Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duygum o zaman en iyisi annen yapasın ama sen bişi yapma ne olur ne olmaz yorma kendini.Annene yardım edecek biri daha olsa iyi olurdu.
Bende halıları yıkamaya veremedim doğum öncesi masraf olmasın diye.Annem sildi sağolsun.Camlarıda silip perdeleri ütüledi taktı.Dünde koltukları sildi.Hepsi bir güne kalırsa ağır olur nede olsa annen yakın yavaş yavaş gün gün yapsın hafta sonuna kadar.İnsan anneciğinede kıyamıyor ama mecbur kalınca yapacak birşey yok.

Canım doktorumla konuştum benim aşırı muayene korkum oldugundan

rahım filmine dayanamayacagımı düşünüyorum ve anestezıyle istedim kabul etti

fakat gerek yok bence brownim 10 dakıkalık işlem için inan bana dedi...

ben 3 yıldır evliyim spekulum denilen aleti bile henüz taktırabilmiş degılım muayene esnasında

o bakımdan korkum büyük...yazılan bazı yazıları okudum ayılıp bayılanlar vs dıyorum ben daha kötüsünü yaşar mıyım:26:

aşılama konusundada mesela hangi ortamda yapılıyor muayene odasında mı amelıyathanede falan mı

işlem sırasında rahmi cekıp dısarı cıkarıyorlar dedi bı kac kişi ve yazarken bile korkuyorum o derece ürktüm

bilmiyorum dogrumudur ama ben düşündükce korkum artıyor

Canım sen kilo konusunu hiç kafana takma her ay aynı almıyor bana dr bir ay dediki çok kilo almış iri bebek olucak vitaminimi bile kesti
sonra bir baktım diğer kontrolde 9 günde 50 gr almıştı hatta eve gelip ağladım canım sıkıldı
bir sonraki hafta haftada 500 gr aldı.
Yani her ay aynı olmuyor bazen az alırken bazen çok alabiliyor.
Bir sonraki kontrolde seni şaşırtabilir.
Vitamin ve kan hapına devam ediyormusun?

perdeler temz bnm ya yeni yıkadk perdeleri camları da bi üsütünden gecelm olmadı ya bnm kociş de guzel cam slıo dedi ben de slerm olmadı anneme kapıyla halıları yaptırırm kocişe de camları bu kadın bulma işini ben yapamadm ya guzel yapmıolar iyi niyetmi kullanıolar resmen :26:

meganm ben humana aldm dedm demi sana o süt getren çay ve üç kez içtm şu ana kadar gun aşırı gibi bşey oldu ama var ya arada gögsüm fena sızlıo gecen azcık sıkaym dedm su fışkırdı boyle
bugun bebek gormye gttk annemle bebşn annesi dedi ki sudan sonra kolostrum gelir hemn bi daha içme sonra göğsün çok acır doguma kadar emzrdkçe içersn dedler güldüler bana içmşm die dedm bebş gelnce hazır olsun die içtm dedm dedler bebek gelnce zaten olcak sütün mrk etme dedler
ama o çay işe baya bi işe yarıcak sanrm

evet canım elevit ve ferro snaol kullanıyorum
ve kılosu iyi degil karın cevresi cılız gibi dıye balık hapına da baslattı
umarım daha iyi gelişir son ayımızda

Bende speklumla ilk kez aşılamada tanıştım onu takarken birazcık canım yandı hatta bende senin gibi öncesinde çok şey okuyup kendimi korkutarak gitmiştim pweşin peşin başladım ağlamaya.Ama o kadar ağrılı geçmedi yinede kişiden kişiye değişebiliyor sen yinede anestezili yaptır istersen.

Aşılama da sabah erken saatlerde çağırıyorlar genelde.Eşin sperm örneği veriyor sen o sırada bekliyorsun.Sonra eşin öreneği verdikten sonra sperm yıkama işlemi tam hatırlamasamda bir saat kadar sürüyor.O sırada eşinle bekliyorsun sonra çağırıyorlar normal muayene odasında yapıldı benim aşılamam.Çatal masaya çıkıyorsun alttan speklum takılıyor.karındanda ultrason cihazı ile bakıyor biryandan.Sonra içeriye bir su gibi sıvı veriyorlar temizlensin diye bunda hiçbişi hissetmiyorsun.Sonrada eşinden alınan ve yıkanmış sperm öreneğini uzun incecik bir borucuk gibi birşeyle içeri veriyorlar bitti sonra uzanmış halde bekliyorsun 15 dk ile yarım saat arası değişebiliyor bekleme süresi dr a göre.Ben devlette yaptırdığım için birazcık ağrı oldu ama özelde yaptıranlar hiç ağrı olmadığını söylüyor.Benim aşılamamda stajer drlar öğrensin diye çok kişi müdahale etmişti.

