ben battan once ogrendım ama benım ıdrar testınde sılık cizgim adete 7 gun kala cıkmaya baslıyor ılgınc bır sekıldeslm herkeze benim bir sorum olacak hamişliğinizi battan öncemi öğrendiniz sonramı? bende klomen kullandım şuan beklemedeyim ama zaman geçmiyor hiç
Canım inşalah kilo alır muz ceviz ve pekmez kilo aldırıyor diye biliyorum bunları yiyormusun birde hergün iki yumurta yemeye çalış.
Balık hapı bende içiyorum ama haftada üç kez içiyorum seninkinin adı ne benimki ostimax
Canım bende çok sevindim sorun olmıycak inşlalah sen kadana taka sütün bolbol olacakşimdi azcık sızlama oldu yne azcık sıktm sarı su çıktı gelıo galba sütlerrrr ay ben de nasıl sevndm süt gelmicek bebş aç kalcak die bi korku vardı içimde biraz rahatladım şimdi
evt evt bi daha o çaydan içmek yok bebş gelncee
evet biraz altı dolu olunca daha rahat ederlerbnmkinn yatagı var ama ben yne de ince bi yorgan da koycam üstüne ince cunku yatak ....
Cok sagol canım detaylı anlatmıssın inan rahatladım sanki cesaretlendimde
rahım filmini anestezıyle yaptırırım olmassa,asılamaya malum kabul etmezler ona dayanmak zorundayım kı anlattıklarından cokta korkunc bır ıslem degılmıs gibi
son olarak,yani öyle milletin anlattıgı gibi rahmi çekip dısarı cıkarma gibi bişey söz konusu degıl dimi
sen bebişine aşılamaylamı kavustun peki canım
off cok soru sordum galiba hakkını helal et: )))
Teyzeleri tesekkür ederiz hepinize şükürler olsun rabbime bu gunlere geldik allahım istiyen arzulayan butun arkadaslarıma nasıp etsın gelişimi ense kalınlığı hepsi guzel dedi tarama için bide ruyın tahlıllerımızı verdık progestanı kestı cok şükür demir hapı bıde tabiki clexane devam edicez nası buyumuş miniğim poposunu donmüş uyuyodu cınsıyet için erken iki hafta sonra falan dedi hiç önemli değil inanın merak bıle etmedım cok şükür saglık haberını aldık ya inş tahlıllerımızde guzel cıkıcak catlak kremi onerdı artık basla dedi kilo almadım zaten şişkoyumda 1 kilo vermişim ama göbiş var birazda setlestı sanırım minnoştanAllahım sonsuz kere şükürler olsun hala aglıyorum inanamıyorum
Kızlar rahim filmi cektirmiş olan ve aşılama deneyenler mesajımı görenler bana aşamalarıyla neler yasanıyor
cok acı hissedılen bısey mıdır değil midir nasıldır yasadıklarından bilgi verebilir mi acaba:26:
Bu şekilde yerimde sayıyorum klomenle falanda bellıko olmayacak aşılama dıyor doktorum önerisi bu ama ah bir cesaret edebilsem
suesue o korku bende de var
bazen aklıma gelıyor ya sutum olmazsa dıye
ama sut ısınde psıkolojı cok onemlı o yuzden ıyı dusunmek lazım
severmmmm ben o göbüşüüüüüüüüüüüüüüüü
tam boyle şekl şemal 12. haftada başlıo zaten hareket edıodu kıpır kıpır ece o zamanlar bnm de :))
ense kalınlı iiyse ikili test tmmıdr işte yne de yapcak mı ikili test peki aldılar mı kan ?
Canım yok öyle bişi anlattığım gibi sadece speklum takılı olduğu için birazcık acıma oluyor ama inan bebiş için herşeye değiyor dediğim gibi özellerde yaptıranlar çok daha rahat etmiş ben devlette olduğu için stajer dr lar tecrübesiz olduğundan azcık acıdı ama çok kısa sürüyor
brownim bnm aşılama ile tecrbem yok bnm drek tüp oldu ama ben de anlatayım bnm histeroskopi çekldi detaylı oldgu için aneztezili çekldi uyudm uyandm sadece sonradan azcık agrım oldu o kadar ...
toplamada da uyuttular beni onda da uyudm uyandm onda da azcı agrım oldu sonra ama igneler oyle şişrmiş ki yumrtaları toplannca inan rahatladm şimdi koca beşb var içimde inan daha rahatm yumrtalar sanki lıngır lıngır edıodı içimde :)
transfer en basitiydi meganmn dedgi gibi rahmi yıkadı bi sernlk hissettm sadece sonra pipetle koydu yumoşları tmmdır
aşılamada da çok farklı degl rahmn içine enjekte edıo yani ondan ben de işlemn çok agrılı oldgnı sanmıorm ama rahm filmi kişiden kişiye degşıo istersen onu aneztezili yaptr cnm ama aşılamadan hiç korkma bence de ...
