Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ama siz böyle evhamlı oldum pimpirikli oldun deyince ben birşey sormaya çekiniyorum artık çok üzülüyorum.
Ben sizlerin tecrübelerinden yararlanmak için soruyorum zaman daraldıkçada çantada hep sanki eksik varmış gibime geliyor istemeden sizide sıkıyorum.
Çok sağol yardımcı olduğun için bu sondu dahada birşey sormıycam

lovely sen evde ne varsa birer ikişer koy yoksa için rahat etmicek
zıbın ben hiç kullanmadımçıtçıtlı badi daha iyi sırtı beli açılmıyor
alttan bişey giydirmedim hastane çıkışı giydi ama yaz bebeğiydi kuzey

oflu bilemiyorum her bebiş farklı ama 10 dkdn fazla durmaz bence ilgileri kısa süreli çünkü
ama benim için 10dk hayat kurtarır valla

cnm ben zıbını daha rahat kullandım denersin hangisi rahat gelirse kullanırsın.gel bitanem doğurmadan ikisede ısırmalık zaten:)))

alınganlık etme canım takılıyoruz

zaten evin yakın değilmiydi
merak etme eksik olursa eşin bi koşu alır gelir
ama emin ol eksik olmaz fazlan bile vardır

özlem eğer mesajımı okursan madem oyalamak istiyosun aktivite merkezi alabilirsin
kuzey en çok onu kullandı 5buçuk 9 ay arası hayatımı kurtardı
şu gayet uygun
e bebekten şunu arat
Mikady Aktiviteli Çılgın Oyun Havuzu Pembe

Kız lovely hemen de alındın mi :) e gebeligin son zamanları iyi değerlendir alınganlık yapma hallerini. Bebek doğunca hiç fırsat olmayacak nasılsa :-D

Tamam canım sağolasın oyalamaktan ziyade benim evim bebek için tehlikeli biraz hapsetmek istiyorum aslında

hoşgeldin gülüm..
nasılsın yaptın nenereleri gezdin anlat hele
Canımmm hoşbuldukk tokat istanbul gittim gezdim fakat istanbulda çok hastalandım ağır grip geçirdim gözümü açamadım 3gün gezdiğim yanıma kar kaldı işte hala boğazlarım ağrıyor boynum tutuk.Uçak fobim vardı tek başıma aştım onu ama artık bir fobim daha oldu donuma kadar soyacaklardı beni nerdeyse kemeri çıkart botları çıkart o neydi öyle sinir oldummm herkesin önünde kemeri çıakrttım ama güvenliğe ben çıkaramam utanırım herkesin önünde kemermi çıkarmış diyorummmmm kıpkırmızı oldumm :26: ç ıkartmanız gerekiyor dediler paşa paşa çıkarttım artık ama yerin dibinede girdim orda...Ailemi çoook özlemiştimm hasret gderdim çok şükür kendime geldimm son zamanlar yüzüm gözüm sivilce içindeydi sıkıntıdan çok iyi geldi bu tatil yaradı yani:)

diyene bak hele evham = ofluuu

kızlar iyi akşamlar. bende bebek isteyenlerdenim. bu ay 15 gün soğan kürü kullandım. 10 gün de antibiyotik. fakat antibiyotiğim bittikten sonra korunmadık eşimle ama yumurtlama dönemin geçmişti tabi. fakat adetim 7 gün oldu gelmedi. test yaptım dün ama negatif çıktı. göğüslerim şişti akıntım beyaz hafif sarı bolca var. kabızım ve gazım var sanki anlamadım ki ne olduğunu sizin yorumlarınız nedir.?

hamile olsan testte cıkardı cnm ama için rahat etmiyosa kan testi yaptırabilirsin

Canım maşallah ikinizede Rabbim nazarlardan korusun çok tatlı ya ecemi hoşgelmiş nasıda yakışmış annesinin kollarına darısı bizim de başımıza inş Allahın bi ömür ayırmasın saglıklı mutlu güzel günler görün inş öpüyorum ikinizide

okuyorum okuyorum kaciyorum ferda gecmise bakarken gordum yazdigini.

cok sukur daha iyi olacaz insaallah. sutum cok sukur idare ediyoruz bakalim da goguslerim cok agriyor , aciyor, emzirmek stresli birsey haline geldi bende ne yapicam bilmiyorum

herkeste olmus cok da yapacak birsey yok zamanla gececek diyorlar. bende napim bekliyorum insaallah gececek.

kizla yeni sistemimize alismaya calisiyorum. su anda yataginda yatmiyor, oturma odasinda kucuk besik gibi birsey var onda yatiyor, bizde basinda tabii.

sonra insaallah yatagina alistirmakta gucluk cekmeyiz. bir de gaz derdimiz var. klasik seyler yani. cok sukur durumumuz boyle..

kuzeyin yeni halleri nasil ? kocaman olmustur yakisikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…