Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hep düşünmicem diyorum ama 1.5 yıldır bata her yaklaştığımda oldumu acaba olmadımı yoksa diye diye bi hal oldum :) ama bu ay geçen aylara göre daha sakinim sanki :)

Bencede hep böle sakin ol sen benim ilk zamanlarımdaki gibisin ben artık alıştım buayki sabırsızlığımda klomen kullandığım için

jaledacım insallah sen de hamilesin..
inşallahh canımm hayırlısıyla cümlemize nasip etsin
ayyyyyy ne güzel aynı gün inş. ikimizde öğrenmiş oluruz meleklerimizin geldiğini
ne güzel olurdu
havai fişek patlatıyoruz biz burda geleneksel olarak
kutlarız beraberce

ay sen beni öldürücen gülmekten emoşum ya..
sen hep gül inşallah..

hepp beraber gülelimm megimmm
ne yapalım hayatı bazen deliliğe vuruyorum yoksa tadı olmuyo

Bencede hep böle sakin ol sen benim ilk zamanlarımdaki gibisin ben artık alıştım buayki sabırsızlığımda klomen kullandığım için

inş. meleğin gelmiştir :) bende kullandım ya klomen tek umudum ondan aslında çünkü geçen senede onla hamile kalmıştım ya klomen kullanmasaydım hamile değilim derdim çünk hiçbişey hissetmiyorum ne belirti var nede başka bişey

Bu apartman beni ya verem edecek ya katil yapacak!
Bu kadar ses mi yapilir kasitli kapi carpmalar tepemde surekli birsey cakmalar
Sipasi gum gum birseyler atiyor!

Cnm emin olki tek senin apartmanında olmuyo böle şeyler bizde gecenin bi yarısı süpürge açma duvara bişeyler çakma daha neler neler

buarad 1 yıldır zor zekat uzattığım saçlarımı yakıda küt kestiricem
nedenmii eşimm öyle istiyo

İnş. cnm o zaman cnm senin gebe kalma şansın yüksek bence klomenden dolayı

or
Cnm emin olki tek senin apartmanında olmuyo böle şeyler bizde gecenin bi yarısı süpürge açma duvara bişeyler çakma daha neler neler

Konustuk gece son ses muzik saat 11 bizim bu satte cocuklarimiz uyumaz bahane de bu saat 10 dan sonra ses yasak diyoruz git polisi cagir diyor gecenin 12 si kapimda bagiriyor esimle kavga ediyor polisi cagirdik polisi cagirdik diye simdi iyice azdilar
Birde hepsi boyle bir komsu degil.

İnş. cnm o zaman cnm senin gebe kalma şansın yüksek bence klomenden dolayı

evet öle ama ne bilim hani olmadığı zamanda oluyormuş ya 3. denemesinde 4. denemesinde hamile kalan var yinede çok umutlanmak istemiyorum o yüzden o zaman ilk kullandığımda hamile kaldım ama şimdi ne olur bilemiyorum

Rabbim istedikten sonra her türlü olur bişeylerde vesile oluyo olması için Alkah isteywn herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

bide geçen sene belirtilerim vardı kasıkta batma vardı gerçi bi tek ama ordan anlamıştım hamile olduğumu şimdi bişey yok ondan bi yorum yapamıyorum beklemekten başka çarem yok

Cnm her gebelikte aynı belirtiler olmuyomuş sen onlara takılma cumartesiyi bekle bakalım ne olacak

Eminem istiyorsa kestir vazgeciremiyorsan bu fikrinden
Koku sende nasil olsa uzar canim yine.
Benim adamda uzun sac manyagi bende uzatmak icin ugrasiyorum belime kadar:)

Rabbim istedikten sonra her türlü olur bişeylerde vesile oluyo olması için Alkah isteywn herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

amin aslında olmadığında eşim daha çok üzülüyo bana belli etmiyo güya ama ben anlıyorum tabi onun üzülmeside beni çok üzüyo ama her zaman destek saolsun birazda onun üzülmesine takıyorum galiba

Cnm her gebelikte aynı belirtiler olmuyomuş sen onlara takılma cumartesiyi bekle bakalım ne olacak

şuan kendimde hissettiğim bir şey var sadece ayağa kalkarken gözüm kararıyo hafiften ama benim tansiyon sorunum var yani tansiyonum bazen çok düşüyo mesela 7/5 falan oluyo onuda ona bağlıyorum

amin aslında olmadığında eşim daha çok üzülüyo bana belli etmiyo güya ama ben anlıyorum tabi onun üzülmeside beni çok üzüyo ama her zaman destek saolsun birazda onun üzülmesine takıyorum galiba

Cnm ister istemez senide üzüyodur bu durum eminim ama senin elinde olan bi durum degilki herkes cocuk istedigi anda hiç tedavi görmeden hamile kalmayı ister bizde böle sınanıyoruz inş.bu tedavileri Rabbim boşa çıkarmaz dua etmekten ve hayırlısını istemekten başka bişey gelmez elimizden

buarad 1 yıldır zor zekat uzattığım saçlarımı yakıda küt kestiricem
nedenmii eşimm öyle istiyo
Bende kestirmek istiyorum eşimin gönlü yok

Biz bu konu yüzünden 11 aylık evimizden taşındık 1 haftada.Gece 2'de matkap çalıştırırdı kadın.Eşim işyerinde dedi bize,polis gelince kapısına ben dul bi kadınım dedi.Ahlaksızlık da varmış günahı boynuna.12'ye kadar evimizin karşısındaki parkta otururduk.Onların ışığı sönünce kedi gibi evimize girer ışığı yakmadan yatardık.Bizim ışığı görsün gürültü başlardı sabah 5 bile olsa.Polisler,karakollar kan dökülmesine az kalmıştı.Çok şükür kurtulduk.Ne bi çizik ne bi eksik vardı evimde.Pırıl pırıl evi bırakıp çıktım üstelik bi sürü de masraf etmiştim hepsi başkasına yaradı Helal etmiyorum hakkımı o komşuya.Öbür dünyada ödesin bize çektirdiklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…