çatlak evet bu bana uyuyo
neyse megimmm kocaman öpüldünn yarın kısmetse görüşürz
geldm ben ynee
özlemim gelmişşozlemim anlat bakalm nasıl bi gundu bugun kutlama falan mı vardı dogum gunu falan ?
Duygum bende kocişi uyuttum geldimmmmgeldm ben ynee
Evet dayım 14 yıl sonra geçen Temmuz'da aramıza katıldı uzaktaydı 14 yıl sonra ilk kez hep beraber doğum gününü kutladık. Muhteşem ve çok duyguluydu:)
Duygum bende kocişi uyuttum geldimmmm
Özlemim dayın neredeydiki?Gözrüşmüyormuydunuz yurt dışındamıydı?
hoşgeldnn meganm ben de seni beklıordmm
ozlemim ohh çok sevndm cnm oyle geceler insana baya bi zaman yetıo cunkugöznzaydın ayrıca ...
hoşgeldnn meganm ben de seni beklıordmm
ozlemim ohh çok sevndm cnm oyle geceler insana baya bi zaman yetıo cunkugöznzaydın ayrıca ...
Sağol canım o kadar güzeldi ki yüzlerce hediyesi vardı bestenin adına bile hediyeler aldık o bizim babamız onu mutlu görmek çok güzeldi tabi biraz ağlaştık :))) bestenin de isim dedesi biliyorsunuz inci ismini dayım koydu.
Hoşbuldum canım sağol beklediğin için.Duygum şimdi benim aklıma bişiy takıldı doumdan sonra normal yada sezeryan ne olursa olsun yanımızda gece bri kalması şartmı.Benim kociş bir hafta izin kullanacak ikimiz üstesinden gelebilirmiyizki yoksa annem gece bizdemi kalmalı?Kociş diyorki gece bebek ağlarsa biz duymayız
özlemim Rabbim bi daha gostermesn öyle gunler gerçekten de ne kadar duygulu olmştr iice tahmn edeblıorm şimdi
Canım Allah bir daha öyle uzun ayrılıklar vermesin.Bestoş nasıl ?Birde ikinci ismide incimi ben bilmiyordum o ismide çok güzelll
Neyseki geride kaldı kavuştuk inanılmaz bi şekilde bir yasayla tahliye oldu. Benim kulağıma ezanını dayım okumuş hamile olduğumu öğrendiğim gün hastanede ellerimi açıp Rabbim bebeğimin ezanında dayımın okumasını nasip et dedim imkansız olmasına rağmen beste doğmadan 3 ay evvel çıktı ve ezanını okuyup ismini verdi. Kayınvalidem yanımdaydı dua ederken hala tüyleri diken diken olur o nasıl bir duaydı kabul oldu der :)
evde dıosn demi kuzum yok aslnda sen duyarsn babalar rahat olur da biz tetkte olcz hep
ama annem dıo ki ben seni yalnz bırakmam dio ben de ilk başta korkarm tek olmaya eşim ne blcek beni daha çok panik yaptırır nie aglıo bu çocuk die bazen cunku sebepsiz aglamalar da olcak bi büyük evde ii olur bence duruma alşasıya kadar en azından bi iki hafta sonrasınn üsütesnden gelnr bi şeklde ....
ayy gebelerin duası kabul olurmş lafı boyle bşey işte çok etklendm ben de bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?