Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayneeenn adii adam
geçende yolda yürüyorum gençten biri ben onun ablası sayıllırım yani
şiişşt şiişşt diyip duruyooo dönüp sövesim geldi ama iş büyüyecek duymazlıktan gelip yürüdüm yola

Açlıktan olabilir mi acaba
Yok yeni uyandım bşiler yemiştim ama şekerim düşmüş sanırım çikolata yedim geçtii
Bişey ye pisim.. derin nefes al
ne zor gebelik be

Geçmişi okurken pc ye bakmaktan oldu sandım accık uaznayım diye attım kendimi koltuğa dahada döndü başım çikolata yedim geçti şimdi.

Son üç gündür çok başım dönüyor hatta kokruyorum bazen kociş uyurken bayılıcam diye neyse kontrole iki gün kaldı dr a söliyim bakem ne diycek

lovelym senin bebiş gelmiyormu daha

Anamm adam bir yıl adını aklında nasıl tutmuş

Bende bir ara işe girmiştim mutfak dolabı üreten bir firma sipariş alıyordum 3 gün ancaçalışabildim ilk iki gün güzeldi üçüncü gün bir müşteri geldi asılmaya kalktı benim ödüm koptu tabiii akşamına işi bıraktım
Parmağımda alyans var adam yinede sözlü olarak asılıyor

Fıstıksın diyoruz sana dimi

lovelym senin bebiş gelmiyormu daha

Benim kızım çok nazlı çıktı keyfi yerinde heralde daha ama annesi çok sabırsızlanıyor bu bebiş babaya çekmiş sabırlı
ama bu ara aşağı indi sanırırm oturunca bacaklarımı kapatamıyorum acıkta dursa sağdan ve soldan bacaklarıma değiyor.
Birde saat başı idrara çıkıyorum sıkışıncada oturamıyorum çok baskı yapıyor.

Ben kendimden küçükler laf atınca çok komiğime gidiyor
Boşver fıstıkım en iyisi duymazlıktan gelip yoluna devam etmek.

pisim de hem çıtır hem gebiş

Son düzenleme:
slm kızlar yarın oğlumla buluşucaz allah nasip ederse
kızlar iyi haberimizi verir size inşallah

Ayyy çok heyecanlıııı Allah hayırlısıyla klay bir doğum olmasını nasip etsin.
Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz.Kendini toparlayınca gel mutlaka doğum hikayeni ve yakışıklının fotolarını paylaşmak için.

sağol canım iyiz son saatlerimiz
allah nasip ederse yarın oğlum kucağımda olacak darısı başına
seninkininde benimki gibi pek gelesi yok galiba

İnşallah kolay bir doğum olur Allah yardımcın olsun.
Benim kızımın gelmeye niyeti yok henüz nazlı çıktı.
Son kontrolde dr henüz doğum yakın görünmüyor demişti o yüzden artık gününü tamamlayacak gibi geliyor.
2 gün sonra kontrolüm var bakalım doğumun yaklaştığına dair bir belirti varmı.İnşalah açılma vardır

Hülyammm
Albüme yazdım az önce..
sağlıkla gelsin,kolaycacık gelsin inşallah oğluşun
sağol canım allah razı olsun
yarın dualarımda olacaksınız

amin canım
döndüğümde belki sen de doğum yapmış olursun
cuma günü evimize dönücez nete ne zaman girmeye fırsatım olur bilmiyorum haftasonu gelen giden ama en kısa zamanda gelip paylaşmaya çalışıcam
canım bana duygunun gönderdiği dua edeceğimiz arkadaşların listesini gönderir misin yanlışlıkla sildim

çoğu aklımda ama

Ayy inşallah döndüğünde bende doğurmuş olurum.
Canım o liste bizim bilgisayarda kayıtlı ben şuan annemdeyim eve çıkınca sana özel mesaj atarım geç vakit mutlaka.

inşallah canım
benim doktorda erken gelebilir demişti ama pek niyetli görünmüyor gibi
sağlıkla gelsin canım kızında varsın vaktini beklesin orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…