrm seni ii geceler tatlı ruyalarrr
Allahımm neolur yarın hilalimn kan sonucu da çokk guzel çıksnnn soyle doyaa doya sevinelimmmm hep beraberrr
Günaydın kızçeler
günaydınlarrrrrrrr
benim belim cok agrıyo,öğle tatilinden sonra arıycam sağlık ocagını
günaydın kızlar :) huzurum günaydın kızcen nasıl. Sen nasılsın görüşemıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?