o konuda kafam karmakarşk cnm burda çok kargalar var ondan işte camlar mermerleri krlendi yani camlar fena degl ama
yagmur var burda da cam slinse yne krlencek
iki halım var yıkamaya vereym dıorm eşim boşver dio guzel kurutmadan getrrler dıo burda cunku açk havada kurutuolar
e hava da tüm hafta yagmurlymş kaynvaldem oyle dedi
annem de dıo biz yapalım yavaş yavaş haftasonu halıları da sileriz dıo bakalm ne yapıcam haftasonu biraz biraz yaparız ya artık
ya bi de ne blıomsn kadın gelnce daha çok yoruluorm ben kahvaltı ogle yemegi e bi kahve faslı annem oyle alştrdı onu zaten hep ayakta oluorm
bi de en son banyoyu hiç yapmadan gtmiş balkonların birsini yıkamş ki dedk de yani balkonları demek ki arkdasında koştrcam ondan dıorm kendm yavaş yavaş annemle yapayım ...
çok yormam kendimi son zamanlar cunku ....
Canım ben rahim filmide çektirdim aşılamada yaptırdım aklına ne takılırsa sorabilrisin.İkisindede korkacak birşey yok ağrı hiç olmuyor değil oluyor tabi ama öyle dayanılmayacak ağrılar değil.Adet sancısının accıkın fazlasını düşün.
aylardır saga yerleşmişti başı yukarıda ama gecen gun sola gecti. bu iyi gelişme umıtlendim biraz donebilir diye.yalnız bızım kılomuz pek iyi degil 32.hafta 1765 cıktı onceden onden gidiyordu hep simdi oyle degil. doktorum tombiş bebek olmıycak dedi ama yeter ki saglıklı olsun.ben kılo alıyorum oglus almıyor
Canım sen kilo konusunu hiç kafana takma her ay aynı almıyor bana dr bir ay dediki çok kilo almış iri bebek olucak vitaminimi bile kesti
sonra bir baktım diğer kontrolde 9 günde 50 gr almıştı hatta eve gelip ağladım canım sıkıldı
bir sonraki hafta haftada 500 gr aldı.
Yani her ay aynı olmuyor bazen az alırken bazen çok alabiliyor.
Bir sonraki kontrolde seni şaşırtabilir.
Vitamin ve kan hapına devam ediyormusun?
Bende speklumla ilk kez aşılamada tanıştım onu takarken birazcık canım yandı hatta bende senin gibi öncesinde çok şey okuyup kendimi korkutarak gitmiştim pweşin peşin başladım ağlamaya.Ama o kadar ağrılı geçmedi yinede kişiden kişiye değişebiliyor sen yinede anestezili yaptır istersen.Canım doktorumla konuştum benim aşırı muayene korkum oldugundan
rahım filmine dayanamayacagımı düşünüyorum ve anestezıyle istedim kabul etti
fakat gerek yok bence brownim 10 dakıkalık işlem için inan bana dedi...
ben 3 yıldır evliyim spekulum denilen aleti bile henüz taktırabilmiş degılım muayene esnasında
o bakımdan korkum büyük...yazılan bazı yazıları okudum ayılıp bayılanlar vs dıyorum ben daha kötüsünü yaşar mıyım:26:
aşılama konusundada mesela hangi ortamda yapılıyor muayene odasında mı amelıyathanede falan mı
işlem sırasında rahmi cekıp dısarı cıkarıyorlar dedi bı kac kişi ve yazarken bile korkuyorum o derece ürktüm
bilmiyorum dogrumudur ama ben düşündükce korkum artıyor
Canım en iyisi elbirliğiyle yapacaklar biraz anneciğin birazcıkta eşin bizimde öyle annem eşim tüm hamileliğim boyunca ikisi yaptı.Ayy çok sevindim o da sütün geleceğinin habercisi bence.perdeler temz bnm ya yeni yıkadk perdeleri camları da bi üsütünden gecelm olmadı ya bnm kociş de guzel cam slıo dedi ben de slerm olmadı anneme kapıyla halıları yaptırırm kocişe de camları bu kadın bulma işini ben yapamadm ya guzel yapmıolar iyi niyetmi kullanıolar resmen :26:
meganm ben humana aldm dedm demi sana o süt getren çay ve üç kez içtm şu ana kadar gun aşırı gibi bşey oldu ama var ya arada gögsüm fena sızlıo gecen azcık sıkaym dedm su fışkırdı boyle
bugun bebek gormye gttk annemle bebşn annesi dedi ki sudan sonra kolostrum gelir hemn bi daha içme sonra göğsün çok acır doguma kadar emzrdkçe içersn dedler güldüler bana içmşm die dedm bebş gelnce hazır olsun die içtm dedm dedler bebek gelnce zaten olcak sütün mrk etme dedler
ama o çay işe baya bi işe yarıcak sanrm
evet canım elevit ve ferro snaol kullanıyorum
ve kılosu iyi degil karın cevresi cılız gibi dıye balık hapına da baslattı
umarım daha iyi gelişir son ayımızda
Eki Görüntüle 655835
meganm bak beşğimz bu bzm yatak odamızda durcak ama başlarda otrma odasında da durcak...
