oyyy kıyamam çok geçmiş olsun cnm....kızlar akşam üstü musabı yıkıyacaktım
eşyalarını hazırlarken ellerimin arasından yataktan düştü
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü
Aysunummm o kadar istiyorumki sende güzel haberlerle gelceksin,ameliyatta cok iyi gecicek dualarımdasın
meganım valla bilmiyorum gecen gittigimde cok kücüktü kese vardı ama cok ufaktı,bu hafta söyler die bekliyorum, heralde 5.haftadayım sata göre,bakalım pzt görcez hayırlısıyla
Anladım hilalim hayırlı haberlerle gel
Evet demekki hayırlısı bu zamanaymış az kaldı inşallah gelecek meleğin yakında.Laporoskopi çok zor olmuyor diye biliyorum Allah yardımcın olsun.
dualarımm sennle kuzummm bnmmm ii olacak herşeyyy inşşş su gib gelce gececek ameliyat sonra da bebşmz gelcekkk hayırlı zamanda inşşşşşşşkızlar adetim başladı ameliyat için hast. dan haber bekliyorum dua edin benim için de olur mu..
bi sürü bahar bebşmz oluooİyiyim meganım sürekli okuyorum okuyorumda ancak arada yazabiliyorum kocam çemkiriyo oturunca sürekli yat dedi ya doktor benimki de abarttı yemegi bile yatark yedircek izin versem
son zamanlar artık ztarımdan sonra sizlerle heyecan içersindeyiz
duygum,umutege,sen,aksu cok az kaldı bi sürü bebiş geliyooooo
oyy kıyamam çok geçmiş olsnn ben de aglardm çok ama neyse ki yok bşeyi demikızlar akşam üstü musabı yıkıyacaktım
eşyalarını hazırlarken ellerimin arasından yataktan düştü
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü
dualarımm sennle kuzummm bnmmm ii olacak herşeyyy inşşş su gib gelce gececek ameliyat sonra da bebşmz gelcekkk hayırlı zamanda inşşşşşşş
bi sürü bahar bebşmz oluoosenn de baha bebşi olcak ama güz bebşi herşey ii gdecek Rabbimn izinyle
oyy kıyamam çok geçmiş olsnn ben de aglardm çok ama neyse ki yok bşeyi demi
meganım istanbula gittik şubat tatilinde memorial hastanesine.
oradaki doktorlar rahim filmimi beğenmedi tüplerde problem gördüler ve laparoskopi istediler..
keşke ilk başta memoriale gitseymişim daha erken öğrenirdim problemi...
ama demek ki bu zaman hayırlısıymış diyorum...öyle işte meganım benim için doğru vakit daha gelmemiş ama az kalmıştır inşallah...
geçmiş olsun canımmeganım istanbula gittik şubat tatilinde memorial hastanesine.
oradaki doktorlar rahim filmimi beğenmedi tüplerde problem gördüler ve laparoskopi istediler..
keşke ilk başta memoriale gitseymişim daha erken öğrenirdim problemi...
ama demek ki bu zaman hayırlısıymış diyorum...öyle işte meganım benim için doğru vakit daha gelmemiş ama az kalmıştır inşallah...
sağol canım bende öyle düşünmüştüm yarın yapayımCanım geçmiş olsun Allah korumuş.Oğluşunu bir oku nazar için.Birde çocuklara yada apartmandakilere birşey yap dağıt
sağol canımoyyy kıyamam çok geçmiş olsun cnm....
çok sağol hilalim..inşallah bende bir gün sağlıkla bebeğime kavuşurum..ne zaman kısmet olacak acaba
sen de bebişinin pıtpıtlarını duyacaksın az kaldı cnm
sağol tatlımdualarımm sennle kuzummm bnmmm ii olacak herşeyyy inşşş su gib gelce gececek ameliyat sonra da bebşmz gelcekkk hayırlı zamanda inşşşşşşş
bi sürü bahar bebşmz oluoosenn de baha bebşi olcak ama güz bebşi herşey ii gdecek Rabbimn izinyle
oyy kıyamam çok geçmiş olsnn ben de aglardm çok ama neyse ki yok bşeyi demi
çok sağol brownim..nerelerdesin hiç görünmüyorsun nasılsın..
Canım benim şimdiden geçmiş olsun insallah rahatlıkla bu operasyonu atlatırsın ve bebeğine kavusmanın son adımını atıcak olursun..
