elifim sana bşey diyim mi ben ertelesem ece ertelemeyecek artık bugun ebe dedi çıkmş agrılarn bugun seni alablr die cantan hazır mı dedm hazır ama ben pslklj olarak hazır deglm dedmsonra dr allahtan pazartesi dedi iki gun daha zaman kazandm iileşmek için inş iileşicem bakalım ....
evt bak çogu kişiye oluomş boyle ben de tutarm kendimi çok oksurmem heralde belki de yumuşar o zamana
elifim sana bşey diyim mi ben ertelesem ece ertelemeyecek artık bugun ebe dedi çıkmş agrılarn bugun seni alablr die cantan hazır mı dedm hazır ama ben pslklj olarak hazır deglm dedmsonra dr allahtan pazartesi dedi iki gun daha zaman kazandm iileşmek için inş iileşicem bakalım ....
evt bak çogu kişiye oluomş boyle ben de tutarm kendimi çok oksurmem heralde belki de yumuşar o zamana
yok yawrum hiç demedler zaten bnm orda dogum yapan arkdaslarm vardı onlara bi pedleri var ya onlardan da vermşler koruyuculardan da ben de ped goturcem oraya dielm yne lazm oldu orda eczane var alıveririz ama verıolarmş dedgm gibi ....
herkese merhaba kızlar
benim biraz canım sıkıldı
eşim geçen sene sperm testi yaptırdığında 10 milyon çıkmıştı şimdi tedaviye yeniden başladığımız için yeniden yaptırdı test ama bu sefer 1 milyon altı çıkmış hiç bir değer çıkmamış morfoloji falan.makina 1 milyon altını saymıyor demişler
bizde 2 aydır proxed plus klomen terntilin işlaçları kullandı.bunun yanında da keçi boynuzu özü,keçiboynuzu kürü,incir,ballı karışım(10 tane bitki var)kullandı.biz belki 1-2 milyon fark eder derken sonuç 0 çıktı.sizce laboruatar hatasımı yoksa mümkünmü böyle bişi.
kafam karıştı:26:
desene ecemiz gelmek için sabırsızlanıyo ee tabi bu kadar bekleyeni var bekletmiyo saygılı bebiş bizim ecemiz yerim ben onu duygum hakkında hayırlısı olsun naisbin nasılsa o şekilde olucak yeterki hayırlı ve sağlıklı şekild eolsun kuzum ne iyi gelir diyorum kendime bildiğim tek şey ıhlamur vallaha inş geçerde sıkıntısız atltırsın canım benim
Selam Jaleda, nasilsin? :)
İyim canımm sağolsen nasılsın bakalım nasıl gidiyo spor
Duygum bence hiç erteleme ki zaten kasılmalarda varmış hiç sancılanma boşuna.
İnşallah herşey güzel olacak ister istemez heyecan korku olacak pazarteside ama dr un seni doğum öncesi ve doğum anında sakinleştirecektir.
Zaten doğumdan sonrada ece hanımı görünce herşeyi unutursun
Kılzar ben çıkıyorum biraz uzanıcam yanlarım ağrıyor
maşallah profilindeki bebek senin mi
çok tatlı
Allah bağışlasın. güzel günlerini göstersin inşallah
.
evtt o bebek benim canımmmmherseyimmm
aminn cok tşk ederim
Allah size de saglıkla kavuşmayı nasip etsin
eveeeeeeeeeet bi gun daha eksildi
cnm nerde oldu bu test memorialda mı ? hayatım bence çok taklma degere falan blıosn tüp için dielm on tane yumrtan oldu on tane kaliteli sperm lazm sadece
ki memorial onları kat kat büyterek secıo hiç sorun degl
biz de çok çektık ççok yıprattık kendimizi degerler için ama boşunaymş dedgm gibi
ki bak izmirdeki lablar o kadar da ii degl istanbul memorialla kıysalanamaz ble o yuzden hiç sıkma canını
Allah bağoşlasın çok tatlı maşallah
İsmi nedir?
Muhammed Emir
ama emir diyoruz
gerçi ben coğunlukla ismi yerine farklı sekilde hitap ediyorum bazen kocam o ne be diyobazen de kendisine seslendiğimi sanıp bakıyoo
umudum bende memorialde tedavi gördüm. doktorum nur hanımdı.
diğer hastaneyi de biliyorum. kontrol için gitmiştim birkez ama devam etmedim.
inşallah senin için hayırlı olanı seçersin.
memorailde 2100 euro+1000 liradan biraz fazlada ilaçlar tutuyor. diğer yeri bilmiyorum
ama memorialden aşağı değildir. çünkü muayene ücretleri falan benziyor birbirine.
nur hanım çok tatlıdır. önümüzdeki ay doğum yapacak diye hatırlıyorum yanılmıyorsam. semra hanım da profesyonel biri konusunda.
saol canım paylaşımın için galiba memoriala karar vedim gibi daha gitmeden
memeorialın refansı çok yeditepe hakkında deneyimi olan pek yok
güvenebilcem işim ustası insanlar olmalı okadar yoldan gitcez okadar masraf iyi yer iyi dr olsun istiyor insan
hayırlısı nasipte varsa inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder
bu arada süreç nasıl işer canım hemen tedaviye başlayabilrmiyiz acaba
nur hanım izne ayrılınca neolcaz semra hanımmı devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?