Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilalcim kıyamam ama olsun bulantı güzeldir benim hala bulanıyo sabah kahvaltıya kadar ama gece beni mahfedıyo uykumda bıle bulanıyo bakalım benım 3 ay gectı 4 ü beklıyorum buarada benimde persembe bebişimi görme günüm :))
ii de büyükaksunn kızının adı Beren ama :44:

Yanlış anlaşma olmuş heralde hoşgelmiş beren aksum gözün aydın Allah analı babalı hayırlı evlat etsin inş saglıklı mutlu guzel gunler görün hepberaber

Cnm adet günüm bugün sabah test yaptım negatif cıktı adet olurum kesin karnım agırıyo çünkü bu arada nasılsın cnm
Canım inşlalah gelemz kırmızılarrr

Benimde kontrolüm perşembe günü üçümüzünde kontrolü aynı günmüş Allah hepimize hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin.

Canım hoşgeldin Allah yardımcın olsun.Göğüslerin çok mu yara oldu

ben cok fena oldum meganim ya ama hamdolsun beterleri de var. sen kizlari dinle simdiden . guzel bir ekipman hazirla bu is icin hususi olarak. hem belki de sende olmaz bu gogus agrisi. herkeste olmuyor cunku.

gecer insaallah duygucum emzirmenin cok faydasi oluyor gercekten. insaallah toparlicak tombul kuzun

Geçmişolsun canım inşallah kısa zamanda toparlarsın.Evde şuan lansinoh ve bepanthene krem var birde susam yağı alıcam ama bunları sürdüğümde emzirirken silmek gerekiyormu bilgin varmı?
Birde hastaneye pişik kremi götürmek gereklimi bebek için ben koymadım çantaya koymalımıyım orada ihtiyaç oluyormu?

bende lansinoh kullaniyorum su anda onu silmek gerekmiyor digerlerini bilmiyorum,.

biz hastanede iki gun kaldik canim ve bu usre ucerisinde pisik kremi kullanmadik. bence hastane cantasina koymana gerek yok. kusura bakma meganim giriyorum yaziyorum sonra is guc yok oluyorum tekrar geliyorum. gec cevap icin kusura bakma canim

Olsun canım benim ben tahmin ediyorum bebişe bakmaya gitmiştir diyorum.bende öyle düşündüm en fazla iki gün kalınıyor pişik kremini koymaya gerek yok ozaman.
Lnsinohu koydum çantama ama inşlalah sorun yaşamam artık yaşasamda umrumda değil yeterki kızım sağlıcakla gelsin ve sütümde olsun.

Herkese günaydınnn güzel bir hafta olmasını diliyorummm
[video=youtube;35Vi6uEuBjY]http://www.youtube.com/watch?v=35Vi6uEuBjY[/video]

Çok akıllı kedi nasılda açtırıyor ama kapıyı
Açılmayınca dahada hızlı vuruyor

günaydınnn

Aksu doğum mu yapmış
Allah analı babalı büyütsün,ömürlü olsun inşallah bebiş

Son düzenleme:
geçmiş olsun mervem sana da oğluşa da

slm herkese yaa birşey diyicem kaç kere sordumda bir blenniz bana şu albüm yapmayı öğetebilirmi acüppppp

selam kızlar umarım herkes ıyıdır.
turkıye geldım ve cok hızlı başladım gecen hafta oğlumu kreşe yadırdım. evimin eksik mobilyaları vardı onları aldım birde annemlere ortak oldum nıkah ve bebekşekeri yapıyoruz.

bu arada eşimide pek aramıyorum aksam aramış ayran içdik ayrımı düşdük diyor.

kaçan kovalanırmış çok iyi anladım biraz bilsin benım kıymetımı üzdüklerine saysın hııııhh

şimdilik herşey yolunda çok şukur bundan sonrası dahada güzel olacak insallah hepinizi öpüyorum bebişleri mıncıklıyorum kuzucukları öpün benım için....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…