Olmamıştı.Adetime 5 gün kala öğrendim ben.Gırgır olsun diye test yapmıştım.Stres yapmadığım için çok rahattım çıkmazsa da erken daha diye düşündüm öğlen 1de test yaptım.Testimi atmadım.6 saat sonra yine çizgi yoktu.7 saat sonra hayaletten daha silik bi çizgi belirdi.Ertesi gün ilk idrarla tekrarladım ve daha netleşti çizgi kan verdim 22 çıktı. Göğüs acıması,büyümesi,tad değişiklikleri,halsizlik,uyku adetten 1 hafta sonra oldu bende.Hatta uyku ve halsizlik hiç olmadı diyebilirim.Sabah 6da uyanıyorum hala normal olarak da akşam 9da yorgun oluyorum o kadar.En büyük sıkıntım koku oldu bende.Sigara ve balık kokusundan iğrendim Hala da çekiyorum bu koku sıkıntısını.Maskeyle dolaşıyorum işyerimde.
ben daha evlenmedım ama sızlere destek olmak ıcın soyluorum ben annemle baba evlendıkten 15 yıl sonra olmusum mucıze koycaklarmıs adımı allahtan umıt kesılmez allah yardımcınız olsun
ne kadar erken sonuç vermiş testin benim bat cumartesi bekliyorum hala çıkmazsa die((
İki tüpünü de bağlattıktan 10 yıl sonra ikiz kızlara hamile kalan kadın tanıyorum.Üstelik karı koca doktorlar.ben daha evlenmedım ama sızlere destek olmak ıcın soyluorum ben annemle baba evlendıkten 15 yıl sonra olmusum mucıze koycaklarmıs adımı allahtan umıt kesılmez allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederimmm
Darısı bütün isteyenlerin başına inşalllahhhhh
Niye üzüleceksinki?Daha erken diye beklemeye devam edersin.Ya varsa da sen öğrenemiyorsan?Olumsuz testler canımı hiç sıkmaz benim.Üstelik idrarda çıkmayan gebelikler olabiliyormuş.Bunu doktorum söyledi.Kadın 3 aylık hamile ama idrar testinde çıkmıyor dedi.Ya bende öyleysem dedim.5 gün önce kan testi istedim diye doktorumdan azar işittim ama ben haklı çıktım :) Bat beklememe gerek kalmadı boş yere.Ya çıkarsa heyecanı,çıkmazsa ümitsizliğinden daha fazla bende.Çıkmazsa da geç döllenmedir,daha zamanı vardır,belki idrarda çıkmaz benimki diyip oturdum hep.Adetim geldiğinde bile belki kesilir üstüne görmedir diye umudumu kesmezdim 2 gün
İki tüpünü de bağlattıktan 10 yıl sonra ikiz kızlara hamile kalan kadın tanıyorum.Üstelik karı koca doktorlar.
Bütün test ve yöntemleri denemiş,tüp bebek-aşılama yollarında heba olmuş,avrupada bile "asla çocuğun olmaz" raporu aldıktan sonra 25 yıl sonra hamile kalan kadın tanıyorum.Akrabam hemde...
Mucize sadece biz kullar için olan bi durum.Allahım ol dedikten sonra kim durabilirki önünde???
Niye üzüleceksinki?Daha erken diye beklemeye devam edersin.Ya varsa da sen öğrenemiyorsan?Olumsuz testler canımı hiç sıkmaz benim.Üstelik idrarda çıkmayan gebelikler olabiliyormuş.Bunu doktorum söyledi.Kadın 3 aylık hamile ama idrar testinde çıkmıyor dedi.Ya bende öyleysem dedim.5 gün önce kan testi istedim diye doktorumdan azar işittim ama ben haklı çıktım :) Bat beklememe gerek kalmadı boş yere.Ya çıkarsa heyecanı,çıkmazsa ümitsizliğinden daha fazla bende.Çıkmazsa da geç döllenmedir,daha zamanı vardır,belki idrarda çıkmaz benimki diyip oturdum hep.Adetim geldiğinde bile belki kesilir üstüne görmedir diye umudumu kesmezdim 2 gün
İki tüpünü de bağlattıktan 10 yıl sonra ikiz kızlara hamile kalan kadın tanıyorum.Üstelik karı koca doktorlar.
Bütün test ve yöntemleri denemiş,tüp bebek-aşılama yollarında heba olmuş,avrupada bile "asla çocuğun olmaz" raporu aldıktan sonra 25 yıl sonra hamile kalan kadın tanıyorum.Akrabam hemde...
Mucize sadece biz kullar için olan bi durum.Allahım ol dedikten sonra kim durabilirki önünde???
:)Gaza getirmek değildi niyetim sadece negatif çıkan testlere üzülmeyin diye söyledim. Rabbim en iyisini bilir ve onu verir bizlere. Başımıza gelen en kötü şeyler bile mutlaka başka bi hayra çıkmadımı daha önce?Benim oldu daha doğrusu.Boşuna üzülmüşüm bak daha iyisi oldu kaybettiğimden dedim.Bu eşim için de geçerli.Demekki en iyisi buymuşki evliyimay gaza geldim yapsam mı ne yapsam evde test var aslında cumartesi yaparım die aldırmıştım
bide ne markaydı yaptığın test hatırlıyorsan sölermisin lütfen
:)Gaza getirmek değildi niyetim sadece negatif çıkan testlere üzülmeyin diye söyledim. Rabbim en iyisini bilir ve onu verir bizlere. Başımıza gelen en kötü şeyler bile mutlaka başka bi hayra çıkmadımı daha önce?Benim oldu daha doğrusu.Boşuna üzülmüşüm bak daha iyisi oldu kaybettiğimden dedim.Bu eşim için de geçerli.Demekki en iyisi buymuşki evliyim
Al-bi diye bi testti 7 saat sonra çıkan test.Ertesi gün yaptığım ovu testlerimle gelmişti.Laboquick markaydı.Ondan sonraki günlerde elimdeki bütün testleri yaptım hepsi labo idi.22'den 98e çıktığında da yaptık eşimle.İnsan inanamıyor adet geçmeden hamile olduğuna :))
benim evdeki testin markası oncomed dur bakalım yapcam çıkmazsada üzülmicem cumartesi daha var nede olsa
o zaman bekliyoruz deryaaa haber ver mutlaka bize..
bak ama çıkmazsa da üzülme,çünkü daha adet gününe var biliyosun..
neden giremiyomuşsun?
ama kendine bu kadar alıştırdıktan sonra öyle uğramamak var mı..
yaptım veeee tabikide negatif ama üzülmek yok daha 4 gün var :)
Atma testi sakın.Belki benimki gibi saatler sonra çıkar.Bir çok arkadaş bu şekilde öğrendi gebeliğini topiğimizde.İnşallah belirir kuzun :)
yaptım veeee tabikide negatif ama üzülmek yok daha 4 gün var :)
bebek varsa da bu şekilde çıkacağı daha büyük olasılıktı..
evet üzülmek yok..çünkü bu sonuç,sonuç değil yani.. daha zaman var..
kanda hcg yükselecek de,kandan idrara geçecek de,pozitif çıkacak..
bat günü tekrarlarsın..
atmıcamda testin üzerinde 10 dk sonra çıkanları dikkate almayın yazıyor
Benimkinde de öyle diyordu ama çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?