Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bir kadın her bir gebeliğinde bile aynı belirtiye sahip olmayabilir..
adet olmadıkça,umut hep vardır

kendi içime kapandım cnm bnm..
ne bilim olur ya bazen hani

evet olur bazen..
ama üzerine gidersen daha kolay aşabilirsin kuzum..

inş. cumartesi mutlu oluruz ikimizde evet bata daha var o testi o yüzden takmıyorum tek sıkıntım evde tekim zaman geçmiyor

İnş cnm aslında bendede test var kendimi zor tutuyorum yapmamak için bide ara ara regl olacakmışım gibi karnım agırıyo evet cnm ya gün sayıyoruz zaman sanki hiç gecmiyo gibi geliyo banada

İnş cnm aslında bendede test var kendimi zor tutuyorum yapmamak için bide ara ara regl olacakmışım gibi karnım agırıyo evet cnm ya gün sayıyoruz zaman sanki hiç gecmiyo gibi geliyo banada

bide bende aşırı sabırsızzlık var çok tez canlıyım valla bu gidişle ya sabrı öğrencem yada hepten delircem :)

sadece 1 test mi var evde çok meraklandım yapsan çıkarmıki gerçi üzülceksen yapma ben üzülmedim mesela nede olsa erken daha ama merak işte

sadece 1 test mi var evde çok meraklandım yapsan çıkarmıki gerçi üzülceksen yapma ben üzülmedim mesela nede olsa erken daha ama merak işte

Evet cnm 1tane var ben o testlerden o kadar çok yaptımki hepsi negatif çıktı yine öle cıkar adım gibi eminim ama ben bekliyecem daha 5günüm var regle cıkmaz yapsamda en iyisi beklemek

Cnm sakın umutsuz olma hiç ummadıgın zamanda gelir meleğin Allahın izniyle stres yapmamaya çalış buda önemli bi etken

hep düşünmicem diyorum ama 1.5 yıldır bata her yaklaştığımda oldumu acaba olmadımı yoksa diye diye bi hal oldum :) ama bu ay geçen aylara göre daha sakinim sanki :)

Bu apartman beni ya verem edecek ya katil yapacak!
Bu kadar ses mi yapilir kasitli kapi carpmalar tepemde surekli birsey cakmalar
Sipasi gum gum birseyler atiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…