canım ne kadar evhamli oldun bu konuda yahu :) bak bi hastane çıkışı koy. Iki üç tane uzun kollu çıtçıtli body koy. Içlik koy gene iki üç tane. Gene içten giydirmek için alt koy ayaklı. Iki üç takım koy. Ağız mendili koy. Eldiven koy.Çorap kullanılmıyor bile.Ince battaniye koy. Yeter zaten bi gece kalacaksın :-D
Ayyy ben baktım bileeee ikiside çok tatlıııı ben size gelebilirmiyim oğluşunun yanaklarını ısırmak istiyorummmm.
Pisinide mıncır mıncır yoğurasım varrrr
Battaniye birde örgü koydum o kalın bayağı.Tamam moonum o zaman ben iki zıbın takımı ikide çıtçıtlı koyım en iyisi
Annemde neden çıkardın zıbınları kafasından geçirmektense onlar daha rahat olur diyordu en iyisi ikiside yanımda bulunsun hangisini rahat kullnaırsam onu kullanırım.
Ama siz böyle evhamlı oldum pimpirikli oldun deyince ben birşey sormaya çekiniyorum artık çok üzülüyorum.
Ben sizlerin tecrübelerinden yararlanmak için soruyorum zaman daraldıkçada çantada hep sanki eksik varmış gibime geliyor istemeden sizide sıkıyorum.
Çok sağol yardımcı olduğun için bu sondu dahada birşey sormıycam
özlem eğer mesajımı okursan madem oyalamak istiyosun aktivite merkezi alabilirsin
kuzey en çok onu kullandı 5buçuk 9 ay arası hayatımı kurtardı
şu gayet uygun
e bebekten şunu arat
Mikady Aktiviteli Çılgın Oyun Havuzu Pembe
Tamam canım sağolasın oyalamaktan ziyade benim evim bebek için tehlikeli biraz hapsetmek istiyorum aslında
Canımmm hoşbuldukk tokat istanbul gittim gezdim fakat istanbulda çok hastalandım ağır grip geçirdim gözümü açamadım 3gün gezdiğim yanıma kar kaldı işte hala boğazlarım ağrıyor boynum tutuk.Uçak fobim vardı tek başıma aştım onu ama artık bir fobim daha oldu donuma kadar soyacaklardı beni nerdeyse kemeri çıkart botları çıkart o neydi öyle sinir oldummm herkesin önünde kemeri çıakrttım ama güvenliğe ben çıkaramam utanırım herkesin önünde kemermi çıkarmış diyorummmmmhoşgeldin gülüm..
nasılsın yaptın nenereleri gezdin anlat hele
canım ne kadar evhamli oldun bu konuda yahu :) bak bi hastane çıkışı koy. Iki üç tane uzun kollu çıtçıtli body koy. Içlik koy gene iki üç tane. Gene içten giydirmek için alt koy ayaklı. Iki üç takım koy. Ağız mendili koy. Eldiven koy.Çorap kullanılmıyor bile.Ince battaniye koy. Yeter zaten bi gece kalacaksın :-D
kızlar iyi akşamlar. bende bebek isteyenlerdenim. bu ay 15 gün soğan kürü kullandım. 10 gün de antibiyotik. fakat antibiyotiğim bittikten sonra korunmadık eşimle ama yumurtlama dönemin geçmişti tabi. fakat adetim 7 gün oldu gelmedi. test yaptım dün ama negatif çıktı. göğüslerim şişti akıntım beyaz hafif sarı bolca var. kabızım ve gazım var sanki anlamadım ki ne olduğunu sizin yorumlarınız nedir.?
hehe masterim benimkide aynısı o müziği çaldırıyor,ordaki çiceği sökünce sıkılıyor yani 5 dakka anca duruyor :))))
meg domestossuz temizlik mi olur
kuzeycan uyandı kucağımda şarkı söylüyodum yine uyudu çok şaşkınım ilk kez kendi kendine uyudu
sesim güzel olsa anlıcam ama
ztar kuzum nasılsın
emzirme işine durumda sütün geldi mi
keyfin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?