ben bu albümleri neden göremiyorum
ne zaman albüme baksam hep burun var acaba burun bölümü varda ben ordamıyım
maşallah millette de ne burun varmış
ben mi beceremedim :26:
Canım umudunu yitirmek yok inşlalah bu ay olmadıysa önmüzdeki ay her yeni ay yeni umutGünaydınnnn herkese hayırlı haftalar ben adet oldum yine hayaller suya düştü
Geçmiş olsun ikinizedeegünaydınnn :2: hasta olduk biz oğlumla :2::2:
aksumm tebrikler hayırlı evlat olsun inş.
Elifim sağ üst köşeden profilime tıklıyorsunslm herkese yaa birşey diyicem kaç kere sordumda bir blenniz bana şu albüm yapmayı öğetebilirmi acüppppp
Canım hoşgeldin iyi olmana çok sevindim.Evde bişeyler yapmak güzel oluyor bende yapıyordum bir dönem.Eşin gelmeyecekmi türkiyeyeselam kızlar umarım herkes ıyıdır.
turkıye geldım ve cok hızlı başladım gecen hafta oğlumu kreşe yadırdım. evimin eksik mobilyaları vardı onları aldım birde annemlere ortak oldum nıkah ve bebekşekeri yapıyoruz.
bu arada eşimide pek aramıyorum aksam aramış ayran içdik ayrımı düşdük diyor.
kaçan kovalanırmış çok iyi anladım biraz bilsin benım kıymetımı üzdüklerine saysın hııııhh
şimdilik herşey yolunda çok şukur bundan sonrası dahada güzel olacak insallah hepinizi öpüyorum bebişleri mıncıklıyorum kuzucukları öpün benım için....
Canım testte çıkmadıysa sıradan bir adet düzensizliği olabilir öbür ayki adetine bakarsın yine miktarında azalma olursa bir dr a gidersin muayene olursun kist falan varmı diye.Ama üstüne göreme o kadar çok olmaz sanırım.Bazen hamile kalmadan bir kaç ay önce adet düzeni bozulabiliyor inşlalah seninde bebişinin gelmesi yakındırda ondan bir düzensizlik omuşturkızlar birileri bana bir akıl versin benim adetim iki gün sürdü ve kesildi hiç böle olmamıştı normalde 5-6 gün sürer sadece cuma ve cumartesi oldu ve kesildi üstüne görme değildir heralde çünkü adet olmuştum resmenn yoğundu bugün test yaptım negatif klomenden dolayı kistmi oldu acaba ama ozaman hiç adet olmazdım oooofff oooff
Canım foto ekleyen kişinin arkadaş listende ekli olması lazım sen istek gönder ztarım ekler seniben bu albümleri neden göremiyorum
ne zaman albüme baksam hep burun var acaba burun bölümü varda ben ordamıyım
maşallah millette de ne burun varmış
ben mi beceremedim :26:
Kız
Kimin albümüne bakmak istiyorsan,onun profil sayfasına gidiyosun ve albüm bölümüne ordan bakıyosun şekercim
Canım umudunu yitirmek yok inşlalah bu ay olmadıysa önmüzdeki ay her yeni ay yeni umut
Allah nasip edecek inşallah dua edip beklemeye devam et ki beklendiğini bilsin minik meleğin.
Geçmiş olsun ikinizedee
Elifim sağ üst köşeden profilime tıklıyorsun
Sonra açılan sayfada sol alt tarafta albüm ekle seçeneğini seçiyorsun
Yine açılan sayfada başlık ekliyorsun
Alt taraftan değişiklikleri kaydet diyorsun
boş bir albüm açılmış oluyor
sonra tekrar açılan sayfada sağ tarafta resim ekle yazıyor onu tıklıyorsun ve yeni ek bir sayfa açılıyor
o sayfanında sağ üst köşesinde ki dosya ekleyi tıklayıp dosyaları seç yazısını tıklıyorsun
sonra açılan sayfada eklemek istediğin foto yu seçip aç diyorsun
sonrada tekrar upluod files yazan yere tıklıyorsun ve sağ alt köşeden bitir diyorsun albümün oluşmuş oluyor.
Ben bu şekilde yapıyorum anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım ama umarım karşık olmamaıştır.
