Bişeylerin içine katınca anlamıyorsa iyi işte öyle yesin bende geçicem artık herşeyden vericemBen de 1-2 günde geçmiştim canım atak etmişti artık biberon ağzına sürmüyordu direk geçtik valla şimdi her şeyi yiyor ama son birkaç gündür biraz arıza çıkarıyor diş geliyor bugün yarın çıkar.Süt falan hiç içmiyor gece uykuda bile ağzına sürmüyor ben de bişeylere koyup veriyorum bi de yoğurt yiyor diye rahatım ne yapayım
az tereyağında y.sarısı ve azıcık da tuzsuz peyniri karıştırdım öyle pişti
ufak ufak parcaladım yedi cok şükürönceden çiğneme refleksi yoktu
artık çiğnemeyi biliyo
t
az kaldı gıcır gıcır boyarsın sende evrim
geliyo senin kuzucan çok az kaldı şükürler olsun..
teşekkür ederim
Ayrıca bu sabah eşini yolcu etmişsin evrim,Allah kavuştursun kuzum
Bişeylerin içine katınca anlamıyorsa iyi işte öyle yesin bende geçicem artık herşeyden vericem
Yumurtaya ne zaman nasıl başladın dünürüm
Bide ben ekmeği çaya veya yoğurda batırıp veriyorum çiğniyo onuda çiğneyebilir o zaman
6. aya girdiğimizden günden beri haftada 2 kere falan veriyorm ilk verdiğimde 1 kac gün alerji yapıyo mu diye baktım bişey olmuyo
haslanmış veriyorum ama iyi haşlanmış olacak ve tam sarısını değil 4 te birini falan
kesinlikle beyazını vermiyoruz
Benim hayattaki en büyük fobim yumurta görmeye dahi tahammül edemiyorum nasıl ayırıcam ben sarısını yaa
yürüteç kullanıyomusunuz :26:
hadi ya :26:
onlar için neler yapıyoruz cnm sen bunu da yaparsın
Ya kızlar ayrıca bişey danışmak istiyorum. Emir geceleri saat başı uyanıyo genelde. Emzirıyorm uyuyo ama çok kısa sürede geri uyanıyo. Bu normal mi acaba yagece uykusuzluktan öleceğm resmen en azından 5 saat uyuyodu önceleri şimdi o da yok
Ya kızlar ayrıca bişey danışmak istiyorum. Emir geceleri saat başı uyanıyo genelde. Emzirıyorm uyuyo ama çok kısa sürede geri uyanıyo. Bu normal mi acaba yagece uykusuzluktan öleceğm resmen en azından 5 saat uyuyodu önceleri şimdi o da yok
Doymuyodur o. Gündüz emzir gece yatmadan bi 90 cc ver uyur 4-5 saat
inşallah huyu değildir
açlıktandır sadece
mama vermeyi dene
benimkine beton yedirsem gece gene uyanır inş siz öyle değilsinizdir
patt diye daldım
selamlar herkese
inşallah huyu değildir
açlıktandır sadece
mama vermeyi dene
benimkine beton yedirsem gece gene uyanır inş siz öyle değilsinizdir
patt diye daldım
selamlar herkese
bende öyle düşündüm aslında.. Gece yatarken mama veriyorum ama yemiyo sipa.. Ama dün gece uyuduğunda verdim mama 4 saat uyudu. Galiba dediğin doğru. Doymadığı için uyanıyo demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?