Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım inşallah bugün yarın gelir kuzun 40 haftasını geçirmeden.

Öyle düşünme tabii sen çok iyi bir annesin kuzun için çalışıyorsun

Ben 9 ay yat yat bıkmadım sanırım yine yatasım var accıkın uzanayım
Hep yürüyücem diyorum ama tembellik yapıyorum

Duygum pelvise henüz yerleşmemiş bu önemli dedi bakalim bende uc günden beri yurumuyordum.kimse yokken gelirse falan diye:))Jelada gelmesin Canım henüz hafta Perşembe ve sonrasi gelsin ins:)siparişime bakarmisin:)yaa henüz kimse yok yanımda bugun gece ablam geliyor çarşamba kayınvalidem perşembede annem gelicek ins .birde burç meselesi var tabi 21 once balik olcak ben 21i ve sonrasi olursa daha iyi benim icin koc burcu :))ay allahım takılıyorum iste saçma sapan esim cok kızıyorsa bana boyle diyince:)

offyaaa canım sıkıldı şimdii kronikk seni kırdıysam özürdilerim :26:

oyyy hemde ikizzkocamda gelip gidip bebeklerim nasıl diyo deli
hayırlısı olsunn canım ya rabbim hepimizin gönlünden ne geçiyosa onu versin inşallahh

Amin inşallah

aşk olsun dalga geçmiyorum sdece şaka yaptımm
benim çiviler eksilir arada biralınmadın değilmi yaa şimdi takar dururum ben bunuu :26:

Beni bir kere öpersen alınmam

anladm cnm bnmki sabırsız o zaman ya başı falan agşıdaydı baya
burç olayına ben de takıodm da balık iidr ya ne baskıcı ne çok serbest olcaksn bi de hep umut aşlıcaksn ona duygusal kırılgan cunku ama sanata çok yatkın hayal gucu çok genş o su gurbu ben su grubu ii anlaşrz sanrsam

Koç Burcu Bebeği:21 Mart 20 Nisan

Koç burcu
En sevdiği cümle: "Önce ben"

İyi yönleri: cesaretli, enerjik, maceraperest, sevmeyi bilen

Kötü yönleri: aceleci, sabırsız, tezcanlı
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.

Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.

Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...

En sevdiği cümle: "gereksiz..."

İyi yönleri: hassas, merhametli, kibar, önsezileri güçlü

Olumsuz yönleri: kararsız, karmaşık, kolaylıkla kafası karışır

Balık burcu hassas, sevgi dolu, duygusal bir burçtur ve sizi sevgi denizinde boğabilir. Perilere, cinlere, hayaletlere inanır. Ona yatakta bir ninni söyleyerek veya güzel masallar okuyarak sakince uyumasını sağlayabilirsiniz. Hayalperest olan balık burcu çocuğu sevgi ve desteğe tüm burçlardan daha çok ihtiyaç duyar. Bunlar olmadığında gergin ve dengesiz davranışlar sergileyebilir. Rutinlikten hoşlanmaz ve programlanmış şeyleri sevmez. "Sırf duvardaki aptal bir saat öyle söylüyor diye" belli saatlerde yemek yemeyi , yatmayı vs. sevmez. Belli bir süre sonra okul kurallarından da sıkılabilir. Ona daha ilk günlerden itibaren yavaş yavaş disiplinli olmayı öğretmelisiniz. Ancak bunu yaparken dikkatli olmalı, aceleci davranmamalsınız. Aksi halde onun doğuştan getirdiği hayalgücü ve yaratıcılığını zedeleme riskiniz vardır.

Oyunlarla, resimlerle, ufak hikaye ve şiirler yazmasını sağlayarak ona hayallerini gerçeğe döünüştürmenin yollarını göstermelisiniz. Balık burcu hassastır ve duyarlıdır, bu yüzden onun ne kadar kolaylıkla gözlerinden yaş geldiğini görüp şaşırabilirsiniz. Bu hassaslığı daha sonraki hayatında ona güvenilen, merhametli ve anlayışlı bir insan olmanın yollarını açacaktır.

herkese iyi hafta sonları
biz yazlıktayız,pzt benimde doktor randevum var
çok heyecanlıyım
ve tabiiii ece bebek geliyor

[video=youtube;ZapHhokMKkg]http://www.youtube.com/watch?v=ZapHhokMKkg[/video]

hilal için dansöz oynaticiiiim dediydim

ya elil yalil yaliiiiillllllll ohhhhh oğlumla mezdeke oynuyoruz oynak oldu başıma kapı gıcırtısına oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…