yaşamaca uğraşmaca be gülüm, devam her daim. arada uğruyorum buralara ama gelincede herkesler topa tutuyor beni birazcık sanki.
sen anlat nasılsınız.
megim tükkan devraldığını bilmiyordum hayırlı olsun, petshop dükkanı tam senlikmiş haaa, Allah işlerini her daim açık etsin
Megim devraldin mi dukkani
Hadi hayirli ugurlu olsun canim
Hayirli ve bol kazanclar
Bizde iyiyiz canim sukur evet yorucu ama bir gulusleri dunyaya bedel
iyiyim canım ne olsun işler güçleraysunummmnasılsın
ne güzel kız ne ağlıyosun tadını çıkarçok sagol azramm
masterım herhalde ben erkenden hissetcem inş.öyle olur çünkü solda oldugunu ben anlamıştım
doktorsa sol tarafta dedi eşim bböle bakıyo
aysunum sende tatcan en kısa zamanda
kızlar dün sabah kahvaltımı ilk defa kendim hazırlamıştım
hazırlarkende biraz miğdem bulanmıştı eşime anlatmıştım fln,
neyse sabah 6 da kalkmış işe gitmeden bana kahvaltı tabagı hazırlamış
üstüne kapamışzati duygusalım ağlayasım geliyor
oyyyyyyyyyy yerim mavişini seninİyi cnm cadilik pesinde yanindan iki dakika ayrilamiyorsun
Aksama kadar ne is yaparsam yanima aliyorum cani saolsun bugunler de gecicek nasil olsa
selammmmgunaydınlar efenım nasılsınız bakıyımmmmmmmm
çok geçmiş olsun meggg.miyaba herkese
sabah bankaya gittik,arabaya kadar yürürken ayak bileğimi burktum
eşim yanımdaydı allahtan..
şişti dana kadar bileğim ya
buz torbası koyduk,tükanda oturuyorum ööle.. ayağa falan kalkamayacam biri gelse
ama hep bu sol ayağımı burkarım ben.. heppppppp
Selam kızlar nasılsınız..
ohhhh
vallahi ne yalan söyleyeyim ağrıyor.. buzun soğuğu acısını azaltıyor şimdilikbakalım..
asil arkadaşım benim
nevreste elde açma börekler,baklavalar ve daha neler neler yapıyor.. resimli,açıklamalı.. mutlaka göz at kuşum
elifimmmmm canım hoşgeldinnnslm nasılsınızzz eminem mucuksss
negüzel bak herşey yoluna giriyo demektedavi hala devam 3 aydır çikolata yemedim ama çok yavaş gidiyor o fazla kilolar, insülin denen meret hala istediğimiz düzeylere gelemedi çünkü, ilacın dozunda arttıramıyor doktor, zaten şu an kullandığım dozu bile kan şekerimi yeterince düşürüyor ama bu hafta sanki tekrar kilo vermeye başladım gibi 7. kilomu vermiş olmama çok az kaldı. 15 kiloyu bir verebilsem, malum gebelik için 15 kilo şartı koydu doktor. ama bu hızla nasıl olcak bilmiyorum.
lakin tedavinin çok olumlu bir yanı var, yumurtlamayı öyle net hissediyorumki, tedaviye başladım başlayalı her ay yumurtluyorum dediğim gün yumurtlamışım hakikaten, biraz fazla sancılı oluyor artık yumurtlama dönemleri ama korunmayı bıraktığımda çok faydasını görcem bunun çok. Bu arada adetlerimde düzene girdi hali ile.
şimdilik böyle bakalım bende durumlar kilo vermesemde diyete devam şeker hastası olmamak için ömür boyu dşyet bana artıkın :) Tabi 35 kilonun tamamını verdiğimde biraz geveşemeler olabilecek :)
begg ne olurdu sanki adam ovecekmiş işte :86:hiçmi türk filmi izlemedinnbenimki de ovem mi didi de yohhh didimnolur nolmaz gündüz gündüz şolmasın diyerekten
iyiyim ben esramseninde iyi olduğunu bilmek istiyorum..
petshop tükanı devraldı meg,uğraşıyo habire artık
he bu arada sıyıramassınnnnnnnnn
geleceksinnn dedimmm ona göre :86: gel yaaaaa
oflucanım miyaba
yaw gündüz gündüz ne masajı allasizgece yaptırtırım ben kendime
sağol kuşummmmmmmmmmm
nevoşumm hoşgeldinnGeçmiş olsun MegimAllah kolaylık versin
hende kıskanma bakıyımm önce benii öptüüelifimmm boşver emoşu,bana mucksss
Masallah cok tatli cok tatliii opmeye kiyamaz insan nasil da guzel uyuyor:)
İsmi ne elifim?
İyiyim canım sağol sen nasılsınelifimmmmm canım hoşgeldinnn
negüzel bak herşey yoluna giriyo demekgeç olsun güç olmasın esramm
begg ne olurdu sanki adam ovecekmiş işte :86:hiçmi türk filmi izlemedinnadam ovarkene kadında nasıl sesler çıkarıyo öylee
nevoşumm hoşgeldinnnasılsın
hende kıskanma bakıyımm önce benii öptüü
evet yaa azram sorma ilk günler zordu kimsem yoktu yanımda yalnız kaldım eşimle ben uykuzuluk falan çok gazlı bebek baya sinirlerim yıprandı ama çok şüür daha iyim beni anlıyo seviyorum gülüyo vuu vuud iye konuşuyo yaa bitiyorum
elifimmmmm canım hoşgeldinnn
negüzel bak herşey yoluna giriyo demekgeç olsun güç olmasın esramm
begg ne olurdu sanki adam ovecekmiş işte :86:hiçmi türk filmi izlemedinnadam ovarkene kadında nasıl sesler çıkarıyo öylee
nevoşumm hoşgeldinnnasılsın
hende kıskanma bakıyımm önce benii öptüü
Cnm daha dur neler goruceksin gozlerinin icine bakacak seni gozleriyle takip edecek allah bagislasin onlari
Gazi icin bir kac ay sonra iyice rahatlarsin canim gecip gidiyor o gunler ben eski resimlerine bakiyorum arada cok ozluyorum :)
iyimm canımm nasıl olayımm bomba gibiyim işteİyiyim canım sağol sen nasılsın
aysunummm canımmmeminemmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum eminem canım benim
iyimm canımm nasıl olayımm bomba gibiyim işteanladın sen onu:2:
aysunummm canımmmnasılsınn
elifff o bebeğii alıcan elinee evire çevireee bi güzell öpücen ısırıcan maşşallahhh elifimm çokk taatlııı ALLAH bağışlasınn size inşallah
sağolsın aysunum tşk ediyorum canım
maşallah cnm nasılda tatlı annesi..yanında yatmalı mis mis
Elif yol ver bir lokma tadına bakayım ben o güzelliğin, maşallah nasıl güzel akça pakça bir şey o öyle.
Aferin kız tarifi eksiksiz uygulamışsınız resmen, deli oldum burda
sağolsınmegim canım Allah razı olsun cnaım benimteşekkürler aysunum
elif o oğlanın güzelliği ne öyle yaaa
maşallahhh 41 kere maşallahhhh
elifff o bebeğii alıcan elinee evire çevireee bi güzell öpücen ısırıcan maşşallahhh elifimm çokk taatlııı ALLAH bağışlasınn size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?