Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkese selamm

benim bat cumartesi test yapsam çıkmazmı acaba ya bazen kendi kendime söz veriyorum yapmıcam diye ama dayanamıyorum ölcem meraktan

seninle batdaşız yane
boşver yapma bakk ben bekliyorumm sanki bişey varmış gibi
sende bekle sabır sabır sabırrr

canım kan tahlilinde büyük ihtimalle çıkar..insallah hamilesin.

nevrestenin topikine bir resim eklicemm bak ordan
ama sakın yeme ve deneme çokk zararlı

ayyyyy eğer geldiyse bayram günüü ilan edicem o günü :) hayali bile çok güzel

havai fişek patlatıyoruz biz burda geleneksel olarak
kutlarız beraberce

seninle batdaşız yane
boşver yapma bakk ben bekliyorumm sanki bişey varmış gibi
sende bekle sabır sabır sabırrr

ay sen beni öldürücen gülmekten emoşum ya..
sen hep gül inşallah..

ikizim ben de özledim
gel buraya laflayalım bol bol işte..
senin antonyoyla aran nasıl bakiim?

İnanmican ama hattinden fazla iyi bı konuda danıscam ama sana sen islerini hallet arayacağım ben senii Tmm mi

Bugün itibariyle 13+5lik bir anne adayıyım bende Hafif bir hamilelik geçiren,daha hiç kilo almamış şanslılardanım.Bekleyenlere tez zamanda benimki gibi bi hamilelik diliyorum Anne adaylarına da bol sabır diliyorum çünkü beklemek çok zormuş.Kese,kalp atışı,cinsiyet derken listenin sonu hiç gelmiyor 9 ay

İnanmican ama hattinden fazla iyi bı konuda danıscam ama sana sen islerini hallet arayacağım ben senii Tmm mi

maşallah
gün içinde pek de açamıyorum telefonları.. yani açsam da her an kapatabilirim gibi oluyor..
çok yoğun..
yazabiliyorum ara ara ama telde konuşmak olmuyo işte..
sen beni gece 9'dan sonra ara bebeğim..danış bakiim ne danışıcan acaba :26:
antonyogile kızıyorum ben biliyosun..

ne güzel allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin peki belirtin olmuşmuydu

maşallah
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah arkadaşım

Aksam ararım sen kocanı uyutuncaa Tmm mı yarın aksam olabilir mesela bu aksam misafirlerimiz var
Su isteme muhabbeti canımı sıkıyor antonyo ile babamin arasında ki gerginlik herkesimi etkiliyo pofffff anlatcam ıste telde ayrıntılı :18:

Son düzenleme:
ne güzel allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin peki belirtin olmuşmuydu

Olmamıştı.Adetime 5 gün kala öğrendim ben.Gırgır olsun diye test yapmıştım.Stres yapmadığım için çok rahattım çıkmazsa da erken daha diye düşündüm öğlen 1de test yaptım.Testimi atmadım.6 saat sonra yine çizgi yoktu.7 saat sonra hayaletten daha silik bi çizgi belirdi.Ertesi gün ilk idrarla tekrarladım ve daha netleşti çizgi kan verdim 22 çıktı. Göğüs acıması,büyümesi,tad değişiklikleri,halsizlik,uyku adetten 1 hafta sonra oldu bende.Hatta uyku ve halsizlik hiç olmadı diyebilirim.Sabah 6da uyanıyorum hala normal olarak da akşam 9da yorgun oluyorum o kadar.En büyük sıkıntım koku oldu bende.Sigara ve balık kokusundan iğrendim Hala da çekiyorum bu koku sıkıntısını.Maskeyle dolaşıyorum işyerimde.

belirtilerin olmuşmuydu bide hamileliğini bat tan öncemi öğrenmiştin sonramı

ben daha evlenmedım ama sızlere destek olmak ıcın soyluorum ben annemle baba evlendıkten 15 yıl sonra olmusum mucıze koycaklarmıs adımı allahtan umıt kesılmez allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…