Duygum hastaneye kaç penye battaniye götüreceksin.ben iki penye battatniye koydum birde örgü battaniye koydum yetermiki
şu an bnmki de maç yorum izlese dıorm ben cunkuu yatalm die tutturdu tek yatamıorz biz ben otrsam sabaha kadar oturcak yani
neyse gelcem sanrm ben yne kociş bi uyusun cunku gunduz uydm ben hiç uykm yok kii
şimdlk mucksssssssssss
Hepsi aynı maç dedinmi akan sular duruyor onlar için bende gs liyim ama öyle fanatik dedğilim yani sadece yensinki benimki sevinsin istiyorum
Maç bitti bende geldim inş. çeyrek finalide geçeriz
Pişşşştttttttttttttttt
Ben geldiiiiiii
Hoşgeldinizzzzzz
Bende uyku kırıntısı bile yok daha iyi tek kalmıycam.Canım gece gece fena halde dürüm istediii ama bu satte nereden bulabilirimki yada bulsamda yiyince çıkarmam inşallah et tutuyor çünkü
Kızlar bi organize olamadık he :2:
http://www.kadinlarkulubu.com/poll.php?pollid=5044&do=showresults
Kızlar bi organize olamadık he :2:
http://www.kadinlarkulubu.com/poll.php?pollid=5044&do=showresults
toplanmışsınız kızlar ne güzelll
brovni canımm hoşgeldiinn
Canım cevap yazıcam bi olmadı inan bana bu yolların hepsinden gectım hiç biri eli bos beklemekten daha acıtıcı degıl rahım filmi cok agrılı degıl ama histeroskopi yanı detaylısı için narkoz lazım sen bılırsın rahim fılmindede verılebılır zaten 10 dk lık sedasyon verıyolar koldan ohh mis hiç bişey duymuyosun asılamadan hiç korkma ben üç kere oldum bırı tuttu ama yasamadı masıp yanı umutsuz olma insan asılamayla ilhili seylerı okuyunca bu ne dıyo sen hiç okuma gel biz anlatırız tuptende korkma benimde bebişim tup inan asılama kadar kolay gectı cok şükür sonu guzel olunca hamdolsun rabbim butun sıkıntıları unutup telaş kaplıyo insanı inş sende guzel heycsnlar yasa tez vakıtte yeterki rabbim ol desın sana tavsıyem asılama olucagın yerı ıyı sec mumkunse sprem yıkama ve asılama işlemi aynı hastane ortamı olursa daha saglıkı oluyomus tup bebek doktorum dedı yanı sprem bıyerde hazırlsnıyo sızın elınıze tutusturuyolar ama cok hassas yanı ben saglıklı bulmuyorum dedi inş kısa zamanda guzel sonuclar alırsın
Hb cnm benimde hiç uykum yok sabahta erken kalkacam
evet ya ılk sut cok onemlıBende iki gün önce gece aklıma geldi denedim merak işte
Sonrada korktum bıraktım sütüm gelip ziyan olacak diye.
doğurdum doğuracammm bu kocişin sayesinde son dk golü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?