deryacım sen nerelerdeydin.canım beklesen daha iyi olur.belirti varmı
canımsınn..
bende özledim cnm bnm giremiyorum buara topiklere
herkese selamm
benim bat cumartesi test yapsam çıkmazmı acaba ya bazen kendi kendime söz veriyorum yapmıcam diye ama dayanamıyorum ölcem meraktan
işte o erkenden çıkanları ben de anlamıyorum..
bazılarının da günü geçtikten sonra çıkabiliyor..
gelmiştir gelmiştir
belirti yok ki sadece sağ göğsümün ucu acık acıyo oda dokununca okadar ya takıldığım konuda benim hiç adet belirtim olmaz hani dolarya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı diye bende adet belirtisi hiç olmuyo
seninle batdaşız yane
boşver yapmabakk ben bekliyorumm sanki bişey varmış gibi
sende bekle sabır sabır sabırrr
seninle batdaşız yane
ayyyyy eğer geldiyse bayram günüü ilan edicem o günü :) hayali bile çok güzel
seninle batdaşız yane
ikizim ben de özledim
gel buraya laflayalım bol bol işte..
senin antonyoyla aran nasıl bakiim?
İnanmican ama hattinden fazla iyi bı konuda danıscam ama sana sen islerini hallet arayacağım ben senii Tmm mi
Bugün itibariyle 13+5lik bir anne adayıyım bendeHafif bir hamilelik geçiren,daha hiç kilo almamış şanslılardanım.Bekleyenlere tez zamanda benimki gibi bi hamilelik diliyorum Anne adaylarına da bol sabır diliyorum çünkü beklemek çok zormuş.Kese,kalp atışı,cinsiyet derken listenin sonu hiç gelmiyor 9 ay
Bugün itibariyle 13+5lik bir anne adayıyım bendeHafif bir hamilelik geçiren,daha hiç kilo almamış şanslılardanım.Bekleyenlere tez zamanda benimki gibi bi hamilelik diliyorum Anne adaylarına da bol sabır diliyorum çünkü beklemek çok zormuş.Kese,kalp atışı,cinsiyet derken listenin sonu hiç gelmiyor 9 ay
maşallah
gün içinde pek de açamıyorum telefonları.. yani açsam da her an kapatabilirim gibi oluyor..
çok yoğun..
yazabiliyorum ara ara ama telde konuşmak olmuyo işte..
sen beni gece 9'dan sonra ara bebeğim..danış bakiim ne danışıcan acaba :26:
antonyogile kızıyorum ben biliyosun..
nevrestenin topikine bir resim eklicemm bak ordan
ama sakın yeme ve deneme çokk zararlı
ne güzel allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin peki belirtin olmuşmuydu
maşallah
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?