- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Canımmm inşallah bu son olur ve tüpe gerek kalamdan gelir bebişin.merhaba kizlar, duygucum hosgeldin, ece bebek de hosgelmis masallah size Allah nazarlardan saklasin..
darisi siradaki arkadaslarim da ins.
biz bugun 3. asilamamizi olduk geldik, evdeyim biraz uyudum, biraz agrilarim var yumurtlama agrisi ile asilama agrilari birbirine karisti.
3 tane yumurtam vardi, 18 milyon da sperm, hepsi bir tane bebek yapabilecek mi bakalim Allahin izniyle..
bilmiyom valla nolcak, doktor bu aydan umutluyum gibi konustu ama ben artik genel olarak negatif bi insan oldugum icin galiba pek etkilenmedim.
hakkimizda hayirlisi bakalim.
sizlerin mutlu senlik ortamini bozmiyim, Rabbim herkesin yuzunu guldursun, onulmaz dert vermesin.
haydi Allah a emanet olun..
gamze nerelerde onu goremedim son bi kac sayfada? azra gelmis hosgelmis, meg ayagini burkmus gecmis olsun canim.
baska ne vardi, hatirlayamadim valla,haydi ben kactim..
Bende dedim duyguma ama kaynanası sarmış sanırımEce bebegi gordum masallah coooook tatli ve de kirmizi yanakli,ama o kadar cok burulemeyin o bebegi sen bakma annenlere, izmir sicak memleket.
bizim burda arkadas bi tek kundakla uyutuyor hic battaniye bile ortmuyor, biraz nefes alsin bebecik :)
iyi geceler kızlar
duygu canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
lovely sıra sende inşallah canım hayırlısıyla
megom geçmiş olsun ayağını burkmuşsun, çok ciddi değildir inşallah
azram eviniz özel mi yoksa belediyedenmi? şikayet etseniz bi işe yarar mı acaba?
sonuçta akşam belirli saate kadar ses yapılabilir onu es geçemezler
gamzeye çok üzüldümheleki on iki günde yaşadıklarına.. ne diyim ki.. Allah ıslah etsin, Allah Rüzgarı Gamzeye, Gamze'yi de oğluna bağışlasın
Canımmm sağolasın inşallah sağlıcakla gelsin
İnşallah canım sen hep olumlu ol ve kucağına alcağın anı düşün, normal veya sezeryan farketmez önemli olan sağlıklı olması annesi
ayrıca kübra bebeğimizde çok şanslı olacak inşallah senin gibi bi annesi olcağı için
Canım sağolasınnHep son anda sezeryan olacak gibi geliyor o yüzden baştan sezeryan olsun istedim ama olmadı.Dr normali deneyelim diyor.Bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsun.Son kontrolde dr henüz zamanı var dedi sanırım gününü dolduracak içerde keyfi yerinde ama bilmiyorki dışarıda annesi sabırsızlıkla onu bekliyor
hayırlısı böyleymiş canım sen takma kafana sakın
biliyordur annesi onu sabırsızlıkla beklediğinizi hissediyordur yavrum, ama ne kadar fazla kalsa o kadar iyi onun için
merhaba kizlar, duygucum hosgeldin, ece bebek de hosgelmis masallah size Allah nazarlardan saklasin..
biz bugun 3. asilamamizi olduk geldik, evdeyim biraz uyudum, biraz agrilarim var yumurtlama agrisi ile asilama agrilari birbirine karisti.
3 tane yumurtam vardi, 18 milyon da sperm, hepsi bir tane bebek yapabilecek mi bakalim Allahin izniyle..
bilmiyom valla nolcak, doktor bu aydan umutluyum gibi konustu ama ben artik genel olarak negatif bi insan oldugum icin galiba pek etkilenmedim.
sizlerin mutlu senlik ortamini bozmiyim, Rabbim herkesin yuzunu guldursun, onulmaz dert vermesin.
gamze nerelerde onu goremedim son bi kac sayfada? azra gelmis hosgelmis, meg ayagini burkmus gecmis olsun canim.
