deryacım üzülmek yok daha sat var.anlıyorum seni allah gönlüne göre versin.
üzülmüyorum daha var sonuçta bat a ama kafama takılan tek şey ben geçen sene kimyasal gebelik geçirmiştim ya o zaman kasığıma o batma tarzındaki ağrıyı hissetmiştim şuan hiç bişey yok bu durumdan dolayı pek umut vermiyorum ama bazende her hamilelikte öle olcak değil ya deyip umutlanıyorum galiba deliriyorum :))))))
kendi içime kapandım cnm bnm..
ne bilim olur ya bazen hani
Nasılsın tatlım
iyiyim zeynep abla sen nasılsın?
Bende iyiyim cnm sabırsızlıkla batı bekliyorum sende test yapmışsın ama batına var daha inş .hamilesindir cnm güzel haberler bekliyorum senden cnm
bu hap doğal..
birlikte de içebilirsin..
ancak bence de dostinex içiyorsan,kontrolünden sonra başlarsın..
iyi gelecek inanıyorum..
sen de inan..
buralarda ol e mi
inş. cumartesi mutlu oluruz ikimizde evet bata daha var o testi o yüzden takmıyorum tek sıkıntım evde tekim zaman geçmiyor
İnş cnm aslında bendede test var kendimi zor tutuyorum yapmamak için bide ara ara regl olacakmışım gibi karnım agırıyo evet cnm ya gün sayıyoruz zaman sanki hiç gecmiyo gibi geliyo banada
İnş cnm aslında bendede test var kendimi zor tutuyorum yapmamak için bide ara ara regl olacakmışım gibi karnım agırıyo evet cnm ya gün sayıyoruz zaman sanki hiç gecmiyo gibi geliyo banada
bide bende aşırı sabırsızzlık var çok tez canlıyım valla bu gidişle ya sabrı öğrencem yada hepten delircem :)
Anlıyorum cnm kendimizi oyalayacak şeyler bulsak aslında uğraş olur belki biraz unuturuz ama cnm ben inanıyorum senin hamile kalacağına hayırlısıyla
sadece 1 test mi var evde çok meraklandım yapsan çıkarmıki gerçi üzülceksen yapma ben üzülmedim mesela nede olsa erken daha ama merak işte
Evet cnm 1tane var ben o testlerden o kadar çok yaptımki hepsi negatif çıktı yine öle cıkar adım gibi eminim ama ben bekliyecem daha 5günüm var regle cıkmaz yapsamda en iyisi beklemek
bide ben inanabilsem ama sanki bu ay olmadı gibime gelio hiçbişey hissetmiyorum ben
bat 23 değilmiydi zeynep abla 4 gün var
Cnm sakın umutsuz olma hiç ummadıgın zamanda gelir meleğin Allahın izniyle stres yapmamaya çalış buda önemli bi etken
Yok cnm 25 var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?