meganm haklsn cnmcm babaanne örttü ille yoksa var yani çinde de battnye ahh ahh sorma cnm valla bnm işim işi çok karşıo çokkk yandm sanrsam
cnmnnn hayırlısyla ii hberlerini beklıormmm senn de heyecanla beraberrr büyüdkk biz bu yollardaaaaaa
aysunmmm ekledm fotolarıı bennnsaoıll cnmmm bnmm aminnnn o gun sabahtan yüregnle benmleydn aradın msj ettn oyleee mutlu oldm ki senn de ii hberlerini alczz pazartesi mi gdıosn şimdi cnm ?
Duygum şuan sırası değil aslında ama sen ne zaman fırsatın olursa o zaman cevap yazarsın
Seninle hastane çantalarımızı aynı hazırlamıştık oyüzden mereak ediyorum eklemem yada çıkarmam gereken birşey varmı sence.
Götürüpte yük etme dediğin birşey varmı yada eklemem gerken?
Birde hasta bezi kullandınmı
seninde az kalmı meganım.Duygum şuan sırası değil aslında ama sen ne zaman fırsatın olursa o zaman cevap yazarsın
Seninle hastane çantalarımızı aynı hazırlamıştık oyüzden mereak ediyorum eklemem yada çıkarmam gereken birşey varmı sence.
Götürüpte yük etme dediğin birşey varmı yada eklemem gerken?
Birde hasta bezi kullandınmı
cnm annem sekerli su vermişti ama fayda etmiyo bu yöntemler ışık tedavisi en iyi gelen
biz ayrı ayrı 2 gece yattık özel hastane tam düşmeden taburcu etti yine yükseldi sonra devlet araşt. has. gittik orda tam düştü cıktık
ama cok zor günlerdi ya
sen sık sık kontrol altında tut yüzünden anlarsın zaten fazla yükselmeden tedavi olun cnm
inş. hemencicik atlatır ecemiz
tam topuğuna çimdik at cnm en hassas yeri orasıymış hemen aglıyo zaten o sırada emzir
insan kıyamıyo ama mecbur
meganm haklsn cnmcm babaanne örttü ille yoksa var yani çinde de battnye ahh ahh sorma cnm valla bnm işim işi çok karşıo çokkk yandm sanrsam
cnmnnn hayırlısyla ii hberlerini beklıormmm senn de heyecanla beraberrr büyüdkk biz bu yollardaaaaaa
aysunmmm ekledm fotolarıı bennnsaoıll cnmmm bnmm aminnnn o gun sabahtan yüregnle benmleydn aradın msj ettn oyleee mutlu oldm ki senn de ii hberlerini alczz pazartesi mi gdıosn şimdi cnm ?
cnm bez benm 15 tane falan gtti blıomsn bana da iki tane bebek bezini brleştrp koydular ama çamaşrma gecti o gun kanamam ben uzun gece pedlernden kotrdm sonra onlardan koydm onlar çok guzel idare etti bi on tane de ped gtti cnm
zıbın gydrmedm badi gydrdk iç zıbın gydmedler geri verdler bi tulum bi badi bi şapka eldven çorap ble gyrdmedler hastane de sıcaktı pratk alt acmalar çok işe yarıo
meganm gogus kalkanı mukemmel bşey mutlakaaa al aventin pedler acıtıo ben bi çıkarken taktım pedlerden bunlar aklma geldi cnm yne gelnce yazarm
kızlar bana musade bebşme uyandpr emzrym ben masterm haklsn bi şeklde emzrmem lazm başka çare yok inşş artmaz dua edn bana opyrmm sizii
İnşallah aysunumm.seninde az kalmı meganım.
kavuşacaksın meleğine
ayy o çantaya beni de koysanda sevsem koklasam azıcık kuzunu
çok geçmiş olsun canım.
atlatmışsınız çok şükür.
İnşallah aysunumm.
