Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlaaarrrrr ben Duygu'yla konuştummmm :92:

maşallah şu anda çok iyilermiş
ama dün geceyi ağrılı ve ateşli geçirmiş duygu.. neyse ki durumu iyi olmuş bugün..
ece kız hoşgelmiş dünyaya
herkese selam söyledi duygu..
yarın eve çıkıcakmış ve gelicekmiş aramıza allahın izniyle..

Son düzenleme:
Kızlar bişey duydum şuanda hemen sormak istedim Hamileyken sac kestirmek ii değilmiş uzamazmış ve bn kestirdim ne kadar doğrudur acaba kestiripte uzayan var mı acaba bn sac konusunda hassasimdir da :))

ohh maaşallah ecemize yesin onu teyzesi kıymetlimiz bizim gelsinde görelim biran önce duygum ağrılı omuş hee Aallahım şifasını versin inş

Kızlar bişey duydum şuanda hemen sormak istedim Hamileyken sac kestirmek ii değilmiş uzamazmış ve bn kestirdim ne kadar doğrudur acaba kestiripte uzayan var mı acaba bn sac konusunda hassasimdir da :))

canım bende bebeğin ömrüğ kısalır diye bilyorum ama alakası yok batıl hepsi ben kestirdim çok şükür birşey lmadı

saolasin hulyacim, pilates hic yapmadim ama callanetics yapiyordum tekrar baslayabilirim aslinda bu aralar.
pilates i ebru salli yi izleyerek mi yapiyosun, benim topum filan yok malzemelrim yok,
malzemesiz olanlari yaparim artik. :)

canım her sabah ebru şanlıyı izleyerek yapıyorum bende malzemeleri var internetten malzemeleri aldım

canım çok geçmiş olsun.kendine çok iyi bak......

meg geçmiş olsun canım

hilal geçmişi okuyamadım ama sanırım herşey yolunda çok sevindimmm
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar bende 4yıllık evlıyım ama bebek ıstegım cok uzun zaman olmadı 4-5ay kadardır bebek ıstıyorum

gecen ay yumurtalık takıbı falanda yaptık catladı sorun yok ama tutmadı işte

kızlar bende 4yıllık evlıyım ama bebek ıstegım cok uzun zaman olmadı 4-5ay kadardır bebek ıstıyorum

gecen ay yumurtalık takıbı falanda yaptık catladı sorun yok ama tutmadı işte

Hemen tutmayabilir..
uzun zaman korunduktan sonra düşünülen gebeliklerde, yumurta döllenmeye karşı tembelleşebiliyor..
Bu sebeple her geçen ay,gebelik ihtimaline yaklaşılıyor demek oluyor..
1 sene deneme süresi boyunca gebelik oluşmuyorsa şayet doktor kontrolü gerekiyor diye bilinir..
hayırlısıyla gelsin bebeğiniz inşallah

Merhabaa bol bebekli günler diliyorum Konu açtım ama kimse cevap vermedi. Buradan sormak istedim cevap verirseniz çok sevinirim.

Merhaba iyi günler. Geçen ay korunmadım, bebek istiyoruz artık. 8 gün önce felan kahverengi çokk az leke geldi. 2 gün sonra bi daha geldi ama sadece iç çamaşırımda oluyor silince gelmiyor birşey. Sonra 4 5 gündür biraz biraz lekeler geliyor çok değil ama hergün geliyor.

Acaba hamile olma ihtimalim var mıdır ? Ya da adet mi olucam :S Ama adetim hiç böyle olmaz. Direk kan şeklinde yoğun gelir önden lekelenmeler olmazdı

Bu arada son adet tarihim 17 şubat. Kafamı kurcalayan birkaç sorum daha olacak. Ağır birşeyler kaldırdım mesela az önce.hamileolduğunu bilmeden düşük yapma gibi bir durum olabiliyor mu ?

Ya da dış gebelikte de kanama oluyor. Ya ben kanamayı adet sanıyorsam. Düşük olduğunu nerden bilcez ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…