Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evt corba da olsa aslnda orda bi pideci var çorbası da guzel babam ordan alırım ben sana çorba da dedi :))
valla cnm burda 400 ile 600 arası ist.de daha uygnmş evt ...
cnm bizim yakın sayılır hastane daha çok da sıcak degl ya havalar gdnce buzdolabna koyarız hemen odada :))
cnm valla bnm kociş gremez çok komik bnmki ya bebş kıordaynca ble tırsıo bi gör elni zorla tutuorm ben hemen çekio garip gelıo heralde içimde bşey kıprdıo die
bi de görcek operasyonu bi daha ne bnm ne bebşn yanına gelemez korkudan heralde

mesaj sayısı ile alakalı olduğundan yeni olmuştur mesaj sayın arttıkça artıcak

bilgim yoktum sağol açıklaman için. ben artık müsadenizi isteyeyim epey yoruldum. hazır kızımda uyuyorken bende yatayım. Allaha emanet olun tatlı rüyalar bebişlerinizi görün rüyanızda

ya mllet hemen dıo nie sezeryan normal olsn canın tatlıya getrıolar blmeden bşey
bi de ameliyatmş blıorm oyle odlgunu ama artık herkes cabucak kalkıo ayaga bnm drda iki arkdasım dogum yaptı ikisi de iknci gun ayaktaydı
gerçi bana hemen kalkma naz yap azcık dıolar ama

bilgim yoktum sağol açıklaman için. ben artık müsadenizi isteyeyim epey yoruldum. hazır kızımda uyuyorken bende yatayım. Allaha emanet olun tatlı rüyalar bebişlerinizi görün rüyanızda

ii geceler defnecm neolur sık gel olur mu gece gunduz farketmez senn gibi cici insanlarla daha da canlanıo bzm guzel topgmzz cvplarn ve moralin için çokk saol cnm ii gecler opyrm seni de fıstıgna da

Ev yakınsa biri gider yapar getirir mis gibi ev çorbası değilsede dışarıdan alırsın.Aslında iki gece insan açlıktan ölmez ama ne gerek var sıkıntı yaşamaya bolbol sıvı gıda almalıyızki sütümüz hemencik gelsin.Benimkide ben yataktan kalkarken karnım piramit gibi sivrileşiyorya ona bakamıyor korkutma beni piramitleştirme diyo deliisanki ben bilerek yapıyorum.Bende ilk doğduğu anı görsün istiyorum ama dr sokmaz zaten.

Bende emin değilim aslında ama öyle tahmin ediyorum.iyi geceler canım yine gel hep gelllSende Allah a emnet ol süt kokulu kuzunuda öp bizim yerimize.

Banada sezeryan istiyorum deyince herkes vazgeçirmeye çalışıyordu ama ben hala seçme şansım olsa sezeryanı seçerdim
Bebeğimde bende strese girmemek için tarihi belli olsun isterdim.

ay aynılar valla yaa ben de bazen bakıorum göbşe catlaklara hemen kapat göbegini dıo korkuomş
bi de bzmki temzlk takntılıdr oyle temz temz gormeli bebşi bzm hastaned çıkan bebşler de hep temz temz duruo
bnm arkdas dogum yaptı başka bi hast. de bebş kanlıydı azcık gysisne bulaşmş
hiç bnm kocişe uygun degl bu durum

Son düzenleme:
Benimkide dr soksa girerdim diyorda bakma cesaret edemez çünkü regl olunca bile görmeye dayanamaz birde doğum anını göre benim yanıma bir yıl yaklaşamaz canım acıyacak sanır.

Onlar yıkanmış cicilerini giymiş olarak görsünler daha iyiBen yeni doğmuş bebekleri kucağıma lamaya korkuyorum ama eşim bu konuda benden daha cesaretli kedi gibi kucağından indirmeyecek bende bırak biryerini acıtacaksın diye hop oturup hop kalkıcam kesin.

ii gecelerr cnmm bnmm a cuma mı senn kontrol tmm yaz gelşmeleri gelnce opyrm seni de kubrayı da datlu ruyalarrrrrr

ii gecelerr cnmm bnmm a cuma mı senn kontrol tmm yaz gelşmeleri gelnce opyrm seni de kubrayı da datlu ruyalarrrrrr

Cumartesiydi eşimde öğlen çıkıyor diye öyle ayarlamıştım ama eşim cumartesi pazar çalışacakmış.Bende beklemiyim dedim yarın gidicez annemle.
sanada tatlı rüyalar iyi gecelr rüyanca eceyi gör

BÜTÜN ARKDASLARIMIN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUORM
KENDİNİ BİLMEZ ERKEKLERİN KADIN KATLİAMLARINI KINIYORUMMMM
KADINA ŞİDDETE HAYIRRRRRRRRR

anladm cnm bnm görşrz yarına opyrm çokk sen de kübrayı gör inşş kuzucmm

Duygum ve Pisicimmm sizi seviyorum ben
1 saattir okuyorum ne güzel sohbet etmişsiniz,bayıldımmm
Defne de sohbete katılmış,tecrübesinden bahsetmiş,ne güzel sağolsun Hoşgelmiş..

