Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kizlar, duygucum hosgeldin, ece bebek de hosgelmis masallah size Allah nazarlardan saklasin..
darisi siradaki arkadaslarim da ins.

biz bugun 3. asilamamizi olduk geldik, evdeyim biraz uyudum, biraz agrilarim var yumurtlama agrisi ile asilama agrilari birbirine karisti.
3 tane yumurtam vardi, 18 milyon da sperm, hepsi bir tane bebek yapabilecek mi bakalim Allahin izniyle..
bilmiyom valla nolcak, doktor bu aydan umutluyum gibi konustu ama ben artik genel olarak negatif bi insan oldugum icin galiba pek etkilenmedim.
hakkimizda hayirlisi bakalim.
sizlerin mutlu senlik ortamini bozmiyim, Rabbim herkesin yuzunu guldursun, onulmaz dert vermesin.
haydi Allah a emanet olun..

gamze nerelerde onu goremedim son bi kac sayfada? azra gelmis hosgelmis, meg ayagini burkmus gecmis olsun canim.
baska ne vardi, hatirlayamadim valla,haydi ben kactim..

Ece bebegi gordum masallah coooook tatli ve de kirmizi yanakli, ama o kadar cok burulemeyin o bebegi sen bakma annenlere, izmir sicak memleket.
bizim burda arkadas bi tek kundakla uyutuyor hic battaniye bile ortmuyor, biraz nefes alsin bebecik :)

Canımmm inşallah bu son olur ve tüpe gerek kalamdan gelir bebişin.
Yumurta sayısıda sperm sayısıda çok iyi inşallah gelecek bu ay kuzun topiğin çıtır annesi olacaksın
Ece bebegi gordum masallah coooook tatli ve de kirmizi yanakli, ama o kadar cok burulemeyin o bebegi sen bakma annenlere, izmir sicak memleket.
bizim burda arkadas bi tek kundakla uyutuyor hic battaniye bile ortmuyor, biraz nefes alsin bebecik :)
Bende dedim duyguma ama kaynanası sarmış sanırım

Son düzenleme:
bende yeni gördüm ece bebeğinin resimlerini allahım ikinizide nazarlardan saklasın canım maşallah çok şekersiniz. Sağlıcakla büyütmeyi nasip esin sana Allahım çok dikkat edin kendinize. Onun şimdi o kokusu yokmu bebek kokusu dünyalara bedel her anın tadını çıkarmanı dilerim duygucum

iyi geceler kızlar

duygu canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
lovely sıra sende inşallah canım hayırlısıyla

megom geçmiş olsun ayağını burkmuşsun, çok ciddi değildir inşallah

azram eviniz özel mi yoksa belediyedenmi? şikayet etseniz bi işe yarar mı acaba?
sonuçta akşam belirli saate kadar ses yapılabilir onu es geçemezler

gamzeye çok üzüldüm heleki on iki günde yaşadıklarına.. ne diyim ki.. Allah ıslah etsin, Allah Rüzgarı Gamzeye, Gamze'yi de oğluna bağışlasın

Canımmm sağolasın inşallah sağlıcakla gelsin

Canımmm sağolasın inşallah sağlıcakla gelsin

İnşallah canım sen hep olumlu ol ve kucağına alcağın anı düşün, normal veya sezeryan farketmez önemli olan sağlıklı olması annesi
ayrıca kübra bebeğimizde çok şanslı olacak inşallah senin gibi bi annesi olcağı için

Canım sağolasınnHep son anda sezeryan olacak gibi geliyor o yüzden baştan sezeryan olsun istedim ama olmadı.Dr normali deneyelim diyor.Bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsun.Son kontrolde dr henüz zamanı var dedi sanırım gününü dolduracak içerde keyfi yerinde ama bilmiyorki dışarıda annesi sabırsızlıkla onu bekliyor

Son düzenleme:

hayırlısı böyleymiş canım sen takma kafana sakın
biliyordur annesi onu sabırsızlıkla beklediğinizi hissediyordur yavrum, ama ne kadar fazla kalsa o kadar iyi onun için

günaydın herkese

canım aşılama olmuşsun sperm sayınız yumoş sayınız çok iyi
inşallah güzel haberler verirsin bize.kelebeğim
mutluluğu bozmak ne demek sen gel her zaman bak ben de buralardayım gelmeyeyim mi ozaman

öpüyorum cnm..
çok kilo verme haaa geçeceğim seni ben

Ozel hevinim.herkes tek tek satin almis daireyi ama ev sahipleri degiller kiracilar bizim gibi
Sikayet etsen de fayda etmiyor onlara arsizlar

Hb canim saol

Günaydınnnn
Azroşum minicik kuşummmm

beyazkelebeğim,hayırlı olsun aşılaman..
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için de..
İnşallah geliyor seninki

hevinim teşekkür ederim şekercim..
Pek bir sorunu kalmadı bileğimin artık neyse ki.. ucuz atlattık

Son düzenleme:
Öyle tabi hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzum annesine inşallah.

Pisimmm çok çok az kaldı, geliyor miniğin sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah..
Cıvıl cıvıl olacak yuvanız ne güzel

günayyydınnnnnnnnn
akşam iş çıkışıı saçlarım küt kestirdimm bennn
şuan çenemin altında ama keşke azıcık daha kestirseydimm

günayyydınnnnnnnnn
akşam iş çıkışıı saçlarım küt kestirdimm bennn
şuan çenemin altında ama keşke azıcık daha kestirseydimm

oh yaz tarifesi başladı he saçlarda güle güle kullan emoşum
foto isteriz biliyosun dimi

Son düzenleme:
canımmm duygummm sağlıkla büyüt meleğinii çoook tatlı maşşallah çookkkk
senn çookkk tatlı birr annesin artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…