Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm herkeze benim bir sorum olacak hamişliğinizi battan öncemi öğrendiniz sonramı? bende klomen kullandım şuan beklemedeyim ama zaman geçmiyor hiç
ben battan once ogrendım ama benım ıdrar testınde sılık cizgim adete 7 gun kala cıkmaya baslıyor ılgınc bır sekılde
umarım hamılesındır
test ısı herkesten farklı kımısınde hamıle oldugu halde bat gunu bile cıkmayabiliyor

valla sabahları uyanıp ballı muzlu sut ıcıyordum
cevız yıyorum zeytın bol tuketıyorum ama son 3 haftada kılo almamaya basladı malesef
neyse saglıklıolsun problem degıl 2 bucuk cıvarı dogar sanırım bu sekılde gıderse
marıncap kullanıyorum ben canım

Canım bende çok sevindim sorun olmıycak inşlalah sen kadana taka sütün bolbol olacak
bnmkinn yatagı var ama ben yne de ince bi yorgan da koycam üstüne ince cunku yatak ....
evet biraz altı dolu olunca daha rahat ederler

Canım yok öyle bişi anlattığım gibi sadece speklum takılı olduğu için birazcık acıma oluyor ama inan bebiş için herşeye değiyor dediğim gibi özellerde yaptıranlar çok daha rahat etmiş ben devlette olduğu için stajer dr lar tecrübesiz olduğundan azcık acıdı ama çok kısa sürüyor

suesue o korku bende de var
bazen aklıma gelıyor ya sutum olmazsa dıye
ama sut ısınde psıkolojı cok onemlı o yuzden ıyı dusunmek lazım

severmmmm ben o göbüşüüüüüüüüüüüüüüüü
tam boyle şekl şemal 12. haftada başlıo zaten hareket edıodu kıpır kıpır ece o zamanlar bnm de :))
ense kalınlı iiyse ikili test tmmıdr işte yne de yapcak mı ikili test peki aldılar mı kan ?

buda miniğim ama net cıkmamış genede kocaman bi maşallah kuzuma teyzelerinden

Ne zaman aklına ne gelirse sorabilrisin çekinmeden.
Öyle rahimi dışarı çekme falan yok zaten speklüm denen aleti takınca rahim ağzı görünüyor dr rahim ağzından içeri o incecik boru gibi şeyi gönderiyor spermi enjekte etmek için bir yandanda karından ultrasonla bakıyor yönlenririyor çubuğu spermi içeri veriyor sonra işlem tamam uzanırken acccık sıvı akışı oluyor dışarı ama tutmayacak ziyan oldu diye korkma o accık dışarı akma normal.Sonra uzanıyorsun 15dk-30 dk arası bir süre sonrada beklemeceee inşallah ilk aşılamanda tutar.

Benim iki aşılamada başarısız oldu ama yaptırdığın yerde çok önemli başarı oranları yaptırdığın yere göre değişiyor.Ama ben aşılamalardan sonra doğal yoldan hamile kaldım.Öylede olabiliyor kimiside tedavi sonrası doğal yoldan kalıyor herşeyin hayırlısı olsun hakkındaTez zamanda gelsin inşalah

Browni Cnm aşılamada korkacak birsey yok once göbekten iğne ile başlıyorsun Dr gun asırı yumurta takibini yapıyor yumurtalar belli bir ölçüye geldiginde sana vurdurman gereken çatlatmaya iğnesi veriyor onu yaptırıyorsun saatleri cok önemli onlar sana söyler sonra aşılamanın yapılacağı yere esinle gidiyorsun sperm alınıyor yıkaması falan yapılıp seni işlem odasına alıyor dogum masası gibi birşeye çıkıyorsun Dr spermleri enjektor gibi bisey ile içeri yolluyor sonra o masanın ayak kısımlarını havaya dogru kaldırıyorlar sen o şekil bir saat yatıyorsun birazda uyusuyorsun tabi :) sonra eve gönderiyor iste aci falan yok yani stresden başka bisey yok daha dogrusu vajinal muayene gibi duşun.hakkinda hayirlisi olsun ins.

suesue o korku bende de var
bazen aklıma gelıyor ya sutum olmazsa dıye
ama sut ısınde psıkolojı cok onemlı o yuzden ıyı dusunmek lazım

bnmki panikti iice everym sen gt bebş gelmeden çay iç
bebş yok ortada daha kolostrum gelcek
ya dıolar ya sezeryanda bazen gelmıo başta die ondan korktm ben ama gelcek galba bi sıkntı olmucak inşş

Yani aslında ben hiç tarama yaptırmak istemiyodum ama doktorum istedi baska tahlıllerle beraber bakılcak korkma inş bişi cıkmıycak dedi ense kalınlıgımız guzel cıktı cok şükür bizimki uyuyodu yoruldu cocuk yollarda tabi işte tam kan hepatit tsh daha birsuru bişi istedi duygum ne bilim ben heycandan biş akılıma gelmediki

Suesuecım canım demek tüp bebek falanda anezteziyle cogu islem halledıldıgı ıcın insanların abarttıgı acılar yaşanmıyor...