Kadınlar gününe gelinceee...... Ben sevmiyorum böyle bir günün olmasını durumunu çünkü 365 gün kadın günüdür bana göre.. Tek günle yetinirsek,364 gün erkekler günü olmuş oluyor:86:
Yine de kutlayayım ama :92::92::92:

Bu arada günaydın topikssssssimmmmmmmm

Herkese gunaydinn
Dunya kadinlar gunumuz kutlu olsun
Bende hepimiz gibi bugunde Kadina Siddete Hayirdiyorum hergunde oldugu gibi

Hilalim kacgundur gelemedim tebrik ederim saglikla kucagina alirsin insallah cok sevindim senin adina
soylucem soylucem Romantik Komedi 2yi izleyin kizlar cok eglnceliydi
Bu aralar yabanci dizilere sardim is ev bide bunlar sizi ihmal ediyorum amaa hepiniz kalbimdesinoz:))
Telden gordim sacma bisey varsa anlayin

günaydın herkese
gece iyi kaynatmışsınız
son günleriniz tadını çıkarın
sonra orda burda uyuyakalacaksınız
ben de aklımda kaldığı kadar yazayım
ilk zamanlar çoook zor gelecek çocuk bakmak hiç bakamıcakmışsın gibi gelecek sanki yardımcı olan her kimse o gidince yapamıcakmışsın gibi gelecek
ama annelik gerçekten doğuştan var biz kadınlarda
herşeyi çok da güzel yapacaksınız
hatta yalnızken daha güzel olacak karışan olmıcak kendi meleğine kendi doğrularınla istediğini yapabileceksin
ilk zamanlar beni en çok yoran emzirmeydi zor emiyolar genelde emerken uyuyakıyolar
uyandırman gerekiyo kan şekeri düşmesin diye bi de sarılık derdi oluyo genelde falan
ama ilk ay geçince sonrasında alışıyosun düzene bebiş de emmeye alışıyo
süt konusunu asla kafanıza takmayın ben çok yedim bitirdim kendimi sütüm var mı yetiyo mu diye
bebiş emiyosa süt gelir kızlar genellikle
kilo alımı takip edilmeli tabi
mamaya asla karşı olmayın doymuyosa mama meme verin aç bırakmayın
mamayı alınca memeyi bırakır korkunuz olmasın
biz ilk ay önce meme ardından mama teklif ediyodum içerse içiyodu
sonra alıştık mamayı bıraktık tek meme gittik
mamadan korkmayın yani ama ben memeciyim biliyosunuz
sütünüz için herşeyi yapın bence erken pes etmeyin içebildiği kadar anne sütü içsin
ama olmuyosa da kendinizi yıpratmanın manası yok böyle şeyler için hiiiiiç kendinizi üzmeyin
öyle gece boyu nöbet falan beklemeyin bebişler mis gibi uyuyolar işte
2 saatte bir saat kurup kalkar bakar emzirirsiniz ilk 2 ay
sonra o nasıl isterse öyle kalkar zaten gece
her anın tadını çıkarın zaman çoook çabuk geçiyor 9 ay olacak nerdeyse dün gibi büyüdü gitti sıkıntılar falan herşey bi gülen yüzüyle unutulup gidiyor
doğum sonrasında hemen ayağa kalkmayın
eşleriniz ne de olsa anlamıyor nası bi paikoloji olduğunu falan
bence de naz yapın biraz ben yanlış yapmışım hemen ayaklanarak
eşim herşeyin üstesinden gelirim süpermenim falan sandı öyle olunca
ki gerçekten en kolay doğum bile bir nevi ameliyat
ne fazla abartılmalı ne de çok hafife alınmalı bence

işin özü kızlar hepiniz birer annesiniz ruhunuZda var bu
hiçbişey için endişe etmeyin
doğduğu an tüm endişeleriniz uçsun gitsin inşallah
bebişlerinizle sağlıklı güzel uzun ömürleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…