Öğren duygum hangisi iyiyse onu yaptırırsın.Yan etkilerinide araştırmak lazım.
Ayy bizim iş karışık oldu annem oturma odasında yatsa ben eşimle yatak odasında yatsam gece annem sürekli bizim odaya girip çıkacak ama mecbur böyle olacak çünkü bebişin yatağını oturma odasına taşıyamam kocaman karyola:44:
blmıorm ki bakarm duruma ya ben boyle durumlar azcık guleryüz gornce rahatlatıcı bi iki soz duynca rahatlarm oyle bi huyum var oyle olnca drlar bi guven gelıo bana ama o anda stres olurmuyum bunu blemıorm o zaman derm zaten nabız artınca onlar hoop uyutuolarmş ya da cesaret ignesi vuruolarmş
ya bnm de kafam karşk bu gece yatma olaynda annem dıo ki beşk benle dursn ama aglynca nasl olcak o zaman :44: ben sanrm soyle yapcm yne eşimle yatarm bebş de bnmle olur annem başka odada kalır aglaynca bebşle gderm annemn yanına ya da ilk etapta otrma odasında yatarm annemle bebşle brlkte bakıcaz bakalm artık ...
resmini ekledgn beşkte de yatar ilk etapta bebş meganm ben de seyyar beşiğimi tasıcam otrma odasna taşrsam ...
Yün Yelek götürmeyin hastane sıcak oluyo zaten yün yeleğe karşı benim doktorum kapitone Yelek götürün.Özlemim hastaneye ne götürdün aklındaysa paylşırsan seviniriz.
Mesela kaç tane bebek bezi gerekti
bebeişe kaç takım götürdün
penye battaniye kaç taneydi
kendine pijamamı gecelikmi götürdün ve kaç tane
ve aklına gelen mutlaka çantanızda bulunmalı dediğin birşey varmı?
Öğren duygum hangisi iyiyse onu yaptırırsın.Yan etkilerinide araştırmak lazım.
Ayy bizim iş karışık oldu annem oturma odasında yatsa ben eşimle yatak odasında yatsam gece annem sürekli bizim odaya girip çıkacak ama mecbur böyle olacak çünkü bebişin yatağını oturma odasına taşıyamam kocaman karyola:44:
Yün Yelek götürmeyin hastane sıcak oluyo zaten yün yeleğe karşı benim doktorum kapitone Yelek götürün.
Ben 2 gece kaldım 20 tane bez gitti. Çok sık yapıyorlar çünkü. Besteye 3 takım götürdüm yetmedi bile kusma çiş çıkması falan oluyo. Hasta bezi alın kendi kanamanız için hastaneden sargı bezinden yapılmış bişey veriyorlar bi kaç tane ama çok kalın ve rahatsız edici oluyo. 2 takım pijama 2 gecelik götürdüm ama pijama giymedim gecelik daha rahat önden düğmeli olsun. Deodorant götürmeyin zaten sıkmanız yasak bebişe zararlı. Kağıt Bardak falan götürün çok lazım sürekli sıvı almanız gerekiyor çünkü odadaki 2 bardağı yıkamakla uğraşmayın:)
Ana kucağı çok alçak değilse ve yerden soğuk gelmiyorsa ana kucağında da uyuyabilir bi kaç gün üstüne de tüşbentten cibinlik yaparsın
Özlemim peki içten giydirmek için şöyle zıbınlardanmı daha kullnışlı olur
Eki Görüntüle 655986
Yoksa çıtçıtlı atletmi götürelim hangisi
Şimdi üstten bir takım tulum yada alt üst giyiyorya alttan ne giydirdin sen?
Birde hasta bezi kocaman rahatsız etmiyormu kanma o kadar çokmu oluyor ped tutmazmıki
amanın bizim bezler yetmez o zaman :26n tane koydm ben arttırym bari
evt evt bak kagıt bardak lazm kesnlkle tabak falan da lazım olablr ...
bi de bi arkdasım kirliler için torba al yanına dedi bi de istfra olablıo ilk gece anezteziden poşet lazm ona da
yani aslnda annem en mantıklısını düşndü hatta ben çaldrrım seni telden dedi ama kociş hiç sevmez tel sesini
en guzeli seslnmeleri zaten ben blıorm kendimi sat başı gelr bakarm ben onlara seslnmesine gerek ble kalmz evt evt meganm kocişleri de bi anda terketmek sorun olablr zaten onlar da birer bebş kıskanrlar belli mi olur enn iisi yataklarda yatmak yne
Evet bu mantıklı oldu zaten bizde bebeiş ağlayınca öteki odadanda olsa duyarız bence çünkü anneler duyar derler en ufak sesini bile.amanın bizim bezler yetmez o zaman :26n tane koydm ben arttırym bari
evt evt bak kagıt bardak lazm kesnlkle tabak falan da lazım olablr ...
bi de bi arkdasım kirliler için torba al yanına dedi bi de istfra olablıo ilk gece anezteziden poşet lazm ona da
yani aslnda annem en mantıklısını düşndü hatta ben çaldrrım seni telden dedi ama kociş hiç sevmez tel sesini
en guzeli seslnmeleri zaten ben blıorm kendimi sat başı gelr bakarm ben onlara seslnmesine gerek ble kalmz evt evt meganm kocişleri de bi anda terketmek sorun olablr zaten onlar da birer bebş kıskanrlar belli mi olur enn iisi yataklarda yatmak yne
İlk bi hafta ped tutmaz hasta bezi hem rahat hem güvenilir
Ben hiç zıbın giydirmedim içinde açılıp toplanıyor sinir oldum.