Bana doktorum aşılama veya tüp bebek dedi işte korkumdan ertelemekten bir hal oldum ancak hepimizin bildiği yasadıgı gibi zaman cabuk gecıyor

3 yıl nezaman gectı haberım yok desem yerıdır,bir 3 yıl daha bebeğimin yolunu gözlemek istemiyorum artık sanki tükenıyorum gibi

tüm hal çaresini denemek kavusmak ya da kavusamamak nasıp kısmet işi ama en azındna bişeyler yapmak istiyorum

Klomen catlatma ıgnesı yumurta takıbı vs bunlarla olacak iş değil öyle hissediyorum

her gün ölmek yerine bir gün ölürüm diyorum ama yaptırayım şu işlemleri...Doğru bildiğim yanlışlarmış megersem topladıgım bilgiler

allah sizden razı olsun ki zaman ayırdınız cevapladınız paylastınız ve benim endiselerimi giderdiniz

pozitif düşünmeye başladım çok sagolun

Canım çok sevindimherşeyin iyi çıkmasına.Mahşallah.bende her kontrolde viraz ağlıyorum biraz gülüyorum dr umda dalga geçiyor annemiz çok duygusal diye.Allah hep sevinçten ağlamayı nasip etsin.
İnşalah bu duyguları tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.

Marıncap iyi diye biliyorum .Canım sen elinden geleni yapıyorsun inşalah alır 3 übulur bence daha bundan sonra kilo alacak.

Büyükaksu canım hoşgeldin nasılsınDoğum şeklin bellimi?

Hoşbulduk canım gecmisi okuyordum yeni gördüm msj I'ni evet Can'ın ben normal istiyordum suan nirmal gözüküyor gunu bekliyoruz ama biraz Canım sıkıldı bugun kontr vardı plesanta yaslanmasi başlamış ama önemli degil az vaktimiz kaldı dedi. Yaşlanma olunca bebek kg almıyormuş netten araştırmalarıma gore biraz zayıf olcak bebisim.. Napalim sağlıklı olsunda. Senin belli degil henüz sanırım konuşucam yazmıştın .. Hayirlisi ins.

ya dıolar ya sezeryanda bazen gelmıo başta die ondan korktm ben ama gelcek galba bi sıkntı olmucak inşş
Duygum biz iki şaşkının hali ne olacak acabaSen burada süt gelecekmi dedikçe bende meraktan süt sağdım işte geçen gece bebeiş gelmeden kolostrum gelecekti dediğin gibi ama neyseki sarı suyu görünce rahatladım bıraktım devam etmedim
Canım benimde 4 yıla yakın olmuştu denemediğim içmediğim kalmamıştı 6 ay yumurta takibi iki aşılama ve daha bir sürü bitkisel kürler ilaçlar
Artık doğal yoldan gelmeyecek tüp bebek şart diye düşünüyordum ama demekki zamanını bekliyormuş.Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.Kimseye evlat hasreti çektirmesin herkesin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Çok az kaldı inşlalah doğal yoldan gelir bebişin.Korkma dr bir tehlike görseydi hemen sezeryan derdi hayırlısıyla sağlıcakla gelecek inşallah.Ama zayıf olmaz bence zaten 11 gün kalmış görünüyor zaten almıştır alacağı kadar kilo

benım de aklıma gelmişti sezeryan olursa bebegım ac kalırsa sutujm hemen gelmezse. cay ıcsem mı onceden ıncırlerı bol tuketsem mı dıye dusunup duruyordum lovely sen de denedın demek sut gelıyor mu dıye valla korkmasam ben de denerdım

Bende iki gün önce gece aklıma geldi denedim merak işte
Sonrada korktum bıraktım sütüm gelip ziyan olacak diye.

bizimkide benı korkutuyor neyseki macın bıtmesıne cok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…