Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

burda herkes tanıdıklarıyla yazışıyor. sonradan gelen üyelere dış kapının mandalı muamelesi yapmasanız sevinirim. kayda değer bir yer olduğunu düşünerek üye oldum ve bir soru yönelttim bu başlığın altında. ayrıca dünde bir konu açtım sorunum ile ilgili ama kimse dönmedi.

Kızlar 132 cıkmış degerim biraz az ama katlıycak biliyorum eve yürüyorum pc den gelcem az sonra
bensiz kutlamaya yapmayınnnnnn

Kızlar 132 cıkmış degerim biraz az ama katlıycak biliyorum eve yürüyorum pc den gelcem az sonra
bensiz kutlamaya yapmayınnnnnn

yapıcammm işteee bananeeeeeeeeeeee
çooooooookkk mutluyummm seninn adınaaa çokkkkkkkkk rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsinnn inşallahhh

selam kızlar. uzun zaman oldu girmeyeli. ben kızımla vakit geçirmekten buraya fırsat bulamıyorum. kızım haftaya 5. ayını dolduruyor.sorunsuz geçiyo günlerimiz çok şükür.

[video=youtube;xcRKPO-Cfmk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xcRKPO-Cfmk[/video] dımdırı dım dım dımdırıdımdırıdm

selam kızlar. uzun zaman oldu girmeyeli. ben kızımla vakit geçirmekten buraya fırsat bulamıyorum. kızım haftaya 5. ayını dolduruyor.sorunsuz geçiyo günlerimiz çok şükür.

ksel hoş geldin canım meleğni öp benim yerime

[/QUOTE
merhaba
testler bazen bizleri yanıltabilir pozitif sonuç kanda negatif çıkar testte negatif sonuç kanda poz.çıkar
o yüzden doğruluk decesi bazen tutmayabilir
eğer gününüz geçitiyse en doğru sonuç tekrardan kan tahlili yaptımanız
inşallah bebeğin seninledir[/QUOTE]

teşekkürler cevap için yarın kan tahlili yaptırayım en iyisi inşallah hamileyimdir

hilaaaaaaaaaaaaal gene tebrik ler şekerim rabbim kucağına almayı nasip etsin sana didiydim ben 2013 ün ilk gebesi sensin sanırımmmmmmmmmmmmmmm

hilal çok tebrik ederim canım doktoru ara iğnelere başla hemen.evdekiler hangi iğne

ama benn ağlarım şimdiii yaaaaaa
rabbiimm sağlıkla kucağına almanıda nasip etsinn inşallahhh

hilalcim canim gözün aydınnn hayırlı uğurlu olsun sağlıklı güzel bir gebelik geçirsin sağlıkla da kucağına alırsın inşallah

yapıcammm işteee bananeeeeeeeeeeee
çooooooookkk mutluyummm seninn adınaaa çokkkkkkkkk rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsinnn inşallahhh

maşallah canım çok şükür hamişsin
değerinde inşallah kat kat katlanır ve sağlıkla gelişir bebeğin
çok kutluyorum sizi bugün senin bayramın

aglıorm şu an off ya çıkmam lazm halama gtczz ama hayırlı hberler ki hemşre oyle demşş şükürrlerrr olsunnnnnn

canım güzel haber geliyor
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ayyyy hilall cokkkkk sevindimmm rabbimm saglikla kucağınızda almayı nasip etsin inssss hadi gözünüz aydin esinide senide tebrik ederim:)))))

Şimdiden gözümüz aydın olsun :) çok sevindim cook

hilaaaaaaaaaaaallllllllllllll

Hadi ama geçsin zaman
bekliyoruz heyecanla

hilal gelmedimi hala
hadii hilalla çabuk gel bak burda bekliyoruz senii çabuk ol azıcık yaaa sallanmasanaa

Canmm oncelikle hayirlu olsn bebisin ins kanda da guzel sonuc alicksin.geriye donuk bakamadim ne zamandir bebis bekliyosun?

hepiniz iyiki varsınızzzzzz

hilal çok tebrik ederim canım doktoru ara iğnelere başla hemen.evdekiler hangi iğne

canım benim sagol,aradım doktorumu pazartesi beta ve progesteron baktırıp sonuçlarınla bana kontrole gel dedi
iğne fln hemen başlamak lazım dedi
bide elisim sen raporu nasıl çıkardın hematolojiden mi kadın dogumcudan mı
sanırım kadın dogum olunca fark ödüyormuşsun

ya kızlar gamzeye aradım onlada paylaşmak istedim az kahrımı çekmedi
ama kötü haberler aldım kızlarada söylersin dedi,eşiyle anlaşmalı boşanacaklarmış
rabbim haklarında hayırlısını versin

canım busefer sağlıkla alacaksın kucağına çok ama çok sevindim
pıhtılaşma içinde hiç korkma bak bende de var çok şükür son ayımız sayılı günler sonra kucağımda olacak oğlum allah nasip ederse

ben çok üzüldüm gamze için hakkında hayırlsı neyse o olsun

OF ya üzüldüm bak şimdi hakkında hayırlısı olsun gamzenin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…