Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızzzzz var kilom benimmm varrrr
o gördüğün fotodan epey fazlayım şimdi

ben de azmetmek istiyorum:26:ama nasıl onu bilmiyorum..

bende zayıflamak istiyorum
aysunum bize formulunü öğret bende 65 falan olsam belkii gerisi gelirrr ama nerdee

ben akşam dana kadar yiyorum aysunum :26: akşam merasimli,dizi eşliğinde götürüyorum valla masayı
eşşek ben

Bizim burda liseler var..çok okul var yani civarda..
lise dağılmıştı,2 çocuk geldi kuş yemi,hamster zımbırtısı sordular vs,
biri diyor ki öbürüne;'len ilk defa bu kadar güzel kokan bir petshop görüyom. dimi len'
heralde yani didim içimden

inşallah canım
siz aşılama yada tüp bebek düşünmüyomusunuz hiç canım..
neden zor gibi dedin..

bu arada aynı gün evlenmşiz seninle:123:

heee uğraştırmayın bizi kızlar
Evet yaa
Benim esim tedaviye pek sicak bakmiyor Masallah pek sabirli olur diye bekliyor :26:
Gerci artik bir sene icinde olmazsa biseylere baslicak gibi konusuyor simdide bekle 1 sene daha ah bana kalsa bu ay giderim tupe ben kendimi cok yiprattim
Asilama konusunuda hic dusunmedim 1 kereye mahsus belki olur:44:
Ne biliyim ben cok karisigim yaa

perim herşey olur.. hallolur.
olamıyosa da karı-koca yaşanır gider..
allah aşkına aklına başka türlü şeyler getirme gözünü seveyim..
üzme megini

bende zayıflamak istiyorum
aysunum bize formulunü öğret bende 65 falan olsam belkii gerisi gelirrr ama nerdee

canım bende tüp beek deneesine yani hamileliğime 60 kiloyla başlamak istiyorum

şimdi ben kendi yaptığımı anlatyım sana nacizane....

kahvaltı
ara
öğle
ara
akşam

şeklinde olacak öğünlerin ben araları hep kaçırıyorum ama öğünleri atlamamaya özen gösteriyorum..akşam 6 dan sonra dükkanı kapatıyoruz.

kahvaltı gayet zengin olacak yani doyup kalkacaksın sofradan ki gün boyu açlık krizleri geçirmeyesin.(amma şekerli ve kızarmış gıdalar yasak)

öğle yemeğinde
çorba sebze et yoğrt salata 1-2 dilim ekmek vs olabilir...ama beyaz ekmek yasak pilav makarna hamur işi yasak yada çokkkkkkkkk az öğlen öğünlerinde olabilir..

akşam..
en az öğün olacak.. 2 çeşit
mesela ben çorba yoğrt
et çorba-et yoğrt-et salata-sebze yoğrt-sebze salata- diye çoğaltılabilir....şeklinde çok az besleniyorum....

en az 2 lt su içilecek...

yalnız motive sağlamak vede nefsi körlemek adına...haftanın 1 günü istediğimi yiyorum ama gene gündüz saatlerinde

ben akşam dana kadar yiyorum aysunum :26: akşam merasimli,dizi eşliğinde götürüyorum valla masayı
eşşek ben

akşam çok yiyorsan kilo almanın sebebini bulduk meg

evet bende bu şekilde zayıflamıştım bikaç sene önce..
akşam 7'den sora yemezdim..
öğünler de seninkiler gibiydi..
karbonhidratla proteini ayırırdım falan..
ama şimdi olayı beynimde bitiremiyorum ki başlayabileyim..
bi de sebebini bulduk da aysunum,azmettirmeye bi çare var mı acep

he biliyosunuzdur petshoplar kuru kedi-köpek maması kokar genellikle..
çocuklar onu kastediyolardı..
belirteyim didimdi..
çok güsel kokuyu benim tükanım,hem parfüm kokuyu

Canım çok sevindim çok şükür dahada gerileyecek sarılığı emzirmeye devam mahşlalah kilosuda çok iyi.Göbüşte erken düşmüş Allah hep böyle güzel heberlelrle gelmeyi nasip etsin hep böyle mutlu ol inşallah.
Ayyy çok heyecanlı ilk banyooo ilk bıcı bıcııı
Canım mahşallahın var tecrübelisin sen
Bizim drumuz başını en son yıkayın dedi saçı ıslanırsa üşürmüş banyo bitene kadar
Özlemim bende banyo yaparken en son saçımı yıkıyorum biliyormusunİlk saçımı ıslatırsam hasta oluyorum
Dr doğru söylemiş ama bende hala büyüyemedim sanırım.Birde banyo yaptığım gün dıarı çıkamıyorum çıkarsam kesin üşütüyorum.
Canım çok sağol merak etiğin için henüz gelmedi bekliyoruz ama gününü dolduracak sanırım dr daha yakın değil demişti doğum.
ben daha tükandayım hem de en az 1 saat daha
ve işin kötüsü yemeğim de yoktur