Canım en iyisi elbirliğiyle yapacaklar biraz anneciğin birazcıkta eşin bizimde öyle annem eşim tüm hamileliğim boyunca ikisi yaptı.Ayy çok sevindim o da sütün geleceğinin habercisi bence.
Bende geçen merakıma yenik düştüm elle kullanılan göğüs pompası varya onunla bir denedim ve sarı su geliyor çok mutlu oldum devam etmedim ziyan olmasın diye.Ama demekki bebiş emince gelecek diye düşündüm.
Ben bol su ve hoşaf içmeyi düşünüyorum gerek olursada humanada alırım ama inşalah gerek kalmaz.Evet bencede doğumdan sonra içersin gerek olursa şimdiden içme
evet canım elevit ve ferro snaol kullanıyorum
ve kılosu iyi degil karın cevresi cılız gibi dıye balık hapına da baslattı
umarım daha iyi gelişir son ayımızda

Canım inşalah kilo alır muz ceviz ve pekmez kilo aldırıyor diye biliyorum bunları yiyormusun birde hergün iki yumurta yemeye çalış.
Balık hapı bende içiyorum ama haftada üç kez içiyorum seninkinin adı ne benimki ostimax

slm herkeze benim bir sorum olacak hamişliğinizi battan öncemi öğrendiniz sonramı? bende klomen kullandım şuan beklemedeyim ama zaman geçmiyor hiç

slm herkeze benim bir sorum olacak hamişliğinizi battan öncemi öğrendiniz sonramı? bende klomen kullandım şuan beklemedeyim ama zaman geçmiyor hiç
Hoşgeldin.İnşallah Allah gönlüne göre versin.Ben battan 3 gün sonra öğrendim adetim geciktiğinin farkına verdığımda 3 gün gecikmişti idrarda çıktı.
sennki de çok guzel cnm sennkne benzer bi beşkteydi bugunku bebş mışıll mışıll uyuodu

İnşlalah bizimkilerde rahat ederİçinin yatağı yoktu ben elyaftan ince birşey ayarladım birde battaniye katlayıp koyarım diye düşünüdm.

şimdi azcık sızlama oldu yne azcık sıktm sarı su çıktı gelıo galba sütlerrrr ay ben de nasıl sevndm süt gelmicek bebş aç kalcak die bi korku vardı içimde biraz rahatladım şimdi
evt evt bi daha o çaydan içmek yok bebş gelncee

Son düzenleme:

bnmkinn yatagı var ama ben yne de ince bi yorgan da koycam üstüne ince cunku yatak ....

Cok sagol canım detaylı anlatmıssın inan rahatladım sanki cesaretlendimde

rahım filmini anestezıyle yaptırırım olmassa,asılamaya malum kabul etmezler ona dayanmak zorundayım kı anlattıklarından cokta korkunc bır ıslem degılmıs gibi

son olarak,yani öyle milletin anlattıgı gibi rahmi çekip dısarı cıkarma gibi bişey söz konusu degıl dimi

sen bebişine aşılamaylamı kavustun peki canım

off cok soru sordum galiba hakkını helal et: )))

Teyzeleri tesekkür ederiz hepinize şükürler olsun rabbime bu gunlere geldik allahım istiyen arzulayan butun arkadaslarıma nasıp etsın gelişimi ense kalınlığı hepsi guzel dedi tarama için bide ruyın tahlıllerımızı verdık progestanı kestı cok şükür demir hapı bıde tabiki clexane devam edicez nası buyumuş miniğim poposunu donmüş uyuyodu cınsıyet için erken iki hafta sonra falan dedi hiç önemli değil inanın merak bıle etmedım cok şükür saglık haberını aldık ya inş tahlıllerımızde guzel cıkıcak catlak kremi onerdı artık basla dedi kilo almadım zaten şişkoyumda 1 kilo vermişim ama göbiş var birazda setlestı sanırım minnoştan Allahım sonsuz kere şükürler olsun hala aglıyorum inanamıyorum

brownim bnm aşılama ile tecrbem yok bnm drek tüp oldu ama ben de anlatayım bnm histeroskopi çekldi detaylı oldgu için aneztezili çekldi uyudm uyandm sadece sonradan azcık agrım oldu o kadar ...
toplamada da uyuttular beni onda da uyudm uyandm onda da azcı agrım oldu sonra ama igneler oyle şişrmiş ki yumrtaları toplannca inan rahatladm şimdi koca beşb var içimde inan daha rahatm yumrtalar sanki lıngır lıngır edıodı içimde :)
transfer en basitiydi meganmn dedgi gibi rahmi yıkadı bi sernlk hissettm sadece sonra pipetle koydu yumoşları tmmdır
aşılamada da çok farklı degl rahmn içine enjekte edıo yani ondan ben de işlemn çok agrılı oldgnı sanmıorm ama rahm filmi kişiden kişiye degşıo istersen onu aneztezili yaptr cnm ama aşılamadan hiç korkma bence de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…