Herkese günaydın.Cumamız mübarek olsun inşallah..
bu ayda olmadı çoooooooooooooookkkkkkk üzgünümmm
gülbebekimmmmmm özledim seni benn
üzülmek yok deryacımm
yeni ay,yeni umut demek biliyosun
ovulasyon testi sipariş et gg'den..yumurtlamayı kaçırma..
Hoşgeldin aramıza.Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Canım hoşgeldin nasılsın.Minik pisi nasıllll
kızlar iyi akşamlar. bende bebek isteyenlerdenim. bu ay 15 gün soğan kürü kullandım. 10 gün de antibiyotik. fakat antibiyotiğim bittikten sonra korunmadık eşimle ama yumurtlama dönemin geçmişti tabi. fakat adetim 7 gün oldu gelmedi. test yaptım dün ama negatif çıktı. göğüslerim şişti akıntım beyaz hafif sarı bolca var. kabızım ve gazım var sanki anlamadım ki ne olduğunu sizin yorumlarınız nedir.?
off offf her ay aynı şey ama ben yoruldum gelsin artık meleğim niye gelmiyo
günaydın
bugün ruh halim hiç iyi değil durduk yere ağlıyorum
gecemde güzel geçmedi hayırlara vesile olsun sürekli kabuslar görüp durdum
zaten bugün böyle omamın sebebide rüyalarım
başım çatlıcak gibi ağrıyo
aynı şeyleri bende yaşıyorum 3 gündür.sürekli kabuslar.hemde korkunç kan dolu kabuslarBaşımın ağrısı da hiç kesilmedi 3 gündür.havaların değişikliğine yordum bende.bi eksilerde bi 20lerde altüst oldu bünyelerimiz.
Dün elimi bastırdım karnıma iyice.Salladım karnımı sonra nefesimi tuttum elimin altında bişeylerin kaydığını hissettim.Hemen eşime de yaptım aynı şeyi.Gözleri parıl parıl oldu evet farklı bişey var orda diye.Erken mi bilmiyorum ama çok bastırdığımda elimde kıpırtı hissettim dün.
Bunu yaşamak için çokmu erken 13+7 olduk bugün.:26::26::26::26::26::26:
ben de isterim meg..sıraya girdim hevallahi bizim kızlardan 2.ye gebe kalıp burdan sohbete devam edenler de olacak..ben inanıyorum..
Hayırlısı olsun inşallah..
ancaaaakkkkkk
ben anlamam 2.ye gebe kalan bana vercek bebesini bu sefer
gülbebekimmmmmm özledim seni benn
üzülmek yok deryacımm
yeni ay,yeni umut demek biliyosun
ovulasyon testi sipariş et gg'den..yumurtlamayı kaçırma..
canım kişiden kişiye değişiyo bebeğin hareketlerini hissetmek ama net olarak 5. aydan sonra hissedersin
ayrıca karnınla oynayıp sallayıp durmaa be:18:ben korkarım öyle şeylerden ALLAH korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?