Canım çok sevindimherşeyin iyi çıkmasına.Mahşallah.bende her kontrolde viraz ağlıyorum biraz gülüyorum dr umda dalga geçiyor annemiz çok duygusal diye.Allah hep sevinçten ağlamayı nasip etsin.Teyzeleri tesekkür ederiz hepinize şükürler olsun rabbime bu gunlere geldik allahım istiyen arzulayan butun arkadaslarıma nasıp etsın gelişimi ense kalınlığı hepsi guzel dedi tarama için bide ruyın tahlıllerımızı verdık progestanı kestı cok şükür demir hapı bıde tabiki clexane devam edicez nası buyumuş miniğim poposunu donmüş uyuyodu cınsıyet için erken iki hafta sonra falan dedi hiç önemli değil inanın merak bıle etmedım cok şükür saglık haberını aldık ya inş tahlıllerımızde guzel cıkıcak catlak kremi onerdı artık basla dedi kilo almadım zaten şişkoyumda 1 kilo vermişim ama göbiş var birazda setlestı sanırım minnoştanAllahım sonsuz kere şükürler olsun hala aglıyorum inanamıyorum
ben battan once ogrendım ama benım ıdrar testınde sılık cizgim adete 7 gun kala cıkmaya baslıyor ılgınc bır sekılde
umarım hamılesındır
test ısı herkesten farklı kımısınde hamıle oldugu halde bat gunu bile cıkmayabiliyor
valla sabahları uyanıp ballı muzlu sut ıcıyordum
cevız yıyorum zeytın bol tuketıyorum ama son 3 haftada kılo almamaya basladı malesef
neyse saglıklıolsun problem degıl 2 bucuk cıvarı dogar sanırım bu sekılde gıderse
marıncap kullanıyorum ben canım
Büyükaksu canım hoşgeldin nasılsınDoğum şeklin bellimi?
Duygum biz iki şaşkının hali ne olacak acababnmki panikti iice everym sen gt bebş gelmeden çay iç
bebş yok ortada daha kolostrum gelcek
ya dıolar ya sezeryanda bazen gelmıo başta die ondan korktm ben ama gelcek galba bi sıkntı olmucak inşş
Canım benimde 4 yıla yakın olmuştu denemediğim içmediğim kalmamıştı 6 ay yumurta takibi iki aşılama ve daha bir sürü bitkisel kürler ilaçlar
Suesuecım canım demek tüp bebek falanda anezteziyle cogu islem halledıldıgı ıcın insanların abarttıgı acılar yaşanmıyor...
Bana doktorum aşılama veya tüp bebek dedi işte korkumdan ertelemekten bir hal oldum ancak hepimizin bildiği yasadıgı gibi zaman cabuk gecıyor
3 yıl nezaman gectı haberım yok desem yerıdır,bir 3 yıl daha bebeğimin yolunu gözlemek istemiyorum artık sanki tükenıyorum gibi
tüm hal çaresini denemek kavusmak ya da kavusamamak nasıp kısmet işi ama en azındna bişeyler yapmak istiyorum
Klomen catlatma ıgnesı yumurta takıbı vs bunlarla olacak iş değil öyle hissediyorum
her gün ölmek yerine bir gün ölürüm diyorum ama yaptırayım şu işlemleri...Doğru bildiğim yanlışlarmış megersem topladıgım bilgiler
allah sizden razı olsun ki zaman ayırdınız cevapladınız paylastınız ve benim endiselerimi giderdiniz
pozitif düşünmeye başladım çok sagolun
Çok az kaldı inşlalah doğal yoldan gelir bebişin.Korkma dr bir tehlike görseydi hemen sezeryan derdi hayırlısıyla sağlıcakla gelecek inşallah.Ama zayıf olmaz bence zaten 11 gün kalmış görünüyor zaten almıştır alacağı kadar kiloHoşbulduk canım gecmisi okuyordum yeni gördüm msj I'ni evet Can'ın ben normal istiyordum suan nirmal gözüküyor gunu bekliyoruz ama biraz Canım sıkıldı bugun kontr vardı plesanta yaslanmasi başlamış ama önemli degil az vaktimiz kaldı dedi. Yaşlanma olunca bebek kg almıyormuş netten araştırmalarıma gore biraz zayıf olcak bebisim.. Napalim sağlıklı olsunda. Senin belli degil henüz sanırım konuşucam yazmıştın .. Hayirlisi ins.
bnmki panikti iice everym sen gt bebş gelmeden çay iç
bebş yok ortada daha kolostrum gelcek
ya dıolar ya sezeryanda bazen gelmıo başta die ondan korktm ben ama gelcek galba bi sıkntı olmucak inşş
ben battan once ogrendım ama benım ıdrar testınde sılık cizgim adete 7 gun kala cıkmaya baslıyor ılgınc bır sekılde
umarım hamılesındır
test ısı herkesten farklı kımısınde hamıle oldugu halde bat gunu bile cıkmayabiliyor
gerçekten çok erken çıkmış benimde son 11 gü kaldı bakalım cewap için teşekkürler
benım de aklıma gelmişti sezeryan olursa bebegım ac kalırsa sutujm hemen gelmezse. cay ıcsem mı onceden ıncırlerı bol tuketsem mı dıye dusunup duruyordum lovely sen de denedın demek sut gelıyor mu dıye valla korkmasam ben de denerdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?