Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba arkadaşlar bende yeni annelimi tazeledim kızımın kardeşi oldu berranur bebek allah herkezede nasip etsin kızım şuan birbuçuk aylık ve çok tatlı

[video=youtube;MyWEuj9036M]http://www.youtube.com/watch?v=MyWEuj9036M[/video]

Ne güzeldi şu aşkı memnu ya

çok almıyolar canım son zamanlarda.. 2 hafta içinde 100 gram falan almıştı benim oğluş 3450 doğmuştu

Yaa hic sormayın kizlar benimkide bu hafta hic almamış cok canım sıkıldı ustelik kg alsın diye gunde iki yumurta yaklasik 4bardak sut 1 dilim peynir yedim ama yok 10gr bile almamış(

Yaa hic sormayın kizlar benimkide bu hafta hic almamış cok canım sıkıldı ustelik kg alsın diye gunde iki yumurta yaklasik 4bardak sut 1 dilim peynir yedim ama yok 10gr bile almamış(

Canım sen elinden geleni yapmışsın ama son haftalar almıyormuş üzme kendini kaç kiloydu son kontrolde çokmu düşük kg su.

canım vakum eskıden uygulanıyordu ve cok iyi bir yontem degilmiş bebege zarar verme riski vardı. su an uygulanacagını sanmıyorum simdi zor durumda hemen sezeryana alıyorlar diye biliyorum. hıc takma kafana hayırlısı ile kucagına alacaksın bebegini. doktorun da senin icin en iyisi neyse onu uygulayacaktır

Son düzenleme:
3240 kg canım sali gunu bügünde aynı almamış maalesef(
Canım gayet iyi kilosu mahşallah.Daha bir haftası var ama yinede almasada gayet iyi zaten 3 kg ortalama bir kg seninki 3 ü geçmiş korkma

Canım çok sağol ne bilim öyle birşey gördüm doğum videolarına bakarken aklıma takıldı ama eskilerde kalmış olması içimi rahatlattı.

Aksummm bebegin kilosu gayet güzel haftasına göre baktım alttan fazla bile seninki,eşimin yegeni 3 kilo dogdu o da gayet saglıklı simdi hep önde gidiyor
hele bnm kardeşim kaç kilo dogmuş bidesem ama o da cok saglıklı sporcu hemde
hersey yolunda cnm takma bence

Hilalim hoşgeldin nasılsın
Bende 2800 gr doğmuşum hemde tam 40 haftamı doldurduğum halde ama gayet sağlıklı bir bebişmişim.3240 gayet iyi bir kg zaten bebişlerin büyük çoğunluğu bu kg aralarında doğuyor

merhaba canım bence de kilosun için hiç üzülme gayet iyi maşallah..

ben hep diyorum gene dicem ben 1750 gr doğmuşum şimdi taş gibiyim kilo vermek için uğraşıyorum hatta sakın üzülme

İyiyim meganım sürekli okuyorum okuyorumda ancak arada yazabiliyorum kocam çemkiriyo oturunca sürekli yat dedi ya doktor benimki de abarttı yemegi bile yatark yedircek izin versem

son zamanlar artık ztarımdan sonra sizlerle heyecan içersindeyiz
duygum,umutege,sen,aksu cok az kaldı bi sürü bebiş geliyooooo

kızlar adetim başladı ameliyat için hast. dan haber bekliyorum dua edin benim için de olur mu..

Pazartesi kontrolün varmış heyecanla bekliyorum hayırlı haberlerini şimdi kaç haftalık oldu miniğimiz.

İnşallah Allah hepimizin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar akşam üstü musabı yıkıyacaktım
eşyalarını hazırlarken ellerimin arasından yataktan düştü
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü

Aysunummm o kadar istiyorumki sende güzel haberlerle gelceksin,ameliyatta cok iyi gecicek dualarımdasın

meganım valla bilmiyorum gecen gittigimde cok kücüktü kese vardı ama cok ufaktı,bu hafta söyler die bekliyorum, heralde 5.haftadayım sata göre,bakalım pzt görcez hayırlısıyla

Canım özür diliyorum geçmişi okuyorum ama gözümden kaçtı sanırım ne ameliyatı olacaksın.

meganım istanbula gittik şubat tatilinde memorial hastanesine.
oradaki doktorlar rahim filmimi beğenmedi tüplerde problem gördüler ve laparoskopi istediler..

keşke ilk başta memoriale gitseymişim daha erken öğrenirdim problemi...
ama demek ki bu zaman hayırlısıymış diyorum...öyle işte meganım benim için doğru vakit daha gelmemiş ama az kalmıştır inşallah...

kızlar akşam üstü musabı yıkıyacaktım
eşyalarını hazırlarken ellerimin arasından yataktan düştü
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü

Canım geçmiş olsun Allah korumuş.Oğluşunu bir oku nazar için.Birde çocuklara yada apartmandakilere birşey yap dağıt

Anladım hilalim hayırlı haberlerle gel
Evet demekki hayırlısı bu zamanaymış az kaldı inşallah gelecek meleğin yakında.Laporoskopi çok zor olmuyor diye biliyorum Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…