Bi çıtçıtlı atlet bi ayaklı pijama soket çorap üstüne uzun kollu çıtçıtlı onun üstüne tulum ama benimki kış bebeğiydi gerçi hala aynı giydiriyorum da seninki bahar bebeği olduğu için uzun kollu çıtçıtlı giydirmeyebilirsin
Dikişin ve kanaman olduğu için erkekler tedirgin yatıyorlar seninle zaten söylemeselerde rahat edemiyorlar ilk bi hafta ananızla yatın
Hiç kocamsız uyuyamam demeyin o yorgunluk ve uykusuzlukla taşta bile uyursunuz herifi gözünüz görmez:))
Dikişin ve kanaman olduğu için erkekler tedirgin yatıyorlar seninle zaten söylemeselerde rahat edemiyorlar ilk bi hafta ananızla yatın
Hiç kocamsız uyuyamam demeyin o yorgunluk ve uykusuzlukla taşta bile uyursunuz herifi gözünüz görmez:))
zıbına gerek yok bi atlet bi çıtçıtlı yeterrr zıbın açılıyo içinde top top oluyoEvet bu mantıklı oldu zaten bizde bebeiş ağlayınca öteki odadanda olsa duyarız bence çünkü anneler duyar derler en ufak sesini bile.
Evet kirli torbasıda koyalım ben koymamıştım.
O zaman üstten bir kısa kollu çıtçıtlı onun üzerindende bir zıbın giydirim alttan bir ayaklı üstünede ne giydireceksem takım yada tulum onu giydirirm.
yok yawrum zaten boyle yeni bi durum ya iice terkedldm die anlamsnlar die sorun etmezse yatarm valla otrma odasında cnma comcomgerçi bnm otrma odasında bi ikili bi üçlü koltk var iki kişinn yatması için pek uygun degl de işte neyse ilk etapta ben dedgm gibi deneym olmazsa bakarız artık ...
yok yawrum zaten boyle yeni bi durum ya iice terkedldm die anlamsnlar die sorun etmezse yatarm valla otrma odasında cnma comcomgerçi bnm otrma odasında bi ikili bi üçlü koltk var iki kişinn yatması için pek uygun degl de işte neyse ilk etapta ben dedgm gibi deneym olmazsa bakarız artık ...
Ben benimkini alıştırdım yatağın en uç köşesinde yatıyor garibim göbeğime yer aç diye itekliyorum yatağın en ucuna kadar hiç kıpırdamadan yatıyor
Ben annemle uyuyamam çünkü oda benle uyuyamaz kıpırdama yatağı sallama deyip duruyor sabaha kadar bende çok deli yatıyorum gerçi dikişliyken deli yatmam ama yinede annemle yatarken diken üstünde uyuyorum
zıbına gerek yok bi atlet bi çıtçıtlı yeterrr zıbın açılıyo içinde top top oluyo
sen niye yatıyosun oturma odasında ben onu anlamadım. kocan yatsın annenle sen sizin ytakta yatın sen loğusasın ne işin var koltukta.
ayrıca onlarında canına minnet annen sana her seslendiğinde o da uyanacak dikişin var çarparım falan diye gergin yatıcak falanen azından benim adam öyleydi.
ben yenidogan uzunkollu badi ince bi alt bi de tulum koydm ilk gydrcekleri arasına ebelern
ya da zıbın bi alt üst yne bi alt bi de badi koyarım bende oyle askılı kısa kollu badi pek yok bi tane var sadece hepsi uzun yenidoganların ...
Anamm zbınlar hiçbir işe yaramıyor o zaman keşke onun yerine normal atlet alsaymışım uzun kullu çıtçıtlıların içinden giydirmeye.Yarın bu yatak işini ben bir gündeme getireyim bakalım kim nerede yatacak önce kocişle sonrada annemle konuşayım.Aslında en güzeli biz kocaman yatakta tek yatsak yayıla yayıla anneler oturma odasında kocişlerde yatak odasında yer yatağındazıbına gerek yok bi atlet bi çıtçıtlı yeterrr zıbın açılıyo içinde top top oluyo
sen niye yatıyosun oturma odasında ben onu anlamadım. kocan yatsın annenle sen sizin ytakta yatın sen loğusasın ne işin var koltukta.
ayrıca onlarında canına minnet annen sana her seslendiğinde o da uyanacak dikişin var çarparım falan diye gergin yatıcak falanen azından benim adam öyleydi.
ben yenidogan uzunkollu badi ince bi alt bi de tulum koydm ilk gydrcekleri arasına ebelern
ya da zıbın bi alt üst yne bi alt bi de badi koyarım bende oyle askılı kısa kollu badi pek yok bi tane var sadece hepsi uzun yenidoganların ...
ozlemim bnmki hayatta bırakmaz yatagını hiç sanmam bi de oyle gelcek annem yatcak onn yatagında he afrasından tafrasından geclmez hiçç yok oyle dkkatli yatar yne de ama du bakaym şakasına diyiym yarın ne cvp vercek
canım askılı çıtçıtlı o kadar işine yarayacak ki göreceksin atlet niyetine. mutlaka 5-10 tane edin şiddetle tavsiye... ben hem askılı çıtçıtlı giydiriyorum üstüne uzun kollu yada yarım kollu çıtçıtlı giydiriyorum
o askılılar zıbın niyetine hep toplanmasın hem göğsünüve sırtını sıcak tutsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?