Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım normaldir oyle akıntılar bence
bende de ara ara ıslaklık artıyor

canım bnm dualarım seninle..
güzel haberlerini alıcaz çok az kaldı yarın bu saatlerde ece bebeğimiz kucağında kollarında olacak
maşallah size cnm arkadaşım

benimde akıntım var canım ama fitil kullandığım için anlamıyorum ilaç mı yoksa akıntımı tam olarak.
bana doktor rahmi temizlemek için fitil ve krem verdi

Akıntı kokulu yada kaşıntımı vardı neden dr rahmin temizlenmesine gerek duydu benimde açık rank kokusuz ve kaşıntı olmayan bir akıntım var acaba banadamı ilaç verir neyse yarın kontrolde söylerim dr a bakalım ne diyecek.

Canım nasılsın kaç gündür denk gelemedik
Benim doğum normal olacak gibi görünüyor o yüzden tarih belli değil son 21 gün içinde her an gelebilir

İyiyim canım sen nasılsın? Ben spor konularında takılıyorum biraz da 2014 gelini olacaklar topğinde takılıyorum fln o yüzden buraya gelemedim pek

canım bnm dualarım seninle..
güzel haberlerini alıcaz çok az kaldı yarın bu saatlerde ece bebeğimiz kucağında kollarında olacak
maşallah size cnm arkadaşım

inşşşşşşş cnm aysunmmmm darısı da saglıcakla sizlern başna inşşşşşşşşşşşş butun dualarm sizinleeeee

Everyyy aysunumm hoşgeldiniz nasılsınız
iyiyim canım sagol.bacaklarım ayaklarım feci agrıyor. vucudumu kaldıramıyor dızden asagısı. yuruyus cok yapıyorum nromalde bugun yerimden kımıldayamayacak sekılde agrıyor. bir de sislık cok bende.son ayım zor gececek gibi gorunuyor

bir zamanlar hamile oldugumuzun haberini arka arkaya almıştık
hafta olarak takip edişyoruz birbirimizi
dogum habelerimize geldi sıra
saglıkla onları da duymamıza az kaldı Allah'ın izniyle

Son düzenleme:
Aslında dr beni önümüzdeki pazar çağırmıştı ama bekleyemiyorum yarın bir gideyim pazar yine giderim.Özledim kuzumu.
İnşlalah yarın çatı muayenesi olur ve normalde olacaksa en azından çatımın buna müsayit olduğunu duyarım biraz daha rahat beklerim diye düşünüyorum yada çatın dar normal doğuramazssın dermiş

Duygum inşallah herşey çok güzel geçer doğum sonrasıda çok rahat geçer inşallah
Sezeryan sonrası yürümek çok önemli diyorlar biliyorsundur o yüzden zorda olsa yürümeye çalış ki çabuk ayaklanasın.
canım normaldir oyle akıntılar bence
bende de ara ara ıslaklık artıyor

Benim normalde hafif açık renkli akıntı oluyor ama birde onun haricinde eğilip kalkınca yada yürüyünce gelen bir sıvı var o farklı diğer akıntıdan.

İyiyim canım sen nasılsın? Ben spor konularında takılıyorum biraz da 2014 gelini olacaklar topğinde takılıyorum fln o yüzden buraya gelemedim pek
Bende iyiyim çok şükür sadece zaman geçirmek zor oluyor durdu sanki zaman.
Benimde çok oturursam kalkarken birden dizlerim tutmuyor gibi oluyor yrüyünce açılıyor ama sırtım hiç geçmiyor hep ağrıyor.
Ayaklarda hafif şişme bendede var ayakkabılarım çok sıkıyor .Aminnn sağlıcakla gelsin kuzularımızzzz
9 ay nasıl sabrediyorsunuz yaaa
9 ay geçti ama son 21 gün geçmiyor

Son düzenleme:
9 ay nasıl sabrediyorsunuz yaaa

ah be dişikartalıım ne dokuz ayı burda bebşne kavuşmak için senelerce sabreden arkdaslarm var ben de 12 artı 9 21 ay sabretmm ama sabrmızn karşlıgını alıorz alacagz da sıramız gelnce hayırlısyla

Son düzenleme:
ah be dişikartalıım ne dokuz ayı burda bebşne kavuşmak için senelerce sabreden arkdaslarm var ben de 12 artı 9 21 ay sabretmm ama sabrmızn karşlıgını alıorz alacagz da sıramız gelnce hayırlısyla

Ben 48+9=57 ay sabrettim artık kavuşmak istiyorum kızıma Allah sağlıcakla gelmelerini nasip etsin.

Ben 48+9=57 ay sabrettim artık kavuşmak istiyorum kızıma Allah sağlıcakla gelmelerini nasip etsin.

ahhh meganm dün gibi hatrlıorm hamiş hberini nasıl sevnmştmm bayram etmştm o kadar da duygulanmştm çokkk şükürr çokkk
şimdi de dgerr butunn bekleyenn arkdaslarmaa çokkk ama çokk sevncemm blıorm ki ece gelcek bi de gebş hberi gelcek yne sonra da sizlern yerine saglıkla hayırlsyla inşş

Sağol duydummmmÇok şükür Allah nasip etti inşallah kucağımızada almayı nasip etsin.İnşllah herkese nasip etsin beklmeek çok zor Allah herkese sabrının mükafatını versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Burdan birisi yarın doğuruyomuş diye duydum :26:
Kim ki :44:

Baş harfi Duygummmmmmm olmasınnnnn

Kızlar biri bu havada balkonunda mangal yapıyor midem allak bullak oldu heryer kapalı ama ben nasıl kokusunu alıyorum bilmiyorum et kokusuna dayanamıyorum çok bulantım var biraz uzanıcam

dün gece baktım ben canım ama yazmadığını görünce gelmediğinini düşündüm
inşallah hakkınızda hayırlısı olur
emin ol çok doğru bir karar verdin

allah razı olsun canım saolsın inşallah hayırlısı olur bizlerde güzel haberler alır sizlerle sevincimizi paylaşırız.sizler hayırlısıyla doğumlarınız yapın bayrağı bize teslim edin

saolasın canım amin canım hayırlısı.benim evet içimize sindi güveniyoruz oraya inşallah bi aksilik olmaz işimiz gücümüz rast gider
testlerde bize kolaylık sağladılar genetikte istediler hepsini yapalım baştan sotunu araştıralım yoksa tedaviye başlamak kolay ama sonuç kötü olursa çok üzülürüz başatan biz önlemimizi alalım deyince tatam burası olmalı dedik.devlet genetik testi yapıyormu tüplere bakıyorlarmı devlette:26:

yok canım hiçbir sıkıntım yoktu benim iki hafta önce de başka vermişti yine bu tamamen doğum içinmiş rahmi temizlemek için dedi doktor
sanırım her doktor vermiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…