geçmiş olsunn megimbasmamaya çalış üstüne birkez burkulursa alışıyo galiba sürekli aynı ayak yada bilek burkuluyo
bak ne geldi aklıma
hani eski türk filmlerinde yanındaki adamın dikkatini çekmek için numaradan ayaklarını burkarlarya
ee o erkekte görmezlikten gelmez hemen ayak bilekçiğini ovarda ovarr
Bizi temsilen birilerinin kalması önemli sonra geldik mi kimle konuşcaz kız. Bu kadar uzak kalmamın özel bir nedeni yok, tamamen hayatın akışı diyelim ama yemeyeceksin biliyorum emikim. Seni kandırmak zor.
Megilim bitanem nasılsın bakalım, görüşemiyoruk be yaaaa.
Bu arada geçen hafta Nazlı'da idim, onun o tosun paşası Çınar varya her ne kadar kendimi tutmak için ekstra çaba sarfetsemde, kendimi kassamda yavrucağız benim sevgi patlamam karşısında abandone oldu ağlasamı gülsemi bilemedi, çok tatlı idi çok ama az kalsın elimde paramparça olacaktı.
Sanırsam ben bebek görünce kendimi tutamıyorum bebelerinizi koruyun benden, buraya devamlı gelmem topiğin melekleri için tehlike arz ediyor diyip paçayı sıyırabilirmiyim acaba
Selam kızlar nasılsınız..
Megim geçmiş olsun zuzu, öyle sadece buzla olmaz kocan biraz masaj yapsın ayak bileğine yumuşak yumuşak:26::26::26:
Cnm kiyamam cok gecmis olsun
Geçmiş olsun Megimmiyaba herkese
sabah bankaya gittik,arabaya kadar yürürken ayak bileğimi burktum
eşim yanımdaydı allahtan..
şişti dana kadar bileğim ya
buz torbası koyduk,tükanda oturuyorum ööle.. ayağa falan kalkamayacam biri gelse
ama hep bu sol ayağımı burkarım ben.. heppppppp
slm nasılsınızzz eminem mucuksss
Geçmiş olsun MegimAllah kolaylık versin
slm nasılsınızzz eminem mucuksss
elifimmm boşver emoşu,bana mucksss
İkizimgilimmm canım arkadaşımmmmmmm
sağol kuzummm
mutfak üstadımız
kızlar NEVRESTENİN YEMEK TOPİĞİNE UĞRAYIN.. VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ :92:
İkizimgilimmm canım arkadaşımmmmmmm
sağol kuzummm
mutfak üstadımız
kızlar NEVRESTENİN YEMEK TOPİĞİNE UĞRAYIN.. VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ :92:
nerelerdesiniz siz yahu naıslsıız közledim vallaha
nerelerdesiniz siz yahu naıslsıız közledim vallaha
sağolsın esram nasılsın en son geldiğinde 36 haftalıktım özledim canım yaaaElifim bebişin nasıl bakalım kavuşmuşsun yavruna gözün aydın.
Oflum hoşgeldin.
Ferdam ses ver diye bekliyorum iki saattttiiiirrrr seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aslm hosgeldin canim
İyiyiz sen nasilsin?
Dogum etmissin sende hayirli ugurlu olsun
Allah bagislasin.
Annelik nasil gidiyor ?
iyi gidiyo esracıgım he iki basamaklı günlere girdik ya bende tutusmaya basladım yavastan su an ters duruyo her an cıkacak gibi ister istemez dogum aklıma geliyo ve 3.5 atmalar baslıyo bende.Melisam maşallah çoğunu bitirmişsin gebeliğin azı kalmış. nasıl gidiyor bakalım sağlık sıhhatiniz nasıl
iyiyiz be gülüm seker yuklemem vardı o da iyi gecti gebelik boyu cok rahattımBuyudu melisam cadilik pesinde :)
Evet cnm normal dogum oldu
Canim hic korkma ben hic dusunmedim oyle seyler
Nasil olsa cikicak bir sekilde
Sen nasilsin bebis nasil?
kız bırak doğumu düşünmeyi tadını cıkar ya hu
vermezmiyim megimmmmmmmmmmmmmmgeçmiş olsun megim ayağını burkmuşşun :26::26:çok ağrı varmı
Megim beni yine utandırıyorsunKendine dikkatet tatlım
Herkese hayırlı günler
Kizdan dogru duzgun yemek bile yapamiyorum ama firsat buldukca bakarim cnm
Buyusunde kizimla yapariz pasta borek artik yaparsa tabi cadim
ee ama haklıyız esram özletiyosun bende ne yapayım uğraşıyorum sıpayla teyzesiyaşamaca uğraşmaca be gülüm, devam her daim. arada uğruyorum buralara ama gelincede herkesler topa tutuyor beni birazcık sanki.
sen anlat nasılsınız.
megim tükkan devraldığını bilmiyordum hayırlı olsun, petshop dükkanı tam senlikmiş haaa, Allah işlerini her daim açık etsin
Cnm geldim
Senin ufakligi cok merak ediyorum resim yukleme sansin var mi canim
sağolsın esram nasılsın en son geldiğinde 36 haftalıktım özledim canım yaaa
sağolsın azram tşk ediyorum çok güzel gidiyo zorlu yorucu ama çok güzel çok şükür sen naıslsın kızın naısl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?