Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bişeylerin içine katınca anlamıyorsa iyi işte öyle yesin bende geçicem artık herşeyden vericem
az tereyağında y.sarısı ve azıcık da tuzsuz peyniri karıştırdım öyle pişti
ufak ufak parcaladım yedi cok şükür önceden çiğneme refleksi yoktu
artık çiğnemeyi biliyo

Yumurtaya ne zaman nasıl başladın dünürüm
Bide ben ekmeği çaya veya yoğurda batırıp veriyorum çiğniyo onuda çiğneyebilir o zaman

t

az kaldı gıcır gıcır boyarsın sende evrim
geliyo senin kuzucan çok az kaldı şükürler olsun..
teşekkür ederim

Ayrıca bu sabah eşini yolcu etmişsin evrim,Allah kavuştursun kuzum

sagol tatlim biraz da sabir sonra birlikte olucaz insallah
saclar iyi bakim istiyor sorma sari her zaman guzel ama sanirim artik koyulastiricam bakamiyorum ben cok fazla, bir sure kendi sacima yakin renkle idare eder sonra yine donerim

6. aya girdiğimizden günden beri haftada 2 kere falan veriyorm ilk verdiğimde 1 kac gün alerji yapıyo mu diye baktım bişey olmuyo
haslanmış veriyorum ama iyi haşlanmış olacak ve tam sarısını değil 4 te birini falan
kesinlikle beyazını vermiyoruz

Benim hayattaki en büyük fobim yumurta görmeye dahi tahammül edemiyorum nasıl ayırıcam ben sarısını yaa

Selam kızlar. Emire aldığım oyun halısı geldi. Ilk önce bi hoşuna gitti on dakika kadar durdu inceledi. Sonra ağladı. Acıkmıştı heralde emzirdim uyuttm. Azıcık uyudu gene kalktı. Gene emzirdim. Haliya koydum. Kıyameti kopardı. Gezdirdim gene ağladı. Karnı mi doymuyo diye mama yaptım onu da azıcık yemedi Toplasan 1o cc ancak yemiştir.. Şimdi gene uyuyor. Umarım boşuna almamışimdir bu haliyi.

Ya kızlar ayrıca bişey danışmak istiyorum. Emir geceleri saat başı uyanıyo genelde. Emzirıyorm uyuyo ama çok kısa sürede geri uyanıyo. Bu normal mi acaba ya gece uykusuzluktan öleceğm resmen en azından 5 saat uyuyodu önceleri şimdi o da yok

Doymuyodur o. Gündüz emzir gece yatmadan bi 90 cc ver uyur 4-5 saat

inşallah huyu değildir
açlıktandır sadece
mama vermeyi dene
benimkine beton yedirsem gece gene uyanır inş siz öyle değilsinizdir

patt diye daldım
selamlar herkese

Doymuyodur o. Gündüz emzir gece yatmadan bi 90 cc ver uyur 4-5 saat

bende öyle düşündüm aslında.. Gece yatarken mama veriyorum ama yemiyo sipa.. Ama dün gece uyuduğunda verdim mama 4 saat uyudu. Galiba dediğin doğru. Doymadığı için uyanıyo demekki.

inşallah huyu değildir
açlıktandır sadece
mama vermeyi dene
benimkine beton yedirsem gece gene uyanır inş siz öyle değilsinizdir

patt diye daldım
selamlar herkese

hoşgeldin canım. Nasılsın ? O huyu olmasa da hep ağlama huyu var emir beyin. Sağolsun onun aglamasindan artık başım çatlıyor. Azıcık uyusa diye gözlerinin içine bakıyorum resmen.. Oyun halısı geldi ferdacm. Geçmişte yazdım. Ilgisini çeker umarım boşuna almış olmam.

bende öyle düşündüm aslında.. Gece yatarken mama veriyorum ama yemiyo sipa.. Ama dün gece uyuduğunda verdim mama 4 saat uyudu. Galiba dediğin doğru. Doymadığı için uyanıyo demekki.

Aslında doymuyor demiyim de anne sütü çabuk acıktırıyo
Ben besteyi mamasını verip 1-2 gibi uyutuyorum daha erken de oluyo bazen keyfine göre
Gece 5 te uykudayken yediriyorum sabah 10 a kadar uyuyo maşallah

o zaman açlıktan seninki oflu
çözüm basit uykuda yedir biberon alıyosa mama içiyosa sorun yok
bizimki kronik uykusuz çözümü de yok maalesef

elis yedireceeeemmmm tutmayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…