Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ya yine yoksa diye korkuyorum kızlar..
Yoksa beklersin.Geç döllenme geç öğreniliyor biliyorsun.10 gün gecikme normal diyor doktorum.10günden fazla sürerse kan tahlili yaptırılıp tedavi olmalısın diyor.

Cnm ilk testim derken çıktımı 5gün kala sonuç benimde 5günüm var

Evet.Hemen belirmedi ama.7 saat sonra çıktı pembe çizgi.

megimmm canım okula gittim çıkmak zorundaydım
şimdi gördüm selamını
seninle batdaşız yane
boşver yapma bakk ben bekliyorumm sanki bişey varmış gibi
sende bekle sabır sabır sabırrr

belkide vardır eminemm inşallah..
şuracıkta kaç kişi kaldık sıra bizdedir dimi

canlarımmmmmmmm bi tanelerimmmmmmmm geldimm ben bu sefer ece bebişleeeeeeeeee şükürler olsunn Rabbime
uyuo mışıl mışıl yanımdaki beşikte
sarılgımız var 10.1 derecesi ama kan uyuşmazlıgı oldugu için dr sıkı kontrol dedi belki cuma ışın için yatırırz sizi dedi inşş gerek kalmıcak emzrıorm sık sık uyandırablrsem
tam bi meme delisiama o isticek oyle iki saaat arayla uyandır emziri yapamıorm cunku acamıo gozleri agıznı nasıl acsın o kadar elıorm elini kolunu yok
ama o isteynce çok guzel emıo şükürrler olsun ilk gun aldı hemen zorlamadı hiçç zor bi ilk gun gecirdim ben kızlar ama bebişim beni emince kucagıma alınca hiçbşey kalmadı
blıosnz haff mkrobk bi durumla gttm ameliyata sanrm bu baya etkledi beni ameliyattan sonra
ameliyathanede de üşüdüm heralde çıknca ateşm oldu 39 cıvarı o gun hastanede dogan ikizler vardı cigerleri gelşmemş onlara kuvez falan bulmaya çalştılar ilk gun biraz ihmal edldm agrı kesic,m ateş düşrücüm geç başlatıldı ondan da zordu gece on gibi antbyotigi verdklernde ve ateş düşürücüyü bi toparladım kenidimi gaz sancım oldu ondan birazcık zor kalktım o gun yürüyüşe ama salı gunu yani dun sabah gaz oalyını hallednce rahatladım sonrası daha kolaydı bu gun de çıktık işte
Ecemizle evdeyiz 4 kg dogdu emineme de soyledm zaten şaşrdım 3250 derken ultrason yanltablıo onu anladm
kızlar ilk gun birazcık zor oluo ama toparlanıo çok şkür bugun mesela bi otrup kalkarken azcık zorlanıorm ha bi de oksuruk ferdamn dediği gibi zor oksurmemeye çalşıorm oksurunce acıo dikşler cunku

BU ARADA ÇOOOK TEŞEKKÜ EDERİM SİZLERE ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN TELEFONUM SUSMADI ARADNIZ MESAJ ATTINIZ HASTANEYE MAİL YOLLADINIZ OYLE MUTLU OLDUM Kİ SİZE ANLATAMAMMM
ZATEN ATEŞ BENİ AGLATIR AGLADIM HER TELDE OYLE MORAL VERDİNİZ Kİ BANA İİ Kİ VARSINIZ CAN ARKDASLARIM KARDESLERİM BENİM RABBİM HEPİNİZİN HER ZAMAN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞŞ
eceden ve annelerden !!! fırsat bulursam gelcem ben yne foto eklıorm albume şimdi bi süre dursun kaldırcam gorun teyzeleri bzim Ecemizi 4kg dogduk ama yenidoganlar ble buyuk geleblıo bi şapkada sornumuz var kafamız azcık kocaman de küçük gelıo şapkalarımız
sormak istediginz kafanıza takılan bşey olursa ozelden sorun çok ii olur geçmiş yapamayabilirm pek cunku