perim, lovely gün sayıyor..
napıyosunuz hepiniz be
Yüz verin bana :2:
Canım sen hamaratsın şipşak hazırlarsın bişiler.En kötü bir çay demlersin yanınada kolaydan bişiler yaparsın.
Canım inşalllah laparoskopi sonrası gelecek senin meleğinde göbüşüneNazlı sıpa gelince ısır onu annesi senn
benim kilomun sebebi tatlılarrrrr
yoksa hamur işiyle,pattis kızartmasıyla falan hiç aram yok..
yaz da geliyo iyi mi örtemeyecem kilocuklarımı
aysunum sendeki azme hayranım
Kilomu ne kilosuuuSenin kilon çok güzel megim sana çok yakışıyor fıstık gibisin
Aysunum ben bir ara kilo vermeye çalışırken haşlanmış tavuk ve salata diyetini uygulamıştım fayda ediyor bir dene istersen haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk sınırsız ve yanındada alata oda sınırsız ama zaten çok yiyemiyorsun tıkıyor ve bol su içerek kısa sürede etki ediyor ama ne derece sağlıklı bir diyet orası tartışılır
Megim lise öğrencileri sana asılmasınnnO senin kokundur emininm
Bana hamile kalamdan önce laf atıyorlardı gülsemmi ağlasammı şaşıyordum

canım 1 yıl geçince eşin ikna olacaksa iyi..kaç ay oldu?
gerçekten bak kendini yıpratacak bir durum yok bak bana ameliyat olacağım ama genede mutluyum..
çok şükür dermansız derdim yok....
teknoloji ilerlemiş çoğu şeyin çaresi var çok şükür...

bence eşin 1 yıldan sonra diyebiliyorsa ikna olmayacak gibi değil..
ozamana kadar bekleyin inş.kendiliğinden gelir yok gelmezse de dediğim gibi tedavisi ne ise olacağız

pisimmmmmmmm hoşgeldinn bebeğimmm

ben hazırlanıyorum artık eve geçmek için..
gelicem gene,öpüom hepinizi

merhaba kizlar
umarim hepiniz iyisinizdir
biz de iyiyiz
kocami yolcu edicem yarin sabah buruk zaman yine ama dogum yaklasti doguma yine gelecek onu dusunup uzulmemeye calisicam :)
doktor kontrolum 1 hafta sonra yolundadir umarim hersey
hepinizi opuyorummm

Benim günlük menüm çok komik şuan

15:00 da uyanıyorum patatesli yumurta yanında bir domates bir salatalık en fazla 3 dilim ekmek
Ara öğün bir meyvee
Akşam yemeği yine bir meyveeee
Eğer varsa bir abur cubur tatlı yada bisküvi gibi
Gece yatarken yine bir meyveeee
Sabaha kadar uyuyamadığım için 3-4 gibi birkaç dilim ekmek ve zeytin
Sabah 6 gibi yine bir meyve ve uyumacaaaa

Hiç yemek çorba salata vs yok

Son düzenleme:

meg kendine bir sınır koy mesela benim sınırım 70
oraya gelince firene basıyorum nereye gidiyorsun daha diye

benim eşim başımı çok yiyor zayıflada zayıfla diye..eşin sana destek olursa çabucak başarırsın.

sen yaparsın

ha birde çıplak ayna karşısında kendine bakmakta çok fayda ediyo
bakıp bakıp zayıflamalıyım diyorsun.

Canım ayrılmak çok zor olur eminim ama Allah böyle güzel ayrılıklar versin şurada ne kaldıki doğuma gelir ikinizide alır evnize dönersininz sonrada bir daha hiç ayrılmayın inşallah.

pisimmmmmmmm hoşgeldinn bebeğimmm

ben hazırlanıyorum artık eve geçmek için..
gelicem gene,öpüom hepinizi
Hoşbuldum canımmmm

Evet kesinlikle sınır ve aynada kendini izlemek çok önemli bende aynada kendimi çokkk incelerim uzuuuun uzuuuunn böyle olunca iştahımı frenliyordum.
Birde ebnim sınırımda boyuma göre en fazla 65 o bile fazla ama 65 i görünce tutuşuyorum benim en fazla 55 olmam lazım yani hamile değilkenki sınırım bunlar.Şuan hiçbirşeyi takmıyorummm:)

Son düzenleme:
aysunum ben günde 2 öğün yiyorum düzensiz bir yemek programım var sabah geç kalkıyorum kalktıktan 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum akşam eşim işten geldikten sonra yemek yiyoruz 6 gibi.suyuda çok fazla içemiyrm ama gözümün önünde olursa içmeye çalışıyorum.şimdi 72 kiloyum dediğin gibi tedaviden önce zayıflamk iyi olurdu.boya ve kiloya göre ilaç veriyoz dedi nur hanım ne kadar az kilo okadar az hormonn ama sıkıntıdan yemek yemek işini nasıl çözcez.
ben yemek yerken çok mutluyumm

inşallah tatlı gebişim

canım ben şimdi güzel bi yol tutturdum onu uyguluyuorum hedefime az kaldı

yoğurdun peynirin cevizin balığın vs nerde bakim bol bol yemelisin canım..
gerçiher günün böyle değildir yiyosundur dimi

Canım suyu 3 lt ye çıkart mesela her yemekten önce 2 bardak su içki midede doluluk yaratsın.
Yemeklerde doymuyorsan porsiyonları küçük tut ama salatayı bol ye
Birde hamur işi kızartma ve tatlıları hayatından çıkartırsan aslında mutsuz ve aç kalamdan kilo verebilirsin.
Tabi sporda şart

Her günüm böylekii
Kendime kızıyorum ama başından beri bir düzen oturtamadım ben.
Balık gebelik boyunca 4 kez falan yemiştim ama artık yiyemiyorum görmeye bile dayanamıyorum
Peyniri elleyince bile midem bulanıyor süt yada yoğurt tüketince mideme çok ağır geliyor hasta gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…