Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ya ben unuttum ama dün adet olmam gerekiyodu :18::26:
benimki hiç gününü şaşmazdı
ya hamileysem naparım ya korunmasız bişey de olmadı ama zammbakda korunduğu halde hamile kalmıştı
coook korkuyorum oğlum daha cok küçük

Yaa bir dakikaaa hilal hamilemiiiiiiiiiii gecmise bakanadim heyecandan ay hilalle cokkkkkkkk sevindim hadi hayirlisi ins:)))))))

Kendimi yi hissetmiyorum ben normal doğum yapamıycam sanırım çünkü heyecana gelemiyorum kalbim sıkışıyor yine kafam karıştı harıl harıl hastene arayışına girdim

evt meganm sayalım isim isim
KIZLAR BİZE İSİMLERİNİZI OZEL MSJLA YAZIN OLUR MU TEK TEK ANMAK İSTIORM DOGUMUMDA İSİMİNİZİ SİZ YOLLAYIN BANA BEN LİSTE YAPIP MEGANA DA VERCEM BAZILARINIZIN BLIORM İSİMLERİNİ BAZILARINI BLMIORM
gülüm(umudumumutolsun)
beyaz kelebek
kzlar isimlernizi yollayın bana
daha aklma gelen olup da blmedklerimi yazarım
yeni arkdaslar da yollasın isimlerini

meganm hiçç sıkma canını cunku hayırlısı ne ise o olcak su gibi gececek dogumn ne şekil olursa olsun kalbini ferah tut elnden geldgnce cnm kuzucmmm bnmmm

Son düzenleme:

allah razı olsun canım benim dualrınız için
dualar karşılıklı sizlerde inşallah sağlıkla kucaklarıza alırsınız bebişlerinizi
siz kucaklarınıza biz göbüşlerimize

umudum aldm ismini saol kuzum Rabbim hepmzn gonlune gore versn herşey hepmmz içinn çokk ii olsn inşşşşşşşş
kelebgm senn de adını beklıorm msjla üzüldm aşılama sonucuna ama Rabbim hayırlı zamanda yollucak melegini umuda her zaman dvmm pes etmek yok kuzumm bnm

Duygumm senidemi uyku tutmadı hoşgeldin.
Bende diğer topikleri dolanıyordum sıkı8ntıdan doğum hikayelerini son haftalarda annelerin yaşadıklarını okuyorum

tumadı cnm ama bu sefer kaşntıdan degl sıkntıdan tutmadı
bugun içlik buldm ben meganm ama azcık büyük gibi yani boyle küçücük degl yenidoganları kalmamş açk pembe olan azcık daha küçük onu koyarm çantaya tulum da vercem bi takım alt üst de badi de zıbın da hangisine gydrrlerse artık
bu arada humananın emziren anne çayından aldm bugun 20 tl dogumdan bi iki gun once içmeye başlıcam nasipse ...

Son düzenleme:
meganm isim listesi yapıorm ben onları sana da hülyaya da vercm edersnz siz de dogumlarnzda dua

Hoşgeldin canım sana özelden bişi yazdım özeline bak
Sevindim içlik bulmana benimkilerde minicik değil ma ince ya olsun azcık büyükte olsa içte birşey olmaz.
üst olarak ben çıtçıtlı badi koymadım uzun kolu üst üste kapanan iç zıbınlardan koydum göbüşü düşmemeiş olacakya belki çıtçıtlı atlet çeker diye düşündüm.
Bende başlıcaktım çayada annem doğumda gelir sütün gelemzse sonradan başalarız diyor.

meganm isim listesi yapıorm ben onları sana da hülyaya da vercm edersnz siz de dogumlarnzda dua

Tamam duygum bende kimseni adını bilmiyorum bir tek megimin adını biliyorum ama isim olarak unutsam bile üye adıylada dua edebilirz oda yerini bulur bence önemli olan niyet

Duygum 10 dk engeline takıldım.Bende sancım iyice çoğalmadan hastaneye gitmek istemiyorum orada öyle 10 sat falan sancı çekemem çok bunalırım evde daha rahat ederim duşa girerim dolanırım sancılar dayanamayacak kadar artınca giderim hastaneye diye düşünüyorum çünkü hastane yürüyerek 10 dk arabayla 5 dklık mesafede.

Tamam duygum bende kimseni adını bilmiyorum bir tek megimin adını biliyorum ama isim olarak unutsam bile üye adıylada dua edebilirz oda yerini bulur bence önemli olan niyet
elbette niyet kuzucum ama saolsn kızlar verıolar adını oyle daha da hissederek olur die düşndm alıorm ben isimleri vercem size de
cnm bazı ebeler zıbın çok gereksiz falan dıolarmş hatta arkdas vermş de gydrmemşler badi istemşler ondan ben de koyayım dedm hangsni isterlerse onu gydrsnler
göbege pek bi zararı olmuomş tulum ya da badinin ...
nstye gdcem ben 37de orda ebe gelıo arada ona da sorcam ben bi bakalm zıbın mı badi mi , tulum mu ikili takm mı die ...

Duygum çok şükür ztarım doğum yapmış çok merak ediyorum ben ayrıntıları inşlalah kolay bir doğum olmuştur.

aynen oyle tatlım o zaman da sular seller gibi olur dogumn hiçç korkma sen tmm mı rahat olmak onemli cunku artık kalbimizi ferah tutucaz ii olcak herşey saglıkla alcz bebşlermizi kucagmza

Tamam duygum banada yazarsın özelden.Birde üye adlarınıda yaz karşılarınada kimin kim olduğunuda yazarsın.
Aaa bak ben bunu bilmiyordum o zaman bende koyarım iki tanede çıtçıtlı badi.Ben düşündüm diğeri uzun kollu ya içten o daha iyi olur üşümez hemde göbüşü çekmesin diye ama demekki zararıy ok o daha kullnışlı oluyor demekki.
Bende bu kontrolde sorayım diyer düşünüyordum acaba hastanenin bir listesi varmı yanımızda getirmemizi istedikleri doğum çantasında olması gerekenler için belki liste verirler
Duygum terlik nasıl bişey koydun çantaya ben ev terliği koydum burnu kapalı olduğundan daha uygun olur gibi geldi.:44:Birde altı yumuşak olduğundan daha rahat yürüyorum ben anneme inerken bile artık ev terliği ile inip çıkıyorum diğer terlikler ayağıma ağır ve sert geliyor.

evt cnm bak badi de koyalm zıbın da hangsini isterlerse onu gydrsnler içten
sorarız da ebelere falan evt aslnda verseler bi liste ne guzel olur
ben terlk koymadm cnm cunku ben de karr veremedm acaba hemşre terlkleri var ya onlardan mı alsdam pazardan die düşndm ama ev terliği de mantıklı aslnda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…