herkese iyi hafta sonları
biz yazlıktayız,pzt benimde doktor randevum var
çok heyecanlıyım
ve tabiiii ece bebek geliyor
çok almıyolar canım son zamanlarda.. 2 hafta içinde 100 gram falan almıştı benim oğluş 3450 doğmuştu
Yaa hic sormayın kizlar benimkide bu hafta hic almamış cok canım sıkıldı ustelik kg alsın diye gunde iki yumurta yaklasik 4bardak sut 1 dilim peynir yedim ama yok 10gr bile almamış(
3240 kg canım sali gunu bügünde aynı almamış maalesefCanım sen elinden geleni yapmışsın ama son haftalar almıyormuş üzme kendini kaç kiloydu son kontrolde çokmu düşük kg su.
Kızlar beni yine uyku tutmadı.Nolur sabah gelip mesajımı okuyan olursa bana bişeyler yazsın.
Normal doğumda vakum diye birşey varmış doğumun zor olduğu gerçekleşemediği durumlarda kullanılıyormuş ben onun bebeğe zarar vermesinden kokuyorum o yüzden kullnılmasını istemiyorum acaba bu ne sıklıkta kullanılıyor.Yada eskide kalan bir yöntemmi inşallah öyledir.Bizdende doğumu gerçekleşemeyip son anda sezeryana alınanlar oldu sizlerde böyle birşey denemek istedilermi.Normal doğum olmuyorsa ne kadar bekliyorlar sezeryana almak için.Bebeği tehlikeye atacak kadar beklemezler dimi.
Canım gayet iyi kilosu mahşallah.Daha bir haftası var ama yinede almasada gayet iyi zaten 3 kg ortalama bir kg seninki 3 ü geçmiş korkma3240 kg canım sali gunu bügünde aynı almamış maalesef(
canım vakum eskıden uygulanıyordu ve cok iyi bir yontem degilmiş bebege zarar verme riski vardı. su an uygulanacagını sanmıyorum simdi zor durumda hemen sezeryana alıyorlar diye biliyorum. hıc takma kafana hayırlısı ile kucagına alacaksın bebegini. doktorun da senin icin en iyisi neyse onu uygulayacaktır
Aksummm bebegin kilosu gayet güzel haftasına göre baktım alttan fazla bile seninki,eşimin yegeni 3 kilo dogdu o da gayet saglıklı simdi hep önde gidiyor
hele bnm kardeşim kaç kilo dogmuş bidesem ama o da cok saglıklı sporcu hemde
hersey yolunda cnm takma bence
İyiyim meganım sürekli okuyorum okuyorumda ancak arada yazabiliyorum kocam çemkiriyo oturunca sürekli yat dedi ya doktor benimki de abarttı yemegi bile yatark yedircek izin versem
son zamanlar artık ztarımdan sonra sizlerle heyecan içersindeyiz
duygum,umutege,sen,aksu cok az kaldı bi sürü bebiş geliyooooo
kızlar adetim başladı ameliyat için hast. dan haber bekliyorum dua edin benim için de olur mu..
Canım özür diliyorum geçmişi okuyorum ama gözümden kaçtı sanırım ne ameliyatı olacaksın.
kızlar akşam üstü musabı yıkıyacaktım
eşyalarını hazırlarken ellerimin arasından yataktan düştü
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü
Anladım hilalim hayırlı haberlerle gelAysunummm o kadar istiyorumki sende güzel haberlerle gelceksin,ameliyatta cok iyi gecicek dualarımdasın
meganım valla bilmiyorum gecen gittigimde cok kücüktü kese vardı ama cok ufaktı,bu hafta söyler die bekliyorum, heralde 5.haftadayım sata göre,bakalım pzt görcez hayırlısıyla
Evet demekki hayırlısı bu zamanaymış az kaldı inşallah gelecek meleğin yakında.Laporoskopi çok zor olmuyor diye biliyorum Allah yardımcın olsun.meganım istanbula gittik şubat tatilinde memorial hastanesine.
oradaki doktorlar rahim filmimi beğenmedi tüplerde problem gördüler ve laparoskopi istediler..
keşke ilk başta memoriale gitseymişim daha erken öğrenirdim problemi...
ama demek ki bu zaman hayırlısıymış diyorum...öyle işte meganım benim için doğru vakit daha gelmemiş ama az kalmıştır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?