oyyyy içim çok fena bnm boyle içim içime sıgmaz derler ya aynen oylee
kociş camları temzlıo kendnce yarın annemler de gelcek süprge falan ben de otruorn ne guzel
kızlar arkdaslarn getrdkleri tüllerden kapı süsü yaptım çokk cici oldu hastanye onu koycam gelnce de dış kapıya koycam eşim dıo nerde gereksiz şey var onlarla ugraşıosn die ne yapayım heycanımı bunlarla bastrmaya çalşıorm işte
En gerekli şeyler onlar bence...Ben şahsen bebek görmeye gitsem pencerenin temizliğinden önce kapı süsü dikkatimi çeker
demi cnmm yaa ya zaten takmıorm pencereyi falan da annem işte eşim yapmasa o gelcek yapcak
baylrm zaten süse püse evt ben de once süse püse bakarm bebek gezmesine gttgmdee
Oyyyy canım arakadaşım benimmm şuan onu ne yapsan bastıramazsın bence
Kapı süsünü merak ettim duygum nasıl yaptın bende yapmak istiyorum hem niye gereksiz olsun insan heves ediyor
selamlarrrrSelamlar
dikatli ol oğlun seni şakalamsınncanım benim çok sağol bende birilerini doğurdum diye işletmeyi düşünüyorum
sağlıkla gelsin oğluşumda ne zaman isterse o zaman gelsin ama çokta bekletmesin sabrım kalmadı benim
Canımmm sağolasın inşallah öyle olurum biraz sıkıcı bir anne olabilirim ama
Boşver penceryi filan hamileliğinin keyfini çıkar.Heyecanını yaşaEvin pis olsa bile kimsenin gözü görmez onları
Boşver penceryi filan hamileliğinin keyfini çıkar.Heyecanını yaşaEvin pis olsa bile kimsenin gözü görmez onları
aslnda yaparken yardım etti ama sanrm ben abarttm on kez alıp alıp baknca kızdı sanrmya fotograf makinem dogum çantamda cantamda arabada artık a eşim on kez taşımayalm die arabaya koydu yoksa çeker koyardm hemen
bu uzun cubuklar var ya biblolu onları tüle bagladm uzerne de fiyonklar koydm bu hastanede durcak dedm bpşna neden yne 30 tl vereym odasna zaten kızlar almştı bunu da gelnce dış kapıya koyarm artıkk
aslnda yaparken yardım etti ama sanrm ben abarttm on kez alıp alıp baknca kızdı sanrmya fotograf makinem dogum çantamda cantamda arabada artık a eşim on kez taşımayalm die arabaya koydu yoksa çeker koyardm hemen
bu uzun cubuklar var ya biblolu onları tüle bagladm uzerne de fiyonklar koydm bu hastanede durcak dedm bpşna neden yne 30 tl vereym odasna zaten kızlar almştı bunu da gelnce dış kapıya koyarm artıkk
kronikk senin bat gününü unuttumm geçtimii:26:
Sağol eminemmmsıkıcımııyok bee güzel anne olursun senn
Erkeklerin bizde en anlamsız buldukları şey böyle bir şeye durup durup bakmamız sanırım.Bende şimdi yengemin bebeği için battaniye yapıyorum durup durup bakıyorum eşimde boş boş bana bakıyor Eminim güzel olmuştur doğum sonrası bakarız artık biz
Sağol eminemmmEmininm sende çok güzel bir annesindir ve inşallah yakında çifte anne olucaksın prensesine bir kardeş gelecek inşallah.
evtt ya anlamıolar amannn anlamasnlar da zatennn
tmm cnm koyarm resmini hayırlısyla bi gdeym geleym de saglıkla inşş
yapp yappp kesinn çıkarrDaha bir haftadan fazla var... Yumurtlamam yeni geçti daha 2 gün oldu Test yapsam çıkar mı
Sağol eminemmmEmininm sende çok güzel bir annesindir ve inşallah yakında çifte anne olucaksın prensesine bir kardeş gelecek inşallah.
İyi yapmışsın duygumSen yaptıysan eminim çok güzel olmuştur.interntte örnekler var ben yaparsam onlardan kopya çekerim.
yapp yappp kesinn çıkarrhatta ben akşam halvet ertesi günü test yapıyorum çıkıyo
yine çivilerim eksildi benimm
İkincisi ikiz olacak onun
İnşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
epudral gerçekten çok kolaylştrıomş normal dogumu 4 cmde verıolar hemen acı falan hiç yaşamıomssn normal dogumda sadece bekleme zor artık onn dısında herşey kolay nasıl başı aşaıgda mı peki bnmkinn baya aşagıda artık rahm agızı da kısalmş korkumdan hep otruorm pazartesi gelsn de hayırlısyla dr çok ayakta durma bu haftasonu dedi ....Slm kizlar nasılsiniz ?? Nasil gidiyor duygum az kaldı 1gun sonra civcivin yanında .bizde bugun yine gittik sali çatı mua yapicaz dedi kg. Alması devam ettigi sürece pelvisde musaitse beklicez aysecim. Diyor. Bir tane daha var suan hastanede gece gitti bekliyoruz simdi açılmasını dedi . Ayy dedim sancı çekiyor yani diyor epiduralini verdim sancı çekmiyor açılma bekliyor pelvisi cok müsait onun bekleyelim aksama kadar dedi.41 haftasindaymis o ins bizimki de o kadar beklemez.
aminnnnn cnmm bnmm inşşşşşşşşşşşşİkincisi ikiz olacak onun
İnşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
Niye dalga geçiyorsun benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?