Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkese günaydın hilaim kuzum çok sevindim inan zaten testinden belliydi gözümüz aydın olun rbabim sana sağlıklı hayırlı hamielik geçirmeni naisp etsin balım sağlıkla al kucağına 132 değerin az değil kuzum benim 7 gün geçmişti 60.52 çıkmıştı snein 1 gün geçmiş öyle çımış maaşallah için ferah olsun kuzum herşey gönlünce olsun inş bu seferr

ve duygu dün kan uşmazlığından bahsetmişsin
sizde uyuşmazlık var
bizimki rh uyuşmazlığı değildi sizinki rh mış
bebiş senin kan grubun olmazsa doğumda iğne vuruluyor diye biliyorum doğar doğmaz bakarlar kanına
ama benim bildiğim 32. haftada falan sana da bi iğne vurulması lazımdı ama ben yanlış biliyor da olabilirim tabi doktor daha iyi biliyodur
ve eğer eşinin kan grubu olursa çok büyük ihtimalle sarılık olacak ve ciddi geçirecek
ben o dönem çok yıprattım kendimi ama basit bişey sarılık hiç üzme kendini
bir günlük ışın tedavisiyle hallolur
o dönem ben internetten okuyup okuyup kurdum durdum sakın internetten falan bakma saçma sapan şeyler yazabiliyolar her konua
umarım senin kan grubun olur da hiçbişeye gerek olmaz

günaydın ferdam ne güzle yazmışşın vallaha bendedeoluyo bakamıyorum diyorum eşime ne olur artık geçsin şu sıkıntılar diye ağlıyorum uykusuzluk olunca dayanılmaz oluyo çok şükür emmekte sıkıntımız yok fazlasıyla emiyoda diyebilirim ama az ve sık emiyoçünkü gazı oluyo emme sırasında ıkınıyo emeiyo haliyle 33 gün tam uykusuzluk çektim ilk defa bu gece uyudum şükrler olsunki oğlum durdu birde doğdu doğalı alttan ilk defa bu kadar sık sık gaz çıakrmaya başladı üsttende her emme sonrası çıkarmaya çalışıyoruz bazen kusuyo öyle böyle geçiyo benim söylemek sitediğim bir kaç şey var caım kilosu 3300 doğdu 51 cm boy ama 300 şişiliğe gitti biliyorum şuan 5100 dü pzartesi gübü boyda 57 cm olmuş gelişimi nasıl sence birde ben alttan çıtöıtlı atlet üzeirne zıbın şeklinde pijama giydiriyorum üzeirnede normal eşofman pijama yada badi vee birde ince yelek taki bu geceye kadar 2 gecedir terliyo ve öksürüyo midesi ekşimiş gibi ağzına geliyo bir tuhaf oluyo bende gece yeleği çıakrdım vee sarmadım battaneiyeye dahada öksürmedi mideside geçti çokmugiydiriyodum evde çok sıck biz duramıyoruz yani ama o üşür hareketsiz bebek diye diye giydirdim ama snaırım fazla geldi ne dersin canım :26::26:bu arda kilosu yarım kioyu kıyafete çıkarırsak 4500 ancak vardır diyorum ferdam sence

Son düzenleme:

gelişimi gayet iyi canım ayda 600-900 civarı alıyosa süt yetiyodur seninki fazlasını bile almış maşallah boyu da çok uzamış ayda 2-3 cm uzar genelde
giyim konusunda çok giydiriyosun tabi
sen neysen bebek de o canım
senin giydiğinin bi kat fazlasını giyecek bebek de ama yatarken değil
bak kuzey haziran doğumlu tek zıbınla duruyodu tüm gün çoğu zaman çorap bile giymedi
gece bi patikli alt giyerdi zıbın patikli altsadece karnınıörterdim gece de
hiiiç hasta olmadı rahatrahatuyurdu
bi de nası alıştırırsan öyle gider
çok giydirmeye alıştırırsan en ufak soğukta hemen hasta olur
eviniz çok sıcaksa bence çıtçıtlı üstüne tulum yeter
kuzey şu an çıtçıtlı tulum ve penye battaniyeyleyatıyo
gündüz de çok giydirme ev sıcaksa çıtçıtlıpijama üstünebi yelek tamam
çok giydirmekten hasta ediceksin
hastanede de söylemediler mi sana ince giydir diye
kuzey doğdu ben hemşireye verdim hastane çıkışını
tek Ibın gitdirip getirdiler
ben giydiriyosum hemşire gelip soyuyodu bari çorap dursun diyodum hayır diyolardı

düzene alışacaksın merak etme ilk ayı en zoru alışmadığından
gerçi en kolay dönemi ilk3 aymış ama o zaman çokzorgeliyo
alışacaksınmerak etme

ha bi de eldivenfalan takmabence kes tırnaklarını hava alsın elleri artık bir aylık oldu
ben hiiç kullanmadım bikaç çizdi yüzünü hemen geçiyo ama zaten bişey olmaz
bırak keşfetsin ellerini
hava alsın ve de
arada ayaklarınıda birazcık havalandır
tabi evimsıcak diyısun diye diyorumsopuksa üşüyebilir

