Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım ben de Şubatta soğan kürü uyguladım.Gecikme olmadığı gibi tam vaktinde oldum.
üstelik her ay düzensiz olurum.
Bence kan testinde baktır ve için rahatlasın.Ben Cumartesi akşam yaptığım testte göremedim ama
pazartesi kan testinde sonuc 1450 çıktı.Test belirsizdi hatta yok gibiydi.
Ben görmeye kendimi zorladım diye belirsizliği gördüm diye düşündüm.
Ayrıca aylar önce bel fıtığı için ilaç yazıyordu doktor,bebek düşündüğünü söyledim.
İlaç yazmaktan vazgeçti ve eğer bebek düşünüyorsan birkaç ay önceden herhangi bir ilaç
kullanmayı bırakmalısın dedi.
Naçizane tavsiyem mümkün mertebe bu dönemde ilaç kullanmamaya dikkat etmelisin.

vallahi bizim kızlardan 2.ye gebe kalıp burdan sohbete devam edenler de olacak..ben inanıyorum..
Hayırlısı olsun inşallah..
ancaaaakkkkkk
ben anlamam 2.ye gebe kalan bana vercek bebesini bu sefer

günaydın
bugün ruh halim hiç iyi değil durduk yere ağlıyorum
gecemde güzel geçmedi hayırlara vesile olsun sürekli kabuslar görüp durdum
zaten bugün böyle omamın sebebide rüyalarım
başım çatlıcak gibi ağrıyo

Aynı şeyleri bende yaşıyorum 3 gündür.Sürekli kabuslar.Hemde korkunç kan dolu kabuslar Başımın ağrısı da hiç kesilmedi 3 gündür.Havaların değişikliğine yordum bende.Bi eksilerde bi 20lerde altüst oldu bünyelerimiz.

Dün elimi bastırdım karnıma iyice.Salladım karnımı sonra nefesimi tuttum elimin altında bişeylerin kaydığını hissettim.Hemen eşime de yaptım aynı şeyi.Gözleri parıl parıl oldu evet farklı bişey var orda diye.Erken mi bilmiyorum ama çok bastırdığımda elimde kıpırtı hissettim dün.
Bunu yaşamak için çokmu erken 13+7 olduk bugün.:26::26::26::26::26::26:

hayırlara vesile olsun canım

neyse kafay takmayalım daha fazla hayır olsun diyip düşünmeyelim

canım kişiden kişiye değişiyo bebeğin hareketlerini hissetmek ama net olarak 5. aydan sonra hissedersin
ayrıca karnınla oynayıp sallayıp durmaa be:18:ben korkarım öyle şeylerden ALLAH korusun

eminemm merhaba cnm..
iç sıkıntısı oluyo bende de arada kendimi kötü hissettiğim zamanlar
düşünmemeye çalış takma hiç bişeyi be eminem..herşey geçip gidiyo..
ben öyle zamanlarda elime telimi alıp a dan başlarım aramaya 3-5 .kişide geçer tüm sıkıntılar..
paylaşmak azaltır eminem paylaş sende

vallahi bizim kızlardan 2.ye gebe kalıp burdan sohbete devam edenler de olacak..ben inanıyorum..
Hayırlısı olsun inşallah..
ancaaaakkkkkk
ben anlamam 2.ye gebe kalan bana vercek bebesini bu sefer
ben de isterim meg..sıraya girdim he

gülbebekimmmmmm özledim seni benn

üzülmek yok deryacımm
yeni ay,yeni umut demek biliyosun
ovulasyon testi sipariş et gg'den..yumurtlamayı kaçırma..
Megimmm bende özledim hemencecik özleniyorsunuz kk bu kadar gerçek bir yer işte..İyiki varsınız iyiki tanımışım sizi anlat bakemm işyeri ne alemdee alıştın mı bakimmm

Emoşum bahar yorgunluğumu yoksa bak çok için sıkıldıysa aklına gelen herşeyi yap bunaltma kendini ne yapmak istiyorsan onu yap salla herşeyi bişey düşünme kuzuucumm bende senin gibi oldum kafamın estiği herşeyi yaptım.Hadi bakim sıra sendee

Plan hazırlıyorum birsürü şey birikmiş bir yandanda artık yavaş yavaş toparlanmaya başlıycam yazlıkları çıkarttığımda kışlıkları falan paketliycem tayinciyiz biliyorsunuz yerimiz henüz belli olmadı ama o zaman geldiğinde bir ton işim olacak şimdiden yapmak mantıklı geliyor.Dışarı çıkıcam fotokopi işlerim var birde başıma ygs çıkarttım apartmanca yeşillik olsun diye ygsye giricez

canım kişiden kişiye değişiyo bebeğin hareketlerini hissetmek ama net olarak 5. aydan sonra hissedersin
ayrıca karnınla oynayıp sallayıp durmaa be:18:ben korkarım öyle şeylerden ALLAH korusun

2 hafta önce doktorum bebeğim kıpırdamayınca karnımı tutup öyle bi salladıki beni şaşarsın Demekki zararı yok diyip bende yaptım dün akşam Zaten ters bişey yaptığımda rahmimden yukarı doğru kasılmalar oluyor.Batmalar oluyor hemen.Geçenlerde üst dolaba zıplayarak boş kutu koydum da.1 saat uzandım ağrı geçsin diye.Ben gibi hiperaktif bi insan hamile kalınca zor oluyor ağır hareketlere alışması.Eşim evde ne kadar zor iş var yapıp gidiyor,arkasından yapmayım diye.Annemde sık sık tembih eder dikkat et diye.Beni bildikleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…