kızzzzz var kilom benimmm varrrr
o gördüğün fotodan epey fazlayım şimdi
ben de azmetmek istiyorum:26:ama nasıl onu bilmiyorum..
tabi tatlı direk kilo yapar meg..ama sen kilolu değilsin fıstık gibisin maşallah..
valla benim bu evrende yiyemeyeceğim şey yok sanırım meg
Allahım öyle iştahlıyım kitatlı tuzlu hamur çorba sebze et meyve salata
ama bu kez çok azmettim zamanım çok yaza kalmadan 60 olcam o kadar
yalnız zor oluyor meg..
bu kez cuma zayıflama gruplarına girdim ben az az istediğimi de yiyerek hafta kilo verdim..
motive çok oluyor gruplarda.
kahvaltı çokkk...
öğle çokkla az arası
akşam çok az
şeklinde besleniyorum meg....
sporda yapmıyorum ama kendi gidiyo işte.
Evet yaainşallah canım
siz aşılama yada tüp bebek düşünmüyomusunuz hiç canım..
neden zor gibi dedin..
bu arada aynı gün evlenmşiz seninle:123:
heee uğraştırmayın bizi kızlar
Evet yaa
Benim esim tedaviye pek sicak bakmiyor Masallah pek sabirli olur diye bekliyor :26:
Gerci artik bir sene icinde olmazsa biseylere baslicak gibi konusuyor simdide bekle 1 sene daha ah bana kalsa bu ay giderim tupe ben kendimi cok yiprattim
Asilama konusunuda hic dusunmedim 1 kereye mahsus belki olur:44:
Ne biliyim ben cok karisigim yaa
bende zayıflamak istiyorum
aysunum bize formulunü öğret bende 65 falan olsam belkii gerisi gelirrr ama nerdee
ben akşam dana kadar yiyorum aysunum :26: akşam merasimli,dizi eşliğinde götürüyorum valla masayı
eşşek ben
Bizim burda liseler var..çok okul var yani civarda..
lise dağılmıştı,2 çocuk geldi kuş yemi,hamster zımbırtısı sordular vs,
biri diyor ki öbürüne;'len ilk defa bu kadar güzel kokan bir petshop görüyom. dimi len'
heralde yani didim içimden
canım bende tüp beek deneesine yani hamileliğime 60 kiloyla başlamak istiyorum
şimdi ben kendi yaptığımı anlatyım sana nacizane....
kahvaltı
ara
öğle
ara
akşam
şeklinde olacak öğünlerin ben araları hep kaçırıyorum ama öğünleri atlamamaya özen gösteriyorum..akşam 6 dan sonra dükkanı kapatıyoruz.
kahvaltı gayet zengin olacak yani doyup kalkacaksın sofradan ki gün boyu açlık krizleri geçirmeyesin.(amma şekerli ve kızarmış gıdalar yasak)
öğle yemeğinde
çorba sebze et yoğrt salata 1-2 dilim ekmek vs olabilir...ama beyaz ekmek yasakpilav makarna hamur işi yasak yada çokkkkkkkkk az öğlen öğünlerinde olabilir..
akşam..
en az öğün olacak.. 2 çeşit
mesela ben çorba yoğrt
et çorba-et yoğrt-et salata-sebze yoğrt-sebze salata- diye çoğaltılabilir....şeklinde çok az besleniyorum....
en az 2 lt su içilecek...