canım şimdi 2 petek var ve 60 derecede yanıyodu 1 haftadır 55 ldık bugün sabah 50 düşürdüma rtık sıcaktan patladık o dereceilk zamanlr sıkıntı olmadı kıyafet konusunda ama 2 gündür dikkat ediyorum terliyo ve öksürüğü var bu sıcakda üşümeyeceğine göre e dedim sıcaktandır gerçktende rhatladı yavrum kilosu iyi diyosun ohh maaşallah o zaman ben sürekli gördüğümden anlamıyorum sadece yüzünden anlıyorum yanakları dolu dolu hastanede bende iç zıbın verdim 5 -hastane çıkışı birde 10 lu hani soğuk olur hesabı sadece 10 giydirmişler ne iç zıbın nede 5li birşey demediler ama bende giydirmiyim o zaman canım havalarda iyi artık 15 derece gösteriyo dışarısı ne bileyim ferdam biraz panik var vee ayarlayamıyorum yaa hasta edersem korkusu yüzünden maaşallah sana tecübelisin vee sanki ilk çocuğun değilde 3.4 imreniyorum vallaha sana

eldiven takıyorum bak bende çıakrayım diyorum aslında ama tırnak meelsi var geçen banyodan sonra etini kestim nssılş ettim anlamdım tüm gün ağlamaktan öldüm yüzüne bakamadım kuzumun kesitiğim an bir ağladı sustu şimdide korkuyorum kesmeye açıkçası :26:

elifimmm yanak güseli bu oğlannn
maşallahhh allah bağışlasın

sağolsın megim aminn tşk ediyorum yine eklemiştim başka resmler ama sen yoktun kuzum

ben aslında topiğin ilk sayfasından beridir alışkanlık edindim,daima okurum önce bir..
ancak koşturmacam son günler fazla olduğundan kaçırdığım olabiliyor doğru.. sanırım da görmedim oğlunun diğer fotolarını elifim.. ama bayıllldımm ona bennn:98:maşallahhh

Son düzenleme:
ferdamm ferdammmmmözledimm seni ve kuzeyi

Dişikartal sana da miyaba şeker

canım ben nası paniktin sen görmedin tabi ilk zamanlar zamanla alışıyosun canım sen de alışacaksın
tırnaklarını uyurken kes canım öyle sakin oluyolar rahat kesersin
eti için de üzülme böyle masum basit kazalar olacak tabi allah dert vermesin
çıkar sen eldivenleri bak beni dinle az rahatlasın kuzucuk
hem dediğim gibi çiZse nolacak hemen iyileşiyo

bebişinin resmini kaçırdım maalesef kuzeye meyve yedirmeye gitmiştim

ferdamm ferdammmmmözledimm seni ve kuzeyi

Dişikartal sana da miyaba şeker

oğlumun kusmuğunu temizlemekten fırsat buldukça giriyorum
ben ıslak mendil ve kusmuk iyi bi üçlü olduk artık
yav bu bebe delirtşyo beni
bu kadar mı yemek uyku düşmanı olunur
bebe resmen kusmayı öğrendi canı istemezse ya da bi kaşık fazla versem hemen çıkarıyo
ilk zamanlar hastalıktan diyodum da öğrendi sıpa resmen kullanıyo günde 3 posta en az kusmuk temizliyoz
ev kusmuğa boğuldu
neyseki burda temizliğe bi yardımcı buldum yarın bi gelcek denicem yoksa başedemiyorum tek başıma bu çaki oğlum ve temizlikle

ben de seni özledim ki

zor zanaattir annelik diye boşuna dememiş büyükler..
oğlanın fotosunu eklesen albüme özledim baldudak oğlumu ben
hey allam çaki dedi bak damadıma

zor zanaattir annelik diye boşuna dememiş büyükler..
oğlanın fotosunu eklesen albüme özledim baldudak oğlumu ben
hey allam çaki dedi bak damadıma

çaki pcye saldırdığı için kaldırdım tablet ve tlfndan giriyorum
bunlardan da resim eklenmiyo ki kuzum
pcyi açınca ekleyim
bişeyi değişmedi aynı duruyo sıpa
yemez içmez uyumaz yavaş büyüyo o yüzden
formunu korumak için kendini kusturuyo galiba

yeni adı çaki evet
benim çocukluğumun korkulu rüyasıydı kendileri
bu bebe de o masum yüzünün altında bi çaki taşıyor

yedikleri sağlıklı şeyler nasılsa dert etme ferdam..oğlan atletik olacak belki sanane ki,şişirme damadımı
maşallah kuzeyime

yedikleri sağlıklı şeyler nasılsa dert etme ferdam..oğlan atletik olacak belki sanane ki,şişirme damadımı
maşallah kuzeyime

valla istesem de şişiremem zira midesinin kapasitesi var asla aştırmıyor 3 kaşıksa 3 kaşık yer 4. kaşığı verirsem zorla kusar yedikleri de çıkar gider yalan olur

hemen kaldırdığım iin megim görmedin kuzum çok sğaolsın Allah razı olsun teyzesi

kesinlikle dinliycem ferdam bende uykuda keserim dedim ama korkudan dokunmadım vallaha bir eli keisk bir eli duruyo oluak tabiki ama işt einsan bilmediğindemdiirnedir dayanamıyo demek sende oanikliydin vallaha herşeyde çok bilgilsin maaşallah gerçkten ben eskidende hamile kalmka için sana gelirdim sorardım ovucanalrı falan doğumdan sonrada öyle oldu ki herkes öyle yani canım iyiki varsın senin bilgileirn bir bnaşka çom ciddiyim bak dur eklyim cnaım yarım saat dolamadan kaldırdım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…