yok canım hiçbir sıkıntım yoktu benim iki hafta önce de başka vermişti yine bu tamamen doğum içinmiş rahmi temizlemek için dedi doktor
sanırım her doktor vermiyor zaten
cnmmmmmmmmm megimmmmmmmmmmmmmm
saglıkla hayırlısyla inşş dua et banaa bnm de butunn dualarmm sizinle olcakkk
sağlıkla hayırlısıyla ve kolaycacık al kucağına inşallahhhhhhhhh
seni seviyorummm
canım hülyam plesentanın biraz kireçlendiğinden bahsetmişsin ya(demek ki o bölümde biraz su eksilmesi var)
hani belki de bebek tam olarak beslenemiyordur belki de bu durumda..
bana kalırsa 38. haftada doğur,dışarıda çok çabuk büyüyorlar bu bebeler
canım öyle olunca gelişim biraz yavaşlıyormuş ama bu erken olduğu zamanmış 36. haftadan sonra çok etkisi olmuyormuş
doğum erken olabliyormuş böyle olunca bizim içinde bu haftadan sonra doğsada sıkıntı olmayacağı için bir risk yokmuş canım ferda da olmuş aynısı
bakalım bu haftada da beklemedeyiz cuma gününe kadar doğurmazsam tekrar konuşucaz doktorumla
kızlar bu rahim filmi adet bitiminden 3-4 gün sonramı oluyor devlette çekiliyormu, genetik testi devlet yaparmı
ben bu testleri yarın devler hastanesine dahiliye bölümüne gitsem rica etsem isterlermi napıyım sizce yoksa hepsini özledemi yaptırıyım:26:
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah Hülyam..
ben söyleyeyim istedim içimde kalmasın.. hani tehlikeli bişey olduğundan değil de yani bebek kilo anlamında ilerleme kaydetmiycekse şayet bundan sonra, boşuna sıkılma diye söyledim.. fırlat kurtul yani
ya ne güzel herkesler arka arkaya doğuruyor maşallahhhhh topikimize
Ben bir moderatöre sormuştum böyle bir şeyi yapabileceğimi söylemişti
Bi topik açtım sevgili anneler ve anne adayları bakmak isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...uru-cocuk-yatak-ortulerimiz.html#post29392552
inşallah canım
eğer bi riski olsaydı doktorum mutlaka söylerdi bunu diye düşünüyorum çünkü ben ona sezeryanada yakın olduğumu belirttim.benim baştan beri fikrim sezeryandı.ama doktor eşi kreçleme yapmış erken doğabilir deyince fikrim değişti.
zaten sezeryanda olacak olsam bana 28 martı verdi gün olarak.haftaya cuma tekrar konuşucaz canım eğer yavaşlama falan varsa mutlaka müdahale eder ve sezeryan yapalım der.
allah sizlere nasip edecek canım hepiniz dualrımdasınız
Çok beğendim dişikartalyus,ellerine sağlık..
Ancak söylemem gerek ki, topiklerde başka bir topiğin linkini vermek yasak..
Bu KK linki de olsa,durum bu şekilde..
yarın hastane için çikolatamızı aldık kocişle dusumu da aldm misler gibikeyfm yernde yarın yeni bi hayat hayal etmeye çalşıorm ama yaşamak lazm sanrm sag salim alaym da kuzumu bugun daha bi hareketli hissedıo sanki çıkacagnı
yarın hastane için çikolatamızı aldık kocişle dusumu da aldm misler gibikeyfm yernde yarın yeni bi hayat hayal etmeye çalşıorm ama yaşamak lazm sanrm sag salim alaym da kuzumu bugun daha bi hareketli hissedıo sanki çıkacagnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?