Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağol teyzesii hergün patatesli yumurta yiyorum sanırım onun faydası oldu biraz.
Bende dr un çağırdığı tarihi bekliyim o zaman.Sen pazartesi gidiceksin dimi duygum
evt kuzum pazrtesi gtcm nasipse...
dr kontrolnde olnca çekmezsin cnm hiç sanmıorm hiç korkma
en hayırlısı ne ise hakknzda o olsun inşşşşşş

Son düzenleme:
Megim ole yada böle gelicek inş sonunda hem ben seni ikizlere hamile gördüm hatırlarsan :)) yani evet destek almadan bekleden gelse süper olurda işte imtihan olucak inş en bsşta tedavi olmak imsanın zoruna gidiyo bende tup bebek fikrinden cok korkmustum ama şükürler olsun oldu bitti şimdi düşünmüyorum bile yasadıklarımı ki en iyı siz bilîyosunuz neler yasadım neler ama umutsuz olmak yok Allah ıyıkı sizin gibi dostlar verdi duygum olmasa bana okadat destek olmasa umutlu mutlu olucaksın hersey guzel olucak inan demeseydı bu tedavi surecim kotu gecebilirdi iyki var benim canım duygum sen neye karar verırsen biz yanındayız yeterki mutlu ol umutlu ol topikimizin anası
Bii deniyim duygum yani napalım inan ben midem bulandıkca gulumsuyorum şükrediyorum inş gecer bakalım cok bekledim herseyi güzel benim fındığımın salı gelsede bi görsem kuzumu seninde pzt gun vericek ayy cok az kaldı ececik geliyoo annesi
Doktorda 12 16 hafta arası yuksek ıhtımalle gecer dedi buarada sende hosgeldın topiğîmize sefalar getırdın yani kız da olsa erkekde saglıklı olsun Rabbim ne verirse hepsıne canı gönülden razıyım işte sadece merak

Ozimummm Çok seviyorum seni ben..

teşekkür ederim destek veren,moral veren sözlerin için..
sana da duyguma da teşekkürler

ozimmm gözlerm doldu be cann arkdasımm bnm hepnzn her zaman yanındaym ve bıkmadan dicem umutsuzluk yook Rabbim senn yüzünü güldürdü şükürler olsnnnnn butun arkdaslarmzn yüzü gülcek vakti zamanı gelnce umuda duaya dvmmm
aynen oyle ozim bulantı ble guzeldi kaşntı da guzel herşeyi guzel bu hamilelgin en guzeli de içinde kıprdaması
RABBİMMM BÜTÜNN CANLARIMA NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Ozimummm Çok seviyorum seni ben..

teşekkür ederim destek veren,moral veren sözlerin için..
sana da duyguma da teşekkürler

Bana öle sevgi sözcükleri söylemeyin ağlarım cok duygusallaştım kocam da sizi çok seviyorum dıyo artık bana ben hemen ağlıyorum hormonlar tavan ysptı sanırım bizde seniçokkkk seviyore megimmm

Ben ağlıyorum zaten kiii Rabnim hep böle sevinç gözyasları döktürsün inş hepîmize midem fena ya ben kacıyım opüldünüz

Ben ağlıyorum zaten kiii Rabnim hep böle sevinç gözyasları döktürsün inş hepîmize midem fena ya ben kacıyım opüldünüz

ben de aglıorm şu an ya nasıl bi kardeslk nasıl bi kaderdaşlıktır bu şükürler olsn sizi gibi insanları tandm
optm ozim ben de gdeym artık iki gundur uyumuorm yarasa gibi bşey oldm

megimmm bnmm içini serin tut Rabbime emanetsin herşeyin en hayırlısı olcak hakknda dualarm sennle hepnzn adını ancam dogummda yarın görşrzz megimm bnm

Doktorda 12 16 hafta arası yuksek ıhtımalle gecer dedi buarada sende hosgeldın topiğîmize sefalar getırdın yani kız da olsa erkekde saglıklı olsun Rabbim ne verirse hepsıne canı gönülden razıyım işte sadece merak[/QUOTE]

hoşbuldum teşekkürler hepiniz çok cana yakınsınız

Canım benimde ilk aylar çok bulantım oluyordu yemekte yiyemiyordum ama şükür geçti seninde geçecek inşllah.Yanmaya ne iyi gelir bilmiyorumki mide için şurup verir dr ama boğazın tahriş oluyordur ona yapacak birşey yok sanırım.Bizim cinsiyet sanırım 13-14. hafta gibi belli olmuştu.
hoşbuldum canımkontrollerin iyi geçmesine sevindim nasıl heyecanlanıyor insan değilmi yavrusunu göreceğim diye benimkide uyuyor ama mıkırdanıyor uyuduğu yerde heran uyanabilirim sinyali veriyor
Sağol defnem.Evet çok heyecanlı oluyor Allah herkese nasip etsin bu duyguları inşallah.
İnşallah bende yakında hergün görücem kuzumu.
Ayy yerim ben onu uyanıcam diye sinyal veriyor hee

Megim gelecek inşşalalah hayırlısıyla müdehalesiz gelmezse müdahale ile gelir
Yazın tüp bebiş yapsanıza megim astımıda dr kontrolünde tutarsız birşey olmaz canım arkadaşıma annelik nede güzel yakışır
Allah en kısa zamanda sana senin gibi çiykin bir cadı nasip etsin inşallah.