yalnız motive sağlamak vede nefsi körlemek adına...haftanın 1 günü istediğimi yiyorumama gene gündüz saatlerinde
akşam çok yiyorsan kilo almanın sebebini bulduk meg
Canım çok sevindim çok şükür dahada gerileyecek sarılığı emzirmeye devam mahşlalah kilosuda çok iyi.Göbüşte erken düşmüş Allah hep böyle güzel heberlelrle gelmeyi nasip etsin hep böyle mutlu ol inşallah.teyzelermzzzzz size ii hberlermzzz varrrr
sarılıgmz geriledi 9.7 ye düştü
ilk kontrolmzde dogum şişlgmz gtmişti 3740 tık bugun 3990 çıktık iki gunde 250 gram almşz
işitme testmz de gayet başarlı gecti
vee bugun gobegmz düştü
çokk mutlu bi gun bugun çokk şükür
Ayyy çok heyecanlı ilk banyooo ilk bıcı bıcıııevtttttttttt ozimmmm yarın bıcı bıcı yapcak kuzumuzzz bakalm sevcek mi suyualtını almayı hiç sevmıo bakalm yıkanmayla nasıl olcak arası
evt ya zaman çok cabuk gecıo cnm bi bakmssn senn kuzu da gelmiş valla su gibi su
Canım mahşallahın var tecrübelisin senSever inş annesi ay yerim ben onu heycanlı ılk banyosu annen yardımcı olur ben yiğenlerimi cok yıkadım yakın olsaydık gelirdim :18:ilk zamanlar pek sevmiyolar alt açmayı sonradan bayılıyolar çıplak kalmaya kameraya çek ilk banyosunu sudan irkiliyolar basta şahsen ben filede yıkamayı sevmıyorum bebek cok yukarda kalıyo hem suyla surekli temasta olmuyo üşüyo gibi geliyo ben yiğenlerimi ilk baslarda hep şöyle yıkıyodum uzerınden cıkanları kuveyın dıbıne yayıyodum en üste penye battanıyesınıde koyuyodum nasılsa yıkanıcak onlarda değişicek onları sıcak suyla ıslatıp altını bıraz su dolduruyodımki sırtı üşümesin üzerinde badisi varken başta vücudunu ıslatmadan kafasını yıkıyodum çıplak ve ıslak olunca cok kayıyo bide şampuan iyice kaydırıyo badisi olunca hiç kaymıyo sonra sacını durulayıp fırcasıyla hafıf tarayıp konak olmasın dıye sırt ustu yatırıp guzelce sabunluyosun ohhh misss kurulayımcada zeytin yagıyla biraz masaj yapın bayılıyolar hem cildini besliyo emzir yatır baya bi uyur su yoruyo hersldeayyy ne cok yazdım bebişim gelsin bende onu yıkıyım inş şimdiden şifa suları olsun annesi
Özlemim bende banyo yaparken en son saçımı yıkıyorum biliyormusunBizim drumuz başını en son yıkayın dedi saçı ıslanırsa üşürmüş banyo bitene kadar
Canım çok sağol merak etiğin için henüz gelmedi bekliyoruz ama gününü dolduracak sanırım dr daha yakın değil demişti doğum.Kizlar selam ben geldim ama o kadar yorgunum ki gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir ozledim valla sohbet etmeyi ne zamandir yokum ama arada gelio okuyorum
Ece bebegimize masallah
Lovely nasil onun bebisi daha gelmeedi dimi saglikla gelsin insallah yavrusu
Hilalden sonraki gebemiz kim yok mu surpriz
Canım sen hamaratsın şipşak hazırlarsın bişiler.En kötü bir çay demlersin yanınada kolaydan bişiler yaparsın.ben daha tükandayım hem de en az 1 saat daha
ve işin kötüsü yemeğim de yoktur
perim, lovely gün sayıyor..
napıyosunuz hepiniz be
Yüz verin bana :2:
Canım inşalllah laparoskopi sonrası gelecek senin meleğinde göbüşüneevet en az 10 kişiyle battaş olmuşumdur hepinizi doğurdunuz bile ben de hala tık yok
peri canım bizde eşimin değerleri kötüydü onu düzelttik derken bende de prolem olduğunu öğrendik
bu cuma laparoskopi olacağım canım.tüplere bakılacak..bakalım ondan sonra gelecek mi nazlı sıpa
Kilomu ne kilosuuubenim kilomun sebebi tatlılarrrrr
yoksa hamur işiyle,pattis kızartmasıyla falan hiç aram yok..
yaz da geliyo iyi miörtemeyecem kilocuklarımı
aysunum sendeki azme hayranım
Aysunum ben bir ara kilo vermeye çalışırken haşlanmış tavuk ve salata diyetini uygulamıştım fayda ediyor bir dene istersen haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk sınırsız ve yanındada alata oda sınırsız ama zaten çok yiyemiyorsun tıkıyor ve bol su içerek kısa sürede etki ediyor ama ne derece sağlıklı bir diyet orası tartışılıryalnız zor oluyor meg..
bu kez cuma zayıflama gruplarına girdim ben az az istediğimi de yiyerek hafta kilo verdim..
motive çok oluyor gruplarda.
kahvaltı çokkk...
öğle çokkla az arası
akşam çok az
şeklinde besleniyorum meg....
sporda yapmıyorum ama kendi gidiyo işte.