iyi geceler kızlar
duygu canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
lovely sıra sende inşallah canım hayırlısıyla
megom geçmiş olsun ayağını burkmuşsun, çok ciddi değildir inşallah
azram eviniz özel mi yoksa belediyedenmi? şikayet etseniz bi işe yarar mı acaba?
sonuçta akşam belirli saate kadar ses yapılabilir onu es geçemezler
gamzeye çok üzüldümheleki on iki günde yaşadıklarına.. ne diyim ki.. Allah ıslah etsin, Allah Rüzgarı Gamzeye, Gamze'yi de oğluna bağışlasın
merhaba kizlar, duygucum hosgeldin, ece bebek de hosgelmis masallah size Allah nazarlardan saklasin..
Öyle tabi hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzum annesine inşallah.
günayyydınnnnnnnnn
akşam iş çıkışıı saçlarım küt kestirdimm bennn
şuan çenemin altında ama keşke azıcık daha kestirseydimm
canımmm duygummm sağlıkla büyüt meleğiniicanlarımmmmmmmm bi tanelerimmmmmmmm geldimm ben bu sefer ece bebişleeeeeeeeee şükürler olsunn Rabbime
uyuo mışıl mışıl yanımdaki beşikte
sarılgımız var 10.1 derecesi ama kan uyuşmazlıgı oldugu için dr sıkı kontrol dedi belki cuma ışın için yatırırz sizi dedi inşş gerek kalmıcak emzrıorm sık sık uyandırablrsem
tam bi meme delisiama o isticek oyle iki saaat arayla uyandır emziri yapamıorm cunku acamıo gozleri agıznı nasıl acsın o kadar elıorm elini kolunu yok
ama o isteynce çok guzel emıo şükürrler olsunilk gun aldı hemen zorlamadı hiçç zor bi ilk gun gecirdim ben kızlar ama bebişim beni emince kucagıma alınca hiçbşey kalmadı
blıosnz haff mkrobk bi durumla gttm ameliyata sanrm bu baya etkledi beni ameliyattan sonra
ameliyathanede de üşüdüm heralde çıknca ateşm oldu 39 cıvarı o gun hastanede dogan ikizler vardı cigerleri gelşmemş onlara kuvez falan bulmaya çalştılar ilk gun biraz ihmal edldm agrı kesic,m ateş düşrücüm geç başlatıldı ondan da zordu gece on gibi antbyotigi verdklernde ve ateş düşürücüyü bi toparladım kenidimi gaz sancım oldu ondan birazcık zor kalktım o gun yürüyüşe ama salı gunu yani dun sabah gaz oalyını hallednce rahatladım sonrası daha kolaydı bu gun de çıktık işte
Ecemizle evdeyiz4 kg dogdu emineme de soyledm zaten şaşrdım 3250 derken ultrason yanltablıo onu anladm
kızlar ilk gun birazcık zor oluo ama toparlanıo çok şkür bugun mesela bi otrup kalkarken azcık zorlanıorm ha bi de oksuruk ferdamn dediği gibi zor oksurmemeye çalşıorm oksurunce acıo dikşler cunku
BU ARADA ÇOOOK TEŞEKKÜ EDERİM SİZLERE ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN TELEFONUM SUSMADI ARADNIZ MESAJ ATTINIZ HASTANEYE MAİL YOLLADINIZ OYLE MUTLU OLDUM Kİ SİZE ANLATAMAMMM
ZATEN ATEŞ BENİ AGLATIR AGLADIM HER TELDE OYLE MORAL VERDİNİZ Kİ BANA İİ Kİ VARSINIZ CAN ARKDASLARIM KARDESLERİM BENİM RABBİM HEPİNİZİN HER ZAMAN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞŞ
eceden ve annelerden !!!fırsat bulursam gelcem ben yne foto eklıorm albume şimdi bi süre dursun kaldırcam gorun teyzeleri bzim Ecemizi 4kg dogduk ama yenidoganlar ble buyuk geleblıo bi şapkada sornumuz var kafamız azcık kocaman de küçük gelıo şapkalarımız
sormak istediginz kafanıza takılan bşey olursa ozelden sorun çok ii olur geçmiş yapamayabilirm pek cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?