Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım yarın için allah yardımcın olsun sağlıkla kızına kavuşursun inşallah
hayırlı doğumlar diliyorum dualarım seninle allaha emanet

yok canım hiçbir sıkıntım yoktu benim iki hafta önce de başka vermişti yine bu tamamen doğum içinmiş rahmi temizlemek için dedi doktor
sanırım her doktor vermiyor zaten

canım hülyam plesentanın biraz kireçlendiğinden bahsetmişsin ya(demek ki o bölümde biraz su eksilmesi var)
hani belki de bebek tam olarak beslenemiyordur belki de bu durumda..
bana kalırsa 38. haftada doğur,dışarıda çok çabuk büyüyorlar bu bebeler

Son düzenleme:
cnmmmmmmmmm megimmmmmmmmmmmmmm
saglıkla hayırlısyla inşş dua et banaa bnm de butunn dualarmm sizinle olcakkk

sağlıkla hayırlısıyla ve kolaycacık al kucağına inşallahhhhhhhhh
seni seviyorummm

canım öyle olunca gelişim biraz yavaşlıyormuş ama bu erken olduğu zamanmış 36. haftadan sonra çok etkisi olmuyormuş
doğum erken olabliyormuş böyle olunca bizim içinde bu haftadan sonra doğsada sıkıntı olmayacağı için bir risk yokmuş canım ferda da olmuş aynısı
bakalım bu haftada da beklemedeyiz cuma gününe kadar doğurmazsam tekrar konuşucaz doktorumla

kızlar bu rahim filmi adet bitiminden 3-4 gün sonramı oluyor devlette çekiliyormu, genetik testi devlet yaparmı
ben bu testleri yarın devler hastanesine dahiliye bölümüne gitsem rica etsem isterlermi napıyım sizce yoksa hepsini özledemi yaptırıyım:26:

umudum bak hulyam zeynep kamlde yaptrmştı die hatrlıorm genetkleri o da burda cvplar şimdi bi
tüplere rahm filmi mi yapcakalr cnm ? onu memorialda yaptrsan daha ii olur devlette de yapıolar ama aletler eski falan oluo memorialda yaptrmak mantıklı bence

aminnn umudummm inşşşşşşşşşşş darısı sizlern başna arka arkaya hepnz hamiş kaln hemenceck inşşşşşşşş

kızlar akşam gelcem yne ozlucem sizleri be bu kadar sık gremicem tabi ama kalbm aklm hep sizlerde hberlerinizi alcam ama ben kopamam sizlerden hiçbrnzden neyse şimdiden duygusala baglamaym iice akşama baglarm sevıorrmmmmmmmmm sizleriiiiiiiiiiiiiiiii

Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah Hülyam..
ben söyleyeyim istedim içimde kalmasın.. hani tehlikeli bişey olduğundan değil de yani bebek kilo anlamında ilerleme kaydetmiycekse şayet bundan sonra, boşuna sıkılma diye söyledim.. fırlat kurtul yani

ya ne güzel herkesler arka arkaya doğuruyor maşallahhhhh topikimize

Son düzenleme:

canım sen nerde oturuyordun bilmiyorum ama bu testleri heryer yapmıyor parayla yaptırmaya kalkarsanda çok pahallı tutar
devlat hastanerinde hormanları falan yaptırabilirsin ama genetik yoktur zaten birçoğunda
ben zeynep kamilde yaptırdım tıbbı genetik bölümünden randevu alıyorsun sonuçlarda yaklaşık 3 haftada falan çıkıyor
rahim filminide memorıal de çok pahallıdır onuda fındıkzadede radyotom de çektirdim ben canım fiyatını tam hatırlamıyorum 1.5-2 sene oldu ben çektireli
300 tl falandı sanırım:26::26:adet olduktan sonra 9.gün çekiliyor ve burda hiç ağrı sızı hissetmiyorsun canım.çok iyi bir yer

inşallah canım
eğer bi riski olsaydı doktorum mutlaka söylerdi bunu diye düşünüyorum çünkü ben ona sezeryanada yakın olduğumu belirttim.benim baştan beri fikrim sezeryandı.ama doktor eşi kreçleme yapmış erken doğabilir deyince fikrim değişti.

zaten sezeryanda olacak olsam bana 28 martı verdi gün olarak.haftaya cuma tekrar konuşucaz canım eğer yavaşlama falan varsa mutlaka müdahale eder ve sezeryan yapalım der.

allah sizlere nasip edecek canım hepiniz dualrımdasınız

Son düzenleme:

tabii ki riskli bir durum yoktur hülyam..
rahat ol sen..
herşey yolunda inşallah...

yarın hastane için çikolatamızı aldık kocişle dusumu da aldm misler gibi keyfm yernde yarın yeni bi hayat hayal etmeye çalşıorm ama yaşamak lazm sanrm sag salim alaym da kuzumu bugun daha bi hareketli hissedıo sanki çıkacagnı

ay canım benim iyi olmana sevindim.yarın bu saattlerde ecen kucağında olacak..

canımmm duygummmm yarın büyükk gün ALLAH ın izniyle küçük meleğini kucağına alıcaksın rabbim hayırlı bir evlat etsin sağlıklı sıhatli analı babalı büyütmek nasip etsin inşalahh dualarım seninle canım benimm ALLAH a emanet olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…