Çok güzel duygum evet iyi olur.Bende karyolası yatağın yanında zaten oturma odasında gündüz gözümün önünde dursun diyede böyle bişi var ana dizi onu kullanıcam.
Eki Görüntüle 655845
Hoşgeldin.İnşallah Allah gönlüne göre versin.Ben battan 3 gün sonra öğrendim adetim geciktiğinin farkına verdığımda 3 gün gecikmişti idrarda çıktı.slm herkeze benim bir sorum olacak hamişliğinizi battan öncemi öğrendiniz sonramı? bende klomen kullandım şuan beklemedeyim ama zaman geçmiyor hiç
sennki de çok guzel cnm sennkne benzer bi beşkteydi bugunku bebş mışıll mışıll uyuodu
slm herkeze benim bir sorum olacak hamişliğinizi battan öncemi öğrendiniz sonramı? bende klomen kullandım şuan beklemedeyim ama zaman geçmiyor hiç
Hoşgeldin.İnşallah Allah gönlüne göre versin.Ben battan 3 gün sonra öğrendim adetim geciktiğinin farkına verdığımda 3 gün gecikmişti idrarda çıktı.
teşekkür ederim offff bide zaman geçse
şimdi azcık sızlama oldu yne azcık sıktm sarı su çıktı gelıo galba sütlerrrr ay ben de nasıl sevndm süt gelmicek bebş aç kalcak die bi korku vardı içimde biraz rahatladım şimdiCanım en iyisi elbirliğiyle yapacaklar biraz anneciğin birazcıkta eşin bizimde öyle annem eşim tüm hamileliğim boyunca ikisi yaptı.Ayy çok sevindim o da sütün geleceğinin habercisi bence.
Bende geçen merakıma yenik düştüm elle kullanılan göğüs pompası varya onunla bir denedim ve sarı su geliyor çok mutlu oldum devam etmedim ziyan olmasın diye.Ama demekki bebiş emince gelecek diye düşündüm.
Ben bol su ve hoşaf içmeyi düşünüyorum gerek olursada humanada alırım ama inşalah gerek kalmaz.Evet bencede doğumdan sonra içersin gerek olursa şimdiden içme
Canım inşalah kilo alır muz ceviz ve pekmez kilo aldırıyor diye biliyorum bunları yiyormusun birde hergün iki yumurta yemeye çalış.
Balık hapı bende içiyorum ama haftada üç kez içiyorum seninkinin adı ne benimki ostimax
Hoşgeldin.İnşallah Allah gönlüne göre versin.Ben battan 3 gün sonra öğrendim adetim geciktiğinin farkına verdığımda 3 gün gecikmişti idrarda çıktı.
İnşlalah bizimkilerde rahat ederİçinin yatağı yoktu ben elyaftan ince birşey ayarladım birde battaniye katlayıp koyarım diye düşünüdm.
Bende speklumla ilk kez aşılamada tanıştım onu takarken birazcık canım yandı hatta bende senin gibi öncesinde çok şey okuyup kendimi korkutarak gitmiştim pweşin peşin başladım ağlamaya.Ama o kadar ağrılı geçmedi yinede kişiden kişiye değişebiliyor sen yinede anestezili yaptır istersen.
Aşılama da sabah erken saatlerde çağırıyorlar genelde.Eşin sperm örneği veriyor sen o sırada bekliyorsun.Sonra eşin öreneği verdikten sonra sperm yıkama işlemi tam hatırlamasamda bir saat kadar sürüyor.O sırada eşinle bekliyorsun sonra çağırıyorlar normal muayene odasında yapıldı benim aşılamam.Çatal masaya çıkıyorsun alttan speklum takılıyor.karındanda ultrason cihazı ile bakıyor biryandan.Sonra içeriye bir su gibi sıvı veriyorlar temizlensin diye bunda hiçbişi hissetmiyorsun.Sonrada eşinden alınan ve yıkanmış sperm öreneğini uzun incecik bir borucuk gibi birşeyle içeri veriyorlar bitti sonra uzanmış halde bekliyorsun 15 dk ile yarım saat arası değişebiliyor bekleme süresi dr a göre.Ben devlette yaptırdığım için birazcık ağrı oldu ama özelde yaptıranlar hiç ağrı olmadığını söylüyor.Benim aşılamamda stajer drlar öğrensin diye çok kişi müdahale etmişti.
İnşlalah bizimkilerde rahat ederİçinin yatağı yoktu ben elyaftan ince birşey ayarladım birde battaniye katlayıp koyarım diye düşünüdm.
brownim bnm aşılama ile tecrbem yok bnm drek tüp oldu ama ben de anlatayım bnm histeroskopi çekldi detaylı oldgu için aneztezili çekldi uyudm uyandm sadece sonradan azcık agrım oldu o kadar ...Cok sagol canım detaylı anlatmıssın inan rahatladım sanki cesaretlendimde
rahım filmini anestezıyle yaptırırım olmassa,asılamaya malum kabul etmezler ona dayanmak zorundayım kı anlattıklarından cokta korkunc bır ıslem degılmıs gibi
son olarak,yani öyle milletin anlattıgı gibi rahmi çekip dısarı cıkarma gibi bişey söz konusu degıl dimi
sen bebişine aşılamaylamı kavustun peki canım
off cok soru sordum galiba hakkını helal et: )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?