Ozim cinsiyeti bu kontolde belli olmazsa sen ultrason fotosunu genital nub teorisi topiğine eklersin orada tahmin yapıyorlar doğru çıkıyor.
Alışverişe başladınmı ihtiyaçlar çok fazla o yüzden uzun sürüyor ve son zamanlar ağırlaşınca istediğin gibi gezip dolanamıyorsun şimdiden başla bence bir yerden.

ay ya kiyamamben sana meg cim, valla insan yasamayinca asla boyle bi seyin basina gelebilecegini dusunmuyor.
simdi benim burdaki kiz arkadasi grubum var hepsi asagi yukari bi kac yillik evli.
benim zorlandgmi biliyorlar, ama kendileri de ciddi olarak korunuyorlar, benim 2 yil once yaptgm gibi.
insan korunmayinca hemen bebegi oluvercek saniyor. cunku bi cok kiside oyle oluyor.
ama bazilarina 3-4 kere tup bebegi de koysan oraya tutmayinca tutmuyor.
benim hayatim cok stresli, her gun hocamla deneylerimle bogusmaktan, islerimi yetistirebilecek miyim diye dusunmekten beynir yoruluyor.
bugun bak yine aksam 8 oldu hala labdayim. Allah tan esim sehir disina cikti degilse eve gidemedim esime yemek hazirlayamadim diye bi da stres olcaktim.
insanin once beynini bosaltmasi gerekiyor. biz ins mayis gibi falan 1 hafta tatile cikmak istiyoruz, california buyuk kanyon las vegas falan dolasicas bi komsumuzla beraber.
bir hafta da ins streslerimden kurtulmak rahatlamak istiyorum. sonra da esimi ikna edebilirsem donuste tup bebek denemek istiyorum.
yavas yavas o da alismaya basladi bu fikre. ilk basta insanin kendisi sonra esi itiraz ediyor tedavi fikrine, ama yavas yavas alisiyorsun ve kabulleniyorsun.
hayatimizdaki bi cok sey gibi.
ay ne cok yazdim, belki senin de hic tedaviye ihtiyacin olmayacak kendiliginden gelivercek kuzucugun.. ins boyle olur canim. dua edelim ins..

belki bi aşılama ble yetcek size bi gitseniz şu smyrnaya

smyrnaya ne demek duygucum?

benim bi komsumun da astim i var, fisfisini almadan evden cikamaz filan, onun da oglu oldu simdi 3 aylik, doktor kontrolunde olunca bi sey olmuyor galiba, bi de tabi hastalgn seviyesi de onemli, ama Rabbim ol dedikten sonra olur ins.. duaya devam.....

gunaydın ..
uzun zamandır gıremıyordum topıge
sımdı ıcım sıkıla sıkıla geldım
adet olmadım kızlar ya cok kötuyum hamıleyım galıba
napcam ben
test falan yapmadım ama hıc gecıkmıyordu dogumdan sonra adetım ılk kez gecıktı ve hıc olcakmısım gıbı belırtı yok
ıcım daralıyor furkana bakıp aglayasım gelıyor
eger öyleyse ona cok haksızlık ettıgımı dusunurum
dua edın adet olayım
pazartesıye kadar olmazsam yuzde yuz hamıleyım dıcem zaten
haber verırım

hilal sımdı ılk sayfamızdan gördum hamıleymıssın
cok cok cok tebrık ederım
allahım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahh

ztar sende dogum yapmıssın allah analı babalı buyutsun uzun ömurler versın yavruna

Moral veren sevgi dolu sözler için çok teşekkür ederim kızlar

deryacım belki de bu ay şaşmıştır adet tarihin,arada olur ya hani.. Allah gönlündekini versin inşallah..

bu arada günaydın

serenaycım doktorum olsaydın iyiydi.

:

11 yıllık evlisin maşallah kaç yaşındasın merak ettim :)

30 yaşındayımmm kartalımm:18::18::18::18:

buarada herkese günaydınn
bizde temel atma çalışmalaruna son gaz devam ediyoruz rabbim hayırlısını versin inşallah

meggimmm canımmm arkadaşımmm senin meleğinde ansızın gelecek sağlıkla inşallahhhhh

Günaydın canlar

Rüyamda beni küçücük, el kadar bir köpek kovalıyordu, sonra ayağımın oralara kadar yaklaştı, ben de yanlışlıkle üzerine bastım köpeğin ilginç rüya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…