Hilalcim kıyamam ama olsun bulantı güzeldir benim hala bulanıyo sabah kahvaltıya kadar ama gece beni mahfedıyo uykumda bıle bulanıyo bakalım benım 3 ay gectı 4 ü beklıyorum buarada benimde persembe bebişimi görme günüm :))Miğdem migdem migdem aney aneyyyy gece 4 te wc ye kalkıyorum migdem den uyuyamıyorum,su içsem bile migdem bulanıyor tek ümidim bu bulantıların 3.ayda bitmesi
bebegim büyüsünde gerisi önemli degil,perşembe günü randevum günler geçsin bir an önce
ii de büyükaksunn kızının adı Beren ama :44:
canım allah büyüktür benim ablam 6 yıldan sonra çocuğu oldu.insallah seninde en kısa zamanda hamile kalırsın.aminnnnn
Canım inşlalah gelemz kırmızılarrrCnm adet günüm bugün sabah test yaptım negatif cıktı adet olurum kesin karnım agırıyo çünkü bu arada nasılsın cnm
Hilalcim kıyamam ama olsun bulantı güzeldir benim hala bulanıyo sabah kahvaltıya kadar ama gece beni mahfedıyo uykumda bıle bulanıyo bakalım benım 3 ay gectı 4 ü beklıyorum buarada benimde persembe bebişimi görme günüm :))
Yanlış anlaşma olmuş heralde hoşgelmiş beren aksum gözün aydın Allah analı babalı hayırlı evlat etsin inş saglıklı mutlu guzel gunler görün hepberaber
Canım hoşgeldin Allah yardımcın olsun.Göğüslerin çok mu yara oldu
ztarm iim kuzucum ii çok şükr ece uyumuorz gunduz de emme için zor kalkıorz biraz sarlıglmz var yarın da kontrolmz
cnm gunduz iki saatte bir gece de her istedgnde verıorm saatte bir istıo gece nerdeyse
SUSAM YAGI VE KALKANkurtarıcılarm bunlar cnm krem falan bana pek ii gelmedi yne de az bir acı oluo e sık emzrıorm normal sarılk gecsn die ama aşırı bi acı degl ilk aldgnda oluo sonra gecıo haffck bi catlama var susam yagı gecrıo onu yavaş yavaş ....
ben cok fena oldum meganim ya ama hamdolsun beterleri de var. sen kizlari dinle simdiden . guzel bir ekipman hazirla bu is icin hususi olarak. hem belki de sende olmaz bu gogus agrisi. herkeste olmuyor cunku.
gecer insaallah duygucum emzirmenin cok faydasi oluyor gercekten. insaallah toparlicak tombul kuzun
Geçmişolsun canım inşallah kısa zamanda toparlarsın.Evde şuan lansinoh ve bepanthene krem var birde susam yağı alıcam ama bunları sürdüğümde emzirirken silmek gerekiyormu bilgin varmı?
Birde hastaneye pişik kremi götürmek gereklimi bebek için ben koymadım çantaya koymalımıyım orada ihtiyaç oluyormu?
bende lansinoh kullaniyorum su anda onu silmek gerekmiyor digerlerini bilmiyorum,.
biz hastanede iki gun kaldik canim ve bu usre ucerisinde pisik kremi kullanmadik. bence hastane cantasina koymana gerek yok. kusura bakma meganim giriyorum yaziyorum sonra is guc yok oluyorum tekrar geliyorum. gec cevap icin kusura bakma canim
günaydınnn :2: hasta olduk biz oğlumla :2::2:
aksumm tebrikler hayırlı evlat olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?