Bir engeli kaldırmış olmak demek bir adım daha yaklaşmış olmamız demek
Laporoskopi işleminden de hiç korkma kolay ve başarıyla sonuçlanan işlem
Küçük kesilerle halledilebilen iyileşme süreci açık ameliyattan çok daha kısa süre hemen ayaktasın
mutlu haberlerle bize dön inşallahh
geçmiş olsun canım
inş çok kolay olur
sağol canım bende öyle düşünmüştüm yarın yapayım
sağol canım
sağol tatlım
öyle valla babasının yanına götürdüm
hem ağlıyorum hem titriyorum
şükür birşeyi yok
ama o zamandan çok mız mız
sanki biliyo
Aysuncum zor zamanlar geçirdim toparlamam uzun sürdü o yüzden KK 'ya da girmiyordum girsemde 5 dakika belki bakıp çıkıyordum...
Baktım ki kafaya takmakla üzülmekle olmuyor bu bebek işleri,kendimle büyük mücadeleler vererek az da olsa aklımdan bu fikri çıkardım.
Normal hayat akışını yaşıyorum şimdi,beni de bekleyen rahim filmi var psikolojik acıdan kendimi hazırlayıp onu çektirmeye ve hatta aşılama yaptırmayı planlıyorum.
Bakalım hayırlısı canım,hiç bir tedaviden korkmuyorum yazmışsın ya sana helal olsun canım bu gücün hep devam etsin inşallah ve banada örnek olsun
İnşallah olucak olucak inanıyorum bebişlerimiz bizimdee
Browinm ve aysunm canlarmm bnm Rabbim haknnzda en hayırlıs ne ise onu nasip etsn ve hangi yol ne vesile olcaksa bebşnzn gelmesne o vesile olsnn inşş
unutmayın sabrın sonu selamet herşey ii olcak unutcaksnz bu gunleri unutlmuo da şükürle ancaksnz bebşlernz göbşnzde olcak cunku bol bol hayal kurun ve neolur ii şeyler düşünn dualarm szlerle canlarm ben azcık uzanayım belim agrıdı bebş de kastrıo artık opyrmmm siziiiiiiiiiii görşrz yne ii gecelerr
brownim seni çok ama çok iyi anlıyorum..bende aynı duyguları yaşadım çünkü.. kendimi odalara kapattım çok ağladım üzüldüminan rahatlamak ve bu günler için güç toplamak için o günleri yaşamamız gerekiyormuş demek ki diyorum şimdi.
beni düşünebiliyormusun ben 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım ama sonra öğrendim ki hepsi boşmuş çünkü tüplerimde problem varmış..
hepsi için boşuna ümit beslemişim...yanlış merkez ve yanlış hekimler yüzünden
şimdide ameliyat olacağım ama içimde kocaman bi umut vr çünkü bebeğime bir adım daha yaklaşcağım.doğru merkez ve hastanemi bulduğuma inanıyorum..
ve bunun için her tedaviyi yapmaya hazırım...
lütfen sende kendini çok yıpratma şükürler olsun ki dermanı olan bir derdimiz var
sadece problemi bulacak ve tedaviyi uygulayacak iyi hekimlerle çalışmak gerekiyor gerisi gelecek hayırlısıyla..
Çok sağol canım benim duaların için,hakkımızda herseyın hayırlısı ınsallah aminn
iyigeceler tatlımm bebişinide senide öpüyorum
Yanlış doktorlar yanlış tedaviler off off,rabbim bizleri iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah..
O dönemler kötü dönemlerdi Canım,herkesten uzaklaşmak ve hatta herşeyden kendi içine kapanmak düşünmek düşünmek ağlamak zırlamak vs..
Çözüm değildi belki ama dediğin gibi yaşanması gerekiyordu bittimi bilemiyorum bugun bunları yazar ben iyiyim derim ,yarına yine dipsiz kuyuya düşmüş hissiyle bunalıma girerim.
Dengesiz ruh halim söz konusu anlayacağın mani olamıyorum...Herkesin bir sınavı varmış bu dünyada sanırım bizim sınavımızda bu yönde..
Tüm üzüntüler acılar bir yana umarım dilerim ve inşallah sonu güzel olurda bu günleri cidden şükürlerle anarız bebeğimize kavuşmuşken
adetim gecikti demiştim ya dün sabah test yaptım pozitif çıktı. kantahlilide yaptırdım ordada çıktı. Allahım bütün bebek isteyen anne ve baba adaylarına evlat nasip etsin :)
gunaydınnn topgm gunaydınnn kızlar kmse uyanmamış daha
adetim gecikti demiştim ya dün sabah test yaptım pozitif çıktı. kantahlilide yaptırdım ordada çıktı. Allahım bütün bebek isteyen anne ve baba adaylarına evlat nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?