Canım inşallah bugün yarın gelir kuzun 40 haftasını geçirmeden.Slm kizlar nasılsiniz ?? Nasil gidiyor duygum az kaldı 1gun sonra civcivin yanında .bizde bugun yine gittik sali çatı mua yapicaz dedi kg. Alması devam ettigi sürece pelvisde musaitse beklicez aysecim. Diyor. Bir tane daha var suan hastanede gece gitti bekliyoruz simdi açılmasını dedi . Ayy dedim sancı çekiyor yani diyor epiduralini verdim sancı çekmiyor açılma bekliyor pelvisi cok müsait onun bekleyelim aksama kadar dedi.41 haftasindaymis o ins bizimki de o kadar beklemez.
yapp yappp kesinn çıkarrhatta ben akşam halvet ertesi günü test yapıyorum çıkıyo
yine çivilerim eksildi benimm
yokk canım yaa kendimi çok eksik görüyorum ben iyi bir anne değilim
çalışmaya başladığımdan beri kızma yetemediğimi düşünüyorum birkeresinde kızımın yanında eşimle böyle konuşturken kızım geldi bana sarıldı anne öyle düşünmee diye canım yavrum
oyyy hemde ikizzkocamda gelip gidip bebeklerim nasıl diyo deli
hayırlısı olsunn canım ya rabbim hepimizin gönlünden ne geçiyosa onu versin inşallahh
aşk olsun dalga geçmiyorum sdece şaka yaptımm
benim çiviler eksilir arada biralınmadın değilmi yaa şimdi takar dururum ben bunuu :26:
Duygum pelvise henüz yerleşmemiş bu önemli dedi bakalim bende uc günden beri yurumuyordum.kimse yokken gelirse falan diye:))Jelada gelmesin Canım henüz hafta Perşembe ve sonrasi gelsin ins:)siparişime bakarmisin:)yaa henüz kimse yok yanımda bugun gece ablam geliyor çarşamba kayınvalidem perşembede annem gelicek ins .birde burç meselesi var tabi 21 once balik olcak ben 21i ve sonrasi olursa daha iyi benim icin koc burcu :))ay allahım takılıyorum iste saçma sapan esim cok kızıyorsa bana boyle diyince:)
Amin inşallah
Beni bir kere öpersen alınmam
sen napion gamzecan
ne durumdasınız siz hiç haberim yok :26:
[video=youtube;ZapHhokMKkg]http://www.youtube.com/watch?v=ZapHhokMKkg[/video]
hilal için dansöz oynaticiiiim dediydim
ya elil yalil yaliiiiillllllll ohhhhh oğlumla mezdeke oynuyoruz oynak oldu başıma kapı gıcırtısına oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?