Kızlar ben yürüyünce birde yere eğilip birşey yaparsam hafif sıvı akıntım oluyor bu akıntı suyumdan sızıntı olsa gün içinde hep devam eder sanırım dimi
yani sadece yürürsem ve eğilirsem oluyor en fazla günde iki defa ve çamaşırı hafif nemlendirecek kadar.
benimde akıntım var canım ama fitil kullandığım için anlamıyorum ilaç mı yoksa akıntımı tam olarak.
bana doktor rahmi temizlemek için fitil ve krem verdi
Canım nasılsın kaç gündür denk gelemedik
Benim doğum normal olacak gibi görünüyor o yüzden tarih belli değil son 21 gün içinde her an gelebilir
canım bnm dualarım seninle..
güzel haberlerini alıcaz çok az kaldı yarın bu saatlerde ece bebeğimiz kucağında kollarında olacak
maşallah size cnm arkadaşım
iyiyim canım sagol.bacaklarım ayaklarım feci agrıyor. vucudumu kaldıramıyor dızden asagısı. yuruyus cok yapıyorum nromalde bugun yerimden kımıldayamayacak sekılde agrıyor. bir de sislık cok bende.son ayım zor gececek gibi gorunuyorEveryyy aysunumm hoşgeldiniz nasılsınız
yarın daha bi netleşr tabi meganm durum hayırlısı ne ise ona karar vercek dr kalbini ferah tut senn
sanmr bi aklslk olmazsa hastaneden çarşmba çıkcaz ondan sonra fırsat buldgm zaman gelicem inşş ii hberlermle ve bebşmn fotosuyla cnmmm
aminn cnm everymmm benden sonra sırayla siz de saglıkla kavuşun bebşlernze inşşşşşş
Aslında dr beni önümüzdeki pazar çağırmıştı ama bekleyemiyorum yarın bir gideyim pazar yine giderim.Özledim kuzumu.yarın daha bi netleşr tabi meganm durum hayırlısı ne ise ona karar vercek dr kalbini ferah tut senn
sanmr bi aklslk olmazsa hastaneden çarşmba çıkcaz ondan sonra fırsat buldgm zaman gelicem inşş ii hberlermle ve bebşmn fotosuyla cnmmm
aminn cnm everymmm benden sonra sırayla siz de saglıkla kavuşun bebşlernze inşşşşşş
canım normaldir oyle akıntılar bence
bende de ara ara ıslaklık artıyor
9 ay nasıl sabrediyorsunuz yaaa
Everyyy aysunumm hoşgeldiniz nasılsınız
Bende iyiyim çok şükür sadece zaman geçirmek zor oluyor durdu sanki zaman.İyiyim canım sen nasılsın? Ben spor konularında takılıyorum biraz da 2014 gelini olacaklar topğinde takılıyorum fln o yüzden buraya gelemedim pek
Benimde çok oturursam kalkarken birden dizlerim tutmuyor gibi oluyor yrüyünce açılıyor ama sırtım hiç geçmiyor hep ağrıyor.iyiyim canım sagol.bacaklarım ayaklarım feci agrıyor. vucudumu kaldıramıyor dızden asagısı. yuruyus cok yapıyorum nromalde bugun yerimden kımıldayamayacak sekılde agrıyor. bir de sislık cok bende.son ayım zor gececek gibi gorunuyor
bir zamanlar hamile oldugumuzun haberini arka arkaya almıştık
hafta olarak takip edişyoruz birbirimizi
dogum habelerimize geldi sıra
saglıkla onları da duymamıza az kaldı Allah'ın izniyle
9 ay geçti ama son 21 gün geçmiyor9 ay nasıl sabrediyorsunuz yaaa
9 ay nasıl sabrediyorsunuz yaaa
ah be dişikartalıım ne dokuz ayı burda bebşne kavuşmak için senelerce sabreden arkdaslarm var ben de 12 artı 9 21 ay sabretmm ama sabrmızn karşlıgını alıorz alacagz da sıramız gelnce hayırlısyla
Ben 48+9=57 ay sabrettim artık kavuşmak istiyorum kızıma Allah sağlıcakla gelmelerini nasip etsin.
ahhh meganm dün gibi hatrlıorm hamiş hberini nasıl sevnmştmm bayram etmştm o kadar da duygulanmştm çokkk şükürr çokkk
şimdi de dgerr butunn bekleyenn arkdaslarmaa çokkk ama çokk sevncemm blıorm ki ece gelcek bi de gebş hberi gelcek yne sonra da sizlern yerine saglıkla hayırlsyla inşş
dün gece baktım ben canım ama yazmadığını görünce gelmediğinini düşündüm
inşallah hakkınızda hayırlısı olur
emin ol çok doğru bir karar verdin
umudumm aklmdasn ama çok gremedm ben iki gundur ama tahmn edıodm memorialı sececegnizi ne guzel bak illa burda olsn demıolar tahllere de genetkler de istedi mi peki ? onları devlette yaptrn üni hastanesinde falan istedyse eger oyle yaptrrsnz ucretsiz olur
hakknda hayırlısyla olsnn cnm bnmm
hülyamm ve dişikartalm evt az kaldı ve gerçektenn çok heyecnlymmmmm
bugun annemle kayınvaldem geldi camların falan sütünden gectler soyle bi toparladılar evm tertmz olduyatacagm yatagı yaptık ecenin küçük beşigini de yanıbaşna koyduk Rabbim saglıkla kucagma almayı nasip etsn inşş bana dua edin olur mu
yarın emineye vercm hberleri ben grerken çıknca da musait oldgm ilk anda arıcam yne
eve gelnce de musait oldgm yuklerm fotosunu kızmn saglıkla goreym de o gunleri
ii ki varsnz ne diyim ben size herkesi ayrı ayrı çokk sevıormmm herkesle farklı bi dıalogum farklı anılarm farklı sohbetlerm var Rabbim herşeyi gonlunze gore versnnn hepnznn inşşşşşşşş
Akıntı kokulu yada kaşıntımı vardı neden dr rahmin temizlenmesine gerek duydu benimde açık rank kokusuz ve kaşıntı olmayan bir akıntım var acaba banadamı ilaç verir neyse yarın kontrolde söylerim dr a bakalım ne diyecek.
Burdan birisi yarın doğuruyomuş diye duydum :26:
Kim ki :44:
Baş harfi Duygummmmmmm olmasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?