Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duygum bence hiç erteleme ki zaten kasılmalarda varmış hiç sancılanma boşuna.
İnşallah herşey güzel olacak ister istemez heyecan korku olacak pazarteside ama dr un seni doğum öncesi ve doğum anında sakinleştirecektir.
Zaten doğumdan sonrada ece hanımı görünce herşeyi unutursun

desene ecemiz gelmek için sabırsızlanıyo ee tabi bu kadar bekleyeni var bekletmiyo saygılı bebiş bizim ecemiz yerim ben onu duygum hakkında hayırlısı olsun naisbin nasılsa o şekilde olucak yeterki hayırlı ve sağlıklı şekild eolsun kuzum ne iyi gelir diyorum kendime bildiğim tek şey ıhlamur vallaha inş geçerde sıkıntısız atltırsın canım benim

Yani aslında vermeleri lazım zaten çünkü özel hastane ama ynede sorim dedim sana bişey dedilermi diye.bende ped koydum bolbol çantama

Son düzenleme:

cnm nerde oldu bu test memorialda mı ? hayatım bence çok taklma degere falan blıosn tüp için dielm on tane yumrtan oldu on tane kaliteli sperm lazm sadece
ki memorial onları kat kat büyterek secıo hiç sorun degl
biz de çok çektık ççok yıprattık kendimizi degerler için ama boşunaymş dedgm gibi
ki bak izmirdeki lablar o kadar da ii degl istanbul memorialla kıysalanamaz ble o yuzden hiç sıkma canını

inş cnm elifm guzel kalpli arkdasım bnm saolasın

zaten bnm dr butun ameliyatları da pazartesi cumaya topluo oyle ayarlamş kendini normal de pek yok zaten ondan duzeni oyle otrtmş acil durumlarda yapar onn dısında
ben desem ona çok oksuruorm erteleylm yne der bana kız çok nazlısn die şaka bi yana cnm yok olsun artık goreym kızımı ama bugun olcak die gerçekten çok heyecan yaptım pazartesi daha hazır gtcm pskljk olarak

yok canım memoriala daha gitmedik yarın gitcez kısmet olursa
bizde gitmeden burda yaptıralım elimizde bulunsun test sonu istedik ama çok şaşırdım böyle bir sonuçla karşılaşınca
hayırlısı bakalım yarın bi gidelim nediyecekler yeniden yaparlar onlar muhakkak

Muhammed Emir
ama emir diyoruz
gerçi ben coğunlukla ismi yerine farklı sekilde hitap ediyorum bazen kocam o ne be diyo bazen de kendisine seslendiğimi sanıp bakıyoo

Çok güzel bir isim bırakmışsınız.. İsmiyle yaşasın hayırlı bir evlat olsun inşallah

Senin bir konunu ookudum canım 6 aydır hamile kalamıyorum yazmışsın, ne zaman hamile kalabildin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…