Canım hoşgeldin iyi olmana çok sevindim.Evde bişeyler yapmak güzel oluyor bende yapıyordum bir dönem.Eşin gelmeyecekmi türkiyeye
Canım testte çıkmadıysa sıradan bir adet düzensizliği olabilir öbür ayki adetine bakarsın yine miktarında azalma olursa bir dr a gidersin muayene olursun kist falan varmı diye.Ama üstüne göreme o kadar çok olmaz sanırım.Bazen hamile kalmadan bir kaç ay önce adet düzeni bozulabiliyor inşlalah seninde bebişinin gelmesi yakındırda ondan bir düzensizlik omuştur
Canım foto ekleyen kişinin arkadaş listende ekli olması lazım sen istek gönder ztarım ekler seni
teyzelermzzzzz size ii hberlermzzz varrrr
sarılıgmz geriledi 9.7 ye düştü
ilk kontrolmzde dogum şişlgmz gtmişti 3740 tık bugun 3990 çıktık iki gunde 250 gram almşz
işitme testmz de gayet başarlı gecti
vee bugun gobegmz düştü
çokk mutlu bi gun bugun çokk şükür
Çok şükür duygum hayır haberlerle geldiniz ohh maşallah pamuk kuzuma yarasın sütler yerim yanaklarını fıstığın göbişinizde düşmüş hayırlı olsun bi haftada düştü yarın bıcı bıcı mı yapcak kuzu ayrıca ececik bugun bi haftalık oldu hep güzel haberlerını alalım sağlıkla inş
ilk kontrolmzde dogum şişlgmz gtmişti 3740 tık bugun 3990 çıktık iki gunde 250 gram almşz
vee bugun gobegmz düştü
vee bugun gobegmz düştü
Çok şükür duygum hayır haberlerle geldiniz ohh maşallah pamuk kuzuma yarasın sütler yerim yanaklarını fıstığın göbişinizde düşmüş hayırlı olsun bi haftada düştü yarın bıcı bıcı mı yapcak kuzu ayrıca ececik bugun bi haftalık oldu hep güzel haberlerını alalım sağlıkla inş
Rabbim hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin canım maşallah
evtttttttttt ozimmmm yarın bıcı bıcı yapcak kuzumuzzz bakalm sevcek mi suyualtını almayı hiç sevmıo bakalm yıkanmayla nasıl olcak arası
evt ya zaman çok cabuk gecıo cnm bi bakmssn senn kuzu da gelmiş valla su gibi su
Sever inş annesi ay yerim ben onu heycanlı ılk banyosu annen yardımcı olur ben yiğenlerimi cok yıkadım yakın olsaydık gelirdim :18:ilk zamanlar pek sevmiyolar alt açmayı sonradan bayılıyolar çıplak kalmaya kameraya çek ilk banyosunu sudan irkiliyolar basta şahsen ben filede yıkamayı sevmıyorum bebek cok yukarda kalıyo hem suyla surekli temasta olmuyo üşüyo gibi geliyo ben yiğenlerimi ilk baslarda hep şöyle yıkıyodum uzerınden cıkanları kuveyın dıbıne yayıyodum en üste penye battanıyesınıde koyuyodum nasılsa yıkanıcak onlarda değişicek onları sıcak suyla ıslatıp altını bıraz su dolduruyodımki sırtı üşümesin üzerinde badisi varken başta vücudunu ıslatmadan kafasını yıkıyodum çıplak ve ıslak olunca cok kayıyo bide şampuan iyice kaydırıyo badisi olunca hiç kaymıyo sonra sacını durulayıp fırcasıyla hafıf tarayıp konak olmasın dıye sırt ustu yatırıp guzelce sabunluyosun ohhh misss kurulayımcada zeytin yagıyla biraz masaj yapın bayılıyolar hem cildini besliyo emzir yatır baya bi uyur su yoruyo hersldeayyy ne cok yazdım bebişim gelsin bende onu yıkıyım inş şimdiden şifa suları olsun annesi
çok sevindim canımm her zaman iyi haberleriniz gelsin inşallahteyzelermzzzzz size ii hberlermzzz varrrr
vee bugun gobegmz düştü
selam kizlar naber? var mi yeni haberler?
benim cok islerim var ben kactim.
ben daha tükandayım hem de en az 1 saat daha
ve işin kötüsü yemeğim de yoktur
perim lovely gün sayıyor..
napıyosunuz hepiniz be
Yüz verin bana :2:
çok sevindim canımm her zaman iyi haberleriniz gelsin inşallah
selam kelebeğim neredesin..
hani yarışıyorduk yavallahi aynı kilo olmuşuz bak gene
napıyosunuz hepiniz be
Ahh Megimm bebegim benim kiyamam yaa bede restorani esime biraktim kactim bende yorgunum cokben daha tükandayım hem de en az 1 saat daha
napıyosunuz hepiniz be
napıyosunuz hepiniz be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?