aa bu arad benim profil resmimin yanında kalp oluşmuş çok şeker
Yasak olmuyor ama her hasatane aynı olurmu bilmiyorum.Görümceme kayınvalidesi çorba yapıp getirmişti 3 gece kaldı hastane yemeklerine kalsa hali zordu çünkü yenmiyor hastane yemeği.
Yaptır sen sokmazlarsa gizliden sokarsın içeri mis gibi içersin.Çikolata ve kolanya oradanda alınabilir çantada erimesin
evet mantıklı bende rica ederim çekerler inşallah.600 tl mibenim gittiğim hastanenin duvarlarında yapışık bir doğum fotocusu reklamı vardı doğum anı 250 tl di ama o bile pahalı geldi bana.
Aslında keşke kocişleride soksalar ne güzel olurdu
mesaj sayısı ile alakalı olduğundan yeni olmuştur mesaj sayın arttıkça artıcak
bilgim yoktum sağol açıklaman için. ben artık müsadenizi isteyeyim epey yoruldum. hazır kızımda uyuyorken bende yatayım. Allaha emanet olun tatlı rüyalar bebişlerinizi görün rüyanızda
evt corba da olsa aslnda orda bi pideci var çorbası da guzel babam ordan alırım ben sana çorba da dedi :))
valla cnm burda 400 ile 600 arası ist.de daha uygnmş evt ...
cnm bizim yakın sayılır hastane daha çok da sıcak degl ya havalar gdnce buzdolabna koyarız hemen odada :))
cnm valla bnm kociş gremez çok komik bnmki ya bebş kıordaynca ble tırsıo bi gör elni zorla tutuorm ben hemen çekio garip gelıo heralde içimde bşey kıprdıo die
bi de görcek operasyonu bi daha ne bnm ne bebşn yanına gelemez korkudan heralde
Bende emin değilim aslında ama öyle tahmin ediyorum.iyi geceler canım yine gel hep gelllbilgim yoktum sağol açıklaman için. ben artık müsadenizi isteyeyim epey yoruldum. hazır kızımda uyuyorken bende yatayım. Allaha emanet olun tatlı rüyalar bebişlerinizi görün rüyanızda
ya mllet hemen dıo nie sezeryan normal olsn canın tatlıya getrıolar blmeden bşey
bi de ameliyatmş blıorm oyle odlgunu ama artık herkes cabucak kalkıo ayaga bnm drda iki arkdasım dogum yaptı ikisi de iknci gun ayaktaydı
gerçi bana hemen kalkma naz yap azcık dıolar ama
Ev yakınsa biri gider yapar getirir mis gibi ev çorbası değilsede dışarıdan alırsın.Aslında iki gece insan açlıktan ölmez ama ne gerek var sıkıntı yaşamaya bolbol sıvı gıda almalıyızki sütümüz hemencik gelsin.Benimkide ben yataktan kalkarken karnım piramit gibi sivrileşiyorya ona bakamıyor korkutma beni piramitleştirme diyo deliisanki ben bilerek yapıyorum.Bende ilk doğduğu anı görsün istiyorum ama dr sokmaz zaten.
Benimkide dr soksa girerdim diyorda bakma cesaret edemez çünkü regl olunca bile görmeye dayanamaz birde doğum anını göre benim yanıma bir yıl yaklaşamaz canım acıyacak sanır.ay aynılar valla yaaben de bazen bakıorum göbşe catlaklara hemen kapat göbegini dıo korkuomş
bi de bzmki temzlk takntılıdr oyle temz temz gormeli bebşi bzm hastaned çıkan bebşler de hep temz temz duruo
bnm arkdas dogum yaptı başka bi hast. de bebş kanlıydı azcık gysisne bulaşmş
hiç bnm kocişe uygun degl bu durum
meganm yatalım mı artık ne dersn uyurmuyuz ki
ii gecelerr cnmm bnmm a cuma mı senn kontrol tmm yaz gelşmeleri gelnce opyrm seni de kubrayı da datlu ruyalarrrrrr
Cumartesiydi eşimde öğlen çıkıyor diye öyle ayarlamıştım ama eşim cumartesi pazar çalışacakmış.Bende beklemiyim dedim yarın gidicez annemle.
sanada tatlı rüyalar iyi gecelr rüyanca eceyi gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?