Megim lise öğrencileri sana asılmasınnnBizim burda liseler var..çok okul var yani civarda..
lise dağılmıştı,2 çocuk geldi kuş yemi,hamster zımbırtısı sordular vs,
biri diyor ki öbürüne;'len ilk defa bu kadar güzel kokan bir petshop görüyom. dimi len'
heralde yani didim içimden
canım 1 yıl geçince eşin ikna olacaksa iyi..kaç ay oldu?Evet yaa
Benim esim tedaviye pek sicak bakmiyor Masallah pek sabirli olur diye bekliyor :26:
Gerci artik bir sene icinde olmazsa biseylere baslicak gibi konusuyor simdide bekle 1 sene daha ah bana kalsa bu ay giderim tupe ben kendimi cok yiprattim
Asilama konusunuda hic dusunmedim 1 kereye mahsus belki olur:44:
Ne biliyim ben cok karisigim yaa
evet bende bu şekilde zayıflamıştım bikaç sene önce..
akşam 7'den sora yemezdim..
öğünler de seninkiler gibiydi..
karbonhidratla proteini ayırırdım falan..
ama şimdi olayı beynimde bitiremiyorum ki başlayabileyim..
bi de sebebini bulduk da aysunum,azmettirmeye bi çare var mı acep
merhaba kizlar
umarim hepiniz iyisinizdir
biz de iyiyiz
kocami yolcu edicem yarin sabah buruk zaman yineama dogum yaklasti doguma yine gelecek onu dusunup uzulmemeye calisicam :)
doktor kontrolum 1 hafta sonra yolundadir umarim hersey
hepinizi opuyorummm
Hoşbuldum canımmmmpisimmmmmmmm hoşgeldinn bebeğimmm
ben hazırlanıyorum artık eve geçmek için..
gelicem gene,öpüom hepinizi
meg kendine bir sınır koy mesela benim sınırım 70
oraya gelince firene basıyorum nereye gidiyorsun daha diye
benim eşim başımı çok yiyor zayıflada zayıfla diye..eşin sana destek olursa çabucak başarırsın.
sen yaparsın
ha birde çıplak ayna karşısında kendine bakmakta çok fayda ediyo
bakıp bakıp zayıflamalıyım diyorsun.
inşallah tatlı gebişimCanım inşalllah laparoskopi sonrası gelecek senin meleğinde göbüşüneNazlı sıpa gelince ısır onu annesi senn
Aysunum ben bir ara kilo vermeye çalışırken haşlanmış tavuk ve salata diyetini uygulamıştım fayda ediyor bir dene istersen haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk sınırsız ve yanındada alata oda sınırsız ama zaten çok yiyemiyorsun tıkıyor ve bol su içerek kısa sürede etki ediyor ama ne derece sağlıklı bir diyet orası tartışılır
:
Benim günlük menüm çok komik şuan
15:00 da uyanıyorum patatesli yumurta yanında bir domates bir salatalık en fazla 3 dilim ekmek
Ara öğün bir meyvee
Akşam yemeği yine bir meyveeee
Eğer varsa bir abur cubur tatlı yada bisküvi gibi
Gece yatarken yine bir meyveeee
Sabaha kadar uyuyamadığım için 3-4 gibi birkaç dilim ekmek ve zeytin
Sabah 6 gibi yine bir meyve ve uyumacaaaa
Hiç yemek çorba salata vs yok
Canım suyu 3 lt ye çıkart mesela her yemekten önce 2 bardak su içki midede doluluk yaratsın.aysunum ben günde 2 öğün yiyorum düzensiz bir yemek programım var sabah geç kalkıyorum kalktıktan 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum akşam eşim işten geldikten sonra yemek yiyoruz 6 gibi.suyuda çok fazla içemiyrm ama gözümün önünde olursa içmeye çalışıyorum.şimdi 72 kiloyum dediğin gibi tedaviden önce zayıflamk iyi olurdu.boya ve kiloya göre ilaç veriyoz dedi nur hanım ne kadar az kilo okadar az hormonn ama sıkıntıdan yemek yemek işini nasıl çözcez.
ben yemek yerken çok mutluyumm
inşallah tatlı gebişim
canım ben şimdi güzel bi yol tutturdum onu uyguluyuorum hedefime az kaldı
yoğurdun peynirin cevizin balığın vs nerde bakim bol bol yemelisin canım..
gerçiher günün böyle değildir yiyosundur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?