Canım duygummm çok özeldimm ben senii.Rabbime şükürler olsun ikinizinde iyi olmasına çook sevindim.Mahşallah ecemizeee böyle emmeye devam ederse çabuk atlatır sarılığı.Duygum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ömrü bahtı güzel bir bebeiş olsunnn

ayyy çok tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin walla yazını okuyunca duygusala bağladım resmen ne güzel kokuyodur şimdi çok çok tebrik ederim inşş. hastaneye yatmasınada gerek kalmaz

duygummmmm canım benim
masallah size
sarılık bizde gecirdik hemde 24 le sana tavsiyem uyandırmak için topuğunu sık mutlaka emzir uyumasına izin verme 2 saat değil 1 saatte emzir sen olmadı mama ver
ben mama vermediğime cok pismanım
hastane de yatması cok üzüyo

Cnm ikinizinde iyi olmanıza cok svindim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşş.

meganmmmmmm bnmmm çokk saolllll ben de ozledm seniii çokk dogum ne zaman şimdii normal beklıosnz demi

çokk saol deryacımm

mastermm aminn cnmm çok saoll bi gece mi kalmştnz hastanede korkuorm kalmaya ben de bizim uyuşmazlk oldgu için 12 çıkarsa ble kalcz dr oyle dedi ama ben başka daha tecrubeli bi dra goturcem cuma gunu o ne derse onu yapcz artık ah be mervem acmıo agznı acıo bırakıo hemen kaynamş su da ver dıolar ona da başladm bugun ben verdn mi sen de ?

Allah analı babalı büyütsün canım benim..
resimlerinizi bekliyorum merakla..
sarılık oluyo genelde bebeklerde çabucak atlatırsınız inşallah

maşallah size.

Normal bekliyoruz duygum ama son anda ne olur bilinmez pazartesi kontrole gittik dr um sağolsun içimi çok rahatlattı doğuma kendisi girecek 28 ine nst ve çatı muayenesi için gün verdi.Bebğimin henüz keyfi yerindeymiş doğum yakın değil dedi sanırım gününü dolduracak.Günde bir saat yürümemi söyledi.

Duygum ecenin evde beşiğindeki fotosunda çok örtmüşsün üstünü gibi geldi bana o kadar boğazına kadar örtme bence ev sıcaktır zaten

Duygum şuan sırası değil aslında ama sen ne zaman fırsatın olursa o zaman cevap yazarsın
Seninle hastane çantalarımızı aynı hazırlamıştık oyüzden mereak ediyorum eklemem yada çıkarmam gereken birşey varmı sence.
Götürüpte yük etme dediğin birşey varmı yada eklemem gerken?
Birde hasta bezi kullandınmı

cnm annem sekerli su vermişti ama fayda etmiyo bu yöntemler ışık tedavisi en iyi gelen
biz ayrı ayrı 2 gece yattık özel hastane tam düşmeden taburcu etti yine yükseldi sonra devlet araşt. has. gittik orda tam düştü cıktık
ama cok zor günlerdi ya
sen sık sık kontrol altında tut yüzünden anlarsın zaten fazla yükselmeden tedavi olun cnm
inş. hemencicik atlatır ecemiz
tam topuğuna çimdik at cnm en hassas yeri orasıymış hemen aglıyo zaten o sırada emzir
insan kıyamıyo ama mecbur

meganm haklsn cnmcm babaanne örttü ille yoksa var yani çinde de battnye ahh ahh sorma cnm valla bnm işim işi çok karşıo çokkk yandm sanrsam

cnmnnn hayırlısyla ii hberlerini beklıormmm senn de heyecanla beraberrr büyüdkk biz bu yollardaaaaaa

aysunmmm ekledm fotolarıı bennn saoıll cnmmm bnmm aminnnn o gun sabahtan yüregnle benmleydn aradın msj ettn oyleee mutlu oldm ki senn de ii hberlerini alczz pazartesi mi gdıosn şimdi cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…