dok. çatlatma iğnesine gerek duymadı kendiliğinden çatlıcak durumda dedi ilk kullandığımdada vermemişti zaten aynı dok. gidiyorum yine eşimin bütün akrabaları hep o dok. gitmiş bende ona gidiyorum yıllardır varmış yani o doktor.. ben inanıyorum ama senin çocuğunun olacağına inş. yanılmam
herkese merhaba
kızlar benim batasıcalar geldi biraz moralim bozuldu.
hiç sektirmiyorlar valla gününü dört gözle beklesen gelmezler
anlıyacağınız biz süremizi tamamladık artık tüp bebek tedavisine başlıyacağız
cumartesi istanbula gitcez aklımda memorial var aslında başarı oranları yüksekmiş gerçi kısmet işi herşey allahtan
orasıda çok pahalı 5bin işlem 2bin ilaçlar tutabilirmiş bizi baya zorlıyacak bilemedim işte
herşeyin hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin neolur
herkese merhaba
cumartesi istanbula gitcez aklımda memorial var aslında başarı oranları yüksekmiş gerçi kısmet işi herşey allahtan
orasıda çok pahalı 5bin işlem 2bin ilaçlar tutabilirmiş bizi baya zorlıyacak bilemedim işte
Bana verdi doktor catlatma ignesi ikisindede bu ay olmazsa zaten aşılama yapacak ben doktorumu degiştirdim buda sil baştan başladı tedaviye artık Rabbim nasip ederse bi şekilde olur
inş. aşılamaya gerek kalmadan gelir bebiş ama kalırsada hayırlısı zeynep ablacım belki ilk aşılamada olur inş..
herkese merhaba
meganm seni mrk edıodm ben de evt kesnlkle hayırlısı cnm bnm demek ki normal senn için hayırlı olcak ki bu kadar engel çıktı bence su gibi gececek senn dogmn oyle dogyo gerçekten bnm içime
haklısın bebeğimiz bi gelse herşey unutulur.maddiyat aşılır ama biranda okadar para zor olcak hatta çok pahalıymış başka yerlerimi düşünsek diye aklımızdan geçiyor ama birbirimize söyleyemiyoruz.herşeyin hayırlısı rabbim bi kolaylık verir inşallhüzülme evet madden zorlar belki ama eğer meleğin gelirse herşey unutulur ben ilk evlendiğimde çok borcumuz vardı yani maddiyat bi şekilde zamanla aşılıyo inş.hayırlısı olur ve meleğin gelir
Cnm moralini bozma inş. Rabbim gönlüne göre verir bende tüp bebeğe tekrar karar verirsem memorialı düşünüyorum ilk yaptırdığımdada orayı istiyordum ama başkasının tavsiyesiyle başka bi merkeze gittik ama tutmadı gerci dediğin gibi kısmet işi cnm orası sigortayla anlaşmalı degilmi bilgin varmı
canım sana tavsiyem iki yerlede mutlaka görüşme yapman ilk gideceğin yeri arayıp erken alabiliyorsan erkene al ordaki randevunu
emin ol ki iki yerle yaptığın görüşmeden sonra en doğru yere karar vermen daha kolay olacaktır.
fiyata değil verilen hizmete önem vereceksin ben ilk tüp bebek denememde daha çok para harcadım.memorılade daha az tuttu.
bak burda bi arkadaşımız var aysunay diye onunda eşinde sorun var diye biliniyordu ve apar topar ankarada da bir deneme yaptı nerdeyse eşinde ameliyatla sperm bulup deneyeceklerdi
tutmadı tüp bebek.geçen ay memorıale geldi ön görüşmeye ve eşinin değerleri çok iyi çıktı.sorun arkadaşımızımın tüplerindeymiş.bu ay gelip laparoskobi olacak nur hn da ve bunu fark eden kişi de nur hn.la semra hn oldu
hakkında hayırlısı neresiyse orası olsun
haklısın bebeğimiz bi gelse herşey unutulur.maddiyat aşılır ama biranda okadar para zor olcak hatta çok pahalıymış başka yerlerimi düşünsek diye aklımızdan geçiyor ama birbirimize söyleyemiyoruz.herşeyin hayırlısı rabbim bi kolaylık verir inşallh
amin canım memorial çok iyi diyorlar ama rabbim nasip eder inşallah
sigortayla anlaşmaları yokmuş muayene ücreti 275miş ilaçlar 1500-2000 tutuyormuş.dr 2100euro seninde haberin olsun orayı düşünürse birikime başla bence
allahım hepimize kolaylık güç kuvvet versin
Sağolasın duygum.Bende öyle düşünüyorum giderkende yolda hep hayırlısı neyse o olsun dedim demekki hayırlısı buymuş.Sağlıcakla gelsinler inşallah.
Duygum aslında sıkı tutmak değilde ben ssk ya dahil etmek istediğim için pürüz çıkıyor.Yoksa parası olana herşey mümkünumudum bnm de içimden bi ses memorial sizin için ii olacak dio
hülyam yawrum naslsn btti demi hazrlklar falan artık
meganm evt kuzum en hayırlısı ne ise o olsn istanbulu çok sıkı tutuolar valla ben anlamadım bu işi sezeryan istanbulda çok yaygnmş guya burda da çok var aslnda neyse vardır herşeyde bi hayır cnm guzel olcak herşey Rabbimn iziinyle
ne oldu canım rapor işide mi olmadı
sen nerde oturuyordun özelden yazsana bi canım belki benim bildiğim yerler olabilir
kızlar vucudm acaip kırık iice hasta olmamm Allahım yardım ett(
yarın gdıorz son nst duş almam lazım bi yarın belki alırlar blmıorm ki
bnm içme pazartesi dogyo içme pazartesiye kadar iileşirim inşşş
kızlar vucudm acaip kırık iice hasta olmamm Allahım yardım ett(
yarın gdıorz son nst duş almam lazım bi yarın belki alırlar blmıorm ki
bnm içme pazartesi dogyo içme pazartesiye kadar iileşirim inşşş
iyim canım çok şükür gün sayıyoruz işte.Cnm nasılsın bayadır göremiyordum seni
umudum bnm de içimden bi ses memorial sizin için ii olacak dio
hülyam yawrum naslsn btti demi hazrlklar falan artık
meganm evt kuzum en hayırlısı ne ise o olsn istanbulu çok sıkı tutuolar valla ben anlamadım bu işi sezeryan istanbulda çok yaygnmş guya burda da çok var aslnda neyse vardır herşeyde bi hayır cnm guzel olcak herşey Rabbimn iziinyle
iyim canım çok şükür gün sayıyoruz işte.
giremiyorum artık eskisi kadar yapılacak işler geçen hafta bitti daha.bu haftada dinlenmeye çalışıyorum
sen nasılsın
iyim canım yarın kontrolum var bakalım doktor neye karar verecek
benim aklıma takılan bir şey ama bakalım bu hemorait beni düşündürüyor eğer normal doğum yaparken yırtılırsa falan.yidene her ihtimale karşı sezeryan tarihide alıcam ben
hazırlıklar bitti canım çok şükür.sadece beşiğin uyku setini sermedim toz olmasın diye.hafta içi serip üstüne çarşafla kapatıcam artık oda hazır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?