Aysunummmmm kurban olurum ben sanaaaa İnşallah Allah sanada en yakın zamanda bir süt kuzu nasip etsin.
canlarımmmmmmmm bi tanelerimmmmmmmm geldimm ben bu sefer ece bebişleeeeeeeeee şükürler olsunn Rabbime
uyuo mışıl mışıl yanımdaki beşikte
sarılgımız var 10.1 derecesi ama kan uyuşmazlıgı oldugu için dr sıkı kontrol dedi belki cuma ışın için yatırırz sizi dedi inşş gerek kalmıcak emzrıorm sık sık uyandırablrsem
tam bi meme delisiama o isticek oyle iki saaat arayla uyandır emziri yapamıorm cunku acamıo gozleri agıznı nasıl acsın o kadar elıorm elini kolunu yok
ama o isteynce çok guzel emıo şükürrler olsunilk gun aldı hemen zorlamadı hiçç zor bi ilk gun gecirdim ben kızlar ama bebişim beni emince kucagıma alınca hiçbşey kalmadı
blıosnz haff mkrobk bi durumla gttm ameliyata sanrm bu baya etkledi beni ameliyattan sonra
ameliyathanede de üşüdüm heralde çıknca ateşm oldu 39 cıvarı o gun hastanede dogan ikizler vardı cigerleri gelşmemş onlara kuvez falan bulmaya çalştılar ilk gun biraz ihmal edldm agrı kesic,m ateş düşrücüm geç başlatıldı ondan da zordu gece on gibi antbyotigi verdklernde ve ateş düşürücüyü bi toparladım kenidimi gaz sancım oldu ondan birazcık zor kalktım o gun yürüyüşe ama salı gunu yani dun sabah gaz oalyını hallednce rahatladım sonrası daha kolaydı bu gun de çıktık işte
Ecemizle evdeyiz4 kg dogdu emineme de soyledm zaten şaşrdım 3250 derken ultrason yanltablıo onu anladm
kızlar ilk gun birazcık zor oluo ama toparlanıo çok şkür bugun mesela bi otrup kalkarken azcık zorlanıorm ha bi de oksuruk ferdamn dediği gibi zor oksurmemeye çalşıorm oksurunce acıo dikşler cunku
BU ARADA ÇOOOK TEŞEKKÜ EDERİM SİZLERE ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN TELEFONUM SUSMADI ARADNIZ MESAJ ATTINIZ HASTANEYE MAİL YOLLADINIZ OYLE MUTLU OLDUM Kİ SİZE ANLATAMAMMM
ZATEN ATEŞ BENİ AGLATIR AGLADIM HER TELDE OYLE MORAL VERDİNİZ Kİ BANA İİ Kİ VARSINIZ CAN ARKDASLARIM KARDESLERİM BENİM RABBİM HEPİNİZİN HER ZAMAN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞŞ
eceden ve annelerden !!!fırsat bulursam gelcem ben yne foto eklıorm albume şimdi bi süre dursun kaldırcam gorun teyzeleri bzim Ecemizi 4kg dogduk ama yenidoganlar ble buyuk geleblıo bi şapkada sornumuz var kafamız azcık kocaman de küçük gelıo şapkalarımız
sormak istediginz kafanıza takılan bşey olursa ozelden sorun çok ii olur geçmiş yapamayabilirm pek cunku
kızlar arı mama ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim :26::44:
Herkese merhabaaa gelebildim çok şükürrr:=)18 gündür gezdim tozdum hasret giderdim ve geldimm güzel haberler varr topikte Duygucum doğum yaptı Rabbim analı babalı büyütsün pek tatlı bir kızın var Duygummmm Hilalim çok sevindimmm inşallah normal güzel bir şekilde devam eder hamişliğin.. Hülyacımmm seninde az kaldı doğuma hayırlısı olsun hakkında inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini dünyaya getirirsin canımmm benimmm...Eşim evde bugün kısaca yazıp çıkayım dedim başka duymadığım haberler var mı?Yazın siz ben okurum gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?