evt kuzum pazrtesi gtcm nasipse...Sağol teyzesii hergün patatesli yumurta yiyorum sanırım onun faydası oldu biraz.
Bende dr un çağırdığı tarihi bekliyim o zaman.Sen pazartesi gidiceksin dimi duygum
dr kontrolnde olnca çekmezsin cnm hiç sanmıorm hiç korkmabana kalırsa bahar sonrası yada yazın işte bırakın korunmayı diyecek doktor..
belki ilacın dozunu düşürtecek ama kesmeyecek, ben de bilmiyorum..
hayırlısı duygum ya belki aşılama belki tüp gerekecek..
ama gerekecek bunu anladım artık..
ben bide kendim korkuyorum hani gebelikte nefes darlığı çekersem neederim diye..
neyse daraltan konular bunlar beni..
dr kontrolnde olnca çekmezsin cnm hiç sanmıorm hiç korkma
en hayırlısı ne ise hakknzda o olsun inşşşşşş
Megim ole yada böle gelicek inş sonunda hem ben seni ikizlere hamile gördüm hatırlarsan :)) yani evet destek almadan bekleden gelse süper olurda işte imtihan olucak inş en bsşta tedavi olmak imsanın zoruna gidiyo bende tup bebek fikrinden cok korkmustum ama şükürler olsun oldu bitti şimdi düşünmüyorum bile yasadıklarımı ki en iyı siz bilîyosunuz neler yasadım nelergelecek de gelemiyo bi türlü cadılar
bak benim bu ay yumurtlama günümde direkt kaza oldu.. anlatmıştım ya..ama bi güzel regl oldum..
sözde korunuyoruz biz laf olsun diye.. doktor ööle dedi ya..(astımdan dolayı)
korunmayı bırakın dediğinde durum değişecek mi? Hiç sanmıyorum..
müdahalesiz gelmeyecek bebek bunu anlamış bulunmaktayım..
Bii deniyim duygum yani napalım inan ben midem bulandıkca gulumsuyorum şükrediyorum inş gecer bakalım cok bekledim herseyi güzel benim fındığımın salı gelsede bi görsem kuzumu seninde pzt gun vericek ayy cok az kaldı ececik geliyoo annesiOzimm senn hamileign bnmkne ne çok benzıo ya bulantı zorr çok çok blıorm hele o istifra shttp://lbdf.lilypie.com/POIpp2.png enn de dedgn gibi o yanma hissi rahatladı midem dıiemıosn o his yuzunden neyse ki
gecıo bulantılar bnmkiisi 21. haftada bıcak gibi kesldi bi daha da olmadı
sabır cnm ozimmbulantı saglıklı gebeliğin onemli belrtilernden biri hamilelikle ilgli hormonların tavan yaptıgını gosterıo
bizim gibi midesi hassas olanları da bu hormonlar mideden vuruo işte ...
o bogaz yanmasına olips ii gelıodu bnm haffletıodu biraz bi dene istersen ....
Doktorda 12 16 hafta arası yuksek ıhtımalle gecer dedi buarada sende hosgeldın topiğîmize sefalar getırdınbenim ilk 3 ay hiç kesintisiz bulanmıştı sonra bıçak gibi kesilmişti çok şükür. boğazının yanmasına yapılacak birşey varmı bilemiyorum bendede olurdu kendiliğinden geçerdi. sevdiğin tatlımsı birşeyler yemeye çalış istersen ağzının tadını değiştirmek için tabii ki yiyebiliyorsan. o da daha çok bulantı yapmasın sonradancanm cinsiyetinide 4.ayda öğrenebilirsin ama yanılma payı veriyorlar net olarak 5 te kesin olur. 4 te söylerler ama. heycanlanıyor insan kızımı olacak oğlumu diye
OzimummmÇok seviyorum seni ben..
teşekkür ederim destek veren,moral veren sözlerin için..
sana da duyguma da teşekkürler
ozimmm gözlerm doldu be cann arkdasımm bnmhepnzn her zaman yanındaym ve bıkmadan dicem umutsuzluk yook Rabbim senn yüzünü güldürdü şükürler olsnnnnn butun arkdaslarmzn yüzü gülcek vakti zamanı gelnce umuda duaya dvmmm
aynen oyle ozim bulantı ble guzeldi kaşntı da guzelherşeyi guzel bu hamilelgin en guzeli de içinde kıprdaması
RABBİMMM BÜTÜNN CANLARIMA NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Ben ağlıyorum zaten kiiiRabnim hep böle sevinç gözyasları döktürsün inş hepîmize midem fena ya ben kacıyım opüldünüz
Canım benimde ilk aylar çok bulantım oluyordu yemekte yiyemiyordum ama şükür geçti seninde geçecek inşllah.Yanmaya ne iyi gelir bilmiyorumki mide için şurup verir dr ama boğazın tahriş oluyordur ona yapacak birşey yok sanırım.Bizim cinsiyet sanırım 13-14. hafta gibi belli olmuştu.Hoşbulduk canım ıyıyız cok şükür gece kusmaları hariç saat 11 oldumu ben iflasa geçiyorum sabaha kadar uykumda bile bulanıyo olsun bunada şükür bulanmazsa korkuyorum inş kuzum iyi olsunda heycanlıyım salı gunu miniğimi görücem inş kübracığada maşallah kocaman olmuş annesi az kaldı biliyorum heycanlı ama panik yapma kimsenin içinde kalmamış oda gelicek sağlıkla inşkızlar ya afedersiniz ama istifra edince midem bogazım fena yanıyo napabilirim ki bide cinsiyetleri nazaman öğrenmiştiniz yani hiç farketmez ama insan merak ediyo işte
Sağol defnem.Evet çok heyecanlı oluyor Allah herkese nasip etsin bu duyguları inşallah.hoşbuldum canımkontrollerin iyi geçmesine sevindim nasıl heyecanlanıyor insan değilmi yavrusunu göreceğim diye benimkide uyuyor ama mıkırdanıyor uyuduğu yerde heran uyanabilirim sinyali veriyor
gelecek de gelemiyo bi türlü cadılar
bak benim bu ay yumurtlama günümde direkt kaza oldu.. anlatmıştım ya..ama bi güzel regl oldum..
gelecek de gelemiyo bi türlü cadılar
belki bi aşılama ble yetcek size bi gitseniz şu smyrnaya
bana kalırsa bahar sonrası yada yazın işte bırakın korunmayı diyecek doktor..
belki ilacın dozunu düşürtecek ama kesmeyecek, ben de bilmiyorum..
hayırlısı duygum ya belki aşılama belki tüp gerekecek..
ama gerekecek bunu anladım artık..
ben bide kendim korkuyorum hani gebelikte nefes darlığı çekersem neederim diye..
neyse daraltan konular bunlar beni..
bende bugün 3cü aşılamamın sonucunu aldım 3.1.senin değer güzel drda şaşırmış yani ben bu değeri görseydim şimdi havalardaydım heralde.en azından insan derki geç döllenmiş olablir ikiye katlarsa sorun yok fln .. sen şimdi hamilesin ve yok yere moralini bozup bebişe zarar vericeksin.pozitif düşün.değerin katlıcak buna inan.
:
11 yıllık evlisin maşallah kaç yaşındasın merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?