Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aslında doymuyor demiyim de anne sütü çabuk acıktırıyo
Ben besteyi mamasını verip 1-2 gibi uyutuyorum daha erken de oluyo bazen keyfine göre
Gece 5 te uykudayken yediriyorum sabah 10 a kadar uyuyo maşallah
maşallah subhanallah :) darısı bizLERE INŞALLAH
o zaman açlıktan seninki oflu
çözüm basit uykuda yedir biberon alıyosa mama içiyosa sorun yok
bizimki kronik uykusuz çözümü de yok maalesef

elis yedireceeeemmmm tutmayın beni

yiyo kuzum çok şükür öyle yapayım o zaman ben

oğlumu kimselere vermem kız ben :)

Valla istemeye istemeye vereceksin hepimiz öyle,inşallah münasip bir gelin olur da oğluş elden gitmez.
Bire de emme meselesine gelince doğu da öyleydi yerine koyar mutfağa giderdim yine meme isterdi.bu tipler öyle iki fırt alır 10 dk sonra yine viyaklar,öyle olunca sadece önsüt alıyorlar haliyle doymuyorlar sankim burnuma iştahsız bebe kokusu geldi inşallah değildir

Ay bundan çok pis kaynana olur

Elis ben seni çok özlüyorum kız hergün konuşmak istiyorum aşık mıyım acaba

Bende çok özlüyorum canım ama doğu yaman çıktı oturtmuyor valla,normalde bu saatlerde evi toplayıp yemek falan yapmam lazım ama grevdeyim baba biraz dağınık olunca ben de dinlenmeye karar verdim.Senin aşkını çok beğeniyorum (nasıl oluyorsa) kocandan bahsederken çok özenmiştim başka bişey dilesem olurdu he

Bestoşum geldi herifin pabucu damdan dama

bir ana kız geldi demin,köpişlerine çok şey aldılar..oydu buydu derken kafam çorba oldu ama:111:
büssürü ciciler alıp gittiler.. Ben de iyi indirim yapmışım he,bi hesapladım da
olsun gene de iyiydi satış:86:
köpeğe elbise
konserve mamalar
kuru mama
toplar
ödül bisküileri
parfüm
kocaman yatak

acayip olanları yazıyorum buraya ben de uğraştığım püşterikleri (meali: müşteriler) yazıyorum yani
indirim de indirimmmmyapmıom kardeşimmmm (yalaaaannn)

Bizim köpek varken annem oraya gelseydi 1 yıllık kiranı öderdin
Kadın alışveriş delisi ama kendine bir çorap bile almaz

OLmazmı aysunum çok güzel olur ama işte yiyemiyorumki yemekleri görünce sanki aylar önce pişmiş bozulmuş gibi geliyor kokuları
Olcaksın aysunummm çıtır hamiş olacaksın bende 8 kilo verdim sonraki ay hamiş kaldım.

Eki Görüntüle 668506 hiç bana cekmemiş

Eki Görüntüle 668505 bunu da taze taze cektimm megg teyzesii bana bakıyo yavrum kucagına alsa diye
Masterimm mahşallah oğluşunaaaaa çok yakışıklı

Bizim köpek varken annem oraya gelseydi 1 yıllık kiranı öderdin
Kadın alışveriş delisi ama kendine bir çorap bile almaz

Anneciğinin doğum günüsünde ona bi köpecik alsana hayırsız evlat

Özüm bi de izmire taşınsın annen

oy benim Özümm

şimdi bir müştere geldi merabalar emine hanım dedi
tabi ben adamı tanımıyorum teeeeee 1 yıl önce buraya bir cihaz getirmişte bilmem ne bilmem nee ordan hatırlıyomuş adımı
dün ne yedin deseler aklıma gelmez

azıcık yüz versem eriyecek adamm pisss

Adi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…