gs nin maçı var eşim hop oturup hop kalkıyor benide korkutuyorşu maç berabere bitseydi barii
bizimkide benı korkutuyor neyseki macın bıtmesıne cok az kaldı
Çok az kaldı inşlalah doğal yoldan gelir bebişin.Korkma dr bir tehlike görseydi hemen sezeryan derdi hayırlısıyla sağlıcakla gelecek inşallah.Ama zayıf olmaz bence zaten 11 gün kalmış görünüyor zaten almıştır alacağı kadar kilo
şuanki halimi anlattın resmen :))))))
Gol olunca öyle bir sevindiki diyorum ben hamileyim dediğimde bile böyle bir tepki vermemiştin.
Gol olunca havaya zıplıyor sonrada gelip öpüyor
heh bi öpücük daha geldi sana :)))))))))))
Seninkidemi gs li
korku açısındanmı hop oturup hop kalkma açısındanmı?
Gol olunca öyle bir sevindiki diyorum ben hamileyim dediğimde bile böyle bir tepki vermemiştin.
Gol olunca havaya zıplıyor sonrada gelip öpüyor
Mac biter şükür 3/2 bitti sayılır hop oturup hop kalktı benimkide:))
Gol atıldıgında bir sevindi benimkide yüreğime indirecekti neoluyor ya dıye cıglık attım
ahh canım bir de hamilesin yani sen ani tepkıler bunlar
maç aşkı baska bısey bunlarda
Evet maç aşkı başka.
Bende kendime pay çıkarıyorum bak çok güzel bir maçtı sen şimdi özetini yorumlarını herşeyini izlersin diyorum bilgisayarda bana kalır
Geçmiyor canım geçmiyor malesef bekleyince öyle oluyor.İnşallah adetin gelemz bu ay kuzun seninledir mutlaka yaz sonucunu burayadaoffff zaman mı geçmio benmi sabırsızım anlamadım(
iyigeceelr canım sanada Allah rahatlık versin.Ben zaten artık yatmıyorum bile çünkü biliyorum ki uyuyamıycam oturuyorum yorgunluktan halsiz düşünce yatıyorum.Arkadaslar ben kaçar iyi geceler .allah rahatlık versin. Karnı burnunda olup uyumaya zorlanan arkadaslara daha da bir rahatlıklar diliyorum uyuyamamak cok kötü çünkü(ben cok cekiyorumda.ins guzel guzel uyuruz.. Hepinize iyi geceler....
Ayy keşke benimkide izlemese şuan tv nin içine girmiş dibindeki koltuğa oturmuş öyle izliyor.bnm kociş maç izlmıo degşk bi kocişm var bnmmaç sevmez
şans kapıdayı izlıorz brlkte ...
brownim bence de hiç beklemeye gerek yok artık aşılama ya da tüp biri vesile olcak gelcek melegn hangisi hayırlısı ise o olsn inşşşşşşş
ozim kuzum olsn yapsın dr ne tahlili yapcaksa hepsi çok ii çıkcak nasılsa
büyükaksum naslsn kuzumm bnm
Hee hee öyle oldu ama bana kaldıhiç gülesim yoktu
demek özetide izler yorumlarıda dinler (ki suanda bizimkide onu yapıyor )
pc de sana kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?