Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ah kızlar ah hep gelebilmeyi çok istiyorum inannın istiyorum ama olmayınca olmuyor.
işte arada nazlı ya soruyorum ama oda pek gelemiyo zaten topiğe.
kendim için pek söz veremiyorum ama nazlı yakında sahalara geri dönecek diyebilirim.
mart sonu nisan başı işbaaşı yapıyor artık onu daha sık göreceğiniz kesin.
benide kışkırtıyor sende döneceksin diye ama bilemiyorum, kendime kendim bile kefil olamıyorum bu aralar
ama gelmesemde siz ve sizin o güzel melekleriniz hep kalbimdesiniz

Melisam maşallah çoğunu bitirmişsin gebeliğin azı kalmış. nasıl gidiyor bakalım sağlık sıhhatiniz nasıl

hosbulduk cano mavişim canım benım.
bebişin nasıl kıs kocaman olmustur he. azram sen normsl dogummu yapmıstın:44::44:
dogum yaklastıkca bende 3.5 atmalar basladıda

Buyudu melisam cadilik pesinde :)
Evet cnm normal dogum oldu
Canim hic korkma ben hic dusunmedim oyle seyler
Nasil olsa cikicak bir sekilde
Sen nasilsin bebis nasil?

Hilalimm çok sevindim bebeğinin kalp atışlarını görmene maşallah ona

azram minicik kuşum özledimmmm seni de rümeysayı da fotosunu gördüm şimdi maşallahı var,ay parçası maviş kız

vefasız hatun, bu topiğe girmek var,çıkmak yokkkkhhh
özlendinn

gunaydınlar efenım nasılsınız bakıyımmmmmmmm

hoşgeldinn melisamm

esraaaaa canımm bizi böyle kandıramazsınn gelmesemde kalbim sizinle felan
gel canım yaa sen neden bukadar koptunki burdan
moon un dediği gibi bir ben kaldım demir baş herhalde herkes uzak kalmayı başarıyoda bir ben kalamadım galiba

miyaba herkese

sabah bankaya gittik,arabaya kadar yürürken ayak bileğimi burktum
eşim yanımdaydı allahtan..
şişti dana kadar bileğim ya
buz torbası koyduk,tükanda oturuyorum ööle.. ayağa falan kalkamayacam biri gelse
ama hep bu sol ayağımı burkarım ben.. heppppppp

Megom bende ozledim uzun surdu ayrilik
Ama geldim
Saol minik kusum

geçmiş olsunn megim basmamaya çalış üstüne birkez burkulursa alışıyo galiba sürekli aynı ayak yada bilek burkuluyo
bak ne geldi aklıma
hani eski türk filmlerinde yanındaki adamın dikkatini çekmek için numaradan ayaklarını burkarlarya
ee o erkekte görmezlikten gelmez hemen ayak bilekçiğini ovarda ovarr

Bizi temsilen birilerinin kalması önemli sonra geldik mi kimle konuşcaz kız. Bu kadar uzak kalmamın özel bir nedeni yok, tamamen hayatın akışı diyelim ama yemeyeceksin biliyorum emikim. Seni kandırmak zor.

Megilim bitanem nasılsın bakalım, görüşemiyoruk be yaaaa.

Bu arada geçen hafta Nazlı'da idim, onun o tosun paşası Çınar varya her ne kadar kendimi tutmak için ekstra çaba sarfetsemde, kendimi kassamda yavrucağız benim sevgi patlamam karşısında abandone oldu ağlasamı gülsemi bilemedi, çok tatlı idi çok ama az kalsın elimde paramparça olacaktı.
Sanırsam ben bebek görünce kendimi tutamıyorum bebelerinizi koruyun benden, buraya devamlı gelmem topiğin melekleri için tehlike arz ediyor diyip paçayı sıyırabilirmiyim acaba

Megim geçmiş olsun zuzu, öyle sadece buzla olmaz kocan biraz masaj yapsın ayak bileğine yumuşak yumuşak:26::26::26:

Cnm kiyamam cok gecmis olsun

neyse öyle olsun bakalım ama sen yinede arayı uzatma canım yaa
sen bir ara kilo vermeye çalışıyodun nasıl gidiyo verdinmi:26:
yoksa benim gibi homini gırtlak yedinmi

neyse öyle olsun bakalım ama sen yinede arayı uzatma canım yaa
sen bir ara kilo vermeye çalışıyodun nasıl gidiyo verdinmi:26:
yoksa benim gibi homini gırtlak yedinmi

tedavi hala devam 3 aydır çikolata yemedim ama çok yavaş gidiyor o fazla kilolar, insülin denen meret hala istediğimiz düzeylere gelemedi çünkü, ilacın dozunda arttıramıyor doktor, zaten şu an kullandığım dozu bile kan şekerimi yeterince düşürüyor ama bu hafta sanki tekrar kilo vermeye başladım gibi 7. kilomu vermiş olmama çok az kaldı. 15 kiloyu bir verebilsem, malum gebelik için 15 kilo şartı koydu doktor. ama bu hızla nasıl olcak bilmiyorum.

lakin tedavinin çok olumlu bir yanı var, yumurtlamayı öyle net hissediyorumki, tedaviye başladım başlayalı her ay yumurtluyorum dediğim gün yumurtlamışım hakikaten, biraz fazla sancılı oluyor artık yumurtlama dönemleri ama korunmayı bıraktığımda çok faydasını görcem bunun çok. Bu arada adetlerimde düzene girdi hali ile.

şimdilik böyle bakalım bende durumlar kilo vermesemde diyete devam şeker hastası olmamak için ömür boyu dşyet bana artıkın :) Tabi 35 kilonun tamamını verdiğimde biraz geveşemeler olabilecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…