Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hehee yaşlılar karışmadan olmaz olsun duygum eninde sonunda gidecek sen pamuk prensesle başbaşa kalıcaksın o zaman istediğin gibi yaparsın herşeyini.Öp süt kuzunu çok çok benim yerimede koklaaa

Duygummmmmmmmmmmm Allah bağışlasın kuzunu..
Allah ömür versin inşallahhh
Canımmsınn

cnm bez benm 15 tane falan gtti blıomsn bana da iki tane bebek bezini brleştrp koydular ama çamaşrma gecti o gun kanamam ben uzun gece pedlernden kotrdm sonra onlardan koydm onlar çok guzel idare etti bi on tane de ped gtti cnm

zıbın gydrmedm badi gydrdk iç zıbın gydmedler geri verdler bi tulum bi badi bi şapka eldven çorap ble gyrdmedler hastane de sıcaktı pratk alt acmalar çok işe yarıo
meganm gogus kalkanı mukemmel bşey mutlakaaa al aventin pedler acıtıo ben bi çıkarken taktım pedlerden bunlar aklma geldi cnm yne gelnce yazarm

kızlar bana musade bebşme uyandpr emzrym ben masterm haklsn bi şeklde emzrmem lazm başka çare yok inşş artmaz dua edn bana opyrmm sizii

seninde az kalmı meganım.
kavuşacaksın meleğine
ayy o çantaya beni de koysanda sevsem koklasam azıcık kuzunu

çok geçmiş olsun canım.
atlatmışsınız çok şükür.

29 mart cuma günü duygum..lap tarihim.
inşalalh canım benim çok sağol

Çok sağol duygum o zaman ilk gün kullanmak için ben bir küçük paket hasta bezi götüreyim mutlaka.Sonraındada normal gece pedlerden kullanırım.
Zıbınlarıda çantadan çıkarıp yerine çıtçıtlı badi koyarım.
Göğüs kalkanıda almamaıştım alayım o zaman
Hadi emzir kuzuyuuu oyyy duygummm ben çok duygulandımm

seninde az kalmı meganım.
kavuşacaksın meleğine
ayy o çantaya beni de koysanda sevsem koklasam azıcık kuzunu

çok geçmiş olsun canım.
atlatmışsınız çok şükür.
İnşallah aysunumm.
Aysunummmmm kurban olurum ben sanaaaa İnşallah Allah sanada en yakın zamanda bir süt kuzu nasip etsin.

canım tebrikler ikinizin iyi olmasına cok sevindim...yerim ben onu...

duygum evinize gelmişsiniz
ben göremedim ece bebeği ama olsun sonra yine eklersin
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
galiba babasının kan grubunu aldı o yüzden sarılığı var olsun geçer canım ne güzel emiyormuşta zaten

canim tebrik edeerim akca pakca tombul kuzunu

bundan sonrasi cok cok rahat olsun insaallah..

duygucum maşallah albümüne baktım kızının kilosuda çok güzelmiş rabbim nazardan korusun.kendinize iyi bakınnnnnnnnn eceyi ve seni çok öptüm

Duygucummm hikayeni uzun uzun dinlemeyi cok istiyorum hersey sizin icin yeniden basladi zor sikintili gunler bitti insallah aecenin resmini kacirdim ama olsun daha onun ne resimlerini gorucez insallah

Buarada dun Elisle bulustuk Dogunun yanaklarindan hic bahsetmiyim nazar deger minik adama :))) tam yemelikti masallah
İnsallah herkesin keyfi yerindedir
Hilosumda iyidir insallah
Megim gecmis olsun ayagin icin uzuldum surekli musterilerin olmasinada cok sevindim
Hepinizi opuyorum
Bu arada yeni gelen arkdaslar olmus cok detayli okuyamadim ama 6-7 ay icerisinde gebelik olusmadiyla bu pek iyi bisey degil de a gitme isini ertelemeyin gerci ben gidiyorumda ne oluyor hepimiz icin hayirlisi

Herkese merhabaaa gelebildim çok şükürrr:=) 18 gündür gezdim tozdum hasret giderdim ve geldimm güzel haberler varr topikte Duygucum doğum yaptı Rabbim analı babalı büyütsün pek tatlı bir kızın var Duygummmm Hilalim çok sevindimmm inşallah normal güzel bir şekilde devam eder hamişliğin..Hülyacımmm seninde az kaldı doğuma hayırlısı olsun hakkında inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini dünyaya getirirsin canımmm benimmm...Eşim evde bugün kısaca yazıp çıkayım dedim başka duymadığım haberler var mı?Yazın siz ben okurum gelince

kızlarrrrr tek tek alıntılayamadm hepnzeeeeeee ayrı ayrı çokkkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkk teşekkürr edıormmmmm darısı isteyenn butun arkdaslarmn başna ve hamiş arkdaslarm da hayırlısyla aslnlar kuzular inşşşşşş albumumde fotolar şimdlk ordan bakablrsnz opyrmm sizi

hoşgeldin gülüm..
nasılsın yaptın nenereleri gezdin anlat hele

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…